gdje ima?Dozer wrote:Sto je nelegalna? Pa sve sto se ima kupiti u prodavnici, valjda je legalno. Ili...?
koliko ja zna, sve vrste zrna, osim običnog fmj, su zabranjena.
edit. evo tražim u novom zakonu, u onom prije je bilo to ograničenje.
gdje ima?Dozer wrote:Sto je nelegalna? Pa sve sto se ima kupiti u prodavnici, valjda je legalno. Ili...?
ima li pancirnihDozer wrote:U Banja Luci, u Mostaru, u Kresevu, pa onda i Zagrebu, Beogradu...
znam žensku osobu koja jeste, i to dva puta. oba puta uspješnoMedenoSrce wrote:kontam ipak probati sa starom boshnjackom, gdje ces na goloruk narod
ne, bez zeze sad da li se neko nasao u situaciji da upotrijebi, da mu posluzi, ...
zlu ne trebalo. nisu više ni kriminalci ko što su nekad bili.Dozer wrote:Sta si prob'o?
A sta ce tebi pancirni?
Dozvoljeno je nositi za dame samo se mora prijaviti u MUP da evidentiraju da posjedujete i nosite sprej. Ne izdaju nikavu dozvolu samo evidentirajuZenaZbrkovima wrote:kako vam se ovo cini? jel ovo stvarno dozvoljeno nositi uz sebe?![]()
http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/osje ... letter-871
11 % OC što je prilično jako jer u KM Trade-u prodjau sa 3 % OCmudrac2 wrote: nisu skupi, al pitanje je valjaju li išta? koliki im je procenat aktivne tvari?
kad ih vidiš biće kasnomadner wrote:Nisam jos vidio da nose pancire.
koji je najjači koji se može naći kod nas?O'zone wrote:[qu
11 % OC što je prilično jako jer u KM Trade-u prodjau sa 3 % OC
Pa nadam se da ce i obicni fmj imati nekog efekta.mudrac2 wrote:kad ih vidiš biće kasnomadner wrote:Nisam jos vidio da nose pancire.
Pade mi na pamet onaj stari crtani film : Neces valjda udariti sismisa sa naocalamaMedenoSrce wrote:kontam ipak probati sa starom boshnjackom, gdje ces na goloruk narod
ne, bez zeze sad da li se neko nasao u situaciji da upotrijebi, da mu posluzi, ...
zekleo bi se da sam čitao u zakonu da su specijalna zrna zabranjena, al sad ne mogu da nađem.Dozer wrote:I dalje se ne sekiraj. HS ce ga zaustaviti i sa pancirom
Pa mislim da je realno to to. 11 % OC i 2.5 miliona SHUmudrac2 wrote:koji je najjači koji se može naći kod nas?O'zone wrote:[qu
11 % OC što je prilično jako jer u KM Trade-u prodjau sa 3 % OC