I to je tacno,meni je jedini problem je sto je ona novinarkabingov buraz wrote:Pa dobro,nije nikoga ubilo sto je nasvrljala to sto jeste.Benigna stvar.Neinteligentna ali bezopasna.mario001 wrote:Agresivnije je ovo njeno pisanje nego nosenje vjerskog obiljezja, puno agresivnijebingov buraz wrote:Apsolutno,pisanje promasenih i priglupih komentara mora biti dozvoljeno!
Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
-
mario001
#101 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
- insomnia78
#102 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
Znaci da je Lejla npr spomenula poslanika radio bi kalas
- seln
#103 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
Oteo si mi rijec sa tastature/tipkovnice...Alfons Kauders wrote:Kao dezurni predstavnik forumskog ateistickog puka, molim bracu vjernike da nam ne zamjere i da slucajno ne pomisle da svi razmisljamo kao ova neprosvijetljena tuka... Zapravo ja ne znam nikog ko ovako razmislja.
Cuj nositi maramu, krst, jarmulku ili neki drugi vjerski simbol na glavi je isto kao dildo. I ono radi kao novinar? Ono zavrsilo fakultet? E moje Sarajevo na sta si spalo...
ovaj ispad nije toliki pokazatelj licemjerja (a ima ga bukadar), vec zalosnog stanja u kojem se nalazi obrazovanje u BiH.
Neko zavrsi filozofski fakultet i onda napise takvu analogiju.
Za tako nesto se dobije slaba ocjena u malo boljoj gimnaziji.
- pirpa
#104 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
nemoj ti reskirati nista....svaki radni dan sam oko pola 6 u Zetri .... bujrum u salu 3.....kolegione wrote:Ne želim riskirati ban zbog nekoga kao što si ti, vrlo rato ti nudim mogućnost da ponoviš iste riječi i uživopirpa wrote: sto sam imao da ti napisem, napisao sam....a ti ako si nedorecen imas PM pa pisi, odgovoricu
- KB9
#105 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
sda vogosca je spremna, imaju i pjesmu o tomeinsomnia78 wrote:Znaci da je Lejla npr spomenula poslanika radio bi kalas
-
kolegione
#106 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
Evo vidi mangupe zbog ovih uvreda koje si mi izgovorio nicim izazvan pogledaj pmpirpa wrote:nemoj ti reskirati nista....svaki radni dan sam oko pola 6 u Zetri .... bujrum u salu 3.....kolegione wrote:Ne želim riskirati ban zbog nekoga kao što si ti, vrlo rato ti nudim mogućnost da ponoviš iste riječi i uživopirpa wrote: sto sam imao da ti napisem, napisao sam....a ti ako si nedorecen imas PM pa pisi, odgovoricu
Imaš i kontakt broj a ako se usudis odgovoriti dobices sto si i trazio
Last edited by kolegione on 27/08/2016 10:08, edited 1 time in total.
- Alfons Kauders
#107 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
Glupache.pirpa wrote:nemoj ti reskirati nista....svaki radni dan sam oko pola 6 u Zetri .... bujrum u salu 3.....kolegione wrote:Ne želim riskirati ban zbog nekoga kao što si ti, vrlo rato ti nudim mogućnost da ponoviš iste riječi i uživopirpa wrote: sto sam imao da ti napisem, napisao sam....a ti ako si nedorecen imas PM pa pisi, odgovoricu
Vodeci uzrok tuca u BiH od 1631.
- jasko_ba
#108 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
KB9 wrote:sda vogosca je spremna, imaju i pjesmu o tomeinsomnia78 wrote:Znaci da je Lejla npr spomenula poslanika radio bi kalas
-
zenit dozic
#109 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
Cek da vidi ima li linije sa romanije u ta dobapirpa wrote:nemoj ti reskirati nista....svaki radni dan sam oko pola 6 u Zetri .... bujrum u salu 3.....kolegione wrote:Ne želim riskirati ban zbog nekoga kao što si ti, vrlo rato ti nudim mogućnost da ponoviš iste riječi i uživopirpa wrote: sto sam imao da ti napisem, napisao sam....a ti ako si nedorecen imas PM pa pisi, odgovoricu
- pustopoljina
#110 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
Alfons Kauders wrote:
Glupache.
Vodeci uzrok tuca u BiH od 1631.
eo i ja gledam, ima li to pos'o, zenu, djecu...obavezu ikakvu u zivotu?
