Kako nije uredu ideja demokratije? Uvijek sam mislio da je demokratija nešto pozivitno.dječak sa šibicama wrote:Ako su ljudi ubijeni u ime demokracije, onda nesto sa tom demokracijom nije u redu.
Tu dolazimo do "zna se koga".
Ali to je druga tema, ovdje govorimo o talibanima koji danas hladnokrvno pobise toliku djecu.
ubijeno 100 djece u pakistanu
- S4mpion
#101 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
-
nocnaptica986
#102 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
znaci ti opravdas ubistvo preko 100 djece i pravdas taj postupak jer je netko palio vjestice prije 7 stoljeca ?!House wrote:gdje su dušebrižnici dok je USA ubijala djecu po Afganistanu,Pakistanu i sl. ? što ne osudiše katoličanstvo (ne daj bože) ?
čim neki jebeni terorista ubija,odma' drvlje i kamenje po Islamu (automatski sve muslimane stavi isti koš)
- animals
#103 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
Ma pusti ga..prosipa se on vec duze vrijeme na ovome forumu..nocnaptica986 wrote:znaci ti opravdas ubistvo preko 100 djece i pravdas taj postupak jer je netko palio vjestice prije 7 stoljeca ?!House wrote:gdje su dušebrižnici dok je USA ubijala djecu po Afganistanu,Pakistanu i sl. ? što ne osudiše katoličanstvo (ne daj bože) ?
čim neki jebeni terorista ubija,odma' drvlje i kamenje po Islamu (automatski sve muslimane stavi isti koš)
- House
#104 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
nocnaptica986 wrote:znaci ti opravdas ubistvo preko 100 djece i pravdas taj postupak jer je netko palio vjestice prije 7 stoljeca ?!House wrote:gdje su dušebrižnici dok je USA ubijala djecu po Afganistanu,Pakistanu i sl. ? što ne osudiše katoličanstvo (ne daj bože) ?
gdje vidiš da ja nešto opravdavam?
-
nocnaptica986
#105 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
pravdas..kad kazes vidi,ti i ti (ameri,krsani) su to slicno radili prije mjesec,godinu,stoljece nebitno ti time dajes opravdanje i legitimitet za ubojstvo 100 djece..ako ih pravdas,moze se izvesti zakljucak dai podrzavas ubijanje nevine djeceHouse wrote:nocnaptica986 wrote:znaci ti opravdas ubistvo preko 100 djece i pravdas taj postupak jer je netko palio vjestice prije 7 stoljeca ?!House wrote:gdje su dušebrižnici dok je USA ubijala djecu po Afganistanu,Pakistanu i sl. ? što ne osudiše katoličanstvo (ne daj bože) ?
gdje vidiš da ja nešto opravdavam?
- House
#106 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
halo,ja se obraćam ljudima koji krive Islam.Slabo ti kontaš izgleda
-
zvizdan
#107 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
Prema islamskom vjerozakonu, hotimicno ubistvo nevinog se kaznjava - smrcu. Od djece ne postoje nevinija bica, cime je nedjelo ove stoke jos gnusnije i uzasnije. Jedini validan islamski stav jeste da zvijeri koje se zalete da ubijaju djecu treba efikasno i bolno istijebiti.
Kakvu motivaciju su pri svom nedjelu imali, na sta se oni pozivaju, sta za sebe vjeruju da su, ima li medju njima mozda poneki hafiz, krizarski ratovi i ostali Markovi konaci su za konkretan slucaj totalno irelevantna stvar. Tu ne postoji nikakvo "ali". Postoji samo "ili". Ili ih potamaniti ovako ili onako. Sve ostalo je suplja prica, grijeh, pristajanje uz zlocin, njegova relativizacija i slicno.
Kakvu motivaciju su pri svom nedjelu imali, na sta se oni pozivaju, sta za sebe vjeruju da su, ima li medju njima mozda poneki hafiz, krizarski ratovi i ostali Markovi konaci su za konkretan slucaj totalno irelevantna stvar. Tu ne postoji nikakvo "ali". Postoji samo "ili". Ili ih potamaniti ovako ili onako. Sve ostalo je suplja prica, grijeh, pristajanje uz zlocin, njegova relativizacija i slicno.
-
hladan.preminger
#108 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
Da i.......House wrote:hladan.preminger wrote:Kazu za islam da vjera mira i ljubavi među ljudima. Malo sutra.
kažu da je Breivik veliki katolik.
