Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Seyfo

#101 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Seyfo »

Danas smo pričali o pratiljama ali ništa nije izabrano, tj svakome je svejedno.
Mislim da se prevelika pažnja tome poklanja jer ti ćeš uz pratilju biti tih 30 sekundi dok traje ulazak i slikanje i unutra jedan ples koji traje par minuta.
Fazon je u tome što od muških 99% ne zna plesati i neće da plešu, a kako u školi ima više djevojaka, svako od nas iće sa više pratilja tako da je sa svakom dužan otplesati.

Dijete, neka ti imaš pratilju.Pusti "svakome je svedjedno" itd. Možeš imati i dvije, šta ima veze. Evo, moja je matura bila prije 16-17 godina i sve što imam da se sjetim su fotografije na kojima su mi roditelji, pratilje, neka raja itd. A to su sve fotografije pri dnevnom svjetlu, znači do 19h.Poslije toga možeš haman ići :-)

Opšta socijalna općeprihvaćena očekivanja bi se trebala ispoštovati-osim ako imaš neki jak razlog protiv. Imaš li ga?
Korisnikk

#102 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Korisnikk »

Korisnikk wrote:
nocnaptica986 wrote:
jbg zao mi je...neznam koje ste godiste,vjerovatno ste nove generacije i stvarno mi je zao sto ste ostali zakinuti za jedno lijepo iskustvo
I meni je zao sto si tipican bosanski kreten koji ne zna postovati tudja misljenja, koji misli da on sve zna i samo ono sto se njemu svidja je ok i mora se svakom drugom svidjati a ko ne zivi onako kako ti smatras da treba, on ne zna ni zivjeti.

Cuj to, on bi mene da zali sto kazem da sam bio na maturi i da bi meni bilo draze da nisam isao! Ali hvala Bogu za razliku od njeg treba mi matura i (pretpostavljam da njemu treba) litre alkohola da bih prisao djevojci, zamolio je za ples.

Samo imam jednu molbu. Nemoj mene zaliti molim te, moj zivot je odlican i nisam ni za sta zakinut. Osim toga, rekao sam da sam bio na maturi.

Imam i jedan savjet. Pise se "ne znam" a ne "neznam." Izuci malo skolu.
Sintagma

#103 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Sintagma »

Na play stationu ćemo biti sat vremena.. ma ni toliko, nebitna stvar u cijeloj priči.
Bićemo mi u kafani u više navrata, zabavljaćemo se tu čitavu noć sa redovnim gostima kafane koja je u mahali pošto raju koja tu dolazi znamo, to su provjereni momci koje viđaš redovno, naše društvo lokalno.
Na ekskurziji je super jer platiš, radiš u busu šta hoćeš samo ne smiješ baš divljati, dovezu te, pa ako hoćeš možeš ići na te izlete po gradu a ako nećeš ne moraš. Po cijele dane smo bili na plaži, napravili smo svoj štek (mi muški i još 6 djevojaka) niko nije prilazi i dosađivao. Bilo je super zadovoljan sam.

Od 25 djevojaka:
- polovina je za barlotija, ježa, bazena, folk dive, pink, grand, gluposti, neću te osobe u svom društvu
- neke mi nisu privlačne fizički, a vjerovatno ni ja njima, što je skroz ok imamo svoje izbore
- par njih religija, smor smor smor
- neke ti ne odgovaraju karakretom
- 4 djevojke navijaju za Sarajevo
- neke su baš povučene, nikad nisu progovorile, ne znaš mnogo o njima i tako
- štreberke.. nemam ništa protiv ali me ne privlači, dva smo svijeta.. učim i ja, ali dva smo svijeta sa par cura u razredu

Ako ima jedna osobina ovih gore da ih krasi to je ta neka ne znam kako da kažem pretjerana izvještačenost na primjer:

