Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post Reply
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#101 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by Matijevic_Vlado »

palermo wrote:
AtleticoMadrid wrote:Ja samo znam da, mozemo pomoci i to je OK, ali NIKAD za NIKAD vise sa njima bratstvo, ni prijateljstvo !!!

90% njih su isti, ne mozemo zbog 10% normalnih da se pomirimo... Nikad oprostiti, nikad zaboraviti.
Pa ne postoji prijateljstvo sa narodom, prijatelj si sa pojedincem. Naravno da kao kolektivitet uvijek trebamo biti oprezni sa velikosrpskom ideologijom, i da ne zaboravljamo što se desilo.

Kao pojedinci budemo jednostavno ljudi, kao kolektivit se ponašamo opet kao civilizirani ljudi. Pomogneš onome kome je pomoć nepohodna. .Nema tu prevelike filozofije
mozda palermo i naucis sta ovu zatucanu djecurliju :mrgreen:
Bodkin

#102 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by Bodkin »

Matijevic_Vlado wrote:
palermo wrote:
AtleticoMadrid wrote:Ja samo znam da, mozemo pomoci i to je OK, ali NIKAD za NIKAD vise sa njima bratstvo, ni prijateljstvo !!!

90% njih su isti, ne mozemo zbog 10% normalnih da se pomirimo... Nikad oprostiti, nikad zaboraviti.
Pa ne postoji prijateljstvo sa narodom, prijatelj si sa pojedincem. Naravno da kao kolektivitet uvijek trebamo biti oprezni sa velikosrpskom ideologijom, i da ne zaboravljamo što se desilo.

Kao pojedinci budemo jednostavno ljudi, kao kolektivit se ponašamo opet kao civilizirani ljudi. Pomogneš onome kome je pomoć nepohodna. .Nema tu prevelike filozofije
mozda palermo i naucis sta ovu zatucanu djecurliju :mrgreen:
kako da ne :)
drndalo

#103 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by drndalo »

155_mm wrote: a poslije onog premlacivanja bosnjaka u policijskoj stanici u doboju uz psovanje majke balijske se daje utisak da im i ne treba pomoc jer ocigledno imaju slobodnih policajskih kapaciteta za takva premljacivanja.
Nego dobismo li ikada ikakvu potvrdu sa iole objektivne strane o ovome o cemu pises ? Osim njegove izjave da se to desilo...? Ne bih nikoga karakerisao betz vise podataka, ali ovdje nakon njegove lansirane price fali jako puno toga... A ti se primio k'o super-ljepak!
palermo

#104 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by palermo »

drndalo wrote:
155_mm wrote: a poslije onog premlacivanja bosnjaka u policijskoj stanici u doboju uz psovanje majke balijske se daje utisak da im i ne treba pomoc jer ocigledno imaju slobodnih policajskih kapaciteta za takva premljacivanja.
Nego dobismo li ikada ikakvu potvrdu sa iole objektivne strane o ovome o cemu pises ? Osim njegove izjave da se to desilo...? Ne bih nikoga karakerisao betz vise podataka, ali ovdje nakon njegove lansirane price fali jako puno toga... A ti se primio k'o super-ljepak!
Ne znam šta je za tebe objektivna strana

http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... u-u-doboju

Ne vidim zaista potrebu da se negira nešto što se, sa velikom dozom vjerovatneće, dogodilo
drndalo

#105 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by drndalo »

Ja rekoh moguce je, samo ono sto procitam na Avazu, a nigdje vise odavno za mene nije podatak...

