SAD I ZVANICNO: ZLATAN HTIO DA IGRA ZA BOSNU, NASI GA ODBILI

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

car-x

Post by car-x »

Bumerang wrote: Vlatko Markovic odgovorni za Hrvatsku drzavnu reprezentaciju izjavljuje za svedski Aftonbladet: Mi smo zeljeli Zlatana u svoju reprezentaciju ali smo na zalost zakasnili. Zlatan je momentalno jedan od najvecih talenata u svijetu sa svoje samo 23 godine.
ja ne znam kako ovi ljudi i da li uopste razmisljaju prije nego izvale neku glupost..

u 23. godini niko vise nije talenat, nego izgradjen igrac, zanatalija koji igrajuci lopte zaradjuje hljeb..

o talentu se moze govoriti negdje tamo oko 10-11. godine..
pepeljara

Post by pepeljara »

DOBOJLIJA wrote:Poznajem zlatana od 98, i istina je da mu je stari trazijo da on igra za BIH.
Ali nasi papci se nisu javili i to je sve propalo, on i njegov stari su cak odputovali u Sarajevo i zlatan se sam ponudijo da igra za BIH.

Sto se tice njegove cure Helene, najveca je kurvica "sponzorusa" ovdje u malmeu :D

barbarez je kralj!
Majjah

Post by Majjah »

Mahalac wrote:Jemeb:) ja njima svima...u ovom slucaju trebu.
Ko je htio da igra za BiH igra, a sve ove Rahimice...blaba..danas vako sutra nako...ponjamke.Posebno Hasana .
Dosta suplje...ko bi mene zaustavio da imam bilo kakve sanse da zaigram za BH repku pa makar i kolo... :D :-)

Zaustavili bi te ovi idioti iz saveza! Pa gdje se u svijetu u ozbiljnoj selekciji placa poziv u reprezentaciju?? HALLLOOOO
Zlatan_Ibrahimovic

Post by Zlatan_Ibrahimovic »

Zdravo svi bosanci. Ja se zvati zlatan ibrahimovic. Ja zeljeti igrati za bosnu i platiti ali pasalich i onaj drugi not good people. Ja morati traziti svoje mjesto pod suncem. ja ga nasao pod snijegom u svedska reprezentacija. Vi ne zaliti sto ja ne igrati za bosnu. Vi imati mnogo dobrih igraci: pelak, rascic, berberovic i dzemo smjecanin. Nadam se vi izbaciti srbi sa svjetsko prvenstvo. Kad sam bio djeca u malmo ja voljeti paliti klempe njima i hrvati. Ja nikad zaboraviti. Jos jednom pozdrav svima i good luck!
Stari

Post by Stari »

Haug ...meni se ciniti ...ti ne biti Zlaja ...ne se samo pretvarati. Ja misliti tebi odgovortiti i na svedskiti...ali ja ne znati bas taj malmö-svedskiti.

Najsrdacniji ti ...pozdravi.
Dobojlija-YU

Post by Dobojlija-YU »

i sta je tu sada smjesno
Stari

Post by Stari »

Ako ti se nesto ucinilo smijesnim ...dobro...meni medjutim nije nista smjesno...sto pitas?
Dobojlija-YU

Post by Dobojlija-YU »

nisam se uopce tebi ni obratio nego Zlatanu
Zlatan_Ibrahimovic

Post by Zlatan_Ibrahimovic »

ja prvo uciti svedski, pa bosanski, pa engleski a sada italijanski i ja biti konfuzionen malo sa toliki jezik.

ja ne zeljeti biti smjesan samo reci da nosim bosna u srcu, ali morati igrati za svedska jer ne bih igrati na evropskom natjecateljstvu i dokazati se i sada ne bih imati 5 milona euros :-D platu godisnje da sam igrati za BiH.

vi biti losi people..vi ne vjerovati nikome. :sad:
zelenikamen

Post by zelenikamen »

"Nemam ništa protiv hrvatskih novinara, ni kako kaže Joey Didulica "bivših zamljaka". Najprije mi nismo zemljaci, ni bivši ni sadašnji, jer ja sam rođen u Švedskoj i imam švedsko državljanstvo." - kazao je Zlatan novinaru Sportskih novosti koji je "povukao veze" kako bi s njim uspio razgovarati u Torinu, te dodao: "Da sam rođen u Sarajevu od oca Muslimana i majke Hrvatice, što bih ja to bio? Ovako, budući da sam rođen u Malmöu tretiran sam kao Šveđanin, a nikada ništa drugo nisam ni tražio."
Ibrahimović kaže da nije bilo niti teoretskih šansi da zaigra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, te da isto vrijedi i za hrvatsku reprezentaciju: "No theory, no chance..?. Ipak, čelnici obje reprezentacije su ga pokušavali dovesti u svoje redove.
"Ma to su priče, čuo sam za to. Ja sam igrao za juniore Malmöa, odigrao sam četiri utakmice za Švedsku juniorsku reprezentaciju i to je bilo gotovo." - zaključio je Zlatan priču o reprezentativnim "kombinacijama".
http://www.index.hr
sekiracija

Post by sekiracija »

Prvo treba da trenira malo sa reprezentacijom,ovako ispade da reprezentacija treba da igra po njegovom konceptu igre,ma ima vremena mlad je :D
Post Reply