Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stidljiv wrote:Pa ti zivis u iluziji covjece...Samo mi reci koji je razlog sto podrzavas nacionalni tim SCG ?
zato sto je srbin zato sto timove iz beograda podrzaje od svog rodjenja
srbin iz bih ? podrzava scg ? molim te gavro...to je trovanje uma...kako od kuce tako i od tv-a...da je normalan gradjanin bih podrzavao bi nacionalni tim BiH....ali ocigledno da nije...
stidljiv wrote:srbin iz bih ? podrzava scg ? molim te gavro...to je trovanje uma...kako od kuce tako i od tv-a...da je normalan gradjanin bih podrzavao bi nacionalni tim BiH....ali ocigledno da nije...
procitaj jos jednom cijelu temu... ili pogledaj po forumu okolo. navijam za bih, ali mi nekada stvarno to pada tesko kada vidim koliko se pljuje po srbima.
ko zeli razumice sta sam htjeo da kazem, a ko ne izvuce moje rijeci iz konteksta...
stidljiv wrote:Pa ti zivis u iluziji covjece...Samo mi reci koji je razlog sto podrzavas nacionalni tim SCG ?
zato sto je srbin zato sto timove iz beograda podrzaje od svog rodjenja
srbin iz bih ? podrzava scg ? molim te gavro...to je trovanje uma...kako od kuce tako i od tv-a...da je normalan gradjanin bih podrzavao bi nacionalni tim BiH....ali ocigledno da nije...
Da je BiH normalna država kao što nije ne može se očekivati drugačije.
Primjer:
Utakmica GYL sastaju se KK Bosna i mislim da je bio KK Partizan.
U sali se čuje: Ubi, Ubi Srbina a u Bosni pola ekipe čine Srbi.
Mene bi bilo stid da sam rodjen i da sam gradjanin jedne zemlje a da navijam za neku drugu zemlju...
Rekao sam da nije za foruma ali kada navaljuješ da ti objasnim. Jesam iz Mostara sam ali se nadam da ću uskoro otići. Zašto? Mostar je bio prije rata sada nije ni M od Mostara. Ja sam 1992. morao napustiti grad a 1999. sam se vratio. Kada sam se vratio doživljavao sam i verbalne i fizičke napade zbog nacionalne pripadnosti. Naravno to su pojedinci ali su mi upravo ti pojedinci ogadili grad. Žao mi je što sam se vratio. Kamo sreće da nisam. Ovdje sam prisutan samo fizički i to je to. Ne osjećam ga svojim gradom sekunde jedne. To se odnosi i na dobar dio BiH. Osjećaš se kao govno kada si u apsolutnoj manjini i zavisiš od većine. Dobro je dok većina ne počne divljati veličajući svoju fašističku prošlost a s druge strane po potrebi tu istu manjinu uzima u usta. Ja ovdje ne vidim nikakvu perspektivu za sebe.