Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako budemo drugi u grupi za što imamo dobre šanse, idemo na trećeg iz D grupe. Ako tu ne budu Španci ili Šveđani, imaćemo i dobrih šansi za četvrtfinale. Mada kad vidim da su Janezi pobijedili Mađare sa jedan razlike, uz popunjenu Zetru sigurno da iamo šansi i u toj utakmici.
U Skenderiji se igraju utakmice osmine finala između reprezentacija iz naše grupe i grupe D.
_grasshopper_ wrote:Ljudi,ugledajte se na Banjalucane...Dvorana Borik,kapacitet 5000+ mjesta,prepunjen,cak se i stajalo gore iznad tribina...pa stvarno...
Banja Luka je rukometni grad, za razliku od Sarajeva... nije važno
_grasshopper_ wrote:Ljudi,ugledajte se na Banjalucane...Dvorana Borik,kapacitet 5000+ mjesta,prepunjen,cak se i stajalo gore iznad tribina...pa stvarno...
"Mi smo jedna velika porodica, mjesecima smo zajedno i znao sam da je samo pitanje vremena kada ćemo 'eksplodirati". U Bosni i Hercegovini desetak godina vlada rukometna kriza i uvjeren sam da ćemo mi biti ti koji ćemo vratiti osmjeh na lica svih bh. ljubitelja rukometa. Imali smo i dobru podršku, a mislim da će protiv Slovenije na tribinama biti još više navijača. Zahvalio bih se svima, Sarajlijama, ljudima iz manjih mjesta, Goražda, Maglaja, Zavidovića. Mnogo nam znači njihova podršku", dodao je Malinović.
Iako je povrijeđen Malinović nije mogao svoje saigrače ostaviti na cjedilu, a kako sam kaže za naš portal, nositi državni dres za njega je svetinja.
"Rekao sam vam već, mi smo porodica i svi ćemo za Bosnu i Hercegovinu na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to."
Kako da covjek ostane ravnodusan na ovo. U srijedu cu se prvi nacrtat pred Zetrom.
agnostic_front wrote:Ako budemo drugi u grupi za što imamo dobre šanse, idemo na trećeg iz D grupe. Ako tu ne budu Španci ili Šveđani, imaćemo i dobrih šansi za četvrtfinale. Mada kad vidim da su Janezi pobijedili Mađare sa jedan razlike, uz popunjenu Zetru sigurno da iamo šansi i u toj utakmici.
U Skenderiji se igraju utakmice osmine finala između reprezentacija iz naše grupe i grupe D.
Svedjane sam gledao i prejaki su momci
Sa Spancima i mozemo, samo onog Dusebajeva zatvoriti i to je to. ( nezzz jel sin od onog poznatog Dusebajeva, ali su u faci isti, a i prezime im isto )
agnostic_front wrote:Ako budemo drugi u grupi za što imamo dobre šanse, idemo na trećeg iz D grupe. Ako tu ne budu Španci ili Šveđani, imaćemo i dobrih šansi za četvrtfinale. Mada kad vidim da su Janezi pobijedili Mađare sa jedan razlike, uz popunjenu Zetru sigurno da iamo šansi i u toj utakmici.
Svedjane sam gledao i prejaki su momci
Sa Spancima i mozemo, samo onog Dusebajeva zatvoriti i to je to. ( nezzz jel sin od onog poznatog Dusebajeva, ali su u faci isti, a i prezime im isto )
Koliko Dušebajeva ima u Španiji
Generalno... Vjerujem da ćemo biti drugi u grupi i sa eventualnim porazom od Slovenaca, čime nam se otvara daleko lakši protivnik tj. D3, a ne D2...
BegA_ wrote:"Mi smo jedna velika porodica, mjesecima smo zajedno i znao sam da je samo pitanje vremena kada ćemo 'eksplodirati". U Bosni i Hercegovini desetak godina vlada rukometna kriza i uvjeren sam da ćemo mi biti ti koji ćemo vratiti osmjeh na lica svih bh. ljubitelja rukometa. Imali smo i dobru podršku, a mislim da će protiv Slovenije na tribinama biti još više navijača. Zahvalio bih se svima, Sarajlijama, ljudima iz manjih mjesta, Goražda, Maglaja, Zavidovića. Mnogo nam znači njihova podršku", dodao je Malinović.
Iako je povrijeđen Malinović nije mogao svoje saigrače ostaviti na cjedilu, a kako sam kaže za naš portal, nositi državni dres za njega je svetinja.
"Rekao sam vam već, mi smo porodica i svi ćemo za Bosnu i Hercegovinu na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to."
Kako da covjek ostane ravnodusan na ovo. U srijedu cu se prvi nacrtat pred Zetrom.