Na play stationu ćemo biti sat vremena.. ma ni toliko, nebitna stvar u cijeloj priči.
Bićemo mi u kafani u više navrata, zabavljaćemo se tu čitavu noć sa redovnim gostima kafane koja je u mahali pošto raju koja tu dolazi znamo, to su provjereni momci koje viđaš redovno, naše društvo lokalno.
Na ekskurziji je super jer platiš, radiš u busu šta hoćeš samo ne smiješ baš divljati, dovezu te, pa ako hoćeš možeš ići na te izlete po gradu a ako nećeš ne moraš. Po cijele dane smo bili na plaži, napravili smo svoj štek (mi muški i još 6 djevojaka) niko nije prilazi i dosađivao. Bilo je super zadovoljan sam.
Od 25 djevojaka:
- polovina je za barlotija, ježa, bazena, folk dive, pink, grand, gluposti, neću te osobe u svom društvu
- neke mi nisu privlačne fizički, a vjerovatno ni ja njima, što je skroz ok imamo svoje izbore
- par njih religija, smor smor smor
- neke ti ne odgovaraju karakretom
- 4 djevojke navijaju za Sarajevo
- neke su baš povučene, nikad nisu progovorile, ne znaš mnogo o njima i tako
- štreberke.. nemam ništa protiv ali me ne privlači, dva smo svijeta.. učim i ja, ali dva smo svijeta sa par cura u razredu
Ako ima jedna osobina ovih gore da ih krasi to je ta neka ne znam kako da kažem pretjerana izvještačenost na primjer:
1) Mi krenemo pričati o onim stvarima i pomenemo seks a 80% djevojaka auuu, to je prljavo, ne smijemo o tome pričati, fuj fuj, sramota je to govoriti u javnosti.. kao da to ne rade ljudi

A u stvari njih većina već odavno nisu nevine, što je ok, ali samo govorim o dvoličnosti.
2) Mi smo na plaži, umjesto da dođu kao i ostale djevojke iz drugih razreda što su sa svojima one neće.. jer im je obuća takva da će upasti pijesak u starke ili šta već nose od obuće.. a one se sredile, glupo im to sad raditi.
3) Naručili mi neke specijalitete na ekskurziji, masno do zla boga, mi muški i 6 djevojaka, umazani od glave do pete

a ostale djevojke fuj fuj fuj, umazali ste se uprljali ste se jeste stoka, kako možete tu na prljavom na plaži jesti hoćete da se zarazite i slično, da se razumijemo nisam uopšte debeo.. prosjek.
Njima je san snova na ekskurziji bio da se sređuju 2 sata, nakon toga odu u klub gdje je piva 6 jebenih eura, naruče jedno piće, sjede u uglu, ćute, gledaju, budu na telefonu i ispijaju to jedno piće 3 sata u toj super atmosferi sveopšte zabave...
Šta je poenta.. ja volim djevojke koje se ne ustručavaju nekih stvari.. sa kojima možeš pričati o seksu, možeš popiti, pojesti.. kad naručiš kilo jagnjetine da ti ne kaže fuj fuj masno ja hoću jebeni suši, već da kaže daj donesi još pored toga po 2 pive da se počastimo kako treba uz jagnjetinu.. Da može sastaviti tiket, da joj nisu smor trke pasa, da može popiti i pojesti kako treba (ne prejedati se već da ne bude izvještačena), da zna napraviti u kuhinji šta treba i da se ne stidi, da može nabiti loptu kako treba, da nije antitalenat za sport, da hoće da ide sa mnom na tribinu, da malo zagalami na utakmici ako je to potrebno, kad se šuta penal a mi uperimo laser u igrača da ne kaže vidi divljaka već daj da i ja probam (ovo više ne radimo samo jedan primjer

)... da je opuštena i prorodna.