[PREVARA]"Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
uglavnomja

#101 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by uglavnomja »

Eurosa wrote:
Dozer wrote:Da, tacno...
Najgore je kad se vidi neko ko kuka, a u njemu 180cm i 120kg, ali ocito ne radi hormonalnog poremeceja... Pa od cega si toliki kad nemas sta jesti...

Ili, kad se za Rome kaze "jadni", "ugrozeni", "iskljuceni iz obrazovnog sistema", bla, bla, a onda odes u pojedina Romska naselja, tipa onog Kiseljaka kod Tuzle, i vidis glanc nove kuce na 3 sprata, unutra opremljene zadnjom tehnikom i modernim namjestajem, a vlasnik/ca ponosno kaze - pa da, to je sve od prosnje. Istovremeno, dijete ne ide u skolu, ali ne zato sto mu to sitem ne dozvoljava, nego jer mu to ne dozvoljava vlastiti roditelj. Ipak je bolje svaki dan kuci donijeti 100-300KM, nego bemsisleno sjediti u skolskoj klupi... Samo ujutro oko 6-6.30 se montirajte negdje uz glavnu dzadu i gledajte kad ih po raskrsnicama istovari nov Vito, Traffic, Vivaro...

polahko,ne zuri...ne grijesi se, nikad ne znas sta koga i kako boli i kako se to odrazi na zdravlje i fizicki izgled.
Ljudi moji niko ziv, ali niko nece pruziti ruku tek onako, iz hira... :( :( :( :(
nece iz hira, ali hoce radi para na guzove. lakse hodati sa papiricem, ili djetetom i ispruziti ruku nego traziti posao i jos raditi 8-9-10 sati dnevno, za manje para. a vrhunac je naci nekog kvazinovinara da napravi srcedrapateljski prilog ... e to je zlatna koka. pogotovo ako je na portalima koje cita dijaspora. ona pocne fejsbucenje i ostalo, takmicenje ko je humaniji blabla ... a lik samo uzima sa bankomata :zzzz:

i na osnovu mog iskustva, koje nije malo, nazalost, mogu reci da oni kojima je nateze najmanje kukaju, tacnije ne kukaju nikako. svako ima u komsiluku tako nekog, kome ponos ne dozvoljava da pruzi ruku.
s druge strane, sto neko glasnije kuka i sto ima vise problema (rakovi, leukemije, neutvrdjene bolescine, gluhoca, sljepoca, operacije, invalidi ... sve u jednoj porodici) - to su manje sanase da je to istina.
Last edited by uglavnomja on 30/09/2014 16:13, edited 1 time in total.
Dozer

#102 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by Dozer »

Ma ne grijesim se, vjeruj mi... Ne kazem ja da nema stvarnih slucajeva, ali vidi sta sam pisao za ovu ispred Interexa (koja je, takodjer, pomasala)... Nije to njeno hir, naravno. To je klasicna manipulacija osjecanjima ljudi s ciljem ostvarenja licne materijalne koristi. A to spada u vrlo smisljene radnje.
uglavnomja

#103 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by uglavnomja »

Eurosa wrote:Znam ja da ima svega, i citala sam o tom slucaju gdje su mnogi forumasi priskocili pa bili prevareni i razumljivo mi je da sad tako pojedini misle, ali vjeruj mi da NE MOGU, da pojmim da ce neko sjesti na ulicu, s djetetom u narucju i ispruziti ruku.Pa samo zamislite koja li je njega nevolja natjerala da to uradi? :(
Ja cu ucestvovati u akciji po svaku cijenu pa nek je i prevara taman,dusa me boli za tom djecom :( :( :( :( :(
Najbolje bi bilo da se neko ko je blizu dobro raspita o njemu ili da mu se nekako obezbjedi neki poslic,pa kakav god, jer nema vece radosti neko sam sebi zaraditi.

vjeruj da nijedna ta sa djetetom na ulici nije sama i ne prosi za sebe i za dijete. to je uhodana mreza, i to vrlo profitabilna jer ljudi razmisljaju kao ti.
bingov buraz