- _mufljuz_
#109 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
vidim smrdalji aka liberalni bosnjaci uplicu islam u ovu neljudskost - kako im malo treba da izmigolje iz šuba.... 
- uglavnomja
#110 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
hladan.preminger wrote:Da i.......House wrote:hladan.preminger wrote:Kazu za islam da vjera mira i ljubavi među ljudima. Malo sutra.
kazu kazu ... svasta kazu priuceni mozgovi ...
a u norveskoj 2 % katolika (dva posto)
neki kazu nijemci katolici, pa onda ovaj opet kaze amerikanci katolici (25%) ....
ma sve genijalci i eksperti za religiju ... ono svi hriscani su katolici, nisu budisti
Last edited by uglavnomja on 17/12/2014 00:15, edited 1 time in total.
- _mufljuz_
#111 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
kazu da je hriscanstvo vjera mira i ljubavi - al malo sutrahladan.preminger wrote:Da i.......House wrote:hladan.preminger wrote:Kazu za islam da vjera mira i ljubavi među ljudima. Malo sutra.
- NIN
#112 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
Obrazujte se!? Kome ti to?S4mpion wrote:Gdje vi vidite religijski motiv?Talibani su preuzeli odgovornost za napad ustvrdivši da je riječ o odmazdi za napade pakistanske vojske na njihove položaje u plemenskim područjima na sjeverozapadu zemlje.
To što neko nosi turban i bradu, ne znači da se vodi pravilima islama. Islam je baziran na Svetoj Knjizi, a ne na masi, obrazujte se malo.
Nego, da ponovim pitanje, u cemu ovi idioti nalaze inspiraciju, u kojoj knjizi, u kojem nauku?
- _mufljuz_
#113 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
u kojoj knjizi traze americki,srbocetnicki i ostali pakaši za granatiranje i bombardovanje civila od zapada do istoka? je l mozda u bibliji - i daj malo, ovako da ti kazem otvoreno prestani srat - ako si moderator to te ne opunomocuje da svoju islamofobiju i mrznju spram islama i muslimana prosipas kako ti qrtzu cejf... sjeti se da ti je to alija omogucio rahmetile da budes moderator na sarajevskom forumu i da mozes da pljujes kad god ti se cefne, flejmaš gdje god su u pitanju muslimani i muslimanski teritoriji i kad god se desi neka gadost na rizicnim podrucjima koja obuhvataju muslimane, trolaš non stop kontra islamaNIN wrote:Obrazujte se!? Kome ti to?S4mpion wrote:Gdje vi vidite religijski motiv?Talibani su preuzeli odgovornost za napad ustvrdivši da je riječ o odmazdi za napade pakistanske vojske na njihove položaje u plemenskim područjima na sjeverozapadu zemlje.
To što neko nosi turban i bradu, ne znači da se vodi pravilima islama. Islam je baziran na Svetoj Knjizi, a ne na masi, obrazujte se malo.![]()
Nego, da ponovim pitanje, u cemu ovi idioti nalaze inspiraciju, u kojoj knjizi, u kojem nauku?
-
zvizdan
#114 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
Ne kontam sta ti ovo znaci... Pa i Ku Klux Klan je inspiraciju nalazio izravno u Bibliji, pa sve do ovih Concerned Christians sto su htjeli dizati u zrak sveta mjesta po Jerusalemu, sve vjerujuci da ih smrt na tom putu plasira u Raj bez baraza.NIN wrote:Obrazujte se!? Kome ti to?S4mpion wrote:Gdje vi vidite religijski motiv?Talibani su preuzeli odgovornost za napad ustvrdivši da je riječ o odmazdi za napade pakistanske vojske na njihove položaje u plemenskim područjima na sjeverozapadu zemlje.
To što neko nosi turban i bradu, ne znači da se vodi pravilima islama. Islam je baziran na Svetoj Knjizi, a ne na masi, obrazujte se malo.![]()
Ovi talibanski degenerici su pobili nevina ljudska bica, pritom djecu, i s gledista islama pocinili su najuzasniji zlocin za koji slijedi samo jedna kazna - smrtna. U sta su se oni pritom ufurali, sta oni za sebe vjeruju da su, na sta se pozivaju... za sam islam je potpuno irelevantno.
- NIN
#115 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
_mufljuz_ wrote:u kojoj knjizi traze americki,srbocetnicki i ostali pakaši za granatiranje i bombardovanje civila od zapada do istoka? je l mozda u bibliji - i daj malo, ovako da ti kazem otvoreno prestani srat - ako si moderator to te ne opunomocuje da svoju islamofobiju prosipas kako ti qrtzu cejf... flejmaš gdje god su u pitanju muslimani i muslimanski teritoriji i kad god se desi neka gadost na rizicnim podrucjima koja obuhvataju muslimane, trolaš non stop kontra islamahajd sad me banuj....
