Obuca9 wrote:U tvom su plemenu izmislili parfeme, da se ne bi kupali.insomnia78 wrote:Kod mene dijete nisu kupali poslije, samo "usisali"
U plemenu galskom
A nista, sljedeci put zenu vodim na BI, pokretac progresa
Obuca9 wrote:U tvom su plemenu izmislili parfeme, da se ne bi kupali.insomnia78 wrote:Kod mene dijete nisu kupali poslije, samo "usisali"
U plemenu galskom
Da, to je bolest. Bolest koja se inace zove NPD, ista bolest je prisutna i kod slikanja samog sebe. FB je inace zamjena za IM i vecina (bar normalni dio) planeta ga koristi za IM. Sve ostalo se koristi za EGO boost.zateznistub wrote:Slikanje djece je bolest? a sta je boga ti onda slikanje samog sebe? Umjetnost?Walther wrote:Koristi se za kontakt sa ljudima, recimo kao zamjena za IM servise. Slikanje gole ili golishave djece je bolest. Generalno je slikanje djece jako cudna zona. Slikanje hrane je bolest, slikanje iz WC/spavace je bolest, itd, itd.zateznistub wrote:Volio bih kad bi mi svekoliko forumsko pučanstvo objasnilo za šta njima sluzi FB ako im slika djeteta toliko smeta da i temu otvore.Iskreno se nadam da vam isti ne sluzi za naglabanje na temu:
"Ontološki dokaz za postojanje Boga od Anselma iz Canterburyja".
A eto u virtuelnom svijetu nedostaje IM servisa pa spali na jadni FB?
Nek' me prosvjetli! Ne znadoh da je FB isključivo za IM.Walther wrote: Da, to je bolest. Bolest koja se inace zove NPD, ista bolest je prisutna i kod slikanja samog sebe. FB je inace zamjena za IM i vecina (bar normalni dio) planeta ga koristi za IM. Sve ostalo se koristi za EGO boost.
Nisam rekao da je iskljucivo ali je za "normalne" ljude to jedna glavnih (ako ne i jedina) funkcija. Onda tu ostaju igra koje se prave za teletabise, pa jako potreba prodaja kineskih budelstina, obavezni network marketing, itd,zateznistub wrote:Nek' me prosvjetli! Ne znadoh da je FB isključivo za IM.Walther wrote: Da, to je bolest. Bolest koja se inace zove NPD, ista bolest je prisutna i kod slikanja samog sebe. FB je inace zamjena za IM i vecina (bar normalni dio) planeta ga koristi za IM. Sve ostalo se koristi za EGO boost.
Ali neka hvala, ja ću i dalje biti to ego...nešto...
Znači mi koji postavimo sliku djeteta na FB ispadosmo nenormalni?Walther wrote:Nisam rekao da je iskljucivo ali je za "normalne" ljude to jedna glavnih (ako ne i jedina) funkcija. Onda tu ostaju igra koje se prave za teletabise, pa jako potreba prodaja kineskih budelstina, obavezni network marketing, itd,zateznistub wrote:Nek' me prosvjetli! Ne znadoh da je FB isključivo za IM.Walther wrote: Da, to je bolest. Bolest koja se inace zove NPD, ista bolest je prisutna i kod slikanja samog sebe. FB je inace zamjena za IM i vecina (bar normalni dio) planeta ga koristi za IM. Sve ostalo se koristi za EGO boost.
Ali neka hvala, ja ću i dalje biti to ego...nešto...
Da. Zbog toga sto koristite cak i vlastito dijete da hranite svoj EGO. Nije eto dijetetu u koristi jer svakako ne vidi "lajkove" koje vi vidite i zelite/ocekujete. Druga poante u objavljivanju fotografija nema, zar ne?zateznistub wrote:Znači mi koji postavimo sliku djeteta na FB ispadosmo nenormalni?
Pu jbt, neznadoh! jebo skype, tone drugih mesenđera, ali jok mora iskljucivo na FB čekićati, ništa drugo jerbo nisi normalan...
Jesi prije FB dijelio fotografije djece po komsiluku i zasto ne? U cemu je sustinska razlika izmedju fotografije iz Elementa i fotografije djece? Objavis u nadi da ce se nekome svidjeti, pa ce lajkovati, pa ces biti "popularan" i EGO sit. Do iduce fotografijeLieToMe wrote:![]()
![]()
Jebi ga mi koji imamo djecu ocito bolje da ih nemamo jer nekom smeta slika necijeg djeteta![]()
Mozda i meni smetaju slike iz teretane, iz Elementa, vijesti sa klixa, necije macke i cuke, to sto slika kafu u kaficu, milion modnih kombinacija prije izlaska, hranu, sladoled, svoje noge, dijelove tijela...
