Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pussysmoke

#101 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by pussysmoke »

Ramzess Veliki wrote:Pa kao penzioner osjećam dužnost prema društvu ... ;-)
Slabo vraćaš taj dug. Ali nema veze, vježba dovodi do savršenstva. Samo vježbaj.
BarbaDue

#102 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by BarbaDue »

Sta je ovo, ko je ovdje gazda:mrgreen:
pussysmoke

#103 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by pussysmoke »

BarbaDue wrote:Sta je ovo, ko je ovdje gazda:mrgreen:
Koliko ja vidim to je Ramiz Golemi.
insomnia78

#104 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by insomnia78 »

Samo udri Mehaga i babo je tako

Sent from my iPhone using Tapatalk
animals

#105 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by animals »

To sine boxeru... :D covjek koji gazdari nad zenom, misli da je ona nize bice..nije mi jasno kako moze zivjeti sa nizim bicem od sebe..zasto ne nadje sebi ravnopravnu osobu i zivi sa njom..to ti sve kaze o gazdama :D
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#106 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by Zviz »

U Francuskoj dijelimo pozicije upranog odbora

Ja sam gazda kad je u pitanju auto voznja, ma nedam volana nema tije para - a kad promasim ulicu onda po obicaju slusam jedno 15 ... od a do z, kako samo kasnim i promasim ulice, jer je rijec o njenjim roditeljima, prijateljima, terminima i sl. :D

Kad je u pitanju sta ce se gledati na TV - ako gledam 15 min. bilo sta sto se meni gleda kao da vec 4 dana ne silazim sa TVja - tu sam obicna pusiona. Mada mi je stalo do TV kao do ustajanja u 5 ujutro. Jedino sto gledam je za dorucak crtane - klassika poput Tom i Jerry, Looney Tunes, Snoopy - Charlie Brown

Kad su u pitanju restorani ona izabira ja placam - franuska tradicija.

Kad je u pitanju odmor ja ga izabiram i sve isplaniram - skupa placamo.

Kad je u pitanju kuhanje pola pola kuhamo. Ona pravi slatko meni po zelji.

Kad je u pitanju ciscenje kuce, hvala kurcu oboje mrzimo neurednost tako da ide automatski kad se sta vidi da nije na svom mjestu :D
Ramzess Veliki

#107 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by Ramzess Veliki »

pussysmoke wrote:
BarbaDue wrote:Sta je ovo, ko je ovdje gazda:mrgreen:
Koliko ja vidim to je Ramiz Golemi.
Jesam, živim sam. To je jedini način da ostanem gazda. :lol:
Ramzess Veliki

#108 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by Ramzess Veliki »

sherbett wrote: Znala sam da si starkelja :oops:
:roll: Pa pišem na istoriji o Prvom svjetskom ratu da nisam mogao služiti jer sam bio prestario, a ti se čudiš ... :lol:
pussysmoke

#109 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by pussysmoke »

Ramzess Veliki wrote:
sherbett wrote: Znala sam da si starkelja :oops:
:roll: Pa pišem na istoriji o Prvom svjetskom ratu da nisam mogao služiti jer sam bio prestario, a ti se čudiš ... :lol:
Jedan za Ramu

Image

I jedan na temu

Image
TotalnoNebitno

#110 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by TotalnoNebitno »

Ja sam onako osoba dosta jakog karaktera :D I definitivno ne bih bila sretna da neko odlucuje u vezi mene, da namece svoje misljenje, ideje, prijedloge, da mi brani nesto, govori sta da radim itd. Na neki grubijanski nacin. Imas ti zena kojima to ne smeta, kojima je svejedno. Meni ne. Ja sam apsolutno za dogovor U SVEMU, osim u stvarima oko kojih smo se oboje slozili da nam je svejedno (tipa ako je meni svejedno gdje cemo na veceru, neka uvijek on bira i obratno). I veza, brak, trebaju da budu zasnovani na kompromisu i dogovaranju i ravnopravnosti oba partnera, inace je nemoguce da tu iko bude sretan na duze staze. Pa nisi se valjda ozenio protiv nekoga, vec ZA nekoga :D A ako se vec dogovor oko necega ne moze postici, niti bismo s nekim polu-rjesenjem bili oboje zadovoljni (citaj:kompromisom), onda bih ja njemu udovoljila :D Smatram da to treba tako i da je ispravno. Iz ljubavi. Pa ce on drugi put meni u necemu udovoljiti i tako.. Zivi se :D
ludacha

