Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
- Deleter
#1 Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
Ljudi i Doboja informisu po privatnim linijama da je tamo opsti haos!
Navodno se Bosnjacima ne daje nikakva pomoc u hrani i vodi i samo ih salju s jednog na drugi punkt. Istovremeno nekakva vojska, a nije OSBiH, kontrolise te punktove.
Dodatno na sve to, navodno mrtvacnia u Doboju ipak nije prazna kao to sinoc tvrde na RTRS-u, nego se u njoj nalazi preko 300 leseva?!
Mozda je ovo i razlog zasto su tek sinoc prikazali TUS i "svjedoke" iz njega koji tvrde da tu nije bilo nista i da su svi koji su tu bili zivi i zdravi. Zasto Se TUS nije prikazao i prekjucer, kada se voda vec povukla odatle i kada se moglo prici u dubljim cizmamam, ali i camcima?!
Ovo mediji moraju provjeriti kako znaju i umiju.
Navodno se Bosnjacima ne daje nikakva pomoc u hrani i vodi i samo ih salju s jednog na drugi punkt. Istovremeno nekakva vojska, a nije OSBiH, kontrolise te punktove.
Dodatno na sve to, navodno mrtvacnia u Doboju ipak nije prazna kao to sinoc tvrde na RTRS-u, nego se u njoj nalazi preko 300 leseva?!
Mozda je ovo i razlog zasto su tek sinoc prikazali TUS i "svjedoke" iz njega koji tvrde da tu nije bilo nista i da su svi koji su tu bili zivi i zdravi. Zasto Se TUS nije prikazao i prekjucer, kada se voda vec povukla odatle i kada se moglo prici u dubljim cizmamam, ali i camcima?!
- Dozer
#2 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
Ja imam iste info po privatnim vezama, a ljudi se kunu da je istina, ali da se zataskava...
-
Drinski
#3 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
ma jel moguće?Deleter wrote:Ljudi i Doboja informisu po privatnim linijama da je tamo opsti haos!
- area51
#4 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
Ne nasjedajte ljudi na svakakve dezinformacije.Nemojte ko ona žena koja se javila u program Pinka i gdje kaže da joj "vidjela VRS"Deleter wrote:Ljudi i Doboja informisu po privatnim linijama da je tamo opsti haos!
-
PM72
#5 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
Možda je vidjela nekog u uniformi jer 70% republikanaca dane provodi u ratnoj odjeći jer druge nemaju.Osim za praznike.Dezinformacija na sve strane,od one kako je u Obrenovcu preko 3000 mrtvih pa do nekakvog Harpa i vještačke oluje koju su amerikanci kao slučajno isprobali nad nama...
-
Drinski
#6 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
ja vjerujem da je moguće.

-
PM72
#7 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
Ti po onoj - bolje da je hiljadu drugih zijanilo nego Neđo ili Miloš XY. 
- Dozer
#8 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
Ovo sto je gore napisano, o tome da su snimci iz TUS-a prikazani tek sinoc, a da se voda iz njega dovoljno povukla puno ranije, ipak nije neindikativno...
-
Drinski
#9 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
đe se toga sjetiPM72 wrote:Ti po onoj - bolje da je hiljadu drugih zijanilo nego Neđo ili Miloš XY.
- mO k3
#10 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
Voda je brzo nadosla tako me ne bi iznenadilo da ima istine u tome , samo zašto šute vlasti manjeg entiteta ???
-
Drinski
#11 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
Da se uzozbiljimo sada:
1. vjerujem da Bosnjaci povratnici u Doboj ne dobivaju nista. nazalost, ima jos onih kojima to ne smeta.
2. ovo sa 300 poginulih, pa gdje su njihove porodice, logično bi bilo da ih traze? a osim toga, uskoro ce ih morati i sahraniti, to je vec malo teze uraditi skriveno.
1. vjerujem da Bosnjaci povratnici u Doboj ne dobivaju nista. nazalost, ima jos onih kojima to ne smeta.