Cudi me da potvrdu ovoga nije objavio recimo klix i tako to...
Objektivni navijac

#106 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by Objektivni navijac »

palermo wrote:
drndalo wrote:
Ne znam šta je za tebe objektivna strana

http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... u-u-doboju

Ne vidim zaista potrebu da se negira nešto što se, sa velikom dozom vjerovatneće, dogodilo
Desilo se to sigurno,izvan svake sumnje ali je pitanje zasto se desilo. Onome ko nije nacionalista ili opstinskom sudiji,vise vrijedi rijec policajca od rijeci kamiondzije. Zaustavila me dobojska policija,jedno 50x u zadnjih desetak godina, samo pozitiva,korektnost i lagana korumpiranost :D
Uopste ne sumnjam da su batine bile na mjestu i da bi kod Titine policije bile 3x tolike :D
palermo

#107 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by palermo »

Objektivni navijac wrote: Desilo se to sigurno,izvan svake sumnje ali je pitanje zasto se desilo. Onome ko nije nacionalista ili opstinskom sudiji,vise vrijedi rijec policajca od rijeci kamiondzije. Zaustavila me dobojska policija,jedno 50x u zadnjih desetak godina, samo pozitiva,korektnost i lagana korumpiranost :D
Uopste ne sumnjam da su batine bile na mjestu i da bi kod Titine policije bile 3x tolike :D
A ja samo mogu da slegnem ramenima na ovu tvoju konstataciju.....

i sam , vjerujem, uviđaš da nema nekog prostora za diskusiju između nas dvojice...
dobojlija81

#108 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by dobojlija81 »

ne lupetajte,saobracajna stanica jos nije proradila,tek je danas CJB doboj uspostavio tel.linije i faks,da ne visim tu i ne vidim pa ajd i povjerovao bih

p.s. ne hvaleć im vjere :)
KENJAC

#109 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by KENJAC »

Juce oko 16,oo u Doboj je stigao kamion koji smo poslali (pun hrane i odjece) iz Italije ! U kamionu je bio moj rodjak (Srbin) , jedan momak (Bosnjak) i vozac (italijan) Tamo , u Doboju , tacnije u parku kod Doma Vojske ih je cakao jedan moj drug (ozenjen Muslimankom) i jos neke raje koju poznajem! Bas u tom trenutku zovem ovog rodjaka sto je bio sa kamionom i pitam ga da mi da ne tel. nekog od te raje sto su tamo , cisto onako da vidim kako su! Javi se zena od tog mog druga (muslimanka) i tako ja s njom u pricu da vidim sta im je sa stanom , sta je sa ostalom rajom itd... Kaze kod njih nije dosla voda (na trecem su spratu ,iza lokomotive , za one koji poznaju Doboj) al nema nista da se kupi , voda zagadjena, smrad veliki, zena place i zahvaljuje se... Ja je fino pitam "Majke ti I..... , sta je istina o lesevima u TUS-u nedavanju pomoci "vama" , maltretiranju od strane policije...??? Kaze zena " Ma daj molim te , pun mi je kurac svih mojih stvarnih problema a ja jos moram misliti o glupostima ! Ne znam sta djeci da dam da jedu a mene moj amidza zove iz Njemacke i kaze mi da se sklonim kod jedne prijateljice na Caire (pretezno Bosnjaci) i da ce on doci po mene. Kaze da su "Njemacke vijesti" objavile da su svi lesevi u Doboju muslimanski, da nema hrane za muslimane...." Pitam ja nju , jel amidza sta poslo ??? Kaze "Jes kurac, nego izmislja sve te gluposti da se nebi prevario pa sto maraka poslo !!!!"
Elem neise... ako mozete, pomozite, ako ne mozete , isto vam hvala. Al molim vas ko Boga , barem u ovim trenutcima, ne izmisljajte i ne petljajte ! Znam da se tesko odreci ideologije koju su vam ukljukali u glavuse, i niko od vas ne trazi da postanete normalni preko noci! Ostanite to sto jeste, ratoborne Balije , Cetnicke postenjacine, branitelji najvitalnijih interesa vasih cobana, al' pustite nas (lakoumne kretene kojima je lako manipulisati) da uradimo sto mozemo za taj jebeni narod sto ne zna gdje ce nocas nocit , a kad se voda povuce, mulj ocisti, i dodje struja... opet cemo se mi povuci u nase kuce i necemo vam pravit nikakvu smetnju da nastavite da orgijate, kao sto vec orgijate ... pa skoro 25 godina !!!
155_mm

#110 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by 155_mm »

neki su od mene trazili neki pouzdaniji izvor informacija. datum objave vjesti je 21.05.2014. u 14:30
Adil Žižo, komandir Policijske stanice Doboj Jug, je za Klix.ba potvrdio da je prijavljeno da su četiri osobe, koje su putovale teretnim motornim vozilima na putu Derventa-Doboj, zaustavljene u Doboju, te uhapšene.

