Vizionar 1985 wrote:U Kuranu se nigdje serijat nespominje. A @jomu kolika god su "g*vna" Muslimani i ostali ne-Muslimani nisu nista bolji ili su isti takvi.
A izuzetaka puno ima i u Muslimana i ne-Muslimana da nisu "g*vna".
Zato sto si ovo gore napisao ovako kao sto si napisao.... kao znas kako haldna i vruca voda funkcionise u cesmi, postavio sam ti najosnovnije pitanje na svijetu svih svjetova koje postoji.... i koje dok je svjeta i svjetova vazda ce ovo pitanje da postoji za svakog.
mali jomu wrote: Sta ljudi rade sa svojim g'vnima?
.... ti odgovaras ovako
Vizionar 1985 wrote:Puste se niz vodu da tako se izrazim, @Jomu. Ali nema od toga nista danas izgleda ili mi se cini. Danas doslo vrijeme sta god uradi neko od zla nekog, malo ode u zatvor i opet izadze na slobodu cak i prije neki izadzu iz zatvora iz raznih razloga. A mnogi ni ne odu u zatvor koji su ucinili nesto od zla nekog iz raznih razloga.
Ja ti @Jomu nisam obdaren nekom velikom pamecu, niti sam bas kao ostali jer sam prilicno djetinjast i u svom svijetu nekom. Ovaj odgovor ti dajem kao polupismena osoba i laik i kao osoba koja vidi sta se oko nas svuda skoro desava ili mi se cini da se desava.
Ali kazem ima opet izuzetaka mnogo, cak izuzetci su vecina izgleda i da mi se to ne cini.
cccc ako ocekivas da cu ti odgovorit... pa dobio si odjeb
(napisao sam da ne zuris sa odgovorom....)