Nego, ako nije problem, odgovori mi gdje ovi manijaci nalaze inspiraciju, u kojoj knjizi i u kojem nauku!?
- _mufljuz_
#116 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
provjeri ti sa svojim roditeljima gdje su te naucili da toliko mrzis islam i muslimane kad su ti u vecinskom okruzenju dali demokratsko pravo da mozes da pljujes fekalije bez da visiš na banderi i da te proguta mrak....NIN wrote:_mufljuz_ wrote:u kojoj knjizi traze americki,srbocetnicki i ostali pakaši za granatiranje i bombardovanje civila od zapada do istoka? je l mozda u bibliji - i daj malo, ovako da ti kazem otvoreno prestani srat - ako si moderator to te ne opunomocuje da svoju islamofobiju prosipas kako ti qrtzu cejf... flejmaš gdje god su u pitanju muslimani i muslimanski teritoriji i kad god se desi neka gadost na rizicnim podrucjima koja obuhvataju muslimane, trolaš non stop kontra islamahajd sad me banuj....
![]()
Nego, ako nije problem, odgovori mi gdje ovi manijaci nalaze inspiraciju, u kojoj knjizi i u kojem nauku!?
-
Ripicipi
#117 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
NIN wrote:_mufljuz_ wrote:u kojoj knjizi traze americki,srbocetnicki i ostali pakaši za granatiranje i bombardovanje civila od zapada do istoka? je l mozda u bibliji - i daj malo, ovako da ti kazem otvoreno prestani srat - ako si moderator to te ne opunomocuje da svoju islamofobiju prosipas kako ti qrtzu cejf... flejmaš gdje god su u pitanju muslimani i muslimanski teritoriji i kad god se desi neka gadost na rizicnim podrucjima koja obuhvataju muslimane, trolaš non stop kontra islamahajd sad me banuj....
![]()
Do kada ce ovaj SMRAD nazivati ljude svakakvim imenima samo zato sto se ne slazu sa njegovim bolesnim misljenjima._mufljuz_ wrote:vidim smrdalji aka liberalni bosnjaci uplicu islam u ovu neljudskost - kako im malo treba da izmigolje iz šuba....
Jad ne zna ni kome se obraca, ali zna nabiti etiketu.
Nije mu ovo prvi put, ili cu ja dobiti ban ili on.
- MyTao
#118 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
jest... u Bibliji. A ovi bolesnici inspiraciju crpe iz Kurana._mufljuz_ wrote:u kojoj knjizi traze americki,srbocetnicki i ostali pakaši za granatiranje i bombardovanje civila od zapada do istoka? je l mozda u bibliji - i daj malo, ovako da ti kazem otvoreno prestani srat - ako si moderator to te ne opunomocuje da svoju islamofobiju i mrznju spram islama i muslimana prosipas kako ti qrtzu cejf... sjeti se da ti je to alija omogucio rahmetile da budes moderator na sarajevskom forumu i da mozes da pljujes kad god ti se cefne, flejmaš gdje god su u pitanju muslimani i muslimanski teritoriji i kad god se desi neka gadost na rizicnim podrucjima koja obuhvataju muslimane, trolaš non stop kontra islamaNIN wrote:
Obrazujte se!? Kome ti to?![]()
Nego, da ponovim pitanje, u cemu ovi idioti nalaze inspiraciju, u kojoj knjizi, u kojem nauku?hajd sad me banuj....
Ovo je tema o Islamistima... to sto krscani ubijaju ili su ubijali ne znaci da mogu i oni, posebno jer za sebe tvrde da vjeruju u zadnju i savrsenu objavu
- _mufljuz_
#119 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
neslaganje sa misljenjem je jedno a vrijedjanje kompletne populacije muslimana i petljanje bosanskih u iste zgadije sa vasim vam nece proci - smrdalju - da ti vratim istom mjerom....Ripicipi wrote:NIN wrote:_mufljuz_ wrote:u kojoj knjizi traze americki,srbocetnicki i ostali pakaši za granatiranje i bombardovanje civila od zapada do istoka? je l mozda u bibliji - i daj malo, ovako da ti kazem otvoreno prestani srat - ako si moderator to te ne opunomocuje da svoju islamofobiju prosipas kako ti qrtzu cejf... flejmaš gdje god su u pitanju muslimani i muslimanski teritoriji i kad god se desi neka gadost na rizicnim podrucjima koja obuhvataju muslimane, trolaš non stop kontra islamahajd sad me banuj....