#104 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by bingov buraz »

ljudi koji stvarno nemaju nece nikad pruziti ruku,dakle karakterne osobe,sramota ih sto nemaju
Dozer

#105 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by Dozer »

Eurosa wrote:Znam ja da ima svega, i citala sam o tom slucaju gdje su mnogi forumasi priskocili pa bili prevareni i razumljivo mi je da sad tako pojedini misle, ali vjeruj mi da NE MOGU, da pojmim da ce neko sjesti na ulicu, s djetetom u narucju i ispruziti ruku.Pa samo zamislite koja li je njega nevolja natjerala da to uradi? :(
Ja cu ucestvovati u akciji po svaku cijenu pa nek je i prevara taman,dusa me boli za tom djecom :( :( :( :( :(
Najbolje bi bilo da se neko ko je blizu dobro raspita o njemu ili da mu se nekako obezbjedi neki poslic,pa kakav god, jer nema vece radosti neko sam sebi zaraditi.
@uglavnomja ti je vec obrazlozio.

Niko, ni jedna jedina zena NIKAD s vlastitim djetetom nece po cici-zimi, kisi, snijegu ili pustinjskoj vrucini nosati dijete po semaforima ili ispred trznih centara da je zaista u nekoj nevolji. To dijete UVIJEK sluzi samo da u tebi pobudi upravo ovo sto si opisala.
Vjeruj mi, do sada sam pomogao u ne znam ni sam koliko slucajeva, na raznorazne nacine, i finansijski, i na druge materijalne nacine, a 2-3 puta i nalazenjem posla preko svojih veza.
I vrlo dobro znam prepoznati fake od stvarne potrebe.
Ovaj sucaj koji opisah, za ovu ispred Interexa, garantujem da je 1000% fake. Pa onda dijete gura u novim Chicco kolicima koja vrijede minimalno 500 KM, na nogama su joj glanc nove Nike-e... Sta dalje da se prica?
uglavnomja

#106 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by uglavnomja »

Eurosa wrote:@uglavnomja, s drugim dijelom tvog posta se itekako slazem,imam u uzoj porodici slucaj gdje su oboje ostali bez posla za vrlo kratko vrijeme, a dijete taman izlijeceno od dugotrajne bolesti,starije student, kredit,rata do neba, gradili kucu,on demobilisani borac koji nikad nije dobio marke donacije,ali sto kazes, ne kukaju, do sad su se nekako snalazili ali tesko je gledati nekog ko dodje do zida,ko je na rubu...posla ni na mapi, a zima ide...ali ne kukaju.Snalaze se nekako. :?

znam kako ti je :-?

meni je logicnije da se skoncentrises da njima pomognes, barem malkice. ali neprimjetno, kupis svaki mjesec neku sitnicu, cizmice, jaknicu za dijete ... izvedes ih na cevape ili tako nesto, sitnica i tebi i njima, ali znas da nije otislo prevarntima.
amko761

#107 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by amko761 »

bingov buraz wrote:ljudi koji stvarno nemaju nece nikad pruziti ruku,dakle karakterne osobe,sramota ih sto nemaju

This!
rekla-kazala

#108 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by rekla-kazala »

Eurosa wrote:
Dozer wrote:Da, tacno...
Najgore je kad se vidi neko ko kuka, a u njemu 180cm i 120kg, ali ocito ne radi hormonalnog poremeceja... Pa od cega si toliki kad nemas sta jesti...

Ili, kad se za Rome kaze "jadni", "ugrozeni", "iskljuceni iz obrazovnog sistema", bla, bla, a onda odes u pojedina Romska naselja, tipa onog Kiseljaka kod Tuzle, i vidis glanc nove kuce na 3 sprata, unutra opremljene zadnjom tehnikom i modernim namjestajem, a vlasnik/ca ponosno kaze - pa da, to je sve od prosnje. Istovremeno, dijete ne ide u skolu, ali ne zato sto mu to sitem ne dozvoljava, nego jer mu to ne dozvoljava vlastiti roditelj. Ipak je bolje svaki dan kuci donijeti 100-300KM, nego bemsisleno sjediti u skolskoj klupi... Samo ujutro oko 6-6.30 se montirajte negdje uz glavnu dzadu i gledajte kad ih po raskrsnicama istovari nov Vito, Traffic, Vivaro...

