Šamar
-
90minut
#102 Re: Šamar
To znaci da su pojeli lovačku paštetu i izgubili su život zbog toga..moonca wrote:Sta znaci rijec - drukali??
Hvala..
-
moonca
#103 Re: Šamar
90minut wrote:To znaci da su pojeli lovačku paštetu i izgubili su život zbog toga..moonca wrote:Sta znaci rijec - drukali??
Hvala..
- uglavnomja
#104 Re: Šamar
otkucati policiji, ispricati sve sto znamoonca wrote:90minut wrote:To znaci da su pojeli lovačku paštetu i izgubili su život zbog toga..moonca wrote:Sta znaci rijec - drukali??
Hvala..
- stakasa
#105 Re: Šamar
Max 20. A i to nategnuto. Na neki nacin se probat zastiti, da, ali nesto vise, ovo o cemu ti pricas - mali broj ljudi. Pa nije bilo sve skupa pedeset osveta nakon rataasker wrote:Previse uzdizete te wannabe krimose. Da je kalibar Keljmendija ili po Srbiji Sarica, Bojovica i ostalih govana pa i nekako. Ovakvih kao ovaj sibicar ima svaki grad. I takvi nadju ovakve kao konobar, a mozda je covjek i neki poseban slucaj, ono dozivi mozdani kad vidi leptira, pa je njemu dripac od metar i zilet neka faca.
Znam da se necemo sloziti i sve dalje je anonimno kurchenje. Samo cu reci da se kunem Bogom i svime sto mi je bitno na ovom svijetu, da ovaj slucaj ili onog naseg u Prijedoru sto skida grb, ja nebi oprostio. Gore napisah civilizovani postupak, sa malo drame, lafine, ljekarskih uvjerenja, potplacivanja, ukljucivanja svih prijatelja, medija, i sta vec ne.
Meni licno to ne treba jer do samara nemoze ni doci. A druzio sam se i jos uvijek popijem pice sa ljudima mnogo zajebanijim od ove picke na videu.
99% ljudi na svijetu pa i u nasoj sredini, su oni koje se ne smije dirat/samarat ili maltretirat na bilo koji nacin. To zna svako normalan. Rudar iz Banovica ce te isjec bradvinom, poljoprivrednik ce te pregazit traktorom, izbost ce te zahrdjalom cakijom, roknut iz pistolja. Od 100 ljudi u kafani 99 je spremno ovakvog siledziju poslati na Gradinu ili u vjecna lovista.
A znate cega se svi boje? Policije, kazni, prijava. Vise nego bokserice i baseball palice.
Ovaj nasao konobara poseban slucaj, pa se snima frajer![]()
A i ja budala sto ovo pisem, nek se hebu i snalaze kako hoce.
- JThomas
#106 Re: Šamar
da je 99, ne bi bilo nasilja nikako, kao što 99% imune populacije više nego garantuje da epidemije te bolesti neće biti. desio bi se jedan nasilni incident u tri godine i prepričavao bi se kao čudo. to je neka elementarna matematika i logika, ali eto. vjerovatno ne bi bilo ni države, ni entiteta, ni navijačkih grupa...
- Matzan
#107 Re: Šamar
moonca wrote:Sta znaci rijec - drukali??
Hvala..
Ubacio neko bezveze slovo u, I guess.
-
asker
#108 Re: Šamar
Kad ste ti i JThomas zadnji put bili u kafani? Naglasavam, kafani?stakasa wrote:Max 20. A i to nategnuto. Na neki nacin se probat zastiti, da, ali nesto vise, ovo o cemu ti pricas - mali broj ljudi. Pa nije bilo sve skupa pedeset osveta nakon rataasker wrote:Previse uzdizete te wannabe krimose. Da je kalibar Keljmendija ili po Srbiji Sarica, Bojovica i ostalih govana pa i nekako. Ovakvih kao ovaj sibicar ima svaki grad. I takvi nadju ovakve kao konobar, a mozda je covjek i neki poseban slucaj, ono dozivi mozdani kad vidi leptira, pa je njemu dripac od metar i zilet neka faca.
Znam da se necemo sloziti i sve dalje je anonimno kurchenje. Samo cu reci da se kunem Bogom i svime sto mi je bitno na ovom svijetu, da ovaj slucaj ili onog naseg u Prijedoru sto skida grb, ja nebi oprostio. Gore napisah civilizovani postupak, sa malo drame, lafine, ljekarskih uvjerenja, potplacivanja, ukljucivanja svih prijatelja, medija, i sta vec ne.
Meni licno to ne treba jer do samara nemoze ni doci. A druzio sam se i jos uvijek popijem pice sa ljudima mnogo zajebanijim od ove picke na videu.
99% ljudi na svijetu pa i u nasoj sredini, su oni koje se ne smije dirat/samarat ili maltretirat na bilo koji nacin. To zna svako normalan. Rudar iz Banovica ce te isjec bradvinom, poljoprivrednik ce te pregazit traktorom, izbost ce te zahrdjalom cakijom, roknut iz pistolja. Od 100 ljudi u kafani 99 je spremno ovakvog siledziju poslati na Gradinu ili u vjecna lovista.
A znate cega se svi boje? Policije, kazni, prijava. Vise nego bokserice i baseball palice.
Ovaj nasao konobara poseban slucaj, pa se snima frajer![]()
A i ja budala sto ovo pisem, nek se hebu i snalaze kako hoce.
- JThomas
#109 Re: Šamar
ja nikad meni vjera brani.
-
sedma_7
#110 Re: Šamar
evo izašao video nekog malog koji tvrdi da su ga konobar na videosnimci i još neki njegovi jarani istukli, pa oni zvali ovog kriminalca da mu malo priprijeti.
- Edin H.
#111 Re: Šamar
Znaci Dejan Kostic Dela heroj, a ne zlocinac 
- Bosanski_kralj
#112 Re: Šamar
Snima onako nešto i još objavljuje na društvenim mrežama.
Momak je klasični primjer osobe koja žarko želi biti tamo neki zajeban tip. A šta god uradi mimo zakona, odmah ga i uhapse.
Momak je klasični primjer osobe koja žarko želi biti tamo neki zajeban tip. A šta god uradi mimo zakona, odmah ga i uhapse.
- insomnia78
#113 Re: Šamar
Nije bitno da li te hapse sve dok te pustaju