1) Mi krenemo pričati o onim stvarima i pomenemo seks a 80% djevojaka auuu, to je prljavo, ne smijemo o tome pričati, fuj fuj, sramota je to govoriti u javnosti.. kao da to ne rade ljudi :roll: A u stvari njih većina već odavno nisu nevine, što je ok, ali samo govorim o dvoličnosti.
2) Mi smo na plaži, umjesto da dođu kao i ostale djevojke iz drugih razreda što su sa svojima one neće.. jer im je obuća takva da će upasti pijesak u starke ili šta već nose od obuće.. a one se sredile, glupo im to sad raditi.
3) Naručili mi neke specijalitete na ekskurziji, masno do zla boga, mi muški i 6 djevojaka, umazani od glave do pete :D a ostale djevojke fuj fuj fuj, umazali ste se uprljali ste se jeste stoka, kako možete tu na prljavom na plaži jesti hoćete da se zarazite i slično, da se razumijemo nisam uopšte debeo.. prosjek.
Njima je san snova na ekskurziji bio da se sređuju 2 sata, nakon toga odu u klub gdje je piva 6 jebenih eura, naruče jedno piće, sjede u uglu, ćute, gledaju, budu na telefonu i ispijaju to jedno piće 3 sata u toj super atmosferi sveopšte zabave...

Šta je poenta.. ja volim djevojke koje se ne ustručavaju nekih stvari.. sa kojima možeš pričati o seksu, možeš popiti, pojesti.. kad naručiš kilo jagnjetine da ti ne kaže fuj fuj masno ja hoću jebeni suši, već da kaže daj donesi još pored toga po 2 pive da se počastimo kako treba uz jagnjetinu.. Da može sastaviti tiket, da joj nisu smor trke pasa, da može popiti i pojesti kako treba (ne prejedati se već da ne bude izvještačena), da zna napraviti u kuhinji šta treba i da se ne stidi, da može nabiti loptu kako treba, da nije antitalenat za sport, da hoće da ide sa mnom na tribinu, da malo zagalami na utakmici ako je to potrebno, kad se šuta penal a mi uperimo laser u igrača da ne kaže vidi divljaka već daj da i ja probam (ovo više ne radimo samo jedan primjer :D)... da je opuštena i prorodna.
Last edited by Sintagma on 27/03/2015 14:48, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#104 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by ultima_palabra »

Sintagma wrote:Šta je poenta.. ja volim djevojke koje se ne ustručavaju nekih stvari.. sa kojima možeš pričati o seksu, možeš popiti, pojesti.. kad naručiš kilo jagnjetine da ti ne kaže fuj fuj masno ja hoću jebeni suši, već da kaže daj donesi još pored toga po 2 pive da se počastimo kako treba uz jagnjetinu.. Da može sastaviti tiket, da joj nisu smor trke pasa, da može popiti i pojesti kako treba (ne prejedati se već da ne bude izvještačena), da zna napraviti u kuhinji šta treba i da se ne stidi, da može nabiti loptu kako treba, da nije antitalenat za sport, da hoće da ide sa mnom na tribinu, da malo zagalami na utakmici ako je to potrebno, kad se šuta penal a mi uperimo laser u igrača da ne kaže vidi divljaka već daj da i ja probam (ovo više ne radimo samo jedan primjer )... da je opuštena i prorodna.
Ima takvih, nije da nema... samo kad dođe do seksa, očekuj da će navući dildo i ona tebe zguziti :mrgreen:
todd_smith

#105 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by todd_smith »

da može nabiti loptu kako treba

:lol:
OldMayor

#106 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by OldMayor »

Jarane ne kontam te, iz svoje srednje ja ni sa kim nisam u kontaktu od cura, a ni od muskaraca. Zavrsio srednju prije 8 godina. Zivimo u istom gradu. A ono nije da nismo bili nerazdvojni dok smo isli u srednju. Ta furka, ono bicemo zauvijek raja bla bla... :D

Pusti ba to, vjeruj mi srednja je lijepo doba, ali pola te raje nit ces se druziti s njima kroz zivot, ni nista. Male su sanse. Ljudi se sele, zene, udaju itd.

