E. Jaganjac wrote:Ja bih samo na susjednom brdu postavio znak - (minus) i problem rjesen.
... i od tebe jedna pametna
Gavrilo, ako me pamet ne vara, ti si moj biograf.gavrilo wrote:E. Jaganjac wrote:Ja bih samo na susjednom brdu postavio znak - (minus) i problem rjesen.![]()
![]()
Mozda bi to Mostar i podrzao samo sam siguran da bi Neretva postala ponornica.photo wrote:ideja mi je pala na pamet: da se pored katolickog kriza na brdu hum pored mostara, postavi istih dimenzija i polumjesec i zvijezda, zatim davidova zvijezda i pravoslavni krst (znaci sva 4 simbola). time bi prestala sva ona glupa provociranja jednog naroda, pokazalo bi se da je mostar multietnicki grad i ne bi vise bilo razloga za natezanje iznedju naroda u gradu.
sta mislite, da li bi to mostar podrzao?
I za onu stvar dolje imaju nakurnjaci sa nacionalnim simbolima...a shto se tice komunista oni imaju kupiti one sa srpom i cekicem ...kao i sa likovima Lenjina i Marxa...nebi wrote:Narod koji planinu drzi??????No_Comment wrote: Najbolje ce biti da se sve planine tj. kako koji narod koju planinu drzi ukrase sa onim vjerskim simbolima koji pripada tom narodu...
De,Tita ti,ne provaljuj se.Drze kurac,a ne planinu(a i to im je malecko).
cuti Gavro, to je ipak nemogucegavrilo wrote:E. Jaganjac wrote:Ja bih samo na susjednom brdu postavio znak - (minus) i problem rjesen.![]()
![]()