haj'te kUmpire vaditi, potrosite taj testosteron na nesto korisno
-
kolegione
#111 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
Kakve su vam to seljačke priče ja nisam to još vidio gdje ste vi rasli, kakva vam je raja, jel to sve što znate da kažete četnik ustaša balija, jel to maksimum koji dosežete ima li kakve evolucije u vašim glavama.zenit dozic wrote: Cek da vidi ima li linije sa romanije u ta doba
P.S. Buduci da nemam živaca da vas prijavljujem za uvrede, a i nikad nisam bio u tom fazonu vrlo rado bih i tebi pojasnio kako izgleda prava sarajevska raja u akciji, prijave na PM
-
mirage77
#112 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
Forumasi sve ste rekli. Glupost i bijeda ljudska do srzi. Samo jednu stvar moramo podvuci koja nam malo promice a i Lejlica je to u svom postu donekle spomenula. Znaci sta je ovaj Klix? Klix promovira ovakva misljenja. 100%. Samo je Lejla sada prekardasila, pa se od nje ogradjuju. Klix je izvor sijanja nereda, smutnje i deziformacija namjenjenog Bosnjacima. Ako se pogledaju pisanja samo u zadnjih nekoliko dana onda se vrlo jasno moze ogoliti ta uredjivacka politika. O Islamu se pise vrlo negativno. Negativnje cak i od najekstremnijih medija na zapadu. ISIL zauzima barem 50% pisanja. Neki dan kada su oni ljudi iz Bahreina napadnuti sto su klanjali na Kravici to je prestavljeno kao lokalna tuca. A na drugoj strani afirmativno se pise o papi, postavljanu krstaca po Blidinju, onoj djeci iz Jajaca sto nose zastave tri drzave a ne tri naroda....Bosnjacima se namece agresivno ateizam, a afirmativo se pise o katolickoj crkvi. Tako da se izvlaci jedan zaljucak: KLIX JE GLASILO KATOLICKE CRKVE. Ateizam i kao nesto gradjansko ( sa velikim dildom ) je krinka.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#113 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
Ko ti je dopustio da budes moj predstavnik?Alfons Kauders wrote:Kao dezurni predstavnik forumskog ateistickog puka, molim bracu vjernike da nam ne zamjere i da slucajno ne pomisle da svi razmisljamo kao ova neprosvijetljena tuka... Zapravo ja ne znam nikog ko ovako razmislja.
Cuj nositi maramu, krst, jarmulku ili neki drugi vjerski simbol na glavi je isto kao dildo. I ono radi kao novinar? Ono zavrsilo fakultet? E moje Sarajevo na sta si spalo...
- arctic
- pirpa
#115 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
hajde balavac skini mi se s kurca, nikakav ti PM nisi meni poslao vec ovde preko foruma hoces da ispadnes nesto sto nisi..ja sam ti vec svoje rekao u proslom odgovoru.. ako imas jos nesto da mi napises, pisi na PM da ne ometamo druge u diskusiji, ee u usta paradna te .....kolegione wrote:
Evo vidi mangupe zbog ovih uvreda koje si mi izgovorio nicim izazvan pogledaj pm
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#116 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
to vise radi kod vasKe u Francuskoj. I nemoj biti zlonamjeran. Zelis navuci nekog na odgovor da mu onda radi ove zene plitkog mozga Sipa pokuca na vrata. Jadno!insomnia78 wrote:Znaci da je Lejla npr spomenula poslanika radio bi kalas
-
kolegione
#117 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
Dobio si PM sa kontaktompirpa wrote:hajde balavac skini mi se s kurca, nikakav ti PM nisi meni poslao vec ovde preko foruma hoces da ispadnes nesto sto nisi..ja sam ti vec svoje rekao u proslom odgovoru.. ako imas jos nesto da mi napises, pisi na PM da ne ometamo druge u diskusiji, ee u usta paradna te .....kolegione wrote:
Evo vidi mangupe zbog ovih uvreda koje si mi izgovorio nicim izazvan pogledaj pm
- pustopoljina
#118 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
odlika demokratije je da ga ne moras citati.mirage77 wrote:Forumasi sve ste rekli. Glupost i bijeda ljudska do srzi. Samo jednu stvar moramo podvuci koja nam malo promice a i Lejlica je to u svom postu donekle spomenula. Znaci sta je ovaj Klix? Klix promovira ovakva misljenja. 100%. Samo je Lejla sada prekardasila, pa se od nje ogradjuju. Klix je izvor sijanja nereda, smutnje i deziformacija namjenjenog Bosnjacima. Ako se pogledaju pisanja samo u zadnjih nekoliko dana onda se vrlo jasno moze ogoliti ta uredjivacka politika. O Islamu se pise vrlo negativno. Negativnje cak i od najekstremnijih medija na zapadu. ISIL zauzima barem 50% pisanja. Neki dan kada su oni ljudi iz Bahreina napadnuti sto su klanjali na Kravici to je prestavljeno kao lokalna tuca. A na drugoj strani afirmativno se pise o papi, postavljanu krstaca po Blidinju, onoj djeci iz Jajaca sto nose zastave tri drzave a ne tri naroda....Bosnjacima se namece agresivno ateizam, a afirmativo se pise o katolickoj crkvi. Tako da se izvlaci jedan zaljucak: KLIX JE GLASILO KATOLICKE CRKVE. Ateizam i kao nesto gradjansko ( sa velikim dildom ) je krinka.
a i kad procitas, mozes o nekoj temi potraziti vise izvora i onda stvarati misljenje.
@KK
insomnija trola
@ vas dvojica ste prijavljeni. kvarite mi jutro.