"Policija RS-a je navodno zaustavila ove ljude, uhapsila ih i kasnije ih tjerala da rukama čiste stanicu", rekao je Žižo za Klix.ba.

Dodao je da se moraju sačekati izjave svjedoka kako bi bilo poznati detalji ovog nemilog događaja. Odgovor iz CJB Doboj o ovom slučaju, uprkos brojnim pokušajima, nismo dobili.

Dženana Hedžić, glasnogovornica Kantonalne bolnice u Zenici nam je rekla da je pacijent H.H. pregledan na Klinici za urgentnu medicinu i da su mu konstatovane lakše tjelesne povrede.
znaci sad svi lazu
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /140521082

sad neki ovdje tvrde svi lazu samo srpska policija iz doboja govori istinu. kao da su svi zaboravili kakvu je policiju imao doboj 1992 godine.

nego okolega forumas KENJAC posto si vrlo upucen u dogadjanja u doboju znas sve ko je kome sta poslao a ko nije siguran sam za znas mnogo toga o ovom dogadjaju. pa bilo bi dobro da nam sta kazes iz prve ruke.

P.S. jebote koliko je danas postalo opasno proci kroz doboj za bosnjake covjece sta bi tek bilo da se ostvare oni vlazni snovi onog pomahnitalog popa irineja o pripajanju doboja (i ostali sveti srbski zemalja u bosni) srbiji.
cyprus

#111 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by cyprus »

155_mm wrote:jebote koliko je danas postalo opasno proci kroz doboj za bosnjake...
Jebote, kakvo sranje i propaganda :mrgreen:
gagy06

#112 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by gagy06 »

155_mm wrote:neki su od mene trazili neki pouzdaniji izvor informacija. datum objave vjesti je 21.05.2014. u 14:30
Adil Žižo, komandir Policijske stanice Doboj Jug, je za Klix.ba potvrdio da je prijavljeno da su četiri osobe, koje su putovale teretnim motornim vozilima na putu Derventa-Doboj, zaustavljene u Doboju, te uhapšene.

"Policija RS-a je navodno zaustavila ove ljude, uhapsila ih i kasnije ih tjerala da rukama čiste stanicu", rekao je Žižo za Klix.ba.

Dodao je da se moraju sačekati izjave svjedoka kako bi bilo poznati detalji ovog nemilog događaja. Odgovor iz CJB Doboj o ovom slučaju, uprkos brojnim pokušajima, nismo dobili.

Dženana Hedžić, glasnogovornica Kantonalne bolnice u Zenici nam je rekla da je pacijent H.H. pregledan na Klinici za urgentnu medicinu i da su mu konstatovane lakše tjelesne povrede.
znaci sad svi lazu

sad neki ovdje tvrde svi lazu samo srpska policija iz doboja govori istinu. kao da su svi zaboravili kakvu je policiju imao doboj 1992 godine.

nego okolega forumas KENJAC posto si vrlo upucen u dogadjanja u doboju znas sve ko je kome sta poslao a ko nije siguran sam za znas mnogo toga o ovom dogadjaju. pa bilo bi dobro da nam sta kazes iz prve ruke.

