Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
mario001

#101 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by mario001 »

bingov buraz wrote:
mario001 wrote:
bingov buraz wrote:Apsolutno,pisanje promasenih i priglupih komentara mora biti dozvoljeno!
Agresivnije je ovo njeno pisanje nego nosenje vjerskog obiljezja, puno agresivnije
Pa dobro,nije nikoga ubilo sto je nasvrljala to sto jeste.Benigna stvar.Neinteligentna ali bezopasna.
I to je tacno,meni je jedini problem je sto je ona novinarka
insomnia78

#102 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by insomnia78 »

Znaci da je Lejla npr spomenula poslanika radio bi kalas
seln

#103 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by seln »

Alfons Kauders wrote:Kao dezurni predstavnik forumskog ateistickog puka, molim bracu vjernike da nam ne zamjere i da slucajno ne pomisle da svi razmisljamo kao ova neprosvijetljena tuka... Zapravo ja ne znam nikog ko ovako razmislja.

Cuj nositi maramu, krst, jarmulku ili neki drugi vjerski simbol na glavi je isto kao dildo. I ono radi kao novinar? Ono zavrsilo fakultet? E moje Sarajevo na sta si spalo...
Oteo si mi rijec sa tastature/tipkovnice...
ovaj ispad nije toliki pokazatelj licemjerja (a ima ga bukadar), vec zalosnog stanja u kojem se nalazi obrazovanje u BiH.
Neko zavrsi filozofski fakultet i onda napise takvu analogiju.
Za tako nesto se dobije slaba ocjena u malo boljoj gimnaziji.
pirpa

#104 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by pirpa »

kolegione wrote:
pirpa wrote: sto sam imao da ti napisem, napisao sam....a ti ako si nedorecen imas PM pa pisi, odgovoricu
Ne želim riskirati ban zbog nekoga kao što si ti, vrlo rato ti nudim mogućnost da ponoviš iste riječi i uživo ;)
nemoj ti reskirati nista....svaki radni dan sam oko pola 6 u Zetri .... bujrum u salu 3.....
KB9

#105 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by KB9 »

insomnia78 wrote:Znaci da je Lejla npr spomenula poslanika radio bi kalas
sda vogosca je spremna, imaju i pjesmu o tome 8)
kolegione

#106 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by kolegione »

pirpa wrote:
kolegione wrote:
pirpa wrote: sto sam imao da ti napisem, napisao sam....a ti ako si nedorecen imas PM pa pisi, odgovoricu
Ne želim riskirati ban zbog nekoga kao što si ti, vrlo rato ti nudim mogućnost da ponoviš iste riječi i uživo ;)
nemoj ti reskirati nista....svaki radni dan sam oko pola 6 u Zetri .... bujrum u salu 3.....
Evo vidi mangupe zbog ovih uvreda koje si mi izgovorio nicim izazvan pogledaj pm

Imaš i kontakt broj a ako se usudis odgovoriti dobices sto si i trazio :)
Last edited by kolegione on 27/08/2016 10:08, edited 1 time in total.
Alfons Kauders

#107 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by Alfons Kauders »

pirpa wrote:
kolegione wrote:
Glupache.

Vodeci uzrok tuca u BiH od 1631.
jasko_ba

#108 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by jasko_ba »

KB9 wrote:
sda vogosca je spremna, imaju i pjesmu o tome 8)
:thumbup:
zenit dozic

#109 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by zenit dozic »

pirpa wrote:
kolegione wrote:
Cek da vidi ima li linije sa romanije u ta doba :D
pustopoljina

#110 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by pustopoljina »

Alfons Kauders wrote:
Glupache.

Vodeci uzrok tuca u BiH od 1631.
:lol: :lol: :lol: :lol:
eo i ja gledam, ima li to pos'o, zenu, djecu...obavezu ikakvu u zivotu?
haj'te kUmpire vaditi, potrosite taj testosteron na nesto korisno :-)
kolegione

#111 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by kolegione »

zenit dozic wrote: Cek da vidi ima li linije sa romanije u ta doba :D
Kakve su vam to seljačke priče ja nisam to još vidio gdje ste vi rasli, kakva vam je raja, jel to sve što znate da kažete četnik ustaša balija, jel to maksimum koji dosežete ima li kakve evolucije u vašim glavama.

