Serijatske policije nikad nije ni bilo u Sarajevu niti ce je biti.
Ne sirite bezpotrebne dezinformacije kad niste upoznati sa situacijom konkretno.Dzabe potpomazete lice starenju nepotrebnim nerviranjem.
Autoru teme jedno veliko buuuaaaa!!!
Moderator: anex
ne nema onih koji ti dobacuju, ili prijete batinama...ili nosi prutice i cure u suknjama sibaju po butinama....Sheki_Lyon wrote:De ne glupirajte se pojedini![]()
Serijatske policije nikad nije ni bilo u Sarajevu niti ce je biti.
Ne sirite bezpotrebne dezinformacije kad niste upoznati sa situacijom konkretno.Dzabe potpomazete lice starenju nepotrebnim nerviranjem.
Autoru teme jedno veliko buuuaaaa!!!
Jel' se tebi to licno dogodilo,ili je to 'rekla-kazala'mIRCerka wrote:
ne nema onih koji ti dobacuju, ili prijete batinama...ili nosi prutice i cure u suknjama sibaju po butinama....
Poznajem osobe zenskog roda koje placaju za tocure u suknjama sibaju po butinama
Da spominju Boga tamo to znam, ali da to rade u njegovo ime nije mi poznato...horns&drums wrote:Poznajem osobe zenskog roda koje placaju za tocure u suknjama sibaju po butinama:D a i poneke muskarce
:D
Kao i mjesta gdje se pruzaju takve usluge:D
procitaj malo cijelu temu, pa skontaj...Sheki_Lyon wrote:Jel' se tebi to licno dogodilo,ili je to 'rekla-kazala'mIRCerka wrote:
ne nema onih koji ti dobacuju, ili prijete batinama...ili nosi prutice i cure u suknjama sibaju po butinama....

Pa ovo dosad sto sam procitao mi je dovoljno reklo i o tebi.mIRCerka wrote:procitaj malo cijelu temu, pa skontaj...Sheki_Lyon wrote:Jel' se tebi to licno dogodilo,ili je to 'rekla-kazala'mIRCerka wrote:
sva sreca da je moj dajdza policajac, a vehabi ne smiju udariti na znacku...tj tad nisu smjeli...
hajd zdravo..
prevediSheki_Lyon wrote:Pa ovo dosad sto sam procitao mi je dovoljno reklo i o tebi.mIRCerka wrote:procitaj malo cijelu temu, pa skontaj...Sheki_Lyon wrote: Jel' se tebi to licno dogodilo,ili je to 'rekla-kazala'
sva sreca da je moj dajdza policajac, a vehabi ne smiju udariti na znacku...tj tad nisu smjeli...
hajd zdravo..
![]()
mIRCerka wrote:
1. 1997. godina, mjesto Ricica, kod Kaknja...izletiste....rjecica tu, milina....nakon 5 godina vidim familiju, vode me da se odmorim...napravili ljudi branu, napravili kupaliste...i izlete brade iz shumarka, sa sve sipkicama u rukama i sve zensko na sta su naletili nasibaju...dok nisu dosli do naseg dijela kupalista, dok im nisu ljudi pokazali u kojem se vijeku nalaze...naravno, dobili su prijave za remecenje javnog reda i mira....
2. Emila Zole, parkic iza...1999. godina....7 poslijepodne, ljeto...jos uvijek dan, jos uvijek sunce na nebu.... drugarica i ja setamo po Dobrinji, planiramo kako proslaviti rodjendan koji nam pada na isti dan, i BUM sipak ne mozes proci jer stoje trojica...i nesto mumljaju na arapskom... sreca, od drugarice otac arapin, njoj arapski ko meni bosanski... i pitam je STA KAZU a oni kazu NE MOZETE PROCI U TIM MAJICAMA ZENE SU NAM TAMO...a nas dvije nosimo farmerice i majice na bretele... i zamisli fakat ne daju...ja pogledam preko, kad tri zene i 7 djece fakat u parku...a jos dvojica tamo stoje i cuvaju...ebo lud zbunjenog...i onda mu moja drugarica na arapskom kaze da se skloni da rpodjemo...i nece... i ne daju...i ne daju...dok ona nije pocela urlati na arapskom, i dok nas drot nije skuzio...dodje drot, i ovi i dalje ne daju...a ja se zainatila, ma da je trebalo 5 sati, stajala bih toliko... sreca pa su zene u medjuvremenu odvele djecu na sladoled, pa su patrolu izmjestili dalje...a jedan drot im nista nije mogao...
