flora.sa wrote:da ne izgleda tako loše: kod jedne žene, umnjak izrastao u uhu...sve ima gore od goreg!!!
ja sa svojih 28 godina jos nemam umnjake (vjerovatno ih necu ni imati
flora.sa wrote:da ne izgleda tako loše: kod jedne žene, umnjak izrastao u uhu...sve ima gore od goreg!!!
to je to.Lace wrote:flora.sa wrote:da ne izgleda tako loše: kod jedne žene, umnjak izrastao u uhu...sve ima gore od goreg!!!![]()
ja sa svojih 28 godina jos nemam umnjake (vjerovatno ih necu ni imatia imam samo jedan pokusaj umnjaka na gornjoj vilici s lijeve strane
Zadig wrote:Floriana,
kad ti vec tako dobro ide prepricavanje posjeta zubaru, deder
nam docaraj kako ide posjeta
![]()
ginekologu
![]()
i jel isto kazes na kraju:
ruke mu se pozlatile
ti izgleda imaš fobiju od ginekologa!Zadig wrote:Imam, od silne neupotrebe nakupila se prasinaBeži bre!
što to tebe interesuje kako je meni kod ginekolga!
imaš li možda ti nekih problema sa jajnicima!!??
Very Happy
Na vrh
Pa hajd, nek bar neko od nas dvoje da upraznjava toti izgleda imaš fobiju od ginekologa!
Very Happy
možda ti žena redovno posjećuje svoga ljekara, pa za tebe više nema vremena za tebe.
ipak je on profesionalac!
Very Happy
još ako ima zlatne ruke....
uh!
Very Happy
uh ...nemam nikakvih upala...ni bolovaflora.sa wrote:to je to.Lace wrote:flora.sa wrote:da ne izgleda tako loše: kod jedne žene, umnjak izrastao u uhu...sve ima gore od goreg!!!![]()
ja sa svojih 28 godina jos nemam umnjake (vjerovatno ih necu ni imatia imam samo jedan pokusaj umnjaka na gornjoj vilici s lijeve strane
svakome kome umnjaci nisu izrasli, ja odmah preporučujem da uradi heptomatogram-mislim da se tako zove?,snimak cijele vilice!!!
prevencije radi, odmah uradi!!!
i kod mene isto tako, naznake biel, hoće, pa neće da naraste.ž
povremeno mi se i desni znale upaliti, pa ispirala i žalfijom.
nakon toga počele se paliti i limfne žlijezde iza uha, i ispod donje vilice.
e tad ja sama sebi rekla, vidi u čemu je problem flora.
tada me moj ljekar poslao DR.Žuniću-ruke mu se pozlatile(radi u Vrazovu kao oralni hirurg).
uradio sve fenomenalno.
uh...vidjela bih tebe da ti u otvor gurnu spravu i naglo je rasireZadig wrote:Floriana,
![]()
ginekologu
![]()
ruke mu se pozlatile
... i još poneštoflora.sa wrote:ti izgleda imaš fobiju od ginekologa!Zadig wrote:Imam, od silne neupotrebe nakupila se prasinaBeži bre!
što to tebe interesuje kako je meni kod ginekolga!
imaš li možda ti nekih problema sa jajnicima!!??
Very Happy
Na vrh
![]()
možda ti žena redovno posjećuje svoga ljekara, pa za tebe više nema vremena za tebe.
ipak je on profesionalac!
![]()
još ako ima zlatne ruke....uh!
Lace wrote:flora.sa wrote:da ne izgleda tako loše: kod jedne žene, umnjak izrastao u uhu...sve ima gore od goreg!!!![]()
jel' budeLace wrote:uh...vidjela bih tebe da ti u otvor gurnu spravu i naglo je rasireZadig wrote:Floriana,
![]()
ginekologu
![]()
ruke mu se pozlatile

Kareem Abdul-Jabbar wrote:jel' budeLace wrote:uh...vidjela bih tebe da ti u otvor gurnu spravu i naglo je rasireZadig wrote:Floriana,
![]()
ginekologu
![]()
ruke mu se pozlatile
![]()
![]()