#111 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by ludacha »

Nas dvoje smou istoj ravni..nemm a gazdovanja, sve sinkronizirano.. :)

S tim da je par puta bio definitivno glavni :D a ja se sva uspalim ;) nebih imala nista protiv da je cesce takav :))
Big Ang

#112 Re: AW: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by Big Ang »

newlevel wrote:To je krkan nakav. Najbolje je sve dogovorom rjesavati, kako stvaro u vezi tako i u braku. A sada da se zna ko je gazda u kuci, tu je uvijek i doza napetosti prisutna, koja se odrazava na djecu.

Sent from my Nokia 3310
Jastaje nego krkan. A nije ni ovaj sto je bio gost puno bolji jer domacicu naziva ''zenkicom'' ! Cak mislim da se on njemu pomalo divi. :eh:
I tako....jos jedna seljacka tema :run:
malsal

#113 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by malsal »

Ja sam gazda !
Mozda zena odlucuje sta je za rucak, gdje cemo za odmor, kada se nova roba kupuje i cija je zadnja ali ja kontrolisem daljinski upravljac !!
sheilak

#114 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by sheilak »

TotalnoNebitno wrote:Ja sam onako osoba dosta jakog karaktera :D I definitivno ne bih bila sretna da neko odlucuje u vezi mene, da namece svoje misljenje, ideje, prijedloge, da mi brani nesto, govori sta da radim itd.
ja bih... :lol: ok, doduse ne da mi naredjuje, vec da mi olaksa, prezahtjevno je stalno biti glavni...ali sta cu kad ja uvijek znam najbolje... :D
madner

#115 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by madner »

TotalnoNebitno wrote:Ja sam onako osoba dosta jakog karaktera :D I definitivno ne bih bila sretna da neko odlucuje u vezi mene, da namece svoje misljenje, ideje, prijedloge, da mi brani nesto, govori sta da radim itd. Na neki grubijanski nacin. Imas ti zena kojima to ne smeta, kojima je svejedno. Meni ne. Ja sam apsolutno za dogovor U SVEMU, osim u stvarima oko kojih smo se oboje slozili da nam je svejedno (tipa ako je meni svejedno gdje cemo na veceru, neka uvijek on bira i obratno). I veza, brak, trebaju da budu zasnovani na kompromisu i dogovaranju i ravnopravnosti oba partnera, inace je nemoguce da tu iko bude sretan na duze staze. Pa nisi se valjda ozenio protiv nekoga, vec ZA nekoga :D A ako se vec dogovor oko necega ne moze postici, niti bismo s nekim polu-rjesenjem bili oboje zadovoljni (citaj:kompromisom), onda bih ja njemu udovoljila :D Smatram da to treba tako i da je ispravno. Iz ljubavi. Pa ce on drugi put meni u necemu udovoljiti i tako.. Zivi se :D
Neudata, puna idela.
dječak sa šibicama

#116 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by dječak sa šibicama »

direktni wrote:Kažu, tri od četiri stuba kuće, drži žena. Hoće li je razvaliti, zavisi najviše od nje. Ko je šef - gazda? Teško pitanje.
Onako samo da primjetim, kad su to oni sto drze stubove, bili gazde? valjda je gazda onaj ko sjedi na stubovima... :sabur:
Ramzess Veliki