Poslije dolaze drugovi sa faksa, pa kolege sa posla, mijenja se drustvo. Naravno, ima slucajeva da je neko zajedno od srednje, ali to je fkt rijetkost.

Vjeruj mi, previse se zamaras...al ajd, i to se mora proci.
Last edited by OldMayor on 27/03/2015 14:51, edited 1 time in total.
todd_smith

#107 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by todd_smith »

ultima_palabra wrote:
Sintagma wrote:Šta je poenta.. ja volim djevojke koje se ne ustručavaju nekih stvari.. sa kojima možeš pričati o seksu, možeš popiti, pojesti.. kad naručiš kilo jagnjetine da ti ne kaže fuj fuj masno ja hoću jebeni suši, već da kaže daj donesi još pored toga po 2 pive da se počastimo kako treba uz jagnjetinu.. Da može sastaviti tiket, da joj nisu smor trke pasa, da može popiti i pojesti kako treba (ne prejedati se već da ne bude izvještačena), da zna napraviti u kuhinji šta treba i da se ne stidi, da može nabiti loptu kako treba, da nije antitalenat za sport, da hoće da ide sa mnom na tribinu, da malo zagalami na utakmici ako je to potrebno, kad se šuta penal a mi uperimo laser u igrača da ne kaže vidi divljaka već daj da i ja probam (ovo više ne radimo samo jedan primjer )... da je opuštena i prorodna.
Ima takvih, nije da nema... samo kad dođe do seksa, očekuj da će navući dildo i ona tebe zguziti :mrgreen:
koji kralj, opise ovo gore a kaze:

Od 25 djevojaka:
- polovina je za barlotija, ježa, bazena, folk dive, pink, grand, gluposti, neću te osobe u svom društvu

:mrgreen:
Logovan

#108 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Logovan »

Sintagma wrote: - 4 djevojke navijaju za Sarajevo
Prave su to djevojke. :thumbup: :thumbup:
Sintagma

#109 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Sintagma »

ultima_palabra wrote:
Možda sam malo ugrubo predstavio ali tako je. Nadam se da ću naletiti bar na nešto slično pa možda i u manjoj mjeri.. u životu.

Problem je sljedeći: te djevojke koje su najbliže mom opisu su totalno nezainteresovane za vezu sa bilo kim. U tom smislu nijedna od njih me ne primjećuje. Sa druge strane turbofolk-barlotti djevojke su one kojima se ja najviše i najčešće svidim, one su me najčešće startovale slale poruke, prijateljstva, zvale na kafu i tako.

Malezija neka izađe iz teme.
ultima_palabra

#110 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by ultima_palabra »

Sintagma wrote:
ultima_palabra wrote:
Možda sam malo ugrubo predstavio ali tako je. Nadam se da ću naletiti bar na nešto slično pa možda i u manjoj mjeri.. u životu.

Problem je sljedeći: te djevojke koje su najbliže mom opisu su totalno nezainteresovane za vezu sa bilo kim. U tom smislu nijedna od njih me ne primjećuje. Sa druge strane turbofolk-barlotti djevojke su one kojima se ja najviše i najčešće svidim, one su me najčešće startovale slale poruke, prijateljstva, zvale na kafu i tako.

