* Champions League *
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Better Man
Finale će biti: Manchester UTD - Liverpool!
-
Kukuruz_Barbe-q
ajdine zajebo si se u rezi.
i nisam se ubio.
al vidite ovo
http://www.youtube.com/watch?v=CllT_iZEblE

i onda talijani cigani
i nisam se ubio.
al vidite ovo
http://www.youtube.com/watch?v=CllT_iZEblE
i onda talijani cigani
-
JokYouAre
Ono kontam ja da svako ima neke svoje simpatije prema nekom klubu i sve, ali gluposti poput stereotipija na tale su mi bezze skroz. Roma odigrala momacki i oderala ManU.
PS. Ti isti degeni sa otoka (papci kojih nema vecih) ni ne znaju gdje je BiH. Ja ih licno ne mogu organski a pogotovo njihov ping pong fudbal, a doduse i neigra njih bas puno u prvim postavama.
Pozdrav
PS. Ti isti degeni sa otoka (papci kojih nema vecih) ni ne znaju gdje je BiH. Ja ih licno ne mogu organski a pogotovo njihov ping pong fudbal, a doduse i neigra njih bas puno u prvim postavama.
Pozdrav
-
bc_chupo
digitron u ruke pa racunaj druze....hux wrote:trebalo bi biti ovako![]()
MILAN-BAJERN
PSV-LIVERPUL
ROMA-MANCESTER- mada bih jako volio da bude obratno
CELZI-VALENCIA
B-idu dalje
finale,ako se ne sastanu prije:
CELZI-MANCESTER 2:0
znal ko sat vise o tuci na utakmici roma manchester....???
i da manchester definitvno osvaja ako nas ne zejebe ovo sto sad svi povrede imaju i scholes...!!!
-
bc_chupo
jarane manchester gazi sve redom nabogatiji je klub a to nije nizasto a sto se tice tekme malo digitron pa racunaj jer ovaj rezultat odgovara mancesteru.....JokYouAre wrote:Ono kontam ja da svako ima neke svoje simpatije prema nekom klubu i sve, ali gluposti poput stereotipija na tale su mi bezze skroz. Roma odigrala momacki i oderala ManU.
Pozdrav
ccc nemas pojma o fudbalu a javljas se...
-
JokYouAre
E bas mi je drago da ima neko da mi objasni
Ne igra mi Zeljo pa necu da se palim bezze na neke djetinjaste komentare. Najbolje je sve prokomentarisati nakon uzvratne tekme!
PS. Koliko love ManU. ima nema nikakve veze sa buducim uspjehom i kvalitetom fudbala!
PS. Koliko love ManU. ima nema nikakve veze sa buducim uspjehom i kvalitetom fudbala!
- Korisnicko ime
Jarane pusti ove sa pitarskim razmisljanjem...pojma nemaju o igri ali se zato pale na sve koji su trenutno u formi ili su bogati ili je njihov igrac trenutno u fazonu i slicno...JokYouAre wrote:E bas mi je drago da ima neko da mi objasniNe igra mi Zeljo pa necu da se palim bezze na neke djetinjaste komentare. Najbolje je sve prokomentarisati nakon uzvratne tekme!
Ne vide da je Roma ekipa i po u zadnjih 1-2 godine...ili da je Valencija odrzala lekciju iz taktike (a Boga mi i tehnike) "strasnom" Chelseau...zato su kod njih predvidjanja prije susreta uvijek tipa "sve po planu", "favoriti pobjedjuju" i slicno...dok je takvih kladionice samo mogu trljati ruke...jer pojma nemaju o nogometu/fudbalu ali se zato pale na bogatstvo kluba, velicinu stadiona, broj slika nekog igraca u Avazu...
Sve ti je to mentalitet pitarske picke Bahe koji je prije par godina zapoceo prenos sa Old Traforda(zali Boze para potrosenih za njegov put)uzvikom "Postovani gledaoci samo da vidite koliko ima poslovnih prostora na ovom stadionu"...
- rIder
aleeeeee forca roma alee...
ovima iz manchestera nista nije bilo jasno, ni ko ih napada, ni odakle, ni ko u romi igra spica, veznog, krilo
... al bice gusto u engleskoj, nadam se da ce roma proci
a kakve veze pitari i ova tema imaju... eeeh to je vec duga prica

a kakve veze pitari i ova tema imaju... eeeh to je vec duga prica
- cyprus
Valencia u predobroj formi? Ne bih baš reko. Ali to je i ono što me brine. Naime u LŠ puno bolje igraju ekipe kojim baš i ne ide dobro u domaćim logama.bc_chupo wrote:nisu nikad bili u finalu nit ce bit...cyprus wrote:Idemo CHELSEA.
Jes rezultatloš al se da nadoknadit. Vrijemeje za Chelsea osvoji LŠ.
rezultat ne vjerujem da ce nadoknaditi...jer valencia je u predobroj formi...
- boston_c
Potpuno se slažem s ovim o englezima, super komentar...JokYouAre wrote:Ono kontam ja da svako ima neke svoje simpatije prema nekom klubu i sve, ali gluposti poput stereotipija na tale su mi bezze skroz. Roma odigrala momacki i oderala ManU.
Pozdrav
- Ivy
FORZA ROMA! Kako je ludo bilo sinoc ovdje u RimurIder wrote:aleeeeee forca roma alee...ovima iz manchestera nista nije bilo jasno, ni ko ih napada, ni odakle, ni ko u romi igra spica, veznog, krilo
a kakve veze pitari i ova tema imaju... eeeh to je vec duga prica![]()
-
Borej
tako je to kad dolaze velike ekipe....Ivy wrote:FORZA ROMA! Kako je ludo bilo sinoc ovdje u RimurIder wrote:aleeeeee forca roma alee...ovima iz manchestera nista nije bilo jasno, ni ko ih napada, ni odakle, ni ko u romi igra spica, veznog, krilo
a kakve veze pitari i ova tema imaju... eeeh to je vec duga prica![]()
Ayyyyyy, svaka druga bila Totti, Totti
Stadio Olimpico, ma nije se sibica mogla baciti
Za manekene iz M.Utd, no comment