jOFLA wrote:Ćemo gradimo porodiljišta na svaki korak !SaraFina wrote:Kaj će se baviti zemljgradnjom ti Albanci? Nešto ne mislim da su nacija u tom fazonu. No možda grijesim.
A zakaj nemrete oličiti ni ona rodilišta kaj ih imate ?
jOFLA wrote:Ćemo gradimo porodiljišta na svaki korak !SaraFina wrote:Kaj će se baviti zemljgradnjom ti Albanci? Nešto ne mislim da su nacija u tom fazonu. No možda grijesim.
nije Albanski lobi vec vatikanski i izraelski.....nije nama niko kriv sto nemamo mocne saveznikeDržava wrote:Nije ba propaganda. Pa albanski lobby je nedavno izlobirao da Kosovo bude primljeno u UEFA i FIFA...sinuhe wrote:Srpska propaganda o albanskom lobiju koja se primila kod Bosnjaka.
Država wrote:SaraFina wrote:
@cipi ripi, zmajiće od Bosne mislim radjati, adekvatniji izrazi kupovaću hektara po svojim sarajevskim ćukama i proplancima. Da nas u budućnosti za pedesetak godina ne bi opet držali na nišanima
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj mi reći da te čudi tako nešto od onih koji su pjevali o "bratstvu i jedinstvu" i zaklinjali se mrtvom diktatoru u Sarajevu, dok su u isto vrijeme kod nas po Krajini divljali povampireni četnički monstrumi, ubijali i protjerivali Bošnjake ne praveći pri tome razliku između onih koji su za neovisnu BiH i onih koji su za ostanak u srboslaviji...od takvih ne možeš očekivati ništa drugo nego upravo to što si pročitao!fakat wrote:Država wrote:SaraFina wrote:
@cipi ripi, zmajiće od Bosne mislim radjati, adekvatniji izrazi kupovaću hektara po svojim sarajevskim ćukama i proplancima. Da nas u budućnosti za pedesetak godina ne bi opet držali na nišanima
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za oboje.
Procitah par stranica unazad pa se pitam sta se desilo sa ovim forumom, ovo kao da sam na novisad-x.