polahko,ne zuri...ne grijesi se, nikad ne znas sta koga i kako boli i kako se to odrazi na zdravlje i fizicki izgled.
Ljudi moji niko ziv, ali niko nece pruziti ruku tek onako, iz hira... :( :( :( :(
Lakše je pružiti ruku nego je zavući u kontejner ili uzeti lopatu u ruke.
Po toj logici i prostitutke bi trebalo žaliti jer jadna mora leći sa nepoznatim čovjekom. Al ona više voli raširiti noge nego uzeti tarač u ruke i očistiti haustor za 30 KM.
Samo radno nesposobne treba pomoći i zbrinuti ostali nek se bore, kao i ostali narod.
rekla-kazala

#109 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by rekla-kazala »

amko761 wrote:
bingov buraz wrote:ljudi koji stvarno nemaju nece nikad pruziti ruku,dakle karakterne osobe,sramota ih sto nemaju

This!
Upravo to, ima gladnih ljudi ali kriju, šute, skrivaju se u kući, nisu sposobni da se obezbijede ali ih je stid priznati da nisu "uspjeli" da su "zakazali".
bull21

#110 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by bull21 »

Dozer :thumbup:

Meni još ne ide u glavu da je onaj mali lažov. :cry:
nadžak

#111 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by nadžak »

Stani bolan, nikako mi nije jasno zašto je zaključana i prebrisana tema za onog malog? Čitao sam sve ovo do sad da je bila prevara ali nije to razlog da se ne sazna istina. Evo ja prvi sam se pravo zijanio kad sam saznao da je to bila prevara, još kad vidim koliko se para i svega drugog skupilo, strašno! Neko se mogao izlečit tko je morao negdje vani na operaciju ili terapiju.

Ima li neka mogućnost da se vrati to što je zaključano? Opet, zašto , zašto i zašto je izbrisano i zaključano molim vas?! Hvala
Digla_da_kreci

#112 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by Digla_da_kreci »

nadžak wrote:Stani bolan, nikako mi nije jasno zašto je zaključana i prebrisana tema za onog malog? Čitao sam sve ovo do sad da je bila prevara ali nije to razlog da se ne sazna istina.
:thumbup:

Zbog cega se nije objelodanilo konacni ishod navodne prevare?
Ona akcija haram im bilo je bila veliki projekat koja je ukljucila i medije i ljude iz cijelog svijeta, i slijevalo se mnogo novca.

Na kraju nas pravite ovcama i budalama i zataskate istinu?
Sramotno.
nadžak

#113 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by nadžak »

Digla_da_kreci wrote:
nadžak wrote:Stani bolan, nikako mi nije jasno zašto je zaključana i prebrisana tema za onog malog? Čitao sam sve ovo do sad da je bila prevara ali nije to razlog da se ne sazna istina.
:thumbup:

Zbog cega se nije objelodanilo konacni ishod navodne prevare?
Ona akcija haram im bilo je bila veliki projekat koja je ukljucila i medije i ljude iz cijelog svijeta, i slijevalo se mnogo novca.

Na kraju nas pravite ovcama i budalama i zataskate istinu?
Sramotno.
Iako svjestan činjenice da često nije onako kako izgleda, te da često postoje opravdani razlozi zašto se nešto uradilo tako kako se uradilo, ne mogu a da ne kažem da je po meni pravo bezveze od strane lady blue kao moderatora ovdje prijetiti i prosipati silu prema nekim forumašima koji su govorili stvari iz svog iskustva po pitanju prevara onih koji traže a ti isti moderatori su veliku stvar napravili i odlučili da istina ne izađe na vidjelo kad su zatvorili i prebrisali tu temu "haram im bilo".

