Biti ISKREN ili fin

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

urbanagerila

Post by urbanagerila »

Herka (sorry na regionalnom etiketiranju) zvijer si fakat si me popravila i zaradila sevapa. Obecavam da se od sad dobro dobrim vraca. Odoh nac pionirsku knjizicu da ponovim gradivo. Bicu dobar i ubuduce :D
anais_nin

Post by anais_nin »

urbanagerila wrote:Herka (sorry na regionalnom etiketiranju) zvijer si fakat si me popravila i zaradila sevapa. Obecavam da se od sad dobro dobrim vraca. Odoh nac pionirsku knjizicu da ponovim gradivo. Bicu dobar i ubuduce :D
nemas se sta izvinjavat...to mi je forumski nick, isto ko da sam jedina s juga :lol: ali posto znam da je od milja drag mi je :D i ne prepirem se ja bez neke :D godine iskustva su tu :D obnovi gradivo, bice jos "popravljanja" :lol: :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

anais_nin wrote:
urbanagerila wrote:Herka (sorry na regionalnom etiketiranju) zvijer si fakat si me popravila i zaradila sevapa. Obecavam da se od sad dobro dobrim vraca. Odoh nac pionirsku knjizicu da ponovim gradivo. Bicu dobar i ubuduce :D
nemas se sta izvinjavat...to mi je forumski nick, isto ko da sam jedina s juga :lol: ali posto znam da je od milja drag mi je :D i ne prepirem se ja bez neke :D godine iskustva su tu :D obnovi gradivo, bice jos "popravljanja" :lol: :D
LOL :kiss: :D
kajman

Post by kajman »

Ovo sto cu reci sam hiljadu puta sebi ponovio i kroz iskustvo potvrdio da je tacno:

Sa zenama je bitnije sto precutis nego sta kazes.
Licno sam se duboko razocarao u ljubav, iskrenost, "finocu" i vodim se onom: SVE PO ZASLUGAMA. Ne trazim zenu koja ce mi robovati, trazim postovanje i obostrano razumijevanje i podrsku. Pretjerana iskrenost na pocetku veze se pokazala jako opasnom pa sam odlucio biti iskren samo do odredjene granice.

Takodjer, sta znaci biti fin? Biti poslusan? Biti beskrajno strpljiv? Biti naivan?
Ako je tako, hebes finocu.

Bicu korektan, uljudan, pomoci cu kad mogu, poslusacu, uradicu, potrudicu se, ali ako me jednom posteno zahebes nema te! I tacka!
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

imala sam momka koji je bio iskren,fin..pa mu opet to nije pomoglo,da ga ne yebem u zdrav mozak
tako da..
sve je relativno
Sarafcina

Post by Sarafcina »

PITARKA_SA wrote:imala sam momka koji je bio iskren,fin..pa mu opet to nije pomoglo,da ga ne yebem u zdrav mozak
tako da..
sve je relativno
velika je razlika izmedju fin i fin+alasalamet :) :D
taj tvoj je bio fin alasalamet :).
onaj ko nije fin prema finoj osobi... obicno je iskompleksiran...
Post Reply