* Champions League *
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Beslija
#1 * Champions League *
Ko ce sta uraditi ove sezone'??....evo grupe izvucene........masala bice dosta finih utakmica........
A
Barcelona
Chelsea
Werder Bremen
Levski Sofya
B
Inter
Bayern Münih
S.Lizbon
Spartak Moskova
C
Liverpool
PSV Eindhoven
Bordeaux
Galatasaray
D
Valencia
Roma
Olympiakos
Shaktar
E
Real Madrid
O.Lyon
Steaua Bükreş
Dinamo Kiev
F
M.United
Celtic
Benfica
Kopenhag
G
Arsenal
Porto
CSKA Moskova
Hamburg
H
Milan
Lille
AEK
Anderlecht
A
Barcelona
Chelsea
Werder Bremen
Levski Sofya
B
Inter
Bayern Münih
S.Lizbon
Spartak Moskova
C
Liverpool
PSV Eindhoven
Bordeaux
Galatasaray
D
Valencia
Roma
Olympiakos
Shaktar
E
Real Madrid
O.Lyon
Steaua Bükreş
Dinamo Kiev
F
M.United
Celtic
Benfica
Kopenhag
G
Arsenal
Porto
CSKA Moskova
Hamburg
H
Milan
Lille
AEK
Anderlecht
Last edited by Beslija on 24/08/2006 23:02, edited 1 time in total.
-
Kukuruz_Barbe-q
AnbilivblMilan
Lille
AEK
Anderlecht
Oprostajna sezona "Il Grande Capitana" Paola Maldinija i Billya Costacurta.
Mora se osvojit ove godine
-
Beslija
Po mom strucnom misljenju
Grupa A
Barcelona i Chelsea izgledaju favoriti i vjerovatno ce oni proci u ovoj grupi....ekipa koja izgubi manje poena od wedera ce biti prva.....mozzzda werder iznenadi , jer imaju DIEGA i KLOSEa , ali tesko , ipak , barca i chelsea igraju nevjerovatan fudbal.....zato , BARCELONA I CHELSEA prolaze.
Grupa B
Ova grupa je veoma zeznuta....spartak moskva je dosta opasan tim , lisabon takoder....Inter ima dosta dobre transfere ove sezone...mislim da ce inter osigurati a bayern mozda malo problema imati sa spartakom.....ali opet , BAYERN i INTER prolaze.
Grupa C
joj majko...pa gdje me nađe.....ovdje po meni se nista ne zna....sve cetiri ekipe mogu biti prve......Liverpool je dobar tim , ali nije u formi nimalo , jedva su maccabi prosi , PSV je PSV , mada ove sezone su duplo slabiji od prosle , prodali su dosta igraca , Bordeux kupio Micoud-a , imaju dosta brze i dobre igrace...Galata poslije 3 sezone , opet među velikanima....imaju dobre mlade igrace........ovo je grupa smrti sto se tice prolaza.......mislim da ce gostovanja odluciti ko ce proci....a najteze je u Istanbulu i na Ainfieldu....tako da , LIVERPOOL I GALATASARAY prolaze.
Grupa D
I ovo je isto zeznuta grupa...Shaktar je veoma jeben , Lucesku kao trener , imaju dosta dobrih igraca...mogu i oni biti opasni.... ali nikad se ne zna........Valencia je SLABA...jedva izbacili SALZBURG ( iako su 3-0 dobili )......Roma je hmmm , pa ne znam....trebali su kupiti DIARRU ali nisu zbog LYON-a.......ne znam.........po meni , VALENCIA i OLIMPIYAKOS prolaze......
Grupa E
Real i Lyon.
Grupa F
Manchester je u veoma dobroj formi...to se vidi u zadnje 2 tekme.....Celtic-a nisam vidio 100 godina da igra....Nesto ko Galata......Benfica je po meni favorit...Kopenhag ispada , ne mogu da vjerujem kako je AJAX ispao....ako je od vas neko gledao na EuroSportu tekmu , stvarno mi je zao Ajaxa.......prolaze MAN UTD i BENFICA.
Grupa G
Arsenal i Porto.
Grupa H
Lahka grupa za Milan i Lille......
Grupa A
Barcelona i Chelsea izgledaju favoriti i vjerovatno ce oni proci u ovoj grupi....ekipa koja izgubi manje poena od wedera ce biti prva.....mozzzda werder iznenadi , jer imaju DIEGA i KLOSEa , ali tesko , ipak , barca i chelsea igraju nevjerovatan fudbal.....zato , BARCELONA I CHELSEA prolaze.
Grupa B
Ova grupa je veoma zeznuta....spartak moskva je dosta opasan tim , lisabon takoder....Inter ima dosta dobre transfere ove sezone...mislim da ce inter osigurati a bayern mozda malo problema imati sa spartakom.....ali opet , BAYERN i INTER prolaze.
Grupa C
joj majko...pa gdje me nađe.....ovdje po meni se nista ne zna....sve cetiri ekipe mogu biti prve......Liverpool je dobar tim , ali nije u formi nimalo , jedva su maccabi prosi , PSV je PSV , mada ove sezone su duplo slabiji od prosle , prodali su dosta igraca , Bordeux kupio Micoud-a , imaju dosta brze i dobre igrace...Galata poslije 3 sezone , opet među velikanima....imaju dobre mlade igrace........ovo je grupa smrti sto se tice prolaza.......mislim da ce gostovanja odluciti ko ce proci....a najteze je u Istanbulu i na Ainfieldu....tako da , LIVERPOOL I GALATASARAY prolaze.
Grupa D
I ovo je isto zeznuta grupa...Shaktar je veoma jeben , Lucesku kao trener , imaju dosta dobrih igraca...mogu i oni biti opasni.... ali nikad se ne zna........Valencia je SLABA...jedva izbacili SALZBURG ( iako su 3-0 dobili )......Roma je hmmm , pa ne znam....trebali su kupiti DIARRU ali nisu zbog LYON-a.......ne znam.........po meni , VALENCIA i OLIMPIYAKOS prolaze......
Grupa E
Real i Lyon.
Grupa F
Manchester je u veoma dobroj formi...to se vidi u zadnje 2 tekme.....Celtic-a nisam vidio 100 godina da igra....Nesto ko Galata......Benfica je po meni favorit...Kopenhag ispada , ne mogu da vjerujem kako je AJAX ispao....ako je od vas neko gledao na EuroSportu tekmu , stvarno mi je zao Ajaxa.......prolaze MAN UTD i BENFICA.
Grupa G
Arsenal i Porto.
Grupa H
Lahka grupa za Milan i Lille......
-
Kukuruz_Barbe-q
Inter je uspio da izgubi od Sportinga 1-0 baksuzi...

