Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bumerang wrote:
Vlatko Markovic odgovorni za Hrvatsku drzavnu reprezentaciju izjavljuje za svedski Aftonbladet: Mi smo zeljeli Zlatana u svoju reprezentaciju ali smo na zalost zakasnili. Zlatan je momentalno jedan od najvecih talenata u svijetu sa svoje samo 23 godine.
ja ne znam kako ovi ljudi i da li uopste razmisljaju prije nego izvale neku glupost..
u 23. godini niko vise nije talenat, nego izgradjen igrac, zanatalija koji igrajuci lopte zaradjuje hljeb..
o talentu se moze govoriti negdje tamo oko 10-11. godine..
DOBOJLIJA wrote:Poznajem zlatana od 98, i istina je da mu je stari trazijo da on igra za BIH.
Ali nasi papci se nisu javili i to je sve propalo, on i njegov stari su cak odputovali u Sarajevo i zlatan se sam ponudijo da igra za BIH.
Sto se tice njegove cure Helene, najveca je kurvica "sponzorusa" ovdje u malmeu
Mahalac wrote:Jemeb:) ja njima svima...u ovom slucaju trebu.
Ko je htio da igra za BiH igra, a sve ove Rahimice...blaba..danas vako sutra nako...ponjamke.Posebno Hasana .
Dosta suplje...ko bi mene zaustavio da imam bilo kakve sanse da zaigram za BH repku pa makar i kolo...
Zaustavili bi te ovi idioti iz saveza! Pa gdje se u svijetu u ozbiljnoj selekciji placa poziv u reprezentaciju?? HALLLOOOO
Zdravo svi bosanci. Ja se zvati zlatan ibrahimovic. Ja zeljeti igrati za bosnu i platiti ali pasalich i onaj drugi not good people. Ja morati traziti svoje mjesto pod suncem. ja ga nasao pod snijegom u svedska reprezentacija. Vi ne zaliti sto ja ne igrati za bosnu. Vi imati mnogo dobrih igraci: pelak, rascic, berberovic i dzemo smjecanin. Nadam se vi izbaciti srbi sa svjetsko prvenstvo. Kad sam bio djeca u malmo ja voljeti paliti klempe njima i hrvati. Ja nikad zaboraviti. Jos jednom pozdrav svima i good luck!
Haug ...meni se ciniti ...ti ne biti Zlaja ...ne se samo pretvarati. Ja misliti tebi odgovortiti i na svedskiti...ali ja ne znati bas taj malmö-svedskiti.
ja prvo uciti svedski, pa bosanski, pa engleski a sada italijanski i ja biti konfuzionen malo sa toliki jezik.
ja ne zeljeti biti smjesan samo reci da nosim bosna u srcu, ali morati igrati za svedska jer ne bih igrati na evropskom natjecateljstvu i dokazati se i sada ne bih imati 5 milona euros platu godisnje da sam igrati za BiH.
"Nemam ništa protiv hrvatskih novinara, ni kako kaže Joey Didulica "bivših zamljaka". Najprije mi nismo zemljaci, ni bivši ni sadašnji, jer ja sam rođen u Švedskoj i imam švedsko državljanstvo." - kazao je Zlatan novinaru Sportskih novosti koji je "povukao veze" kako bi s njim uspio razgovarati u Torinu, te dodao: "Da sam rođen u Sarajevu od oca Muslimana i majke Hrvatice, što bih ja to bio? Ovako, budući da sam rođen u Malmöu tretiran sam kao Šveđanin, a nikada ništa drugo nisam ni tražio." Ibrahimović kaže da nije bilo niti teoretskih šansi da zaigra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, te da isto vrijedi i za hrvatsku reprezentaciju: "No theory, no chance..?. Ipak, čelnici obje reprezentacije su ga pokušavali dovesti u svoje redove.
"Ma to su priče, čuo sam za to. Ja sam igrao za juniore Malmöa, odigrao sam četiri utakmice za Švedsku juniorsku reprezentaciju i to je bilo gotovo." - zaključio je Zlatan priču o reprezentativnim "kombinacijama".