P.S. jebote koliko je danas postalo opasno proci kroz doboj za bosnjake covjece sta bi tek bilo da se ostvare oni vlazni snovi onog pomahnitalog popa irineja o pripajanju doboja (i ostali sveti srbski zemalja u bosni) srbiji.
Ljudi, ovo je istina. Vec sam na jednoj temi pisao. Moj komsija je sve ovo bio vidio i pricao mi taj dan prije no sto je vijest objavljena. Samo mi kontali da su ganjali neke svercere...
drndalo

#113 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by drndalo »

Ono sto sam ja pitao je bilo ima li vise dokaza od samo njegove izjave da je to bilo... Fali nam 1000 neophodnih informacija o tome, a imamo samo jednu... Ovu koju je on iznio, koja ne mora biti netacna, ali ne mora biti ni tacna sama po sebi, samo zato jer su "srpski policajci tukli Bosnjaka"... Da su "srpski policajci u istoj situaciji tukli Srbina", da li bi to bilo OK, samo zato sto tuku Srbina ?
155_mm wrote:neki su od mene trazili neki pouzdaniji izvor informacija. datum objave vjesti je 21.05.2014. u 14:30

Ovo boldirano su provjerljive cinjenice, za sve ostalo ja jos nisam vido vise dokaza... Ne znaci da ih nema, samo da treba vise vremena da se istraga tacnih cinjenica zavrsi, potvrdi ili negira navedeno, ili djelimicno potvrdi/negira... Dakle objava datuma i vremena vijesti o dogadjaju, sama po sebi nije dokaz tom dogadjaju, ili kontekstu istog... Kao sto rekoh 1000 varijabli u ovoj prici ne znamo...
155_mm

#114 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by 155_mm »

cyprus wrote:
155_mm wrote:jebote koliko je danas postalo opasno proci kroz doboj za bosnjake...

nego znas li ti dali je ovaj slucaj istina ili nije ili samo onako seres pred rajom.
155_mm

#115 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by 155_mm »

drndalo wrote:Ono sto sam ja pitao je bilo ima li vise dokaza od samo njegove izjave da je to bilo... Fali nam 1000 neophodnih informacija o tome, a imamo samo jednu... Ovu koju je on iznio, koja ne mora biti netacna, ali ne mora biti ni tacna sama po sebi, samo zato jer su "srpski policajci tukli Bosnjaka"... Da su "srpski policajci u istoj situaciji tukli Srbina", da li bi to bilo OK, samo zato sto tuku Srbina ?

Ovo boldirano su provjerljive cinjenice, za sve ostalo ja jos nisam vido vise dokaza... Ne znaci da ih nema, samo da treba vise vremena da se istraga tacnih cinjenica zavrsi, potvrdi ili negira navedeno, ili djelimicno potvrdi/negira... Dakle objava datuma i vremena vijesti o dogadjaju, sama po sebi nije dokaz tom dogadjaju, ili kontekstu istog... Kao sto rekoh 1000 varijabli u ovoj prici ne znamo...
alllooo breee drndalo zaboravio si reci da se majka balijska psovala. mnogi jos pamte i nikad zaboraviti nece da su se uz te psovke i zivo spaljivalo. ti si taj dio izostavio (namjrno ili slucajno je veoma bitno) u pokusaju razvodnjavanja ovog slucaja.
drndalo

#116 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by drndalo »

Izvini, ja sam samo CITIRAO ONO STO SI TI CITIRAO ! I ako tu nema psovanja, nisam ga ja izostavio... Opet ponavljam, moguce je da je sve tacno, ali sta ako ovo nije bilo onako kako je u startu napisano ? Mozda onda nije bilo ni psovanja...? Ti znas ? Ti bio ? Ti slusao ? Ti svjedok ?

Seres tu 3 dana o ovome, a znas o slucaju isto koliko i ja... Nikad nista ne razvodnjavam, od vina pa nadalje... :roll:
KENJAC

#117 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by KENJAC »

