Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Locked
Nomo

#101 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Nomo »

cyprus wrote:
Nomo wrote:... a uzdrzava se od komntara da je to genocid ( a genocid je dokazan ) on samim tim negira genocid .
Ma kojom to jebenom logikom??? :-) :-)

Uostalom nebitno... Ide utakmica i neću da se bavim ovim stvarima...

mogu ja i slova povecati ali ti mozak ne mogu povecati

Zuroff: Pa, u to se sve pretvorilo. Suštinska stvar je da se dogodio zločin u kojem je nekoliko hiljada ljudi ubijeno. Zato Srebrenica predstavlja najveći masakr u Evropi od II Svetskog rata. Upravo zato je važno da srpski parlament usvoji rezoluciju kojoj osuđuje taj zločin. To je značajno i to predstavlja napredak. Da li je ono što se dogodilo genocid ili nije – to je sasvim drugo pitanje, ali pošto ja nisam ekspert za Srebrenicu, uzdržao bih se od komentarisanja tog aspekta stvari.
jos jednom . za dokazani genocid on kaze da je zlocin a u genocid se ne razumije .a preko 8000 srebrenicana i jos vise krajsnika i prijdrcona i sarajlija on fino i lakonski kaze ,, nekoliko hiljada ,, mada broj civila se krece oko 35 000 . jeftino i podlo . isto da ja kazem da u njemackoj bio zlocin a u genocid se ne razumijem .sta se ti imas razumijeti ili ne ako je medjunarodni sud dokazao . i jos nesto da ti kazem klokane . rusenje svih vjerskih objekata 648 dzamija , stotine konclogora i stotine masovnih groibnica i jos stosta toga jasni zorno pokazuje da su srpske snage radile na ubijanju gena na nestanku jednog naroda i radili su na tome da se osim ljudi izbrisu kulturni i vjerski spomenici jednog naroda da ne mogu reci da su tu ikada zivjeli . ne treba ti hag za tako nesto niti ti treba pravni fakultet .
Last edited by Nomo on 16/11/2014 21:30, edited 1 time in total.
@mba

#102 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by @mba »

ako ste nekad bili u prilici da citate njihove vjerske knjige tora npr. nije onda ni cudo kakva misljenja imaju jevreji o ne jevrejima, sta se cudite?
doduse nisu svi jevreji cionisti i to se mora reci!

ja inace vecerasnju temku bojkotujem iz bas tih razloga jer takvu jednu "tvorevinu" ne smatram drzavom, isto mi dodje kao da se manji BH entitet zove drzavom, razlika je samo sto je jedna priznata od UN-a (u biti je UN osnovan iz tih razloga) a druga ide istim stopama!
don vito

#103 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by don vito »

@mba wrote:ako ste nekad bili u prilici da citate njihove vjerske knjige tora npr. nije onda ni cudo kakva misljenja imaju jevreji o ne jevrejima, sta se cudite?

ja inace vecerasnju temku bojkotujem iz bas tih razloga jer takvu jednu "tvorevinu" ne smatram drzavom, isto mi dodje kao da se manji BH entitet zove drzavom, razlika je samo sto je jedna priznata od UN-a (u biti je UN osnovan iz tih razloga) a druga ide istim stopama!
Da su bogdom svi Bosnjaci ovakvi
ne bi gubili 2:0 na poluvremenu
Danguba

#104 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Danguba »

JohnnyS wrote:Sud koji je donio presudu o genocidu nije isti sud kojim predsjeda Meron. Malo se upoznajte s gradivom prije nego krenete u raspravu.
:-) :-) :D :D

sta rece
Nomo

#105 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Nomo »

@mba wrote:ako ste nekad bili u prilici da citate njihove vjerske knjige tora npr. nije onda ni cudo kakva misljenja imaju jevreji o ne jevrejima, sta se cudite?

nista se ne sekiraj jarane fudbalski savez bih i tzv bosnjacki politicari su vec odobrili prijateljsku utakmicu izmedju genocidne tzv rs i njihove brace preko drine . dok je balija bice i genocidni cetnitet drzava . evo 2 nula za izrael . a znas li zasto ? zato sto onaj isti korumpirani savez koji priznaje rs kao drzavu drzi telecu glavu i dzukelu susica za trenera .
@mba

#106 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by @mba »

