ljubavnik

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
insomnia78

#101 Re: ljubavnik

Post by insomnia78 »

A ubodni ugao?
Ah, toliko pitanja a tako malo vremena

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
sheilak

#102 Re: ljubavnik

Post by sheilak »

insomnia78 wrote:A ubodni ugao?
hahhahha cuj, ubodni ugao :D zezate zenu, a ozbiljna situacija.
tendzera

#103 Re: ljubavnik

Post by tendzera »

Pametan čovjek, kad god poželi umočit' ima tebe pri ruci(da ne kažem pri nečem drugom) :mrgreen:
mO k3

#104 Re: ljubavnik

Post by mO k3 »

sheilak wrote:
insomnia78 wrote:A ubodni ugao?
hahhahha cuj, ubodni ugao :D zezate zenu, a ozbiljna situacija.
Totalno ozbiljna situacija :mrgreen:
Dick Wanker

#105 Re: ljubavnik

Post by Dick Wanker »

marijatmagdalena wrote:Udata sam i imam ljubavnika,on je moj bivši,on je taj koji je zamnom ludio,i sad kad bih ja više,čak se i rastala,on ne želi to,ali konstantno govori kako sam ja ta žena koju želi,kako mu odgovaram u svemu,kako ima i dalje osjećaje prema meni....ne znam sta je u pitanju?
Frajer je klasicni zagondzija, odrzava semu za upiranje a ti ga volis...... Svidjas se ti njemu, u to nema sumnje, ali vise od upiracke seme tu nikada nece biti...
marijatmagdalena

#106 Re: ljubavnik

Post by marijatmagdalena »

tendzera wrote:Pametan čovjek, kad god poželi umočit' ima tebe pri ruci(da ne kažem pri nečem drugom) :mrgreen:
Toliko smo daleko da se ovo sve odvija na emotivnom planu...površni ljudi..
marijatmagdalena

#107 Re: ljubavnik

ChanelSuspendovani wrote:E'o ovako,s mukom sam pisao jedan post i haman nisam uspio poslat.Pa ajmo ponovo.
Lutko da ja tebi nesto iskreno kazem al da se ne ljutis.Glupa si totalno,a gledajuci vise tvojih postova i nisi zensko za pozelit.Cuj ti to prvo starija od njega,pa ga vukla za nos i svasta mu radila(aj mati mila koja pohvala :zid: ).Ja cestitam tom momku sto tako razmislja,jer u tom slucaju kako ti sebe predstavljas on je za svaku podrsku i pohvalu.Ne zasluzujes bolje definitivno cim iza ledja to radis muzu.Udata zena a ''klacka'' se na tudjem tukiju. :-? :-?
Ako mislis da te voli slabo i uzalud se tjesis,jer njegova potreba je samo tvoje tijelo a ne ''srce i ljubav''.Necu reci da si jeftina,al tvoji postupci pomalo ukazuju na to.Decko uziva u tvojim sisama,guzi,p**ki i ono na kraju kao slag - usta da ti ga ima gdje utrpat :lol: :dance: :lol: :mrgreen:
Po mom misljenju,svaka djevojka ili zena koja ima takvu pricu i takav karakter kao ti,zasluzuje samo sex i onda noga.Tvoj je problem sto si tako losa,sto si vukla za nos decka i svasta mu radila(jos se hvalis time).Da si mu otvorila ''svoja vrata'' i ostala s njime ne bi bila to sto sad jesi.Ovako svom ljubavniku samo siri nogice i uzivaj u braku.Valjda do jednom,dok vas ne uhvati na kamari(a i tu nece on stradat vec ti).Svakako ce decko da uziva,bar dok mu JE ti dajes.Kad mu dosadi samo ce da :run: i nadje pravu za ozenit.A ti.....ko zna kakav ces zivot imati.

"Women are stupid,Men are idiots."
Prvi put sam na forumu...tako sam kratko i površno napisala taj post ne nadajući se ikakvom odgovoru,nisam znala da se vi ljudi ovim bavite,da visite po forumima,sročila bih ja to bolje,a ne tako da je ispalo okrutno,neki su skontali poentu,ali ne i ti površni čovječe,sve si sveo na jebačinu,a nje uopće i nema,ovdje je stvar emotivnog karaktera...ccccc svakakvih ljudi
mO k3

#108 Re: ljubavnik

Post by mO k3 »

Nego ti nama reci ,imali sta novo ?? Hotel te zenit ,molim za svaki detalj :)
marijatmagdalena

#109 Re: ljubavnik

[quote="sha_ba"]sjo teme :izet: :

sjo teme a ljudi se zapalili,ko kad nemaju vlastiti život pa vise po forumu,btw prvi put sam na forumu i prvi bezez post cccc i odoh u svoj stvarni svijet
marijatmagdalena

#110 Re: ljubavnik

[quote="mO k3"]Nego ti nama reci ,imali sta novo ?? Hotel te zenit ,molim za svaki detalj :)[/quot

vjeruj da hoće
marijatmagdalena

#111 Re: ljubavnik

Itakoto wrote:Pfff, starija od njega i jos ga zajebavala 15 godina. Ne bih te ni ja (za stalno). :D
da sam znala da ćete fakat ovo čitati i da tako to ide po forumima ne bih se izrazila da sam ga zajebavala,nego samo da sam pokušala drugi put s njim i nisam mogla....ovo nam je sad treća šansa...
mO k3

