Evo slike pa ivdite koji grad vise lici metropoli...Africki Nairobi ili Sarajevo?

Code: Select all
hlopta"]Kad sam gledala reportazu u Svedskim vjestima o Islamistima u BIH puno sam se osramotila toga sto je Sarajevo i sad veoma srusen grad...samo da vidite kako su ga prikazivali kao da je to najveca selendra.Ljudi moji pa to je glavni grad..samo da vidite, Africke su zemlje veoma siromasne ali su im glavni gradovi sjajni pored Sarajeva.Sta vi mislite?Sarajevo je meni kao bosanki lijepo i po nasim standardima je najljepsi grad u BIH...ali po svijetskim standardima nije nista poseban niti lijep||||| wrote:hlopto, hloptice pa zar je moguce da jedna emisija phhh dokumentarac sta ti ja znam, nametne takvo misljenje. Pa imas li ti svoje misljenje, svoj stav ili
ta zapadna masinerija namece sta njoj odgovara u te vase "mozgove" i da li oni razmisljaju umjesto vas. UZAS PROPAST JADNO
Ja samo mislim ili sam mozda previse optimista ali ako bar malo volis svoju zemlju, svoj grad, sta god da kazu stranci, tvoja zemlja ostaje tvoja zemlja, kome vise vjerujes... STRANCIMA ili ono sto znas o svojoj BiH....NIKO pa sta god rekao o mom SARAJEVU nebi moga da postigne da me bude stid mog grada...hlopta wrote:ja_sarajevo@ ja samo kazem ono sto sam osjecala..jos gore je to sto je se radilo o islamistima pa su BIH jos vise oblatili govoreci o nasim teroristima i bla bla bla
BAŠČARŠIJA se piše zajednohlopta wrote:
a evo africkog grada
puno puno ljepsi..Sarajevo spasava jedino bas carsija
Crkve nemogu dokazati da je grad multietnican kad su prazne...bosnjaci su puno tolerantniji pa nisu rusili crkve a cak dopusaju da se prave nove a nisu potrebne..e to bi trebali reci a ne prikazati crkvu radi toga da se dokazemo krscanimasu tako fer zasto ne snime brojne crkve

SVT televizija je drzavna glavna u SWE i oni su objektivni a i fer(valjda to moraju biti ako su drzavni) za razliku od americkog FOXA ili CNN-a tako da neznam dali bi se mogli vaditi na to sto ti kazesNeKi_LiK wrote:Normalnog insana bi nakon te reportaže trebalo biti stid svedske televizije i načina na koji pokušavaju da prikažu grad...
Ali hlopta je tu samo da provocira...