- azurna_obala
#119 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
Kad pročitam neke komentare ovdje, ne kontam što nam smeta pisanje tamo neke Lejle
svakog vidimo, samo sebe ne
svakog vidimo, samo sebe ne
-
kolegione
#120 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
Ja tebi ništa nisam rekao niti sam te citirao, niti sam ikoga vrijeđao, ti si mene uvrijedio aludirajući da sam četnik i psovao, sada imaš priliku da staneš iza svojih riječi, to je sve dobio si moj kontakt broj i "prigodnu poruku" da ti još malo dignemo moralpirpa wrote:hajde balavac skini mi se s kurca, nikakav ti PM nisi meni poslao vec ovde preko foruma hoces da ispadnes nesto sto nisi..ja sam ti vec svoje rekao u proslom odgovoru.. ako imas jos nesto da mi napises, pisi na PM da ne ometamo druge u diskusiji, ee u usta paradna te .....kolegione wrote:
Takvi kao ti su mi uvijek bili najdraži
- Matzan
#121 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
mario001 wrote:Ma da, ali ona tvrdi da to sto neko nosi vjersko obiljezje ili bilo neko drugo znaci da ga i njoj namece??surfa na tome da je tvoja vjera samo tvoja, bas onako kako treba bit
da li bi tebi burkininosiljama arapskog svijeta smeto neki identican rasplet suprotnog predznaka? naravno da bi al oni ne bi pisali statuse po fejsu vec bi vjerovatno kamenovali insana il ga cak i zivog spalili
Ne kontam kako.
Cura je ispala glupa ko kurac, pokusala kao "novinar" da uradi update citata kojeg je cula na predavanju i totalno se osramotila
k'o dildo
moraš pratiti suvremene tokove i velike mislioce 21. vijeka.
- insomnia78
#122 Re: RE: Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
De, uozbilji seKatarinaKosaca wrote:to vise radi kod vasKe u Francuskoj. I nemoj biti zlonamjeran. Zelis navuci nekog na odgovor da mu onda radi ove zene plitkog mozga Sipa pokuca na vrata. Jadno!insomnia78 wrote:Znaci da je Lejla npr spomenula poslanika radio bi kalas
Navrati na temu o Siriji pa pogledah sta ljudi pisu vec godinama. Kakva sipa
-
nema me tamo
#123 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
Cura opasno i previse gleda filmove. 
Haštag podrška Lejlici slatkici.
Haštag podrška Lejlici slatkici.
-
mirage77
#124 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
Da naravno. Ja citam puno vise od ovoga. Ali moramo reci da Klix silji jednu vrstu razmisljanja i stvara negativnu sliku o Islamu. To je poanta. Ova Lejla se uklapa u mentalni sklop Klixa. Ona nije izdvojeni slucaj. Ovo njeno misljenje je uredjivacka politika Klixa. Samo je sada ona pretjerala i ogolila tu politiku do daske. Zato u njenom postu i govori da je to samo njena glupost i da se Klix ne veze s njom. Ali to je uredjivacka politika Klixa. Samo je veliki dildo visak.pustopoljina wrote:odlika demokratije je da ga ne moras citati.mirage77 wrote:Forumasi sve ste rekli. Glupost i bijeda ljudska do srzi. Samo jednu stvar moramo podvuci koja nam malo promice a i Lejlica je to u svom postu donekle spomenula. Znaci sta je ovaj Klix? Klix promovira ovakva misljenja. 100%. Samo je Lejla sada prekardasila, pa se od nje ogradjuju. Klix je izvor sijanja nereda, smutnje i deziformacija namjenjenog Bosnjacima. Ako se pogledaju pisanja samo u zadnjih nekoliko dana onda se vrlo jasno moze ogoliti ta uredjivacka politika. O Islamu se pise vrlo negativno. Negativnje cak i od najekstremnijih medija na zapadu. ISIL zauzima barem 50% pisanja. Neki dan kada su oni ljudi iz Bahreina napadnuti sto su klanjali na Kravici to je prestavljeno kao lokalna tuca. A na drugoj strani afirmativno se pise o papi, postavljanu krstaca po Blidinju, onoj djeci iz Jajaca sto nose zastave tri drzave a ne tri naroda....Bosnjacima se namece agresivno ateizam, a afirmativo se pise o katolickoj crkvi. Tako da se izvlaci jedan zaljucak: KLIX JE GLASILO KATOLICKE CRKVE. Ateizam i kao nesto gradjansko ( sa velikim dildom ) je krinka.
a i kad procitas, mozes o nekoj temi potraziti vise izvora i onda stvarati misljenje.
@KK
insomnija trola
- avetinja
#125 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis
Prvi put čula za riječ "dildo", pa došla da se pohvali. Onda se čudimo što su tekstovi na Klixu copy-paste drugih portala i puni nepismenosti. Kakvo je razmišljanje pojedinih novinara, situacija je odlična.
Ni ja nisam za burku i nikab, jer mislim da previše skriva lice, ali protiv hidžaba nemam ništa protiv. U današnje vrijeme, vjera i seksualnost su javni. Što nije opalila po gej paradama?
Ni ja nisam za burku i nikab, jer mislim da previše skriva lice, ali protiv hidžaba nemam ništa protiv. U današnje vrijeme, vjera i seksualnost su javni. Što nije opalila po gej paradama?