Nomo wrote:

nista se ne sekiraj jarane fudbalski savez bih i tzv bosnjacki politicari su vec odobrili prijateljsku utakmicu izmedju genocidne tzv rs i njihove brace preko drine . dok je balija bice i genocidni cetnitet drzava . evo 2 nula za izrael . a znas li zasto ? zato sto onaj isti korumpirani savez koji priznaje rs kao drzavu drzi telecu glavu i dzukelu susica za trenera .

pa tako nekako i dodje!

nit je israel kao drzava legitiman, nit je trener T od trenera!
Havatar

#107 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Havatar »

Bodkin wrote:
Nomo wrote: uopste nije smijesno . svaki dan u svakom pogledu sve vise nazadujes , narsce ti brada ako tako nastavis . subara i sajkaca ti ne gine ako malo ne pocnes kontrolisati svoje misli i erupciju odusevljenja kada svaka budala pokusa da se naruga bosni i islamu samo iz jednog razloga . ,, ne mogu oni biti bolji ljudi od nas ,,
ne ruga se on ni bosni ni islamu iako bi ti volio da se sakrijes iza toga jer nemas argumente ;-) :D on se ruga ovim nacionalistima tipa havatar koji iz dijaspore lupaju stvari tipa vizental institut negira genocid :-) znas sta je negiranje. genocida nije bilo!!! ajde sad proguglaj da vidis sta je izjavio glavni iz instituta :D dakle smijesno je kad ruglu izvrce indijance
Dobro ti je Nomo rekao ugušićeš se u mržnji prema Bošnjacima podržavajući svakog ko to isto pokaže.
Nomo

#108 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Nomo »

Danguba wrote:
JohnnyS wrote:Sud koji je donio presudu o genocidu nije isti sud kojim predsjeda Meron. Malo se upoznajte s gradivom prije nego krenete u raspravu.

sta rece
ma pusti ga lupeta ...
JohnnyS

#109 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by JohnnyS »

Danguba wrote:

sta rece

Theodor Meron je predsjednik ICTY (Međunarodnog suda za bivšu Jugoslaviju). Sud pred kojim je Bosna i Hercegovina tužila SRJ i gdje je Srbija ookarakterizirana kao pomagač u izvršenju genocida je ICJ (Međunarodni sud pravde).
Danguba

#110 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Danguba »

JohnnyS wrote:
Danguba wrote:

sta rece

Theodor Meron je predsjednik ICTY (Međunarodnog suda za bivšu Jugoslaviju). Sud pred kojim je Bosna i Hercegovina tužila SRJ i gdje je Srbija ookarakterizirana kao pomagač u izvršenju genocida je ICJ (Međunarodni sud pravde).
Znam toliko.
Jedan sud je donio odluku u odnosu na Srbiju a drugi sud je u vise presuda presudio genocid u Srebrenici.

Slazes se?
don vito

#111 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by don vito »

Havatar wrote:Dobro ti je Nomo rekao ugušićeš se u mržnji prema Bošnjacima podržavajući svakog ko to isto pokaže.
LaHko je tebi brate
tvoji dobise Azerbejdzan u gostima 1:0,
mada ako si pravi Bosnjak trebao si navijat za nasu muslimansku azerbejdzansku bracu
a ne za ove koji su te obukli, najeli i napili u najbogatijoj zemlji na dunjaluku
JohnnyS

#112 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by JohnnyS »

Danguba wrote: Znam toliko.
Jedan sud je donio odluku u odnosu na Srbiju a drugi sud je u vise presuda presudio genocid u Srebrenici.

Slazes se?

Slažem se.
Havatar

#113 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Havatar »

don vito wrote:
Havatar wrote:Dobro ti je Nomo rekao ugušićeš se u mržnji prema Bošnjacima podržavajući svakog ko to isto pokaže.
LaHko je tebi brate
mada ako si pravi Bosnjak trebao si navijat za nasu muslimansku azerbejdzansku bracu
a ne za ove koji su te obukli, najeli i napili u najbogatijoj zemlji na dunjaluku
Vi Hrvati nikad niste bli duhoviti tako da to ne pokušavaš pošto samo ispadaš smiješan.
SmokingMan

#114 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by SmokingMan »

Lično mi je svejedno kakvo mišljenje drugi imaju o nama.
don vito

#115 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by don vito »