Malezija neka izađe iz teme.
Pa šta je tu čudno, kladionica-cuke-bingo furka privlači barlotti ribe... to je ko prst i nokat. Nećeš valjda neku štreberku ili umjetnicu privući s tiketima :mrgreen:
julisiz es grant

#111 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by julisiz es grant »

Sve drugo na stranu, al' jel vi fakat, AL FAKAT, mislite da prosječan srednjoškolac ovako piše NA FORUMU? Pa frajer piše pismenije od 90% nas ovdje, interpunkcija, tačke, zarezi, novi redovi...
Ložiona. Ako nije, nek me jebu on i njegovih 6 gej drugara :D
JThomas

#112 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by JThomas »

nije to to ni po formi ni po sadržaju.
mirzet87sa

#113 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by mirzet87sa »

Logicno da je trol ali dobar, zabavan. Ima smisla za humor, sam naslov je ubitacan. Sama bit teme jeste da se izvuce ono "best off" korisnika i, vise-manje, nasmije raja. Podsjeca me na onu temu "urbane legende" :-D
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#114 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by A1fa »

Vi kakvi ste mislim da ce vam se noc zavrsiti u 20:00h jer ce vam tada ici zadnji krug Binga na kojm cete se pokusati izvaditi, naravno bezuspješno.. :D
julisiz es grant

#115 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by julisiz es grant »

mirzet87sa wrote:Logicno da je trol ali dobar, zabavan. Ima smisla za humor, sam naslov je ubitacan. Sama bit teme jeste da se izvuce ono "best off" korisnika i, vise-manje, nasmije raja. Podsjeca me na onu temu "urbane legende" :-D
Tema i jeste dobra jer se javlja raja koja je skontala, pa podjebavaju dijeleći "savjete", od kojih su većina duhoviti.
Ali na svakog takvog dođe bar jedan što se primio i smara pričom kako je današnja omladina ovakva ili onakva, kako bi on trebao ići na to i sl, i sl.
Logovan

#116 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Logovan »

julisiz es grant wrote:Sve drugo na stranu, al' jel vi fakat, AL FAKAT, mislite da prosječan srednjoškolac ovako piše NA FORUMU? Pa frajer piše pismenije od 90% nas ovdje, interpunkcija, tačke, zarezi, novi redovi...
Normalno da je ložiona.
mirzet87sa

#117 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by mirzet87sa »

julisiz es grant wrote: Tema i jeste dobra jer se javlja raja koja je skontala, pa podjebavaju dijeleći "savjete", od kojih su većina duhoviti.
Ali na svakog takvog dođe bar jedan što se primio i smara pričom kako je današnja omladina ovakva ili onakva, kako bi on trebao ići na to i sl, i sl.
Pusti lokalne kriticare, ne znaju za zajebanciju.. Prima se preko foruma, kakav li je tek uzivo :D Tema i komentari iste su nesto bolje sto se desilo u zadnjih par dana, ismijah se ko budala
dosada_ziva

#118 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by dosada_ziva »

kritichar wrote:trke kerova, bingo....neprocjenjivo

ovaj loži :lol: :lol:
umireeem :D :D :D :D
dosada_ziva

#119 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by dosada_ziva »

Sintagma wrote:Idem u srednju školu gdje ima mnogo više djevojaka nego muških. Nas je 6, a djevojaka 25. Nas je mnogo manje, stalno smo zajedno, gdje jedan tu i ostali... fazon je u tome što nam se bliži matura a oni neće da idu (a i ja sa njima). Nebi išao ni ja kad neće ni oni ali mene roditelji tjeraju, to je njima veći doživljaj nego meni (i njih roditelji tjeraju ali kažu da uprkos tome neće ići)
Proslava je oko 70 KM, slike 20KM, odijelo (gornji, donji dio)+cipele+košulja je možda nekih 300-350KM pa naviše. Toliko bi izašlo.
Muški o tome ni ne razmišljaju, kažu da se za troduplo manje para mogu bolje provesti, a djevojke o maturi pričaju već mjesecima, haljine, slikanje, šminka i sve ostalo. Curama je matura doživljaj..naravno krivo im je što mi nećemo ići, biće im bezveze, mole nas da idemo..

