Ne kontam poentu? Branis ga?45cents wrote:int21 wrote:Tacno mi citas misli. Mi smo pizdunski narod, i takvu vlast i imamo. Da je moje dijete nastradalo, ja bi ga sjekirom na komade od kilu rastavio i poslao materi i ocu. Nema pomoci ni od policije ni od tuzilastva jer svaka mala pica ima nekog tu da mu pomogne. A mi kao narod bi mater prodali za 3 marke.dobojlija81 wrote:štaš izvodit policiju,ne jebe te niko ni dva posto,ovaj lik sa 19 god osudjivan za napad na OSL
jebala vas demokratija i IPTF
ovo govno samo treba sjekirom na komade isjeci ako ga se ko dočepa
A zašto misliš da niko od vas diskutanata neće biti oštećena strana?
Je li zato što uvijek neko drugi strada....
"To nije naš rat, to je tamo daleko... Mirno spavajte, rata neće biti".
Zar nismo prošli tu lekciju i ušli u istoriju po broju žrtava, jer smo spustili ruke, i bili posve nespremni??
HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
- int21
#101 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
-
costacurta
#102 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Ne kenjaj ba hljebati, koga bi ti isjeko?! Sve glume neke face i frajere a, "JA bi mu ovo.... Ja bi mu ono.... Sreća mu je što nisam ja bio...." Haj ba Alaha ti!int21 wrote:Tacno mi citas misli. Mi smo pizdunski narod, i takvu vlast i imamo. Da je moje dijete nastradalo, ja bi ga sjekirom na komade od kilu rastavio i poslao materi i ocu. Nema pomoci ni od policije ni od tuzilastva jer svaka mala pica ima nekog tu da mu pomogne. A mi kao narod bi mater prodali za 3 marke.dobojlija81 wrote:štaš izvodit policiju,ne jebe te niko ni dva posto,ovaj lik sa 19 god osudjivan za napad na OSL
Nego se moli Bogu da ne naleti ovakva kretenčina na tebe ili dijete! Doći će Omar, izvadiće ga i ti ćeš smotati rep sutra kad ga vidiš u gradu a on će i dalje u raji biti "Najjači... Brat...Ocam..."
Neko spomenu one u Olovu što ubiše curu i dobiše 30 godina, to je samo pokazatelj koliko smo bolesno društvo. Oni su dobili tu kaznu jer su bili faking anonimusi, seljaci i klošari najobičniji a sud i tužilaštvo dočekalo svojih 5 minuta da se kao dokaže i demonstrira silu da glupanima i idiotima.
-
kolegione
#103 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Samo me zanima jel i Konakovic odgovoran?zeina wrote:
Sad smo svi odgovorni, a kad primas platu za svoj nerad primas je sam, sad bi da dijelis odgovornost jer nisi sposoban osigurati normalan i bezbjedan zivot u gradu, hajmo lagano noga, da je srece sam bi podnio ostavku
- int21
#104 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Ne kenjam ja. Moje dijete je moj zivot. Da ga neko ubije, tako bi bilo. Nije bitno sta bi se meni desilo poslije. Onaj ko nema dijete ne razumije.
-
aewi
#105 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Nekako mi djeluje besmisleno bilo sta uciniti... Nemoj organizovati neki vid protesta, nesto... Isto kao da se nece ni znati za to. Odes na proteste opet nista. Samo gomila tuznih lica bez ikakve ideje sta uraditi.
Ja nisam iz Sarajeva, treba mi neko vrijeme da dodjem, ali kad je onaj tip "ubio" Havu, imao sam nekakav nagon, osjecao sam neku obavezu i potrebu biti na tom protestu. Da se nesto kaze, da se nesto... Kaze... Barem pokusa poduzeti...
I nakon toliko vremena, nista...
I to nista, opet ubije dvije nevine djevojke...
Stvarno ne znam sta. Strasno.
Ja nisam iz Sarajeva, treba mi neko vrijeme da dodjem, ali kad je onaj tip "ubio" Havu, imao sam nekakav nagon, osjecao sam neku obavezu i potrebu biti na tom protestu. Da se nesto kaze, da se nesto... Kaze... Barem pokusa poduzeti...
- int21
#106 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
treba izaci na proteste ali treba imati i ideju sta promjeniti. Najveci je problem sto to mito i korupcija ne leze samo na jednoj strani, nije samo policija i pravosudje sjebano, sjeban je i narod. Koliko puta ste culi da se neko "dogovorio" sa policijom za kaznu. Koliko puta je neko trazio stelu za nesto.....to je veliki problem na obje strane.aewi wrote:Nekako mi djeluje besmisleno bilo sta uciniti... Nemoj organizovati neki vid protesta, nesto... Isto kao da se nece ni znati za to. Odes na proteste opet nista. Samo gomila tuznih lica bez ikakve ideje sta uraditi.
-
costacurta
#107 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Eto nisam znao, znam da u Tuzli i na TK nema niti jedno takvo vozilo.O'zone wrote: Imaju minimalno takva dva auta oni koji bolje znaju reći će koliko ih tačno ima i opet ništa.