Ne komentarisem i ne lajkam ono sto me se ne tice i sto mi se ne svidja, ono sto me nervira...bas ono jednostavno. Ne obracam paznju! Oni koji me nerviraju ili nisu u prijateljima ili su iz nekog razloga njihove "nenormalne" objave sklonjene![]()
...jebo te fakat neki imaju vista slobodnog vremena
Walther wrote:Da, to je bolest. Bolest koja se inace zove NPD, ista bolest je prisutna i kod slikanja samog sebe. FB je inace zamjena za IM i vecina (bar normalni dio) planeta ga koristi za IM. Sve ostalo se koristi za EGO boost.
Da, ti ljudi imaju veliki problem.zateznistub wrote:zateznistub wrote: Nek' me prosvjetli! Ne znadoh da je FB isključivo za IM.
Ali neka hvala, ja ću i dalje biti to ego...nešto...Znači mi koji postavimo sliku djeteta na FB ispadosmo nenormalni?Walther wrote:Nisam rekao da je iskljucivo ali je za "normalne" ljude to jedna glavnih (ako ne i jedina) funkcija. Onda tu ostaju igra koje se prave za teletabise, pa jako potreba prodaja kineskih budelstina, obavezni network marketing, itd,
Pu jbt, neznadoh!
jebo skype, tone drugih mesenđera, ali jok mora iskljucivo na FB čekićati, ništa drugo jerbo nisi normalan...
Kad budu imali, shvatiti će...insomnia78 wrote:Ko vam je kriv kad nemate ni kuceta ni maceta
any fool can make a baby but it takes a man to raise oneAakkoo wrote:Kad budu imali, shvatiti će...insomnia78 wrote:Ko vam je kriv kad nemate ni kuceta ni maceta
Znaci, ono dođu ti gosti i ti, između ostalog, iščupaš album sa slikama i svi zajedno gledate slike...i to bolest?Walther wrote:Da. Zbog toga sto koristite cak i vlastito dijete da hranite svoj EGO. Nije eto dijetetu u koristi jer svakako ne vidi "lajkove" koje vi vidite i zelite/ocekujete. Druga poante u objavljivanju fotografija nema, zar ne?zateznistub wrote:Znači mi koji postavimo sliku djeteta na FB ispadosmo nenormalni?
Pu jbt, neznadoh! jebo skype, tone drugih mesenđera, ali jok mora iskljucivo na FB čekićati, ništa drugo jerbo nisi normalan...
Prije FB sigurno nisi redovno dijelio slike djece (pogotovo gole ili golishave) svakom komsiji? Bar nadam se da nisi. Sad je to puno lakse ali nimalo pametnije. IM se koristi gdje je najvise usera i gdje je najvise&najlakse naci zeljenu osobu.
Nije dijelio, on je samo išao od kuće do kuće i pitao ljude da li im se sviđa fotografija djetetaWalther wrote:Jesi prije FB dijelio fotografije djece po komsiluku i zasto ne? U cemu je sustinska razlika izmedju fotografije iz Elementa i fotografije djece? Objavis u nadi da ce se nekome svidjeti, pa ce lajkovati, pa ces biti "popularan" i EGO sit. Do iduce fotografijeLieToMe wrote:![]()
![]()
Jebi ga mi koji imamo djecu ocito bolje da ih nemamo jer nekom smeta slika necijeg djeteta![]()
Mozda i meni smetaju slike iz teretane, iz Elementa, vijesti sa klixa, necije macke i cuke, to sto slika kafu u kaficu, milion modnih kombinacija prije izlaska, hranu, sladoled, svoje noge, dijelove tijela...
Ne komentarisem i ne lajkam ono sto me se ne tice i sto mi se ne svidja, ono sto me nervira...bas ono jednostavno. Ne obracam paznju! Oni koji me nerviraju ili nisu u prijateljima ili su iz nekog razloga njihove "nenormalne" objave sklonjene![]()
SHE not He znaci zensko ali nema vezeWalther wrote:Jesi prije FB dijelio fotografije djece po komsiluku i zasto ne? U cemu je sustinska razlika izmedju fotografije iz Elementa i slike djece?LieToMe wrote:![]()
![]()
kakvim cijelim svijetom? Na mome profilu su samo moji prijatelji. Nisam dijete da saljem zahtjeve svim zivim poznatim i manje poznatim..to rade dječurlijaYork Light 100`s wrote: Da, ti ljudi imaju veliki problem.