3. policija zna i za dilanje droge iza moje zgrade, i za gledanje u nebo... i prodju pocesto...ali smatraju da sa ovoliko pucnjava i bombi, sex u bibiju ne predstavlja toliki problem....
Dovoljno argumentovano?
DramaticnomIRCerka wrote:Lijeni Sheki, evo ti primjera...mojih licnih...pa ti ukljuci mozak...ako ga imas...
mIRCerka wrote:
1. 1997. godina, mjesto Ricica, kod Kaknja...izletiste....rjecica tu, milina....nakon 5 godina vidim familiju, vode me da se odmorim...napravili ljudi branu, napravili kupaliste...i izlete brade iz shumarka, sa sve sipkicama u rukama i sve zensko na sta su naletili nasibaju...dok nisu dosli do naseg dijela kupalista, dok im nisu ljudi pokazali u kojem se vijeku nalaze...naravno, dobili su prijave za remecenje javnog reda i mira....
2. Emila Zole, parkic iza...1999. godina....7 poslijepodne, ljeto...jos uvijek dan, jos uvijek sunce na nebu.... drugarica i ja setamo po Dobrinji, planiramo kako proslaviti rodjendan koji nam pada na isti dan, i BUM sipak ne mozes proci jer stoje trojica...i nesto mumljaju na arapskom... sreca, od drugarice otac arapin, njoj arapski ko meni bosanski... i pitam je STA KAZU a oni kazu NE MOZETE PROCI U TIM MAJICAMA ZENE SU NAM TAMO...a nas dvije nosimo farmerice i majice na bretele... i zamisli fakat ne daju...ja pogledam preko, kad tri zene i 7 djece fakat u parku...a jos dvojica tamo stoje i cuvaju...ebo lud zbunjenog...i onda mu moja drugarica na arapskom kaze da se skloni da rpodjemo...i nece... i ne daju...i ne daju...dok ona nije pocela urlati na arapskom, i dok nas drot nije skuzio...dodje drot, i ovi i dalje ne daju...a ja se zainatila, ma da je trebalo 5 sati, stajala bih toliko... sreca pa su zene u medjuvremenu odvele djecu na sladoled, pa su patrolu izmjestili dalje...a jedan drot im nista nije mogao...
3. policija zna i za dilanje droge iza moje zgrade, i za gledanje u nebo... i prodju pocesto...ali smatraju da sa ovoliko pucnjava i bombi, sex u bibiju ne predstavlja toliki problem....
Dovoljno argumentovano?
Vec sam na ovoj temi konstatovala da si debil, a sad ti mogu samo pozelit da ti se isto kcerki desi pa da vidis sto je smijesno.Grom iz vedra neba wrote:DramaticnomIRCerka wrote:Lijeni Sheki, evo ti primjera...mojih licnih...pa ti ukljuci mozak...ako ga imas...