![]()
Nego, ako nije problem, odgovori mi gdje ovi manijaci nalaze inspiraciju, u kojoj knjizi i u kojem nauku!?Do kada ce ovaj SMRAD nazivati ljude svakakvim imenima samo zato sto se ne slazu sa njegovim bolesnim misljenjima._mufljuz_ wrote:vidim smrdalji aka liberalni bosnjaci uplicu islam u ovu neljudskost - kako im malo treba da izmigolje iz šuba....
Jad ne zna ni kome se obraca, ali zna nabiti etiketu.
Nije mu ovo prvi put, ili cu ja dobiti ban ili on.
-
Cybernetic
#120 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 12:30, edited 1 time in total.
- _mufljuz_
#121 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
merilin menson ili bilo ko drugi da je uticao na Brejvika - niko ga nije nazvao teroristom - iako je pocinio jedan od najgorih ikad meni zapamcenih teroristickih napada u ime cije ideologije i koje i iz cega? a ubio je stotinu djece...Cybernetic wrote:Ma mora da su ovo pocinili pod utjecajem Marilyna Mansona i nasilja u video igricama. Otkako je Abu Talib dobio Nvidia Geforce GTX graficku, cojk totalno "puk'o".NIN wrote:_mufljuz_ wrote:u kojoj knjizi traze americki,srbocetnicki i ostali pakaši za granatiranje i bombardovanje civila od zapada do istoka? je l mozda u bibliji - i daj malo, ovako da ti kazem otvoreno prestani srat - ako si moderator to te ne opunomocuje da svoju islamofobiju prosipas kako ti qrtzu cejf... flejmaš gdje god su u pitanju muslimani i muslimanski teritoriji i kad god se desi neka gadost na rizicnim podrucjima koja obuhvataju muslimane, trolaš non stop kontra islamahajd sad me banuj....
![]()
- homega
#122 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
Čini se da si poprilično dobro upućen u svjetski terorizam. Bi li nam htio napisati 10 najvećih terorističkih akcija - napada, na ljude, u svijetu, uz komentar o počiniocima?_mufljuz_ wrote:merilin menson ili bilo ko drugi da je uticao na Brejvika - niko ga nije nazvao teroristom - iako je pocinio jedan od najgorih ikad meni zapamcenih teroristickih napada u ime cije ideologije i koje i iz cega?
- NIN
#123 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
...osim sto se smatraju muslimanima, sto Kuran smatraju idejom vodiljom, u kojoj nalaze inspiraciju, i tako to, ... dajte ba!?zvizdan wrote:Ovi talibanski degenerici su pobili nevina ljudska bica, pritom djecu, i s gledista islama pocinili su najuzasniji zlocin za koji slijedi samo jedna kazna - smrtna. U sta su se oni pritom ufurali, sta oni za sebe vjeruju da su, na sta se pozivaju... za sam islam je potpuno irelevantno.
Kad me neko nazove islamofobom onda cu da jebem majku svakom idiotu koji misli da sam taj! Za islamofobiju, i bilo kakvu ksenofobiju moras biti idiotom, moras biti moronom, pavijanom, ovcom, moras biti kretenom!
- _mufljuz_
#124 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
pitaj cvikeraša dzevada galijaševića on vam je oficijelni ekspert za terorizam i vrli drug Milorada Dodika.... on ti je liberalni osvijesteni bosnjak...homega wrote:Čini se da si poprilično dobro upućen u svjetski terorizam. Bi li nam htio napisati 10 najvećih terorističkih akcija - napada, na ljude, u svijetu, uz komentar o počiniocima?_mufljuz_ wrote:merilin menson ili bilo ko drugi da je uticao na Brejvika - niko ga nije nazvao teroristom - iako je pocinio jedan od najgorih ikad meni zapamcenih teroristickih napada u ime cije ideologije i koje i iz cega?
vozdra...
- Towelie
#125 Re: ubijeno 100 djece u pakistanu
Inspiraciju nalaze u Kur'anu, samo sto je pogresno tumace. Postirao sam stav onoga ko najbolje poznaje Kur'an o ubijanju neduzne dece. Interesantno, niko se nije osvrnuo na to.Nego, da ponovim pitanje, u cemu ovi idioti nalaze inspiraciju, u kojoj knjizi, u kojem nauku?