Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Od sve dijaspore najgori su ti pizduni sto puhnuse u nordijske zemlje. Ljudi im sve dali (socijalu, posao, nekima obrazovanje), a znam seljanku od Foce sto otvori u Svedskoj hotel, heej! A pljuju po Svedjanima, kazu mrze ih. To isto smece se "stidi" Sarajeva i Bosne, a svako jebeno ljeto dolaze ovdje na odmor, citaj da se najedu posteno ili kupe cvike i poprave kvarne seljacke zube, jer im je zao ili nemaju u Svedskoj. Isto smece glasa za nacionaliste ovdje koji jebu uzduz i poprijeko ovu jadnu zemlju. Sad se kao stide, malo im nazadno Sarajevo, nije im po evropskim standradima. Sta ustvari znate o Sarajevu, kako vam prije svega nije zao ovog grada kroz sta sve nije prosao i ko sve u njega nije dosao, pa normalno je da svega ima, a pogotovu muslimanskog ekstemizma, i neka ga ima koliko su nas klali.
Cober wrote:
HLOPTO TI SI JEDNA OBIČNA KRETENUŠA, OVE GLUPOSTI IDIOTA POPUT TEBE DALJE NEĆU NI DA ČITAM, OVO NA SLICI JESTE SRCE SARAJEVA,
BAŠČARŠIJA, A STAMBENA ARHITEKTURA STARA PREKO 400 GODINA.. TU JE I JEDAN OD PRVIH KADILUKA I PORED ŠEHOVSKA TEKIJA.
TA ULICA, TJ. KALDRMISANO STEPENIŠTE SE ZOVE NADMLINI, A BIJELI OBJEKAT U DNU SLIKE JE NJEMAČKI GOETHE INSTITUT. DŽAMIJA JE BISER
ARHITEKTURE I STARIJA OD CIJELE ŠVEDSKE DRŽAVE. U TOJ ULICI SU SNIMANI VEĆ MITSKI FILMOVI, GODINE ŽIVOTA PROVEO TIN UJEVIĆ,
BEZBROJ PUTA SLIKALI VELIKANI POPUT MILANA VASILJEVĆA I SVJETSKI PRIZNATI AKADEMICI, SAMO TI TO NE ZNAŠ.
PROČITAJ BAR NEKU KNJIGU, OBRAZUJ SEBE I LIJEĆI KOMPLEKSE NIŽE VRIJEDNOSTI.
Aferim za odgovor.
Osim toga, curo draga saberi se malo i odluci da li bila u Sarajevu u junu ili nekad ranije pa nisi bila u stanju evuidentirati da su Momo&Uzeir renovirani?! Ako si zaista bila u junu onda molim te suti od sada jer te u tom slucaju Sarajevo i BiH zaista ne interesuju kad si mogla zatvorenih ociju hodati po gradu.
Zaista je u neku ruku dobro kad covjek vidi ne ko nego STA je sve otislo iz ove BiH!
E moja KRAVO!
Ja nisam sarajlija nego zenicanin, ali s eponosim onakvim sarajevom kako jeste!
Ja bi ti preporucio da zaobidjes bosnu u sirokom luku ubuduce, sto ces se dzaba stidjeti nas.
Inace koliko imas godina?
hlopta wrote:Sarajevo je meni kao bosanki lijepo i po nasim standardima je najljepsi grad u BIH...ali po svijetskim standardima nije nista poseban niti lijep
Ima tu mnogo istine, ali sta ces... svi smo mi lokal patrioti koji ponekada zazmirimo na jedno oko... pa nam je nase naj...
Elem, pokazi ovo svedjanima: hala kod Begove dzamije podignuta cini mi se 1547... a mozda i 1457... nije vazno ali je bio prvi javni WC u Evropi. Znam da to nije neka pljacka, ali hajde... bar da im se s necim pohvalis...
hahahahahahaha sarajevo lijep grad hehehe,pa izlazite li iz jazbina ikako.kasaba obicna sa vanjskom kanalizacijom,hehe i nepomicnim zimskim smogom. ma pravi ste