Ako u Sarajevu ima onda je to kriminal. Jbte pa nije Sarajevo Njujork, da imaš milion ulica i da se ti street racersi prebacuju s lokacije na lokaciju i ne možeš im u trag ući.
Alo jbte ovo je kasaba, jedna glavna dzada, zna se odakle dokle se ganjaju i koji im je raspored i kad su termini. Napravi im sačekušu. Uhvati jednog, ispričaće sve, mada se ionako zna vrlo dobro ko su svi ti čaršijski pizduni.
-
45cents
#108 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
O'zone wrote: Imaju minimalno takva dva auta oni koji bolje znaju reći će koliko ih tačno ima i opet ništa.
Ono što ja znam - danas je policiji (u slučajevima kada skupi sve dokaze i stekne hrabrosti) lakše dokazati pred Tužiocem i na Sudu sve procese u nukleranim reaktorima i djelovanje gravitacije na pčele medarice, nego postići presudu i uputu u zatvor za osobe sa npr. 50+ krivičnih prijava....
Iz samoupravnog socijalizma pravo u diktaturu kriminala!
-
Fudo387
#109 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Moze, educirati ljude o ponasanju u saobracaju, kroz skolstvo, medije, na svakom koraku ga podsjecati kako se treba ponasati.aewi wrote:Stvarno ne znam sta. Strasno.
Uvesti vece kazne, rijesavati korupciju u pravosudju i muriji, iz dana u dan, iz sata u sat vrsiti pritisak na njih da rade posao za koji su placeni.
To je dug i zajeban proces mijenjanja svijesti kod ljudi, mozda bi za jednu deceniju vidio rezultate i hahari koji ubijaju ljude po cestama
bi postali rijetkost a ne svakodnevica.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#110 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
grad pun kriminala, lopova, raznorazne eLITE, političara, babinih sinova, narkomana, piromana, kurvi, ubica, maloljetnih debila itd itd
ni BETMAN nam nemere pomoć

-
DonieBrasco
#111 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Doslovno je tako, a neko je to sve omogucio takvim ljudima, da vlada bezzakonje, da su nedodirljivi, rade sta hoce.
- Logovan
#112 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Ne mogu nama pomoći Betman, Superman i Spiderman zajedno.pici wrote:grad pun kriminala, lopova, raznorazne eLITE, političara, babinih sinova, narkomana, piromana, kurvi, ubica, maloljetnih debila itd itd
https://s17.postimg.org/shsuyw8lr/wqrt0 ... pv6idj.jpg
-
almir90
#113 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Sve dok postoje grupe ljudi za koje se ne važe zakoni, ovakve stvari će se dešavati. Žalosno je to, ali je to istina. Primijetio sam u zadnje vrijeme da je sve više divljaka po putu, još sam ja u manjem gradu. Prošle sedmice sam išao u Zenicu, pa ono je nevjerovatno kakvih sve kamikaza ima na putu. Koliko sam primijetio, narod je se oteo kontroli, vodi se motom 'kad mogu oni kriminalci i njihovi potomci, e pa hoću i ja isto', i dobijamo ono što vidimo danas, kolektivno ludilo.
- Sanjarko
#114 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Krvna osveta.int21 wrote:Tacno mi citas misli. Mi smo pizdunski narod, i takvu vlast i imamo. Da je moje dijete nastradalo, ja bi ga sjekirom na komade od kilu rastavio i poslao materi i ocu. Nema pomoci ni od policije ni od tuzilastva jer svaka mala pica ima nekog tu da mu pomogne. A mi kao narod bi mater prodali za 3 marke.dobojlija81 wrote:štaš izvodit policiju,ne jebe te niko ni dva posto,ovaj lik sa 19 god osudjivan za napad na OSL
Oko za oko, zuba za zub.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#115 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
koga MI imamo za premijera, uhljup nemere do prodavnice jer ih zaključavaju a zašto pa zato što ih non stop pljačkaju i onda poslije dvije godine bubne kako je ovo nesiguran grad... konjino ti bi trebao da budeš najinformativniji i najodgovorniji i kad majmun prne u zološkom a kamoli za ulice, zgrade, grad uopĆe... misliš sjedit i guzit mladu kod kuće a plata kapa li kapa e nemere...OSTAVKEEEEEE- Previše je. Uvijek se traže alibiji za neke slučajeve. Ne može se uvijek tražiti alibi, moramo početi raditi da se to ne događa. Sarajevo više nije siguran grad, prodavnice se drže zaključane, u mojoj mahali naprimjer, morate pokucati da vam otvore prodavnicu. Dosta je toga, neko mora odgovarati - ističe premijer KS.
-
PM72
#116 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
A što će specijalna jedinica na ulicama? da zaustavlja vozila? Niđe veze.Problem je u sudstvu i zakonima.Rastodera sam neki dan vidio u sred grada,hoda ko svi sretni.Da je u Zenici i da robija 15 godina,da ga svaki dan ispendreče žandari i da ga robijaši zguze,ne bi bilo mnogo takvih.