#117 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by Ramzess Veliki »

sheilak wrote:
TotalnoNebitno wrote:Ja sam onako osoba dosta jakog karaktera :D I definitivno ne bih bila sretna da neko odlucuje u vezi mene, da namece svoje misljenje, ideje, prijedloge, da mi brani nesto, govori sta da radim itd.
ja bih... :lol: ok, doduse ne da mi naredjuje, vec da mi olaksa, prezahtjevno je stalno biti glavni...ali sta cu kad ja uvijek znam najbolje... :D
Tako je govorila moja bivša ... :novine:
Ramzess Veliki

#118 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by Ramzess Veliki »

TotalnoNebitno wrote:...... Pa nisi se valjda ozenio protiv nekoga, vec ZA nekoga :D ....
Uvijek bude protiv nekoga ... :twisted:
Ma hajd' tražiću dalje, možda me sreća pregazi na zebri. ;-)
sheilak

#119 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by sheilak »

Ramzess Veliki wrote:
sheilak wrote:
Tako je govorila moja bivša ... :novine:
joj, nemoj me vuci za jezik :lol:

ama zezam se ja, bolan, sta ti je...kud ces vecu srecu do sposobnog muska spremnog da preuzme na sebe svu odgovornost. ;-) :lol:

edit: za nas lijene
Ramzess Veliki

#120 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by Ramzess Veliki »

sheilak wrote: joj, nemoj me vuci za jezik :lol:

ama zezam se ja, bolan, sta ti je...kud ces vecu srecu do sposobnog muska spremnog da preuzme na sebe svu odgovornost. ;-) :lol:
Ma nisu ti takvi nešto traženi ... vjeruj mi ... traže se ekstremno pogubljeni cmizdravci nespareno čudno jeftino obučeni koji kad dobro ručaju digne im se jednom mjesečno. :roll:
sheilak

#121 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by sheilak »

Ramzess Veliki wrote:

Ma nisu ti takvi nešto traženi ... vjeruj mi ... traže se ekstremno pogubljeni cmizdravci nespareno čudno jeftino obučeni koji kad dobro ručaju digne im se jednom mjesečno. :roll:
ne, to im se vecinom na kraju desi... :D
Ramzess Veliki

#122 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by Ramzess Veliki »

sheilak wrote:
Ramzess Veliki wrote:

ne, to im se vecinom na kraju desi... :D
E ... kad ne znaju cijeniti šta su imale ili šta mogu da imaju.
Ali govorim o mojoj muci, ne njihovoj. :twisted: Kad si lafčina svaka ti se prodaje u nedogled ... što više imaš za ponuditi to ti je sve teže naći žensku koja će se pored tebe normalno ponašati i dati nakon prvog dejta. :roll:
sheilak

#123 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by sheilak »

Ramzess Veliki wrote:
sheilak wrote: ne, to im se vecinom na kraju desi... :D
E ... kad ne znaju cijeniti šta su imale ili šta mogu da imaju.
Ali govorim o mojoj muci, ne njihovoj. :twisted: Kad si lafčina svaka ti se prodaje u nedogled ... što više imaš za ponuditi to ti je sve teže naći žensku koja će se pored tebe normalno ponašati i dati nakon prvog dejta.:roll:
pa nikada nemoj onda prestajati biti laf. ;-)
Ramzess Veliki

#124 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by Ramzess Veliki »

sheilak wrote:pa nikada nemoj onda prestajati biti laf. ;-)
Neću ... izbacio sam ženu a ubacio teretanu i novu gitaru. I kupio tavu za palačinke. :mrgreen:
Mana je što se seksam samo sa prijateljicama ... a neke su prilično daleko ... ponekad poželim možda neku ozbiljniju vezu. Tad sebi odvalim šamar. :twisted:
Last edited by Ramzess Veliki on 08/01/2014 12:10, edited 1 time in total.
sheilak

#125 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?

Post by sheilak »

eto, fino. :lol: sad mozes biti sef do mile volje. ;-)
Post Reply