Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
samoyu

#101 Re: Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

Post by samoyu »

Denis je bio strasan :-D :-D

Peric je buducnost naseg rukometa ima te smekesrke vic asistencije tj pasove :-D :-D

SVAKA CAST MOMCIMA :-D :-D
ultima_palabra

#102 Re: Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

Post by ultima_palabra »

Bilo dobro u Zetri... prvo poluvrijeme tipično naša posla, a onda u drugom kanonada... kad vidiš da je one mađarske golijate uhvatio strah i bljedilo :-D

Protiv Janeza ludilo 8-)
Mustang1

#103 Re: Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

Post by Mustang1 »

limeni wrote:svaka cast momcima, ima ovdje materijala za a-reprezentaciju :o
Sta materijala .. Sve ih prebaciti u A repku i cao :D Od onih ostaviti pola igraca (pola jednog igraca ne pola repke :D )
agnostic_front

#104 Re: Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

Post by agnostic_front »

Ako budemo drugi u grupi za što imamo dobre šanse, idemo na trećeg iz D grupe. Ako tu ne budu Španci ili Šveđani, imaćemo i dobrih šansi za četvrtfinale. Mada kad vidim da su Janezi pobijedili Mađare sa jedan razlike, uz popunjenu Zetru sigurno da iamo šansi i u toj utakmici.

U Skenderiji se igraju utakmice osmine finala između reprezentacija iz naše grupe i grupe D.
BegA_

#105 Re: Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

Post by BegA_ »

Image

Meni nesto ovih momaka zao. Dajte ba, uradite im kakve dresove. Osevapit cete se.:sad:
Mračajski proto

#106 Re: Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

Post by Mračajski proto »

Pa naši nemaju ni za svoje dresove. Večeras naš momak bez broja na dresu igrao. :lol:
gnjev

#107 Re: Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

Post by gnjev »

Sarajevo_Grad wrote:Pa naši nemaju ni za svoje dresove. Večeras naš momak bez broja na dresu igrao. :lol:
Djeca imaju srce podsjecaju me na nasu fudbalsku repku

Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
_grasshopper_

#108 Re: Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

Post by _grasshopper_ »

Ljudi,ugledajte se na Banjalucane...Dvorana Borik,kapacitet 5000+ mjesta,prepunjen,cak se i stajalo gore iznad tribina...pa stvarno... :roll:
BHF_Manijak

#109 Re: Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

Post by BHF_Manijak »

Dobro ba hoce li neko vise banovati onog degenrika Real Madrida??? Frajer siluje od jucer teme, chetalj! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Mr. Brightside

#111 Re: Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

Post by Mr. Brightside »

_grasshopper_ wrote:Ljudi,ugledajte se na Banjalucane...Dvorana Borik,kapacitet 5000+ mjesta,prepunjen,cak se i stajalo gore iznad tribina...pa stvarno... :roll:
Banja Luka je rukometni grad, za razliku od Sarajeva... nije važno :wink: :D
gnjev

#112 Re: Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

Post by gnjev »

_grasshopper_ wrote:Ljudi,ugledajte se na Banjalucane...Dvorana Borik,kapacitet 5000+ mjesta,prepunjen,cak se i stajalo gore iznad tribina...pa stvarno... :roll:
Najmanje su tu zbog rukometa

Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
BHF_Manijak

#113 Re: Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

Post by BHF_Manijak »

Sarajevo_Grad wrote:Jebati ga.
A kad je Novak u pitanju, mene je Burek sredio 10 minuta nakon posta. :zzzz: :roll:
_grasshopper_

#114 Re: Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

Post by _grasshopper_ »

Predzadnja dva posta ne razumijem...
Mračajski proto

#115 Re: Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

Post by Mračajski proto »

BHF_Manijak wrote:
A kad je Novak u pitanju, mene je Burek sredio 10 minuta nakon posta. :zzzz: :roll:
A i mene često odstranjuju, na nama jako dragoj, temi PL BiH. :mrgreen:
Bosanski_kralj

#116 Re: Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

Post by Bosanski_kralj »

BHF_Manijak wrote:
:thumbup: :thumbup:
BHF_Manijak

#117 Re: Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

Post by BHF_Manijak »

Sarajevo_Grad wrote:
BHF_Manijak wrote:
A i mene često odstranjuju, na nama jako dragoj, temi PL BiH. :mrgreen:
A ti si ono, sto kazu, bez dlake na jeziku! :mrgreen:
BegA_

#118 Re: Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

Post by BegA_ »

"Mi smo jedna velika porodica, mjesecima smo zajedno i znao sam da je samo pitanje vremena kada ćemo 'eksplodirati". U Bosni i Hercegovini desetak godina vlada rukometna kriza i uvjeren sam da ćemo mi biti ti koji ćemo vratiti osmjeh na lica svih bh. ljubitelja rukometa. Imali smo i dobru podršku, a mislim da će protiv Slovenije na tribinama biti još više navijača. Zahvalio bih se svima, Sarajlijama, ljudima iz manjih mjesta, Goražda, Maglaja, Zavidovića. Mnogo nam znači njihova podršku", dodao je Malinović.