Havatar wrote:
don vito wrote:
LaHko je tebi brate
Vi Hrvati nikad niste bli duhoviti tako da to ne pokušavaš pošto samo ispadaš smiješan.
Fulio si da sam Hrvat
a jos vise da pokusavam biti duhovit
sta ima smijesno u tome sto kazem da je tvoja domovina pobijedila Azerbejdzan 1:0
i da su te obukli, najeli i napili u najbogatijoj zemlji na dunjaluku a ti visis na klixu i agitujes za SDA
Bodkin

#116 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Bodkin »

Havatar wrote:
don vito wrote:
LaHko je tebi brate
:lol: :lol:
Havatar

#117 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Havatar »

Bodkin wrote:
Havatar wrote: Vi Hrvati nikad niste bli duhoviti tako da to ne pokušavaš pošto samo ispadaš smiješan.
Ne znm šta nije jasno biti smiješan i bit duhovit su dva različita pojma , on je smiješan a ti si žalostan.
Stoner

#118 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Stoner »

Havatar imal' zime u Dollersheimu?
res publica

#119 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by res publica »

Evo ja ću pokušati da budem duhovit, tako šta ću se nadovezat na ono što je danas rekao Hafis "formirali ili ne formirali vlast na nivou BiH, Bošnjaci opet pobjeđuju":
dakle, ko jebe cioniste, neka pričaju šta hoće, naši im nisu dopustili da uvale 5 komada... :D
don vito

#120 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by don vito »

Havatar wrote:
Bodkin wrote:
Havatar wrote: Vi Hrvati nikad niste bli duhoviti tako da to ne pokušavaš pošto samo ispadaš smiješan.
Ne znm šta nije jasno biti smiješan i bit duhovit su dva različita pojma , on je smiješan a ti si žalostan.
dette er latterlig 8-)
Mislim nas Norvezanin
res publica

#121 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by res publica »

res publica wrote:Evo ja ću pokušati da budem duhovit, tako šta ću se nadovezat na ono što je danas rekao Hafis "formirali ili ne formirali vlast na nivou BiH, Bošnjaci opet pobjeđuju":
dakle, ko jebe cioniste, neka pričaju šta hoće, naši im nisu dopustili da uvale 5 komada... :D
i sad samo mogu

Image
Havatar

#122 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Havatar »

Stoner wrote:Havatar imal' zime u Dollersheimu?
Kad će treći i jel ga Izrael donosi pod jelku :?: 8-)
Stoner

#123 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Stoner »

Havatar wrote: Kad će treći i jel ga Izrael donosi pod jelku :?: 8-)
Kakav treći bolan kakve si se to trave napušio tu u Utrechtu?
Havatar

#124 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Havatar »

Stoner wrote:
Havatar wrote: Kad će treći i jel ga Izrael donosi pod jelku :?: 8-)
Kakav treći bolan kakve si se to trave napušio tu u Utrechtu?
Izgleda velike nade se polažu u njih čim se pokušava da se trolanjem ne dozvoli da se govori o ovoj temi.
Alfons Kauders

#125 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini

Post by Alfons Kauders »

kolicina antisemitizma na ovom forumu, koji prolazi bez ikakve sankcije, je u najmanju ruku zabrinjavajuca.... kada to kaze covjek cije prezime se moze naci u arhivama waffen SS-a, i to vise puta, mislim da bi to mogao biti problem

nasa omladina je zatrovana religijom, zapravo to nije ni religija, vec politicki islam, odnosno islamofasizam koji nigdje u svijetu nikad nije stvorio nista osim patnje, bijede i bezbroj leseva (naravno muslimanskih, jer ti idioti nikad nisu dobili nijedan rat protiv bilo koga i samo znaju ubijati svoj narod)

izgubljena generacija beskorisnih idiota koji ne znaju raditi, razmisljati, uciti... :D tukli bi se, a ne znaju se ni tuci, jer i za to treba imati pameti od koje su operisani :D a evo vidimo da ne znaju ni igrati lopte... :D

kada posjetim forum i kad vidim sta pise balava gamad, dodje mi da sutra kad krenem na rucak pocnem po titovoj daviti svakog mladjeg od 25 godina... redom... posto su nam omladinici nesposobne picke bez muda, obraza i mozga, uvjeren sam da bi mogao zadaviti barem 20-30 takvih mentalno retardiranih parazita dok dodjem do omiljene ascinice (ili tratorie) :)

u povratku bi vas zadavio nesto manje, jer bi bio sit, usporen i manje nadrkan :D a sad me bujrum prijavite moderaciji, jer to vam je krajni domet u zivotu, poserem vam se na bradicu, emira i soj koji vas je okotio :D
Locked