P.S. Buduci da nemam živaca da vas prijavljujem za uvrede, a i nikad nisam bio u tom fazonu vrlo rado bih i tebi pojasnio kako izgleda prava sarajevska raja u akciji, prijave na PM ;)
mirage77

#112 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by mirage77 »

Forumasi sve ste rekli. Glupost i bijeda ljudska do srzi. Samo jednu stvar moramo podvuci koja nam malo promice a i Lejlica je to u svom postu donekle spomenula. Znaci sta je ovaj Klix? Klix promovira ovakva misljenja. 100%. Samo je Lejla sada prekardasila, pa se od nje ogradjuju. Klix je izvor sijanja nereda, smutnje i deziformacija namjenjenog Bosnjacima. Ako se pogledaju pisanja samo u zadnjih nekoliko dana onda se vrlo jasno moze ogoliti ta uredjivacka politika. O Islamu se pise vrlo negativno. Negativnje cak i od najekstremnijih medija na zapadu. ISIL zauzima barem 50% pisanja. Neki dan kada su oni ljudi iz Bahreina napadnuti sto su klanjali na Kravici to je prestavljeno kao lokalna tuca. A na drugoj strani afirmativno se pise o papi, postavljanu krstaca po Blidinju, onoj djeci iz Jajaca sto nose zastave tri drzave a ne tri naroda....Bosnjacima se namece agresivno ateizam, a afirmativo se pise o katolickoj crkvi. Tako da se izvlaci jedan zaljucak: KLIX JE GLASILO KATOLICKE CRKVE. Ateizam i kao nesto gradjansko ( sa velikim dildom ) je krinka.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#113 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by KatarinaKosaca »

Alfons Kauders wrote:Kao dezurni predstavnik forumskog ateistickog puka, molim bracu vjernike da nam ne zamjere i da slucajno ne pomisle da svi razmisljamo kao ova neprosvijetljena tuka... Zapravo ja ne znam nikog ko ovako razmislja.

Cuj nositi maramu, krst, jarmulku ili neki drugi vjerski simbol na glavi je isto kao dildo. I ono radi kao novinar? Ono zavrsilo fakultet? E moje Sarajevo na sta si spalo...
Ko ti je dopustio da budes moj predstavnik? :mrgreen: Sala.....slazem se u cjelosti :thumbup: a najvise u tome da je istinska bruka Sarajeva tkz intelektualci kao ova van a bi novinarka, a ne dvije psihicki labilne osobe u tramvaju
pirpa

#115 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by pirpa »

kolegione wrote:
Evo vidi mangupe zbog ovih uvreda koje si mi izgovorio nicim izazvan pogledaj pm

hajde balavac skini mi se s kurca, nikakav ti PM nisi meni poslao vec ovde preko foruma hoces da ispadnes nesto sto nisi..ja sam ti vec svoje rekao u proslom odgovoru.. ako imas jos nesto da mi napises, pisi na PM da ne ometamo druge u diskusiji, ee u usta paradna te .....
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#116 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by KatarinaKosaca »

to vise radi kod vasKe u Francuskoj. I nemoj biti zlonamjeran. Zelis navuci nekog na odgovor da mu onda radi ove zene plitkog mozga Sipa pokuca na vrata. Jadno!
kolegione

#117 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by kolegione »

pirpa wrote:
kolegione wrote:

hajde balavac skini mi se s kurca, nikakav ti PM nisi meni poslao vec ovde preko foruma hoces da ispadnes nesto sto nisi..ja sam ti vec svoje rekao u proslom odgovoru.. ako imas jos nesto da mi napises, pisi na PM da ne ometamo druge u diskusiji, ee u usta paradna te .....
Dobio si PM sa kontaktom :)
pustopoljina

#118 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by pustopoljina »

mirage77 wrote:Forumasi sve ste rekli. Glupost i bijeda ljudska do srzi. Samo jednu stvar moramo podvuci koja nam malo promice a i Lejlica je to u svom postu donekle spomenula. Znaci sta je ovaj Klix? Klix promovira ovakva misljenja. 100%. Samo je Lejla sada prekardasila, pa se od nje ogradjuju. Klix je izvor sijanja nereda, smutnje i deziformacija namjenjenog Bosnjacima. Ako se pogledaju pisanja samo u zadnjih nekoliko dana onda se vrlo jasno moze ogoliti ta uredjivacka politika. O Islamu se pise vrlo negativno. Negativnje cak i od najekstremnijih medija na zapadu. ISIL zauzima barem 50% pisanja. Neki dan kada su oni ljudi iz Bahreina napadnuti sto su klanjali na Kravici to je prestavljeno kao lokalna tuca. A na drugoj strani afirmativno se pise o papi, postavljanu krstaca po Blidinju, onoj djeci iz Jajaca sto nose zastave tri drzave a ne tri naroda....Bosnjacima se namece agresivno ateizam, a afirmativo se pise o katolickoj crkvi. Tako da se izvlaci jedan zaljucak: KLIX JE GLASILO KATOLICKE CRKVE. Ateizam i kao nesto gradjansko ( sa velikim dildom ) je krinka.
odlika demokratije je da ga ne moras citati.
a i kad procitas, mozes o nekoj temi potraziti vise izvora i onda stvarati misljenje.

