Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mosor1 wrote:Kurac, ti probas na mala vrata skuzit koliko je jos starkelja na forumu. Konac sezdesetih... e - tad je jos na TV isao Karavan - Milana Kovacevica. Remember?
Bolje se izvini ciki za ono "starkelja."
Kakav kraj sezdesetih: vise pocetak i sredina. Crno-bijeli ekran.
A tek Ckalja u komedijama Lole Djukica! Smijala mu se sva BH, i Hrvatska, i Slovenija...
mosor1 wrote:Kurac, ti probas na mala vrata skuzit koliko je jos starkelja na forumu. Konac sezdesetih... e - tad je jos na TV isao Karavan - Milana Kovacevica. Remember?
Bolje se izvini ciki za ono "starkelja."
Kakav kraj sezdesetih: vise pocetak i sredina. Crno-bijeli ekran.
A tek Ckalja u komedijama Lole Djukica! Smijala mu se sva BH, i Hrvatska, i Slovenija...
OK, kad si tako jak (star) igrac, nastavi pjesmu:
"S Dunjom sam ispratio jesen, sa malom Snezanom hladni zimski dan,
s Vesnom u prolece zanesen, docekah leto - i julski san..."
Tko ovo nastavi (a jos znadne i izvodaca), taj je stvarno Superstar.
olivera vuco.. jedno vrijeme je stvarno rasturala.. sjeca li se ko one scene kada u samoposluzi krade kobasicu, sakriva se iza rejona, cucne, i onako divlje cupa, jede neoguljenu kobasicu.. a sise van
mosor1 wrote:Pogadamo dakle refren. A iza refrena ide:
"Sonja nije mogla san da mi da, s Nadom bez nade ostadoh ja,
Mirjana je bila mir samo tren, Senka samo bleda sen..."
zivan milic
Ne, ipak ne. Ali na tragu si.
Mala pomoc: isti pjevac pjevao je i onu drugu:
"On ima cudesnu moc da svetlom ispuni noc,
lepotom osmeha svog razgoni tugu.
On ruku svakome da, i vrata otvara sva,
ko stari voljeni drug uvek je on..."
Last edited by mosor1 on 29/06/2005 10:57, edited 1 time in total.
a obraz uz obraz... Milena Dravic i Dragan Nikolic....?
(Mende i Slavice se sjecam kroz maglu, vise po prici... navodno sam to voljela kao mala:)
Sjeca li se neko kako se zvala ona djecija serija sa Sandom Langehrotz kao mamom ... (jedino njeno ime sam zapamtila, ali bilo je tu vise tada poznatih odraslih glumaca za djecu)
Sjecam se onoga "ja sam teski ranjeniiiiiik..." (epizoda sa tutom na glavi)
Edit wrote:a obraz uz obraz... Milena Dravic i Dragan Nikolic....?
(Mende i Slavice se sjecam kroz maglu, vise po prici... navodno sam to voljela kao mala:)
Sjeca li se neko kako se zvala ona djecija serija sa Sandom Langehrotz kao mamom ... (jedino njeno ime sam zapamtila, ali bilo je tu vise tada poznatih odraslih glumaca za djecu)
Sjecam se onoga "ja sam teski ranjeniiiiiik..." (epizoda sa tutom na glavi)
"Veliki i mali", Boris Buzancic je bio tata. Svi se sjete te tute.
Edit wrote:Rado sam gledala i "Nemocnicu..."
Ceska serija "Bolnica na kraju grada"
Moram priznat da se ne sjecam ceske serije, filma ili crtanog, da mi nije dobra. Kad sam bio mladi bio mi je dosadan onaj Krtek (mala krtica koja kaze "Uj!"), a sad ga s gustom gledam sa svojom malom (ima u videoteci).