IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post Reply

KOJU POLITIČKU OPCIJU ĆETE PODRŽATI NA IZBORIMA U OPĆINI NOVI GRAD SARAJEVO?

Poll ended at 07/10/2012 19:17

Socijaldemokratska partija - SDP BiH
59
16%
Stranka demokratske akcije - SDA
120
33%
Bosanska stranka - BOSS
2
1%
Narodna stranka radom za boljitak
4
1%
Stranka za BiH
7
2%
Savez za bolju budućnost - SBB BiH
75
21%
Socijaldemokratska unija - SDU BiH
18
5%
Naša stranka
53
15%
Bosanskohercegovačka patriotska stranka -BPS
5
1%
Ostali
22
6%

Total votes: 365

Doktor29

#101 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by Doktor29 »

Sarajmen wrote:Da, živim decenijama na području Općine Novi Grad. Po prvi put sam prihvatio da budem član neke stranke i njen kandidat za Općinsko vijeće. Je li me pitaš za trenutno stanje na području Općine ili za stanje u samoj zgradi Općine?
Ma mislim na cijelu teritoriju i ljude u samoj zgradi koji upravljaju istom 8-)
haribobobe

#102 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by haribobobe »

Doktor29 wrote:Nakon onoga sinoć Zlatko Kravić ima velike šanse da postane Načelnik i to se mora priznati htjeli ili ne priznati dostojan je funkcije općinskog Načelnika. Samo treba pogledati njegove predpozicije 8000 operacija na dobrinji pod onim granatama a mogao je otići kad je htio a nije samim tim zaslužuje šansu da nam opet pomogne.

:dance: :dance: ...ti se salis[/quote]
Doktor je okorjeli SDA kadar... Dosta je bilo vas! Ljudi prekinimo 17 godina lose vladavine !!!
Dosta je SDA bilo nemoj ti matereti ista da kritikujes ikoga nevalja ti stranka al nikako... Nema gore! nema vise lopova nego u SDA !
Treba vas kazniti opet i reci NE SDA ! Sta moze kanidat za nacelnika i SDA sad ponuditi???
Niko mi jos nikad nije odg. na to pitanje? JER NEMA SDA STA PONUDITI?
Molim te ispravi me ako grijesim ali imali ste 17 godina podrsku naroda i sada kad vam se fotelje izmicu spremni ste na sve samo za fotelju! Pa i dati guze Dodiku. A da ne pocinjem o Sulejmanu Velicanstvenom :)))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kinolog

#103 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by kinolog »

cuj SDA vodiii . :-) :-) ...klempo je izgleda nastancao veliki broj svojoj sitnih lopovcica..PA SVRSLJAJU PO FORUMU..KAD CE SE VISE OVAJ NARODDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD OPAMETITIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
neki

#104 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by neki »

kinolog wrote:cuj SDA vodiii . :-) :-) ...klempo je izgleda nastancao veliki broj svojoj sitnih lopovcica..PA SVRSLJAJU PO FORUMU..KAD CE SE VISE OVAJ NARODDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD OPAMETITIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
:-)
jedini koji se ovdje stanca si ti
drndalo

#105 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by drndalo »

Nego ima li Dodik nekoga svog ovdje na listi, da bar znam da moj glas PROTIV zaista ide protiv svih ovih minder-puza izlistanih ???
kinolog

#106 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by kinolog »

Kravić anonimus, a Efendić supermegapopularan i poznat hahaha :)[/quote]
Pa prijatelju u nasem drustvu humanista koji je cijeli rat proveo "krpeci"i spasavajuci zivote ovom jadnom napacenom narodu kao npr Dr Kravic je ANONIMUS.. a faca sa velikim nosom i tetoviranim" bodygardom" je ULTRAMEGGAGIGA POPULARAN :evil: ...JOS NAM SAMO fali da SDA stavi na llistu varalicu laznog savjetnika ministra Nihada Malibegovica( posto im radi u centrali ) i to tek bio pravi SHOWW :lol: :lol: :lol: :lol:
kinolog

#107 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by kinolog »

neki wrote:
kinolog wrote:cuj SDA vodiii . :-) :-) ...klempo je izgleda nastancao veliki broj svojoj sitnih lopovcica..PA SVRSLJAJU PO FORUMU..KAD CE SE VISE OVAJ NARODDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD OPAMETITIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
POZDRAVI klempu mozda ce ti srediti da kuhas kafu u nekom od ministarstava za ove postove....pa ces od od bezimenog nekog postat bar neko pa makar potrcko :-D :-D :-D
bora1990

