U npr. Kalinoviku, Foči ili Višegradu, traži bradonje sa šubarom.gold'n'brown wrote:Ja imam muda da im u lice kazem MRS!
Gdje se treba javiti?
LGBT aktivisti uništavaju grad !
-
L u c i f e r
#101 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
- cyprus
#102 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
Mislim da ova rečenica mora stajat na svakoj stranici ove temeHolySouth wrote:No, možda je u pitanju i neka homoseksualna skraćenica (HBO)!
- S4mpion
#103 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
7 i 13% !? Odakle ove brojke? Koje je to istraživanje?uglavnomja wrote:S4mpion wrote: Zapravo se nameće kao normalno, ne "prihvatljivo", to je ono što ljudima smeta, nametanje mišljenja.
od kad postoji ljudski rod postoje homoseksualci, racuna se da je izmedju 7 i 13% ljudi na planeti homo, a moguce i vise, jer su predrasude prejake pa se dobro sakrivaju, i najcesce su ti takvi najglasniji u borbi protiv gej0va
-
kakavdanakneiskustvu
#104 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
L u c i f e r wrote:U npr. Kalinoviku, Foči ili Višegradu, traži bradonje sa šubarom.gold'n'brown wrote:Ja imam muda da im u lice kazem MRS!
Gdje se treba javiti?
-
vade_mecum
#105 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
L u c i f e r wrote:U npr. Kalinoviku, Foči ili Višegradu, traži bradonje sa šubarom.gold'n'brown wrote:Ja imam muda da im u lice kazem MRS!
Gdje se treba javiti?
- NIN
#106 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
cyprus wrote:Mislim da ova rečenica mora stajat na svakoj stranici ove temeHolySouth wrote:No, možda je u pitanju i neka homoseksualna skraćenica (HBO)!
dobar, dobar
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#107 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
Nisam neki fun gay populacije, nervira me paradiranje sexualnošću, bilo koga. Ipak, kad pročitam rečenice tipa "Ja jesam za ljudska prava, ali ako si manjina poklopi se ušima"
, dođe mi da budem na čelu kolone. Jednako kao što se nije kleru suprotstavljati , nije ni gay populaciji. Previše su jaki i kao što nije uspio ni Beograd, ni Split ni Podgorica, neće ni Sarajevo uspjeti izbjeći gay paradu. Što to prije prihvatimo, bolje po nas. Manje ćemo ispoljiti svoj primitivizam pred kamerama CNN-a.
-
dudlov
#108 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
Ima ih dosta koji se ne mogu sakriti. neki dan vidjeh dvije na tramvajskoj stanici, muške frizure i pokreti. meni lično ne smetaju, jer polazim od sebe, mogla je i majka priroda mene okrenut na taj put.uglavnomja wrote:S4mpion wrote:Zapravo se nameće kao normalno, ne "prihvatljivo", to je ono što ljudima smeta, nametanje mišljenja.Ajatolah_ wrote: Nameće se kao prihvatljivo, u smislu da gayevi mogu ispoljavati svoju orijentaciju kao i heteroseksualci bez straha da će ih neko zakamenjati. A ako i jeste bolest, ima li neka druga bolest koja je neprijelazna i koja ni na koji drugi način ne može naškoditi nekom drugom a da ima toliko mržnje prema "oboljelim"? Treba li zabraniti bilo kakvu podršku oboljelima od raka?
od kad postoji ljudski rod postoje homoseksualci, racuna se da je izmedju 7 i 13% ljudi na planeti homo, a moguce i vise, jer su predrasude prejake pa se dobro sakrivaju, i najcesce su ti takvi najglasniji u borbi protiv gej0va
-
vade_mecum
#109 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
Homoseksualna Bosansko(hercegovacka) Organizacija?cyprus wrote:Mislim da ova rečenica mora stajat na svakoj stranici ove temeHolySouth wrote:No, možda je u pitanju i neka homoseksualna skraćenica (HBO)!
- Baltazar_khan
#110 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
sjeća li se ko njega

- Svemirco
#111 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
E vidiš, ima vođe ljudina koji bi ih namah napali kopijom Saffa, ružem za usne i uvijačem za kosu, ha jadudlov wrote: Ima ih dosta koji se ne mogu sakriti. neki dan vidjeh dvije na tramvajskoj stanici, muške frizure i pokreti. meni lično ne smetaju, jer polazim od sebe, mogla je i majka priroda mene okrenut na taj put.
- drndalo
#112 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
L u c i f e r wrote: Inače, HBO - Homoseksualna Bosanska Organizacija.
-
dudlov
#113 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
Prije koju godinu radni kolega pritisno kolegicu da se udaje i djecu rađa, a ona sem imena ništa žensko na sebi nema. Ja mu kasnije rekoh, možda je to i to, a on me gleda telećim pogledom 
Za takve kao on, Parada bi bila kraj svijeta
Za takve kao on, Parada bi bila kraj svijeta
Last edited by dudlov on 21/12/2014 19:00, edited 1 time in total.