Iako je povrijeđen Malinović nije mogao svoje saigrače ostaviti na cjedilu, a kako sam kaže za naš portal, nositi državni dres za njega je svetinja.

"Rekao sam vam već, mi smo porodica i svi ćemo za Bosnu i Hercegovinu na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to."

Kako da covjek ostane ravnodusan na ovo. U srijedu cu se prvi nacrtat pred Zetrom. :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
It_is_a_Leclerc

#119 Re: Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

Post by It_is_a_Leclerc »

Nadam se da će reprezentacija Konga pronaći svoju opremu do meča s našom, jer bi moglo biti konfuzije u publici :lol:
BegA_

#120 Re: Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

Post by BegA_ »

It_is_a_Leclerc wrote:Nadam se da će reprezentacija Konga pronaći svoju opremu do meča s našom, jer bi moglo biti konfuzije u publici :lol:
Ma nemamo mi ugljesu u timu, cak sta vise. Ovi nasi k'o da su se u Bijeljini suncali. :D
samo_ti

#121 Re: Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

Post by samo_ti »

agnostic_front wrote:Ako budemo drugi u grupi za što imamo dobre šanse, idemo na trećeg iz D grupe. Ako tu ne budu Španci ili Šveđani, imaćemo i dobrih šansi za četvrtfinale. Mada kad vidim da su Janezi pobijedili Mađare sa jedan razlike, uz popunjenu Zetru sigurno da iamo šansi i u toj utakmici.

U Skenderiji se igraju utakmice osmine finala između reprezentacija iz naše grupe i grupe D.
Svedjane sam gledao i prejaki su momci :)

Sa Spancima i mozemo, samo onog Dusebajeva zatvoriti i to je to. ( nezzz jel sin od onog poznatog Dusebajeva, ali su u faci isti, a i prezime im isto ) :D
It_is_a_Leclerc

#122 Re: Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

samo_ti wrote:
agnostic_front wrote:Ako budemo drugi u grupi za što imamo dobre šanse, idemo na trećeg iz D grupe. Ako tu ne budu Španci ili Šveđani, imaćemo i dobrih šansi za četvrtfinale. Mada kad vidim da su Janezi pobijedili Mađare sa jedan razlike, uz popunjenu Zetru sigurno da iamo šansi i u toj utakmici.

Svedjane sam gledao i prejaki su momci :)

Sa Spancima i mozemo, samo onog Dusebajeva zatvoriti i to je to. ( nezzz jel sin od onog poznatog Dusebajeva, ali su u faci isti, a i prezime im isto ) :D
Koliko Dušebajeva ima u Španiji :D

Generalno... Vjerujem da ćemo biti drugi u grupi i sa eventualnim porazom od Slovenaca, čime nam se otvara daleko lakši protivnik tj. D3, a ne D2...
It_is_a_Leclerc

#123 Re: Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

BegA_ wrote:"Mi smo jedna velika porodica, mjesecima smo zajedno i znao sam da je samo pitanje vremena kada ćemo 'eksplodirati". U Bosni i Hercegovini desetak godina vlada rukometna kriza i uvjeren sam da ćemo mi biti ti koji ćemo vratiti osmjeh na lica svih bh. ljubitelja rukometa. Imali smo i dobru podršku, a mislim da će protiv Slovenije na tribinama biti još više navijača. Zahvalio bih se svima, Sarajlijama, ljudima iz manjih mjesta, Goražda, Maglaja, Zavidovića. Mnogo nam znači njihova podršku", dodao je Malinović.

Iako je povrijeđen Malinović nije mogao svoje saigrače ostaviti na cjedilu, a kako sam kaže za naš portal, nositi državni dres za njega je svetinja.

"Rekao sam vam već, mi smo porodica i svi ćemo za Bosnu i Hercegovinu na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to."

Kako da covjek ostane ravnodusan na ovo. U srijedu cu se prvi nacrtat pred Zetrom. :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Objasnio :wink:

Image
Charuga
Globalni moderator

#124 Re: Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

Post by Charuga »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma”
» REAL MADRID CFC

Trajno
ero:pero

#125 Re: Svjetsko Rukometno Prvenstvo za Juniore BiH 2013.

Post by ero:pero »

preponosan sam majkemi!!! :thumbup: :thumbup:
bravo za malce!
Post Reply