Albanci kupuju jug Srbije. Šta možemo naučiti iz ove vijesti?

Novak20

#101 Re: Albanci kupuju jug Srbije. Šta možemo naučiti iz ove vijesti?

Post by Novak20 »

jOFLA wrote:
SaraFina wrote:Kaj će se baviti zemljgradnjom ti Albanci? Nešto ne mislim da su nacija u tom fazonu. No možda grijesim.
Ćemo gradimo porodiljišta na svaki korak !
:lol: :lol:

A zakaj nemrete oličiti ni ona rodilišta kaj ih imate ? :D Još bu kupoval' grunt i radili na njem.
pirpa

#102 Re: Albanci kupuju jug Srbije. Šta možemo naučiti iz ove vijesti?

Post by pirpa »

Država wrote:
sinuhe wrote:Srpska propaganda o albanskom lobiju koja se primila kod Bosnjaka. :-)
Nije ba propaganda. Pa albanski lobby je nedavno izlobirao da Kosovo bude primljeno u UEFA i FIFA...

:sax:
nije Albanski lobi vec vatikanski i izraelski.....nije nama niko kriv sto nemamo mocne saveznike
Pedja123

#103 Re: Albanci kupuju jug Srbije. Šta možemo naučiti iz ove vijesti?

Post by Pedja123 »

Iz ove vijesti možemo naučiti da je na Balkanu trenutno živa velikoalbanska politika a ne velikosrpska
fakat

#104 Re: Albanci kupuju jug Srbije. Šta možemo naučiti iz ove vijesti?

Post by fakat »

Država wrote:
SaraFina wrote:

@cipi ripi, zmajiće od Bosne mislim radjati, adekvatniji izraz :D i kupovaću hektara po svojim sarajevskim ćukama i proplancima. Da nas u budućnosti za pedesetak godina ne bi opet držali na nišanima :)

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
:thumbup: za oboje.

Procitah par stranica unazad pa se pitam sta se desilo sa ovim forumom, ovo kao da sam na novisad-x.
Maharadza

#105 Re: Albanci kupuju jug Srbije. Šta možemo naučiti iz ove vijesti?

Post by Maharadza »

fakat wrote:
Država wrote:
SaraFina wrote:

@cipi ripi, zmajiće od Bosne mislim radjati, adekvatniji izraz :D i kupovaću hektara po svojim sarajevskim ćukama i proplancima. Da nas u budućnosti za pedesetak godina ne bi opet držali na nišanima :)

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
:thumbup: za oboje.

Procitah par stranica unazad pa se pitam sta se desilo sa ovim forumom, ovo kao da sam na novisad-x.
Nemoj mi reći da te čudi tako nešto od onih koji su pjevali o "bratstvu i jedinstvu" i zaklinjali se mrtvom diktatoru u Sarajevu, dok su u isto vrijeme kod nas po Krajini divljali povampireni četnički monstrumi, ubijali i protjerivali Bošnjake ne praveći pri tome razliku između onih koji su za neovisnu BiH i onih koji su za ostanak u srboslaviji...od takvih ne možeš očekivati ništa drugo nego upravo to što si pročitao!
Hafis

#106 Re: Albanci kupuju jug Srbije. Šta možemo naučiti iz ove vijesti?

Post by Hafis »

Možemo izvući zaključak da je 100% u pravu ona stara novozelandska izreka: ''Ko ima masla i muda maže s njim''
Helikopter

#107 Re: Albanci kupuju jug Srbije. Šta možemo naučiti iz ove vijesti?

Post by Helikopter »

Mozemo konstatovati i nauciti da svako ima svoju istinu i da svi mogu svoje znanje formirati na osnovu tudjih serviranja istine.
Post Reply