2. ovo sa 300 poginulih, pa gdje su njihove porodice, logično bi bilo da ih traze? a osim toga, uskoro ce ih morati i sahraniti, to je vec malo teze uraditi skriveno.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#12 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
300 je baš puno... ali 100 za grad veličine doboja i nije
100 samaca iz čitave regije... hm
ali vjerovatnoćda da su svi samci...
tako da ne znam
tako da ne znam
- Altsa
#13 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
zasto oruzane snage BiH ne udu u doboj i ne razjebu tu bandu dodikovu
- drndalo
#14 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
A jel se iko od vas potrudio da se stvarno raspita u Doboju o ovome prije nego ovdje oplete srati o ko zna cemu, bez ikakvih dokaza... Ima jos ljudi koji imaju tamo familije za koju ne znaju, a vi im ovakvim temama "pomazete"?
- area51
#15 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
To bi bio mudar potez...Altsa wrote:zasto oruzane snage BiH ne udu u doboj i ne razjebu tu bandu dodikovu
- Altsa
#16 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
jedini ispravanarea51 wrote:To bi bio mudar potez...Altsa wrote:zasto oruzane snage BiH ne udu u doboj i ne razjebu tu bandu dodikovu
- drndalo
#17 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
Oruzane snage BiH jesu u Doboju...
- area51
#18 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
Ma vidiš bolan ko mlati i priča i jasno ti je svedrndalo wrote:A jel se iko od vas potrudio da se stvarno raspita u Doboju o ovome prije nego ovdje oplete srati o ko zna cemu, bez ikakvih dokaza... Ima jos ljudi koji imaju tamo familije za koju ne znaju, a vi im ovakvim temama "pomazete"?
Još samo fali @Sezam
- Altsa
#19 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
a jesi li ti u doboju ?drndalo wrote:Oruzane snage BiH jesu u Doboju...
- mO k3
#20 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
Pa deleter govori iz "sigurne ruke ".... Ako laže bananu mu i gotovo ...drndalo wrote:A jel se iko od vas potrudio da se stvarno raspita u Doboju o ovome prije nego ovdje oplete srati o ko zna cemu, bez ikakvih dokaza... Ima jos ljudi koji imaju tamo familije za koju ne znaju, a vi im ovakvim temama "pomazete"?
- area51
#21 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
Pa šta salacaš vojsku(koja usput rečeno muku muči,pomaže,spašava...) koji qrac,što ti ne ideš pa to ne središ ?Altsa wrote:jedini ispravanarea51 wrote:To bi bio mudar potez...Altsa wrote:zasto oruzane snage BiH ne udu u doboj i ne razjebu tu bandu dodikovu
- Altsa
#22 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
pa sredit ce ratni zlocinac kojeg je baja poslao a kojeg ocito ti podrzavas
- Dozer
#23 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
Ja vec rekoh da imam slicne info preko ljudi koji tamo zive, a imam i jednih i drugih...i iste su kao ove iz uvodnog posta.
A ako mediji nesto zataskavaju, onda jedino spekulacije i kolaju.
Zasto RTRS ne prikaze mrtvacnicu?
A razlog za zataskavanje...pa to je valjda jasno kao dan - ljudi bi odmah postavili pitanje zasto se to nije sprijecilo. A ko je to mogao i trebao sprijeciti? Vlast, naravno, tj. Dodik.
A ako mediji nesto zataskavaju, onda jedino spekulacije i kolaju.
Zasto RTRS ne prikaze mrtvacnicu?
A razlog za zataskavanje...pa to je valjda jasno kao dan - ljudi bi odmah postavili pitanje zasto se to nije sprijecilo. A ko je to mogao i trebao sprijeciti? Vlast, naravno, tj. Dodik.
Last edited by Dozer on 23/05/2014 15:04, edited 2 times in total.
- area51
#24 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
Ma ne podržavam ja nikoga a još manje te koje si naveo,samo kažem da bi se trebalo malo pripaziti kada se plasiraju određene informacijeAltsa wrote:pa sredit ce ratni zlocinac kojeg je baja poslao a kojeg ocito ti podrzavas
-
palermo
#25 Re: Policija i vojska u Doboju - Da li je moguce?!
Ma nezahvalno je pričati o ovome. Ja sinoć spomenuh samo da ne odbijam mogućnost da ima više žrtava pa me napadoše.Black swan wrote:300 je baš puno... ali 100 za grad veličine doboja i nije
tako da ne znam
Al kad pogledaš onaj video kako je voda brzo nailazila, onda ti ne izgleda nemoguće.
A porodice, pa mi ne znamo traže li ih....ko će ti reći da ih traže, novine iz RS-a, krizni štab Doboja....
Mislim, bilo bi lijepo da je ovo samo obično mahalanje i nadajmo se da je tako.