na brdu hum pored mostara

gavrilo

Post by gavrilo »

E. Jaganjac wrote:Ja bih samo na susjednom brdu postavio znak - (minus) i problem rjesen.
:lol: :lol:

... i od tebe jedna pametna :D
E. Jaganjac

Post by E. Jaganjac »

gavrilo wrote:
E. Jaganjac wrote:Ja bih samo na susjednom brdu postavio znak - (minus) i problem rjesen.

Gavrilo, ako me pamet ne vara, ti si moj biograf.
sekiracija

#103 Re: na brdu hum pored mostara

Post by sekiracija »

photo wrote:ideja mi je pala na pamet: da se pored katolickog kriza na brdu hum pored mostara, postavi istih dimenzija i polumjesec i zvijezda, zatim davidova zvijezda i pravoslavni krst (znaci sva 4 simbola). time bi prestala sva ona glupa provociranja jednog naroda, pokazalo bi se da je mostar multietnicki grad i ne bi vise bilo razloga za natezanje iznedju naroda u gradu.

sta mislite, da li bi to mostar podrzao?
Mozda bi to Mostar i podrzao samo sam siguran da bi Neretva postala ponornica. :lol: :lol: :lol:
gavrilo

Post by gavrilo »

E. Jaganjac wrote:
gavrilo wrote:

Gavrilo, ako me pamet ne vara, ti si moj biograf.
zapamti to ... 8)
No_Comment

Post by No_Comment »

nebi wrote:
No_Comment wrote: Najbolje ce biti da se sve planine tj. kako koji narod koju planinu drzi ukrase sa onim vjerskim simbolima koji pripada tom narodu...
Narod koji planinu drzi??????
De,Tita ti,ne provaljuj se.Drze kurac,a ne planinu(a i to im je malecko).
I za onu stvar dolje imaju nakurnjaci sa nacionalnim simbolima...a shto se tice komunista oni imaju kupiti one sa srpom i cekicem ...kao i sa likovima Lenjina i Marxa...
El_Comunista

Post by El_Comunista »

gavrilo wrote:

cuti Gavro, to je ipak nemoguce :D
Post Reply