Biti ISKREN ili fin
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
urbanagerila
Herka (sorry na regionalnom etiketiranju) zvijer si fakat si me popravila i zaradila sevapa. Obecavam da se od sad dobro dobrim vraca. Odoh nac pionirsku knjizicu da ponovim gradivo. Bicu dobar i ubuduce 
- anais_nin
nemas se sta izvinjavat...to mi je forumski nick, isto ko da sam jedina s jugaurbanagerila wrote:Herka (sorry na regionalnom etiketiranju) zvijer si fakat si me popravila i zaradila sevapa. Obecavam da se od sad dobro dobrim vraca. Odoh nac pionirsku knjizicu da ponovim gradivo. Bicu dobar i ubuduce
-
urbanagerila
LOLanais_nin wrote:nemas se sta izvinjavat...to mi je forumski nick, isto ko da sam jedina s jugaurbanagerila wrote:Herka (sorry na regionalnom etiketiranju) zvijer si fakat si me popravila i zaradila sevapa. Obecavam da se od sad dobro dobrim vraca. Odoh nac pionirsku knjizicu da ponovim gradivo. Bicu dobar i ubuduceali posto znam da je od milja drag mi je
i ne prepirem se ja bez neke
godine iskustva su tu
obnovi gradivo, bice jos "popravljanja"
![]()
-
kajman
Ovo sto cu reci sam hiljadu puta sebi ponovio i kroz iskustvo potvrdio da je tacno:
Sa zenama je bitnije sto precutis nego sta kazes.
Licno sam se duboko razocarao u ljubav, iskrenost, "finocu" i vodim se onom: SVE PO ZASLUGAMA. Ne trazim zenu koja ce mi robovati, trazim postovanje i obostrano razumijevanje i podrsku. Pretjerana iskrenost na pocetku veze se pokazala jako opasnom pa sam odlucio biti iskren samo do odredjene granice.
Takodjer, sta znaci biti fin? Biti poslusan? Biti beskrajno strpljiv? Biti naivan?
Ako je tako, hebes finocu.
Bicu korektan, uljudan, pomoci cu kad mogu, poslusacu, uradicu, potrudicu se, ali ako me jednom posteno zahebes nema te! I tacka!
Sa zenama je bitnije sto precutis nego sta kazes.
Licno sam se duboko razocarao u ljubav, iskrenost, "finocu" i vodim se onom: SVE PO ZASLUGAMA. Ne trazim zenu koja ce mi robovati, trazim postovanje i obostrano razumijevanje i podrsku. Pretjerana iskrenost na pocetku veze se pokazala jako opasnom pa sam odlucio biti iskren samo do odredjene granice.
Takodjer, sta znaci biti fin? Biti poslusan? Biti beskrajno strpljiv? Biti naivan?
Ako je tako, hebes finocu.
Bicu korektan, uljudan, pomoci cu kad mogu, poslusacu, uradicu, potrudicu se, ali ako me jednom posteno zahebes nema te! I tacka!
-
PITARKA_SA
imala sam momka koji je bio iskren,fin..pa mu opet to nije pomoglo,da ga ne yebem u zdrav mozak
tako da..
sve je relativno
tako da..
sve je relativno
-
Sarafcina
velika je razlika izmedju fin i fin+alasalametPITARKA_SA wrote:imala sam momka koji je bio iskren,fin..pa mu opet to nije pomoglo,da ga ne yebem u zdrav mozak
tako da..
sve je relativno
taj tvoj je bio fin alasalamet
onaj ko nije fin prema finoj osobi... obicno je iskompleksiran...