- amiliana
#114 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
KatarinaKosaca wrote:Nisam neki fun gay populacije, nervira me paradiranje sexualnošću, bilo koga. Ipak, kad pročitam rečenice tipa "Ja jesam za ljudska prava, ali ako si manjina poklopi se ušima"![]()
, dođe mi da budem na čelu kolone. Jednako kao što se nije kleru suprotstavljati , nije ni gay populaciji. Previše su jaki i kao što nije uspio ni Beograd, ni Split ni Podgorica, neće ni Sarajevo uspjeti izbjeći gay paradu. Što to prije prihvatimo, bolje po nas. Manje ćemo ispoljiti svoj primitivizam pred kamerama CNN-a.
- Anestezija
#115 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
HBO - Hajmo Bona Orgijat 
- Indigont
#116 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
LGBT aktivisti unistavaju grad!
Koji naslov
Ja mislio guze ljude okolo bez dopustenja.
Koji naslov
Last edited by Indigont on 21/12/2014 19:01, edited 1 time in total.
- Baltazar_khan
#117 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
kad će parada nas koji volimo ženske sise i guzove 
- Indigont
#118 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
Slobodno je organiziraj. Mozda i ja svratim.
- Svemirco
#119 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
Da, horde naparfemisanih pedera idu gradom i biju hetero ljude... torbicomIndigont wrote:LGBT aktivisti unistavaju grad!
Koji naslovJa mislio guze ljude okolo bez dopustenja.
-
L u c i f e r
#120 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
Meni je ta parada svako proljeće Ferhadijom, samo nabaciš sunčane đoze da se ne vidi đe buljiš i uživaj...Baltazar_khan wrote:kad će parada nas koji volimo ženske sise i guzove
-
Umalo popisivac
#121 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
L u c i f e r wrote:Meni je ta parada svako proljeće Ferhadijom, samo nabaciš sunčane đoze da se ne vidi đe buljiš i uživaj...Baltazar_khan wrote:kad će parada nas koji volimo ženske sise i guzove
-
Bodkin
#122 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
ja mislim da sve te boje treba zabraniti u gradu da ga pederi ne uniste do kraja
samo crnu i bijelu dozvoliti!!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#123 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
gejevi nemaju šanse
ne još u sarajevu
i to ih nervira
također nervira i sve ostale koji su "pokorili" europu
jbg... i mene nervira nezaposlenost i niske plate
nekog nervira što nema parada
biće sabur... biće svega ali ne sada
inače gejeva je pun grad...tako sam barem čuo... jedno vrijeme sam izlazio u jedan pab ne znajući da se tu skupljaju
nisam za njih... mislim da je parada pogreška... generalno me ne zanimaju
niti bih ih mlatio... ali su dosadni...u rangu jehovinih svjedoka... BORING
ne još u sarajevu
i to ih nervira
također nervira i sve ostale koji su "pokorili" europu
jbg... i mene nervira nezaposlenost i niske plate
nekog nervira što nema parada
biće sabur... biće svega ali ne sada
inače gejeva je pun grad...tako sam barem čuo... jedno vrijeme sam izlazio u jedan pab ne znajući da se tu skupljaju
nisam za njih... mislim da je parada pogreška... generalno me ne zanimaju
niti bih ih mlatio... ali su dosadni...u rangu jehovinih svjedoka... BORING
-
dječak sa šibicama
#124 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
E sad cu ja ko pravi bosanac, sta bona koga briga ba za kamere CNN-a, kome da se mi prilagodjavamo?KatarinaKosaca wrote:Nisam neki fun gay populacije, nervira me paradiranje sexualnošću, bilo koga. Ipak, kad pročitam rečenice tipa "Ja jesam za ljudska prava, ali ako si manjina poklopi se ušima"![]()
U Splitu su ih na kraju gradjani odlucili ignorirati (na poziv ovih sto su protiv parade), posto paradu stiti citava policijska brigada, samim tim je spalo interesovanje LGBT pokreta za paradom u Splitu... zadnja parada je bila jako slabo posjecena... ocito da nisu dobili dovoljno paznje.
Na stranu sad protivnici parada, cudno mi je kako LGBT zajednica bude razocarana kad njihova parada ne izazove nerede i medijsku paznju. Ocito da im je to pravi cilj paradiranja.
Ne pada snijeg da pokrije brijeg... to im je prilicno funjava taktika, mora se priznati.
Sarajevo su opet izabrali jer znaju da ce ovdje biti haos, jos nije odrzana nijedna, u Beogradu su "probili led" i osim sto murija nalupa sve Obraze i Ognjista koji se nadju u blizini, parada se regularno odrzi.
Sad je na redu rajvosa. Bice belaja, u svakom slucaju...
-
dječak sa šibicama
#125 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
Black swan wrote: inače gejeva je pun grad...tako sam barem čuo...