P.S.stvarno ko da ih je neko prokleo.
P.S.stvarno ko da ih je neko prokleo.
-
Kukuruz_Barbe-q
u 1 poluvbremenu Ibrahimovic promasio prazan gol 
-
Beslija
Inter UMRO ba...hahahah...mwhahahha....steta od ljudi i para....Chelsea bezze , uvijek isto igraju.....Grupa C kao sto sam rekao , sve nerijeseno....Zao mi olimpyakosa , likovi poderali ali izgubili.......Bayern "lafo" rasturio al levski mogao dobiti.....Shaktar ISTO...ljudi u provom 3 sto postotne prilike , a roma dobije 4-0
... nidze veze.....sada cekamo i cekamo i cekamo vecerasnje tekmee!!!
*trci po sok i kokice*
*trci po sok i kokice*
-
Teufik iz Los Angelesa
...neko vicerIder wrote:pih....
bice bolje
-
Teufik iz Los Angelesa
hocemol na onu Milan 6 Inter 0
pusti se historije 
-
Kukuruz_Barbe-q
http://www.youtube.com/watch?v=epe4zpw4Trk 10 minuta highlitsa, tolko su golova natrpali:lol:
Vidite golcine:http://www.youtube.com/watch?v=BxvBqQ-XE_A
:
Vidite golcine:http://www.youtube.com/watch?v=BxvBqQ-XE_A
-
everybody hurts
Lol? Malo ste smijesni...pa dobro, izgubili smo, pa sta?I dalje smo u igri... Makar nikada nismo namjestali utakmice kao juventus, a o milanu da i ne pricam....to su uradili i 80-tih, a evo i sada, i da nemaju onog mafijasa berluskonija , sad bi igrali derbije sa juventusom u b ligi
Zato...necu da vas cujem milanezi

Zato...necu da vas cujem milanezi
-
Teufik iz Los Angelesa

nije u igri "smo" nego u igri je "inter"
a nista se ne boj, bice
ko i svake sezone -
everybody hurts
E nidje veze,rekao sam "smo" naravno, inter je moj!!!
dzabe vam sve te titule, vi ste namjestali utakmice, i samo je pitanje vremena kad cete opet...."vi"
Jos onaj mafijas na celu...
dzabe vam sve te titule, vi ste namjestali utakmice, i samo je pitanje vremena kad cete opet...."vi"
Jos onaj mafijas na celu...
-
Kukuruz_Barbe-q
JEsil ti svjestan da te zajebajemo i znas li sta je svrha zajebavanja?Lol? Malo ste smijesni...pa dobro, izgubili smo, pa sta?I dalje smo u igri... Makar nikada nismo namjestali utakmice kao juventus, a o milanu da i ne pricam....to su uradili i 80-tih, a evo i sada, i da nemaju onog mafijasa berluskonija , sad bi igrali derbije sa juventusom u b ligi Mad Mad Mad
Zato...necu da vas cujem milanezi Mad Mad Mad