#112 Re: ljubavnik

Post by mO k3 »

marijatmagdalena wrote:
mO k3 wrote:Nego ti nama reci ,imali sta novo ?? Hotel te zenit ,molim za svaki detalj :)[/quot

vjeruj da hoće
Ma i ja bih te ženio dok si horna :)
marijatmagdalena

#113 Re: ljubavnik

mO k3 wrote:
marijatmagdalena wrote:
mO k3 wrote:Nego ti nama reci ,imali sta novo ?? Hotel te zenit ,molim za svaki detalj :)[/quot

vjeruj da hoće
Ma i ja bih te ženio dok si horna :)
Imate li vi pametnija posla,ja sam ostala zaprepaštena vašim komentraima,jel vi to ovdje izbacujete svoje frustracije,ne kontam...
edo_79

#114 Re: ljubavnik

Post by edo_79 »

I šta bi na kraju ..... jesu se uzeli? :blento:
marijatmagdalena

#115 Re: ljubavnik

A čitala sam na stranom forumu,žena se našla u sličnoj situaciji,i ljudi s njom normalno razgovaraju,daju prijedloge,pomažu,stavljaju se u njenu situaciju,pokušavaju je razumjeti...pa se ja zeznuh kad i pomislih da toga ima i u Bosni...svi frustrirani,zamaskirani iza nekih lažnih profila pa pričaju o moralu,osuđuju površno,vulgarno se izražavaju...da je mene tačno sramota što sam iz Bosne....
Itakoto

#116 Re: ljubavnik

Post by Itakoto »

Cuj svi? Preskocih moraliste i furas dalje. :D
edo_79

#117 Re: ljubavnik

Post by edo_79 »

marijatmagdalena wrote:A čitala sam na stranom forumu,žena se našla u sličnoj situaciji,i ljudi s njom normalno razgovaraju,daju prijedloge,pomažu,stavljaju se u njenu situaciju,pokušavaju je razumjeti...pa se ja zeznuh kad i pomislih da toga ima i u Bosni...svi frustrirani,zamaskirani iza nekih lažnih profila pa pričaju o moralu,osuđuju površno,vulgarno se izražavaju...da je mene tačno sramota što sam iz Bosne....
Čuj tebe sramota .... ma ideš Đurđa :lol: :lol: :lol:
marijatmagdalena

#118 Re: ljubavnik

[quote="Struja__"]Koja li ovo napacena riba s foruma stalno otvara ove teme? :D

Pise jeftine erotske romane il nes tako[/quo

Pogledaj dobro moj profil pa će ti biti jasno da je ovo prvi moj post,prva moja tema....
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#119 Re: ljubavnik

Post by ladyblue18 »

marijatmagdalena wrote:
sjo teme a ljudi se zapalili,ko kad nemaju vlastiti život pa vise po forumu,btw prvi put sam na forumu i prvi bezez post cccc i odoh u svoj stvarni svijet
Univerzalna recenica koja trollove razlikuje od ostalih forumasa :mrgreen:
marijatmagdalena

#120 Re: ljubavnik

edo_79 wrote:
marijatmagdalena wrote:A čitala sam na stranom forumu,žena se našla u sličnoj situaciji,i ljudi s njom normalno razgovaraju,daju prijedloge,pomažu,stavljaju se u njenu situaciju,pokušavaju je razumjeti...pa se ja zeznuh kad i pomislih da toga ima i u Bosni...svi frustrirani,zamaskirani iza nekih lažnih profila pa pričaju o moralu,osuđuju površno,vulgarno se izražavaju...da je mene tačno sramota što sam iz Bosne....
Ako sam izgubila kontrolu nad emocijama,nad životom,ne znači da sam izgubila i stid...razumjeće oni viši :)
marijatmagdalena

#121 Re: ljubavnik

ladyblue18 wrote:
marijatmagdalena wrote:
Univerzalna recenica koja trollove razlikuje od ostalih forumasa :mrgreen:
al fakat prvi put na forumu i jbt pokaja se,kako okrutnih ljudi ima
marijatmagdalena

#122 Re: ljubavnik

Itakoto wrote:Cuj svi? Preskocih moraliste i furas dalje. :D
Izvinjavam se na tom svi,ali je većina što jest jest...razočarah se ja u forum
edo_79

#123 Re: ljubavnik

Post by edo_79 »

marijatmagdalena wrote:
edo_79 wrote:
Ako sam izgubila kontrolu nad emocijama,nad životom,ne znači da sam izgubila i stid...razumjeće oni viši :)
Ja sam visok 186 al te opet nešto slabo kontam, ti si izgubila kontrolu nad sexualnim apetitom .....
madner

#124 Re: ljubavnik

Post by madner »

Pa sta te najvise pogodilo?

:D
insomnia78

#125 Re: ljubavnik

Post by insomnia78 »

madner wrote:Pa sta te najvise pogodilo?

:D
I dje, mislim u koji dio tijela?

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Post Reply