A da.I Omara mjesečara treba zgazit kao i Karkina.
A da.I Omara mjesečara treba zgazit kao i Karkina.
- Sanjarko
#117 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Zalosno al dijelimicno istinito.pici wrote:grad pun kriminala, lopova, raznorazne eLITE, političara, babinih sinova, narkomana, piromana, kurvi, ubica, maloljetnih debila itd itd
Mozda vehabije mogu, ono ko u Saudiji i sl.
Take zakone uvest, za ubistvo "Off with their heads".
-
lutko
#118 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Ko god vjeruje u profesionalnost policije nek pogleda ovu snimku i sve ce mu bit jasno ko dan. Inace covjek koji je pretucen ovdje sinoc je nasmrt pretucen https://youtu.be/YohQjx3BtWQ Hrasnom
- KB9
#119 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
ako vec drzava ne mice prstom u ovakvim slucajevima onda apsolutno podrzavam krvnu osvetu ko vid neke ravnoteze i pravde
-
Fudo387
#120 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Pa dobro, zar je zaista neizvodljivo?
Vozis pijan, napusen, uzima ti se vozacka i ides u zatvor dok te sudija ne vidi i odredi sta ce s tobom.
Ako se kojim slucajem i smiluje da ti pruzi sansu da opet dobijes vozacku moras ici na casove gdje ce ti ljudi objasniti kako se
pristojno ponasa. Sve to kosta 10 000 maraka, i ti ces to platiti. Imas da platis, ok, nemas, jbg, nemas ni vozacke.
Abnormalno prekoracenje dozvoljene brzine, isti proces.
I sta je tu bauk?
Vozis pijan, napusen, uzima ti se vozacka i ides u zatvor dok te sudija ne vidi i odredi sta ce s tobom.
Ako se kojim slucajem i smiluje da ti pruzi sansu da opet dobijes vozacku moras ici na casove gdje ce ti ljudi objasniti kako se
pristojno ponasa. Sve to kosta 10 000 maraka, i ti ces to platiti. Imas da platis, ok, nemas, jbg, nemas ni vozacke.
I sta je tu bauk?
- KB9
#121 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
bauk je sto fale temelji za nesto tog tipa tj normalna drzavaFudo387 wrote:Pa dobro, zar je zaista neizvodljivo?
I sta je tu bauk?
-
PM72
#122 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
E moj Fudo,kod tebe postoji i kazna od tri doživotne a ovdje kad koga ubiješ - nagodiš se na 7 godina pa izađeš za 4.I onda si još zajebaniji jer imaš CV opasnog momka.Kod nas u zatvorima dižu tegove,gledaju plazme i jedu bečke šnicle.Fudo387 wrote:Pa dobro, zar je zaista neizvodljivo?
I sta je tu bauk?
- Jolpaz
#123 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Inace, covjek ih tuzio i dobio tako da je pametnom dosta a mozda ostane na nepoznatom pocinioculutko wrote:Ko god vjeruje u profesionalnost policije nek pogleda ovu snimku i sve ce mu bit jasno ko dan. Inace covjek koji je pretucen ovdje sinoc je nasmrt pretucen https://youtu.be/YohQjx3BtWQ Hrasnom
-
Fudo387
#124 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Ama jarane, ne vodi to nicemu.PM72 wrote:E moj Fudo,kod tebe postoji i kazna od tri doživotne a ovdje kad koga ubiješ - nagodiš se na 7 godina pa izađeš za 4.I onda si još zajebaniji jer imaš CV opasnog momka.Kod nas u zatvorima dižu tegove,gledaju plazme i jedu bečke šnicle.Fudo387 wrote:Pa dobro, zar je zaista neizvodljivo?
I sta je tu bauk?
Svuda se desavaju nesrece, na svakom cosku budala kao u prici, ali ne mozes sve prepustiti stihiji.
-
Sa_u_srcu
#125 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Meni nije jasno da nasa policija, koju smatram iskreno najsposobnijom u drzavi, pogotovo u smislu opreme i organizovanosti, ne moze da rijesi problem automafije u ovom gradu vec dva desetljeca iako se znaju i imena tih ljudi, mjesta prebivalista, sta voze, sta jedu...pa mater mu ja jebem sta je problem vise u picku materinu, uhapsiti super bebu, krmka od 140 kila i slicnu srbadiju koja ovdje silazi iz Sokoca, mokrog, lukavice...da krade i otima od nas...ZAUSTAVITE AUTOMAFIJU KRETENI KONACNO
Postavite specijalce na svim ulazima u grad nek samo stoje koje picke materine iz svih smjerova iz rs vise u picku materinu otisli
Postavite specijalce na svim ulazima u grad nek samo stoje koje picke materine iz svih smjerova iz rs vise u picku materinu otisli
Last edited by Sa_u_srcu on 11/10/2016 18:54, edited 1 time in total.