Opet kažem, ako imaju razlozi volio bih da se iznesu. Majka mu stara, valjda nas ima većina razumnih koji će moći shvatiti jeli ili nije bilo opravdano takvo nešto, pogotovo oni koji su učestvovali i kojima se srce stezalo kad su pročitali onaj početak teme "haram im bilo". Nemojte pravit od sebe prikaze ako niste.
uglavnomja

#114 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by uglavnomja »

tema je stajala dovoljno dugo da svi zainteresovani mogu citati i pisati. nije zatvorena navrat nanos preko noci.

u krajnjoj liniji svi su ispali ovce :|

cak i novinarka koja je napravila neprofesionalan jednostran prilog, jer nije mogla sanjati takvu reakciju. i forumas koji je postavio temu (inace osoba sa reputacijom na forumu, sto je dalo tezinu samom postu, ukljucucjuci uvodni komentar ...haram im bilo) i svi ostali koji su podmetnuli ledja, vozili tamo, kupovali aute i aute namirnica, davali pare, kolega se zadao i otvorio racun na svoje ime, skidao pare i davao njima, pa ovce (prave ovce) koje su preprodate cim su kupljene, pa ostali koji su animirali siroke mase po svojim skolalam, poslovima, ... itd.
Digla_da_kreci

#115 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by Digla_da_kreci »

Potpuno shvatam da smo na kraju svi izvarani i to se uopste ne polemise.
Problem je sto se to presutilo i tek sada, pet godina poslije(!) slucajno na ovoj temi se samo tek tako provukla ta prica i kolektivno se sokiramo.
Sto ta ista Munira novinarka nije objavila vijest na kraju balade, od nje je sve i krenulo i bila je jedna od odgovornih, niko je ne bi osudjivao nego nas ne bi pravila budalama da vjerujemo kako je sve super.
Sto direktno ukljuceni forumasi nisu napisali i rekli nam svima sta se desilo jer svi imaju pravo znati i ljudski je da se objavi i znaju svi koju su doprinijeli, a ne samo oni izmedju sebe dok mi ovdje smo budale i slazemo kockice pet godina poslije sa pokojom informacijom sto je procurila.

Osim toga, sta bi ovo trebalo znaciti:
NeenaSa wrote:Naravno , oni sto su dirketno ucestvovali, podnijeli su najvecu zrtvu. Gradili objekte, kupovali i donijeli mashineriju. Dovezli stoku, stoki.
Indirektni su "samo" slali sholde. Ostatak sholdi zavrsio na njihovom racunu.
nadžak

#116 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by nadžak »

uglavnomja wrote:tema je stajala dovoljno dugo da svi zainteresovani mogu citati i pisati. nije zatvorena navrat nanos preko noci.

cak i novinarka koja je napravila neprofesionalan jednostran prilog, jer nije mogla sanjati takvu reakciju. i forumas koji je postavio temu (inace osoba sa reputacijom na forumu, sto je dalo tezinu samom postu, ukljucucjuci uvodni komentar ...haram im bilo) i svi ostali koji su podmetnuli ledja, vozili tamo, kupovali aute i aute namirnica, davali pare, kolega se zadao i otvorio racun na svoje ime, skidao pare i davao njima, pa ovce (prave ovce) koje su preprodate cim su kupljene, pa ostali koji su animirali siroke mase po svojim skolalam, poslovima, ... itd.
Žalosno je to šta se radi.
Prijatelju, to opet nije bio razlog da se tema uređuje. Hajd, razumljivo mi je da je zaključana ali zašto je brisana? Kad je već narod prevaren upravo zato je i trebalo ostavit da ljudima bude škola, ne da odustaju od pomoći za ubuduće nego da se utvrde činjenice prije nego nas kolektivno ponesu emocije. Tako isto sam ja sa kolegama nagledao se svega i svačega kad smo išli u pomoć žrtvama polplava nizvodno od Zenice, dole do Maglaja.Poslije se masa nas razočarala do bola. Strašno je kakvih nas ima.
preludezalude

#117 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by preludezalude »