Imati potrebu podjeliti slike sa gotovo cjelim svjetom pa onda iščekivati koliko će lajkova biti je narcistički poremećaj
Da, to je svima najdrazi dio svake veceri. Da pogledas 350 slika nekog XYZ dijeta. Od trudnoce pa do prvog kupanja, sve prije vecere naravno. A poslije toga snimak vjecanja u 2 dijela po 2h. wo000hazateznistub wrote:Znaci, ono dođu ti gosti i ti, između ostalog, iščupaš album sa slikama i svi zajedno gledate slike...i to bolest?Walther wrote:Da. Zbog toga sto koristite cak i vlastito dijete da hranite svoj EGO. Nije eto dijetetu u koristi jer svakako ne vidi "lajkove" koje vi vidite i zelite/ocekujete. Druga poante u objavljivanju fotografija nema, zar ne?zateznistub wrote:Znači mi koji postavimo sliku djeteta na FB ispadosmo nenormalni?
Prije FB sigurno nisi redovno dijelio slike djece (pogotovo gole ili golishave) svakom komsiji? Bar nadam se da nisi. Sad je to puno lakse ali nimalo pametnije. IM se koristi gdje je najvise usera i gdje je najvise&najlakse naci zeljenu osobu.
jebo te, jesu ljudi opterećeni kojekakvim stanadardima....
I biva, FB je za čekićanje ia ja moram čitati svačije nebuloze do kojih mi nije stalo ni sekunde i to je ok a slika djeteta je bolest?
Čudne poglede imaš na svijet drug moj
FB je citav svijet. Nije to sobica u stanu da mozes ograniciti. Stagod stavis online racunaj da ide u svijet i ne samo "tvojim prijateljima".zateznistub wrote:kakvim cijelim svijetom? Na mome profilu su samo moji prijatelji. Nisam dijete da saljem zahtjeve svim zivim poznatim i manje poznatim..to rade dječurlijaYork Light 100`s wrote: Da, ti ljudi imaju veliki problem.
Imati potrebu podjeliti slike sa gotovo cjelim svjetom pa onda iščekivati koliko će lajkova biti je narcistički poremećaj
Walter ja mislio ti neko ko ima dijete pa pises iz svog ugla.
Oblaciti sebe ili dijete da dobijes neciju reakciju je znak bolesti. Ako to radis sebi onda je to manja glupost jer to radis sebi. Kakva je koja slika generalno tu nema veze. Ako smo vec kod toga radje gledam fotografije iz Elementa nego kako je neko negdje prvi put kakio. Razlog za to slikanje je isti...LieToMe wrote:U cemu je sustinska razlikaako je necije dijete pristojno obuceno i crta ili radi nesto kreativno a neko stavio svoju sliku iz Elementa na kojoj je bas "ukusno" obucen, sike ispale na sve strane...nebitno... nesto sumnjam da ce necije kreativno dijete pokupiti vise lajkova
i nemoj mi reci da je ta osoba iz Elementa stavila cisto onako sliku, a ne iz razloga na puse svoj ego: ja sam dobra, ja sam macka...evo me u Elementu
Svijet će od svega napraviti nauku i pamet da dođe do para. Meni je normala uslikati sopstveno dijete i to podijeliti sa prijateljima.Walther wrote: Da, to je svima najdrazi dio svake veceri. Da pogledas 350 slika nekog XYZ dijeta. Od trudnoce pa do prvog kupanja, sve prije vecere naravno. A poslije toga snimak vjecanja u 2 dijela po 2h. wo000ha![]()
Jeste, to jeste bolest. Bolest se oficielno zove "narcissistic personality disorder". Dijete se koristi za "narcissistic supply" koji je za ljudski um gori od heroina. Imas masu studija o tome.
A sa 16 je biva OK? ili je sa 18 jako mudar i pametan da ima svoj FB profil?Obuca9 wrote:Veći je problem što postoje roditelji koji dopuštaju djeci mlađoj od 15 godina da prave svoje FB profile...
Slažem se, ali od nečega se mora početi...Walther wrote:any fool can make a baby but it takes a man to raise oneAakkoo wrote:Kad budu imali, shvatiti će...insomnia78 wrote:Ko vam je kriv kad nemate ni kuceta ni maceta
Da, ti slavni Facebook prijateljizateznistub wrote:kakvim cijelim svijetom? Na mome profilu su samo moji prijatelji. Nisam dijete da saljem zahtjeve svim zivim poznatim i manje poznatim..to rade dječurlijaYork Light 100`s wrote: Da, ti ljudi imaju veliki problem.
Walter ja mislio ti neko ko ima dijete pa pises iz svog ugla.