Muški su smislili sljedeće, da ne idu na maturu, da ponesu u grad po 100-120 KM i još bolje se provedu:
- prvo da igramo bingo u kladionici sat dva
- pa idemo u neku kafanu
- nakon toga da idemo na jagnjeće pečenje
- nakon toga idemo igrati play station negdje
- nakon toga u neku kafanu
- tada će već biti veče, da idemo opet u kladionicu koja je u sklopu kafića i da provedemo veče budu kao neke trke konja i pasa na koje se možeš kladiti i bingo. To igramo dok se kladionica ne zatvori, i onda pređemo u dio gdje je kafana i nastavimo da se zabavljamo.

Ja i nisam velikih ljubitelj ovih aktivnosti gore ali moram sa njima. Šta mislite?
Svima roditelji kažu da je to bezveze ali muški iz razreda misle da će se smoriti na maturi, neće da plešu, smor im piti pred profesorima i misle da će biti dosadno. Meni je svejedno ali mi je glupo ići sam na maturu, biti jedini muškarac tamo (iz mog razreda) i smoriću se sigurno. To nema šanse.
Onda su se i djevojke naljutile jer šta one da rade bez nas, biće im glupo, a i nismo ni mi ni one nešto mnogo bliski sa drugim razredima da mogu biti non stop sa njima.
Ja sam u međuvremenu sebi kupio odijelo i cipele ne toliko zbog mature (na koju vjerovatno neću ići) već da imam za svakodnevne prilike ako nekud idem. Kako vam izgleda? Isto ovako, samo su cipele za nijansu tamnije i neće biti kravata već mašna.

Image Image

Image
idi na maturu. Jednom je u životu. Nema veze ako se smoris. Nadji kakvu klinku nek ti pravi drustvo, a i ti njoj. Ako su ti kerovi i bingo vazniji od mature, ubij se.
jeza u ledja

#120 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by jeza u ledja »

Sintagma wrote:Šta je poenta.. Da može sastaviti tiket, da joj nisu smor trke pasa, da može popiti i pojesti kako treba (ne prejedati se već da ne bude izvještačena), da zna napraviti u kuhinji šta treba i da se ne stidi, da može nabiti loptu kako treba, da nije antitalenat za sport, da hoće da ide sa mnom na tribinu, da malo zagalami na utakmici ako je to potrebno, kad se šuta penal a mi uperimo laser u igrača da ne kaže vidi divljaka već daj da i ja probam (ovo više ne radimo samo jedan primjer )..
:shock: :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne trola frajer zar vi mislite da je neko u stanju izmisliti ovako uznemirujuce glupe ideje? :shock:
supercali

#121 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by supercali »

julisiz es grant wrote:Sve drugo na stranu, al' jel vi fakat, AL FAKAT, mislite da prosječan srednjoškolac ovako piše NA FORUMU? Pa frajer piše pismenije od 90% nas ovdje, interpunkcija, tačke, zarezi, novi redovi...
imas li vazelin pri ruci :D
pussysmoke

#122 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by pussysmoke »

Sintagma wrote:...zabavljaćemo se tu čitavu noć sa provjerenim momcima...
https://www.youtube.com/watch?v=pi2t58CRmbU
Cherry-Cherry

#123 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Cherry-Cherry »

Ne morati ići u kafanau, jeftinije vam je kupiti cugu i otići kod nekog u stan. A možete i pred lokalni granap ili u park. :)
Logovan

#124 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Logovan »

Cherry-Cherry wrote:Ne morati ići u kafanau, jeftinije vam je kupiti cugu i otići kod nekog u stan. A možete i pred lokalni granap ili u park. :)
Samo prave pjandure cugaju ispred granapa ili u parku.
Cherry-Cherry

#125 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Cherry-Cherry »

Logovan wrote:
Cherry-Cherry wrote:Ne morati ići u kafanau, jeftinije vam je kupiti cugu i otići kod nekog u stan. A možete i pred lokalni granap ili u park. :)
Samo prave pjandure cugaju ispred granapa ili u parku.
Al im je jeftinije.
Locked