@KK
insomnija trola :)

@ vas dvojica ste prijavljeni. kvarite mi jutro.
azurna_obala

#119 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by azurna_obala »

Kad pročitam neke komentare ovdje, ne kontam što nam smeta pisanje tamo neke Lejle :-)
svakog vidimo, samo sebe ne :roll:
kolegione

#120 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by kolegione »

pirpa wrote:
kolegione wrote:

Ja tebi ništa nisam rekao niti sam te citirao, niti sam ikoga vrijeđao, ti si mene uvrijedio aludirajući da sam četnik i psovao, sada imaš priliku da staneš iza svojih riječi, to je sve dobio si moj kontakt broj i "prigodnu poruku" da ti još malo dignemo moral :)
Takvi kao ti su mi uvijek bili najdraži ;)
Matzan

#121 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by Matzan »

mario001 wrote:
surfa na tome da je tvoja vjera samo tvoja, bas onako kako treba bit

da li bi tebi burkininosiljama arapskog svijeta smeto neki identican rasplet suprotnog predznaka? naravno da bi al oni ne bi pisali statuse po fejsu vec bi vjerovatno kamenovali insana il ga cak i zivog spalili :)
Ma da, ali ona tvrdi da to sto neko nosi vjersko obiljezje ili bilo neko drugo znaci da ga i njoj namece??
Ne kontam kako.
Cura je ispala glupa ko kurac, pokusala kao "novinar" da uradi update citata kojeg je cula na predavanju i totalno se osramotila

k'o dildo

moraš pratiti suvremene tokove i velike mislioce 21. vijeka.
insomnia78

#122 Re: RE: Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by insomnia78 »

KatarinaKosaca wrote:
to vise radi kod vasKe u Francuskoj. I nemoj biti zlonamjeran. Zelis navuci nekog na odgovor da mu onda radi ove zene plitkog mozga Sipa pokuca na vrata. Jadno!
De, uozbilji se
Navrati na temu o Siriji pa pogledah sta ljudi pisu vec godinama. Kakva sipa
nema me tamo

#123 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by nema me tamo »

Cura opasno i previse gleda filmove. :lol:

Haštag podrška Lejlici slatkici.
mirage77

#124 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by mirage77 »

pustopoljina wrote:
mirage77 wrote:Forumasi sve ste rekli. Glupost i bijeda ljudska do srzi. Samo jednu stvar moramo podvuci koja nam malo promice a i Lejlica je to u svom postu donekle spomenula. Znaci sta je ovaj Klix? Klix promovira ovakva misljenja. 100%. Samo je Lejla sada prekardasila, pa se od nje ogradjuju. Klix je izvor sijanja nereda, smutnje i deziformacija namjenjenog Bosnjacima. Ako se pogledaju pisanja samo u zadnjih nekoliko dana onda se vrlo jasno moze ogoliti ta uredjivacka politika. O Islamu se pise vrlo negativno. Negativnje cak i od najekstremnijih medija na zapadu. ISIL zauzima barem 50% pisanja. Neki dan kada su oni ljudi iz Bahreina napadnuti sto su klanjali na Kravici to je prestavljeno kao lokalna tuca. A na drugoj strani afirmativno se pise o papi, postavljanu krstaca po Blidinju, onoj djeci iz Jajaca sto nose zastave tri drzave a ne tri naroda....Bosnjacima se namece agresivno ateizam, a afirmativo se pise o katolickoj crkvi. Tako da se izvlaci jedan zaljucak: KLIX JE GLASILO KATOLICKE CRKVE. Ateizam i kao nesto gradjansko ( sa velikim dildom ) je krinka.
odlika demokratije je da ga ne moras citati.
a i kad procitas, mozes o nekoj temi potraziti vise izvora i onda stvarati misljenje.

@KK
insomnija trola :)
Da naravno. Ja citam puno vise od ovoga. Ali moramo reci da Klix silji jednu vrstu razmisljanja i stvara negativnu sliku o Islamu. To je poanta. Ova Lejla se uklapa u mentalni sklop Klixa. Ona nije izdvojeni slucaj. Ovo njeno misljenje je uredjivacka politika Klixa. Samo je sada ona pretjerala i ogolila tu politiku do daske. Zato u njenom postu i govori da je to samo njena glupost i da se Klix ne veze s njom. Ali to je uredjivacka politika Klixa. Samo je veliki dildo visak.
avetinja

#125 Re: Novinarka-klixa-nositi-vjersko-obiljezje-na-glavi-jednako-je-perverzno-kao-nositi-dzinovski-umjetni-penis

Post by avetinja »

Prvi put čula za riječ "dildo", pa došla da se pohvali. Onda se čudimo što su tekstovi na Klixu copy-paste drugih portala i puni nepismenosti. Kakvo je razmišljanje pojedinih novinara, situacija je odlična.

Ni ja nisam za burku i nikab, jer mislim da previše skriva lice, ali protiv hidžaba nemam ništa protiv. U današnje vrijeme, vjera i seksualnost su javni. Što nije opalila po gej paradama?
Locked