znaci sad svi lazu

U Doboju boravim ili dan ili par sati godisnje, zivim vise od hiljadu kilometara daleko od Doboja al imam mnogo dragih ljudi sto tamo zive. Nastojim da im pomognem koliko mogu! Potanko sam ti ispricao moj razgovor sa Bosnjakinjom koja zivi u Doboju i ovo su njene rijeci (sto si mogao da procitas u mom gornjem postu) Dakle, definitivno je potvrdjeno da je bila ZLONAMJERNA LAZ oko 150 leseva u TUS-u , definitivno nije istina da se Bosnjacima ne dijeli pomoc (iz pomoci koju smo mi poslali sam siguran za dvije Bosnjacke porodice da su dobili pomoc jer su mi se javili i zahvalili) Ne znam i ne kazem da nije istina ovo sa policajcima , ali ako se dokaze da nije istina , hoce li opet bit "pojeo vuk magarca" ko sto je bilo sa onom kurvetinom sto je iznijela pricu o mrtvima u TUS-u ili ce neko (ovaj put stvarno ) dobit lijepih batina.
... a ako je istina najebem se majke toj stoci u uniformi , ma ne stoci , nego ljudskim govnima ! Toliko o tome ! A sad fino kartonske kutije u ruke i napunite ih cistom i opeglanom robom i konzarvama svih tipova !!! Ja , i nemojte zaboravit ono "H preko bar koda" jer , ako se pokaze da policajci nisu govna , niko vam ne moze garantovat da govana stvarno nema i da neko nece probat da proda ono sto je namijenjeno kao poklon !
.... PS Ovu boldiranu recenicu , gramaticki , ne shvatih bas najbolje ! Znam , emocije i tako to , al se potrudi da budes malo jasniji !
Danguba

#118 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by Danguba »

drndalo wrote:Ono sto sam ja pitao je bilo ima li vise dokaza od samo njegove izjave da je to bilo... Fali nam 1000 neophodnih informacija o tome, a imamo samo jednu... Ovu koju je on iznio, koja ne mora biti netacna, ali ne mora biti ni tacna sama po sebi, samo zato jer su "srpski policajci tukli Bosnjaka"... Da su "srpski policajci u istoj situaciji tukli Srbina", da li bi to bilo OK, samo zato sto tuku Srbina ?

pa skoro su imali aferu sa prekomjernom upotrebom sile tako da mi ovaj slucaj vuce ka tome.
na daleko su poznati po svojoj ''sili'' pa cak do europske komisije...

p.s. da srpski policajac tuce srbina, zabole me djon. ako hoce neka prave orgije ALI ljudi koji su prezivjeli protjerivanja iz svojih mjesta, logore...od takve policije su pogotovu osjetljivi na ovakve stvari.

p.p.s. sve mi ovo lici da je istinito uz malo karikiranje a oni to nece nikada priznati, tako da uzalud trazis drugu ''istinu''
mene da takav jedan smrad maltretira ili bi meni to bio zadnji dan ili njemu
cyprus

#119 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by cyprus »

155_mm wrote:
cyprus wrote:

nego znas li ti dali je ovaj slucaj istina ili nije ili samo onako seres pred rajom.
Naravno da nemam pojma, kao ni ti... Ovo bi mogla biti istina... Eto uzećemo da jeste čovjek pretučen... Opet smo uskraćeni za detaljnije informacije, na osnovu kojih bi mogla biti jasnija slika o tome što se desilo... Nije ni prvi ni zadnji put da policijaci nekog pretuku...

A ''serem pred rajom'' zbog tvoje smješne konstatacije da je opasno za Bošnjake proć kroz Doboj :mrgreen:
155_mm

#120 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by 155_mm »

cyprus wrote: Naravno da nemam pojma, kao ni ti... Ovo bi mogla biti istina... Eto uzećemo da jeste čovjek pretučen... Opet smo uskraćeni za detaljnije informacije, na osnovu kojih bi mogla biti jasnija slika o tome što se desilo... Nije ni prvi ni zadnji put da policijaci nekog pretuku...