Odgovor na to pitanje, zasto je to zataskano, tema maknuta, nije javno glasno i jasno receno za tu prevaru, je vjerovatno isti kao i na ovo pitanje: Zasto je juce na brzinu maknuta tema o Bakiru Hadziomerovicu u kojoj se govori kako poremecena licnost (koja ima dijagnozu) moze da se kandiduje i eventualno vodi drzavu?
Odgovor:
Prica nekome ne odgovara.
insomnia78

#118 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by insomnia78 »

E to dvoje se bas moze porediti :D

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#119 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by ladyblue18 »

nadžak wrote:
ne mogu a da ne kažem da je po meni pravo bezveze od strane lady blue kao moderatora ovdje prijetiti i prosipati silu prema nekim forumašima koji su govorili stvari iz svog iskustva po pitanju prevara onih koji traže a ti isti moderatori su veliku stvar napravili i odlučili da istina ne izađe na vidjelo kad su zatvorili i prebrisali tu temu "haram im bilo".
Jes lijepo pametovati o necemu o cemu pojma nemas.
Prvo, ne prosipa se sila, fino se zamoli da se prestane, kad molba nema fajde onda se udalje forumasi koji unistavaju temu.

Drugo, tema o kojoj ti pricas nadilazi mene i moje kolege moderatore, ja sam u vrijeme te teme ovdje bila samo jedan forumas, vise neaktivan nego aktivan, tako da bi razloge brisanja teme morao traziti od ljudi koji su odavno otisli i pobrisali se sa foruma.
Jelda da bi bilo smijesno da se ja raspitujem sta se desilo a ja je izbrisala.
Eto cisto da znas da iduci put ne letis samo da bi popljuvao "te iste moderatore". :-)
uglavnomja

#120 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by uglavnomja »

Digla_da_kreci wrote:Potpuno shvatam da smo na kraju svi izvarani i to se uopste ne polemise.
Problem je sto se to presutilo i tek sada, pet godina poslije(!) slucajno na ovoj temi se samo tek tako provukla ta prica i kolektivno se sokiramo.
Sto ta ista Munira novinarka nije objavila vijest na kraju balade, od nje je sve i krenulo i bila je jedna od odgovornih, niko je ne bi osudjivao nego nas ne bi pravila budalama da vjerujemo kako je sve super.
Sto direktno ukljuceni forumasi nisu napisali i rekli nam svima sta se desilo jer svi imaju pravo znati i ljudski je da se objavi i znaju svi koju su doprinijeli, a ne samo oni izmedju sebe dok mi ovdje smo budale i slazemo kockice pet godina poslije sa pokojom informacijom sto je procurila.

Osim toga, sta bi ovo trebalo znaciti:
NeenaSa wrote:Naravno , oni sto su dirketno ucestvovali, podnijeli su najvecu zrtvu. Gradili objekte, kupovali i donijeli mashineriju. Dovezli stoku, stoki.
Indirektni su "samo" slali sholde. Ostatak sholdi zavrsio na njihovom racunu.

svi ukljuceni, direktno i indirektno, su znali sve, pisalo je na forumu! ne znam kada i zasto je tema zatvorena i izbrisana, ali svi koji su pratili redovno su imali priliku procitati.

novinarka je nebitna jer radi na kljfz tv koju niko ziv ne gleda. pokretac teme je ne znam kako nasao prilog i postavio na forum i tako je ucinio zvijezdom. ali ne i njenu tv. mogla je ona objaviti 1000 objasnjenja, izvinjenja ... niko to vidio ne bi. ali nije ona taj tip. daleko od toga. cak je pokusala da "komanduje" akcijom i da upregne forumase u svoje buduce projekte ... dobila je sipak.

ni ja ne kontam sta je neena htjela reci sa ovoim boldiranim :?
JThomas

#121 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by JThomas »

dugo, dugo je to stajalo i svako ko je pratio je mogao pročitati. ja ne znam ni kad je maknuto.
uglavnomja

#122 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by uglavnomja »

nadžak wrote:
uglavnomja wrote:tema je stajala dovoljno dugo da svi zainteresovani mogu citati i pisati. nije zatvorena navrat nanos preko noci.

