Put u prosparitet njihove zajednice, oni se bore za svoja prava.Tomahawk11 wrote:Poštenoelcaliente wrote:
Registruj udruzenje, okupi raju i bori se protiv onoga sto ti smeta. Vrlo jednostavno nista drugo neradi ni LGBT zajednica.![]()
Nego vidjeh konstataciju kako je parada put u prosperitet, a mi hiljadu nekih problema.
Ne bi trebali time uopšte da se bavimo u smislu je li to problem. Neka parade, de da mi ovamo svašta nešto riješimo.
Eh sada zamisli umjesto da ih napadamo, kritikujemo ili izadjemo na demonstracije protiv njih da se okupimo i borimo za svoja elementarna prava?
LGTB osobe su uglavnom skolovane osobe, sa dobrim standardom i vise razvijenijom inteligencijom nego prosjecan stanovnik, zasto biti protiv njih a ne kopirati ih ako su vec inteligentnji?
Jebiga ko ce birati SDA i popiti fizicku samarcinu od Cesira i verbalnu od Baketa, treba i za to materijala a vidimo da tog materijala ima vise nego dovoljno.
Vazno je udariti na homoseksualce jer se oni smatraju slabijima fizicki ali kao i svigdje u svijetu znanje-obrazovanje je moc, za par godina ce ti LGTB osobe biti na vecim funkcijama pa ce oni nas ismijavati a mi cemo mahati usima.