A ''serem pred rajom'' zbog tvoje smješne konstatacije da je opasno za Bošnjake proć kroz Doboj :mrgreen:
ne samo da smo uskraceni za detaljne informacije jer eto jebiga nema snimka na yotube nego ce mo biti i uskraceni za neku ozbiljniju istragu o ovome. vjerovati da ce srpsko sveto pravosudje osuditi svete srpske policajce sto su malo izudarali baliju i mater mu psovali je ravna nuli. barem nam iskustva ponasanja tog pravosudja do sada govori.

znaci ostaje da se vjeruje ili se stvarno dogodili ili da se vjeruje da je neki bosnjo koji ocigledo zivi od toga da prolazi kroz doboj onako cisto iz zajebancije sam sebe pretukao i otisao u zenicu u bolnicu i optzio nevine srpske policajce da su ga pretukli i da su mu psovali majku balijsku. iako ce ponovo morati kroz taj doboj put dervente u nekom kamijoncicu jer od tga zivi.

a sada malo o "smijesnim konstatacijama". neznam sta je to tebi smijesno. za ove pretucene bosnjake nije bilo sigurno proci kroz doboj. znaci treba biti zadovaljan i zahvalan sto su samo ove pretukli a ostale pustili i sutati. pa ako za koju godinu nekog i zakljolju pa sta fali kad su tolike pustali. je li to taj nacin razmisljanja koji nam predlazes?
jahhjer

#121 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by jahhjer »

laz i dezinformacija, popalili se stranacki placenici vec pa malo zavadjaju, unose pometnju i sl, valja opet zavadit narod. Ne valja da se pomazu izmedju sebe, mamicu vam, sto vas voda ne odnese...nece

Usput bio sam u Doboju vec 2 puta i nista slicno nisam vidio. Neko bi objavio to.
jahhjer

#122 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by jahhjer »

I ovi s ovim nickovima nakih artiljerijskih kalibara, minobaca i sl je sve gola dijaspora, nema pametnijeg posla neg da serenda po forumu, naravno nisu svi takvi al oovi koji jesu se bas preseravaju
Bodkin

#123 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by Bodkin »

Danguba wrote:

pa skoro su imali aferu sa prekomjernom upotrebom sile tako da mi ovaj slucaj vuce ka tome.
na daleko su poznati po svojoj ''sili'' pa cak do europske komisije...

p.s. da srpski policajac tuce srbina, zabole me djon. ako hoce neka prave orgije ALI ljudi koji su prezivjeli protjerivanja iz svojih mjesta, logore...od takve policije su pogotovu osjetljivi na ovakve stvari.

p.p.s. sve mi ovo lici da je istinito uz malo karikiranje a oni to nece nikada priznati, tako da uzalud trazis drugu ''istinu''
mene da takav jedan smrad maltretira ili bi meni to bio zadnji dan ili njemu
zanimljivo. znaci ako srbin ubije mlijeko u srbinu onda je prekomjerna upotreba sile. ako pak prebije bosnjaka onda je cetnik i nacionalista. znaci ovako cemo, nek jovo zovne muhameda da prebije bosnjaka, a onda ce muhamed zvati jovu da prebije srbina. da ne bude slucajno na nacionalnoj osnovi
NIN

#124 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by NIN »

155_mm wrote:...
Sta si se ba upalio!?

Ako je istina onda je ovo incident koji su izazvali pojedinci orkestrirani s visih nivoa i koji su se ocigledno prepali bratstva i jedinstva. Naravno, efekt je trebao postici da se priglupa svjetina upali, a ti si upravo jedan od primjera.

Sad malo sjedi, odmori malo pa probaj mucnut tom svojom glavucom!

I da, ja sam bio u Doboju prvi dan nakon sto se voda povukla i put od Tuzle postao prohodan. Niko nije pitao ko si, odakle si nego je svijet plakao i spasavao sto se moglo spasiti.
cyprus

#125 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!

Post by cyprus »

155_mm wrote:a sada malo o "smijesnim konstatacijama". neznam sta je to tebi smijesno. za ove pretucene bosnjake nije bilo sigurno proci kroz doboj. znaci treba biti zadovaljan i zahvalan sto su samo ove pretukli a ostale pustili i sutati. pa ako za koju godinu nekog i zakljolju pa sta fali kad su tolike pustali. je li to taj nacin razmisljanja koji nam predlazes?
U Sarajevu svakodnevno više Bošnjaka bude prebijeno nego u Doboju... Da li to znači da nije sigurno za Bošnjake prolaziti ni kroz Sarajevo? :?
Post Reply