Žalosno je to šta se radi.
Prijatelju, to opet nije bio razlog da se tema uređuje. Hajd, razumljivo mi je da je zaključana ali zašto je brisana? Kad je već narod prevaren upravo zato je i trebalo ostavit da ljudima bude škola, ne da odustaju od pomoći za ubuduće nego da se utvrde činjenice prije nego nas kolektivno ponesu emocije. Tako isto sam ja sa kolegama nagledao se svega i svačega kad smo išli u pomoć žrtvama polplava nizvodno od Zenice, dole do Maglaja.Poslije se masa nas razočarala do bola. Strašno je kakvih nas ima.

ja sam samo svjedok dogadjaja, pisem po sjecanju.
a forum, odluke, brisanje ... veze nemam sta je i kako bilo.
u krajnjoj liniji se slazem sa tobom. bar je meni dobro otvorilo oci.
i bilo me sramota, duuuggooo, ne zbog mojih par stoja maraka, izgubljenog vremena ... nego zbog par maraka koje mi je dala cistacica u tadasnjoj firmi i zbog svih ostalih ljudi koji su od mene culi pricu.

hebat me, nije to samo sramota, meni bilo ruzno, ono bas gadno ... nije bilo razloga da hodam okolo i pricam da je bila prevara da se i ostali osjecaju kao ja :cry:

5 godina je izgleda mjera da se malo ublazi ruzan osjecaj u stomaku.
HM 2011

#123 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by HM 2011 »

Nadam se da ovaj čovjek ima veiki frižider jer evo ide Kurban Bajram....
CaneBos

#124 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by CaneBos »

uglavnomja wrote:

vjeruj da nijedna ta sa djetetom na ulici nije sama i ne prosi za sebe i za dijete. to je uhodana mreza, i to vrlo profitabilna jer ljudi razmisljaju kao ti.
TACNO
Digla_da_kreci

#125 Re: "Nahranite mi dijete, ja mogu i biti gladan"

Post by Digla_da_kreci »

uglavnomja wrote:svi ukljuceni, direktno i indirektno, su znali sve, pisalo je na forumu! ne znam kada i zasto je tema zatvorena i izbrisana, ali svi koji su pratili redovno su imali priliku procitati.

novinarka je nebitna jer radi na kljfz tv koju niko ziv ne gleda. pokretac teme je ne znam kako nasao prilog i postavio na forum i tako je ucinio zvijezdom. ali ne i njenu tv. mogla je ona objaviti 1000 objasnjenja, izvinjenja ... niko to vidio ne bi. ali nije ona taj tip. daleko od toga. cak je pokusala da "komanduje" akcijom i da upregne forumase u svoje buduce projekte ... dobila je sipak.

ni ja ne kontam sta je neena htjela reci sa ovoim boldiranim :?
Dobro, neka bude da je pisalo sve dugo na forumu a vecina nas to propustila vidjeti. Ja se zaista ne sjecam cjelokupnog posta sa detaljnim izvjestajem o tome.
Moguce da se na 56 strani te teme spomenulo 'edis kupuje pive i cuga' pa na 89 strani 'edis glumi hadziju u selu' pa na 114 da je prodao ovce itd, onda me ne cudi da smo propustili, ali ako je bila kompletna istina ispisana i sazeta u jedan post, onda se izvinjavam.
Tebi iskreno hvala jer da nisi spomenula na ovoj temi ne bi se ni progovorilo o ovome. :kiss:

No, to i dalje ne opravdava odgovorne za brisanje i dovodjenje u zabludu.
Novinarka je bitna svojim direktnim ucescem, ne zanima nas njena tv, ucestvovala je na temi i isla na lice mjesta snimati video objavljivane na youtube i prenosene na temu.
Znam za njene pokusaje manipulisanja, sastanke i direktno ukljucene forumase, kao i za pravdanje kurty-ja za novce nepovjerljivim i skepticnim dok je momak zapostavio faks i ured pao ispite zbog angazmana u akciji.
Post Reply