mIRCerka wrote:
2. Emila Zole, parkic iza...1999. godina....7 poslijepodne, ljeto...jos uvijek dan, jos uvijek sunce na nebu.... drugarica i ja setamo po Dobrinji, planiramo kako proslaviti rodjendan koji nam pada na isti dan, i BUM sipak ne mozes proci jer stoje trojica...i nesto mumljaju na arapskom... sreca, od drugarice otac arapin, njoj
arapski ko meni bosanski... i pitam je STA KAZU a oni kazu NE MOZETE PROCI U TIM MAJICAMA ZENE SU NAM TAMO...a nas dvije nosimo farmerice i majice na bretele... i zamisli fakat ne daju...ja pogledam preko, kad tri zene i 7 djece fakat u parku...a jos dvojica tamo stoje i cuvaju...ebo lud zbunjenog...i onda mu moja drugarica na arapskom kaze da se skloni da rpodjemo...i nece... i ne daju...i ne daju...dok ona nije pocela urlati na arapskom, i dok nas drot nije skuzio...dodje drot, i ovi i dalje ne daju...a ja se zainatila, ma da je trebalo 5 sati, stajala bih toliko... sreca pa su zene u medjuvremenu odvele djecu na sladoled, pa su patrolu izmjestili dalje...a jedan drot im nista nije mogao...
Dovoljno argumentovano?
Od koga je dobro jemIRCerka wrote:Vec sam na ovoj temi konstatovala da si debil, a sad ti mogu samo pozelit da ti se isto kcerki desi pa da vidis sto je smijesno.Grom iz vedra neba wrote:DramaticnomIRCerka wrote:Lijeni Sheki, evo ti primjera...mojih licnih...pa ti ukljuci mozak...ako ga imas...
Ne kontam u cemu je fol, pa je sad kao trend da se vrijedjaju oni koji drugacije misle o svemu ovom, pogotovo o "serijatskog policji".Odisej wrote:
Groz iz mutna neba ipak!
Zasto je tebi problem vjerovati u vlastita iskustva pojedinih koji time argumentiraju ono sto ti neces da priznas da se desava?Grom iz vedra neba wrote:Ne kontam u cemu je fol, pa je sad kao trend da se vrijedjaju oni koji drugacije misle o svemu ovom, pogotovo o "serijatskog policji".Odisej wrote:
Groz iz mutna neba ipak!
Ja imam svoje misljenje, koje sam fino obrazlozio, nije moj problem sto ne mozete saslusat drugacije razmisaljnje, pa onda vrijedjate.
To govori da nemate argumenata, prvo je zapocelo s pricom o serijatskoj policiji u SARAJEVU da bi se zavrsilo u 97oj u ricici kod kaknja![]()
Bravo!
nema teme na koju ti nemas bar jednu pricu iz licnog iskustva.. odkud ti samo toliko fantazijemIRCerka wrote:Vec sam na ovoj temi konstatovala da si debil, a sad ti mogu samo pozelit da ti se isto kcerki desi pa da vidis sto je smijesno.Grom iz vedra neba wrote:DramaticnomIRCerka wrote:Lijeni Sheki, evo ti primjera...mojih licnih...pa ti ukljuci mozak...ako ga imas...
bice_bice wrote:nema teme na koju ti nemas bar jednu pricu iz licnog iskustva.. odkud ti samo toliko fantazijemIRCerka wrote:Vec sam na ovoj temi konstatovala da si debil, a sad ti mogu samo pozelit da ti se isto kcerki desi pa da vidis sto je smijesno.Grom iz vedra neba wrote: Dramaticnoa onda se nerviras kad te raja zajebaje.. i gdje iskopa jaranicu sto arapski bolje neg bosanski prica, hahahaha.. NeUrozna, glavna si majke mi..
Zasto je tebi problem vjerovati u vlastita iskustva pojedinih koji time argumentiraju ono sto ti neces da priznas da se desava?
de ba, ne prosipaj se..
bice bice, nisam ti ja kriva sto te drzi na uzici u avlijibice_bice wrote:
nema teme na koju ti nemas bar jednu pricu iz licnog iskustva.. odkud ti samo toliko fantazijea onda se nerviras kad te raja zajebaje.. i gdje iskopa jaranicu sto arapski bolje neg bosanski prica, hahahaha.. NeUrozna, glavna si majke mi..
Zasto je tebi problem vjerovati u vlastita iskustva pojedinih koji time argumentiraju ono sto ti neces da priznas da se desava?
de ba, ne prosipaj se..