#108 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by bora1990 »

Joj legende :-) ...Pogledaj svoj broj postova pa onda optuži sve one koji su glasali i učinili da su rezz takvi kakvi jesu...Pa da bi se upustio u ovakve svađe čak si morao i pod novim imenom da se pojaviš...Nema dalje...Poslije Fahre potop :lol: ...
Sarajlija123

#109 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by Sarajlija123 »

kinolog wrote:
Kravić anonimus, a Efendić supermegapopularan i poznat hahaha :)
Pa prijatelju u nasem drustvu humanista koji je cijeli rat proveo "krpeci"i spasavajuci zivote ovom jadnom napacenom narodu kao npr Dr Kravic je ANONIMUS.. a faca sa velikim nosom i tetoviranim" bodygardom" je ULTRAMEGGAGIGA POPULARAN :evil: ...JOS NAM SAMO fali da SDA stavi na llistu varalicu laznog savjetnika ministra Nihada Malibegovica( posto im radi u centrali ) i to tek bio pravi SHOWW :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Slazem se... U ovoj drzavi i u ovom gradu su anonimusi ljudi koji nesto vrijede. Pa to je najveca sramota. Naravno, to je danas postalo moderno akademici, univerzitetski profesori, profesori u srednjim skolama koji sa olimpijada donose medalje sa svojim ucenicima iz oblasti matematike, fizike, hemije su anonimusi, samo zato sto nema prostora za njih u medijima, jer naravnoooo nepismeni su na broju 1.
Doktor29

#110 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by Doktor29 »

haribobobe wrote:
Doktor29 wrote:Nakon onoga sinoć Zlatko Kravić ima velike šanse da postane Načelnik i to se mora priznati htjeli ili ne priznati dostojan je funkcije općinskog Načelnika. Samo treba pogledati njegove predpozicije 8000 operacija na dobrinji pod onim granatama a mogao je otići kad je htio a nije samim tim zaslužuje šansu da nam opet pomogne.

:dance: :dance: ...ti se salis
Doktor je okorjeli SDA kadar... Dosta je bilo vas! Ljudi prekinimo 17 godina lose vladavine !!!
Dosta je SDA bilo nemoj ti matereti ista da kritikujes ikoga nevalja ti stranka al nikako... Nema gore! nema vise lopova nego u SDA !
Treba vas kazniti opet i reci NE SDA ! Sta moze kanidat za nacelnika i SDA sad ponuditi???
Niko mi jos nikad nije odg. na to pitanje? JER NEMA SDA STA PONUDITI?
Molim te ispravi me ako grijesim ali imali ste 17 godina podrsku naroda i sada kad vam se fotelje izmicu spremni ste na sve samo za fotelju! Pa i dati guze Dodiku. A da ne pocinjem o Sulejmanu Velicanstvenom :)))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Kakva elementarna nepismenost, tipican prestavnik SBB-ovaca, sve bi ljude strpali u stranke i onda im sudili po tome :bih: :run:
kinolog

#111 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by kinolog »

bora1990 wrote:
Joj legende :-) ...Pogledaj svoj broj postova pa onda optuži sve one koji su glasali i učinili da su rezz takvi kakvi jesu...Pa da bi se upustio u ovakve svađe čak si morao i pod novim imenom da se pojaviš...Nema dalje...Poslije Fahre potop :lol: ...
dijete ne prdi pogledaj kad je registorvan profil..ne blebecem puno po forumima ..ali danas je viked pa da nappisem koju...jel tebi ovakvo stanje u drzavi odgovra stranke na vlasti su nas svukle da dalje ne moze..ljudi rove po kontejnerima...mladih skolovanih ljudi su puni biroi..penzioneri umiru od gladi u stanovima i tu se raspadaju ....vrijeme je za promjene ..a ako sbb obecava promjene treba im dati sansu
neki

#112 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by neki »

kinolog wrote:
neki wrote:
POZDRAVI klempu mozda ce ti srediti da kuhas kafu u nekom od ministarstava za ove postove....pa ces od od bezimenog nekog postat bar neko pa makar potrcko :-D :-D :-D
Sta li onda Fahro tebi 'radi' kad se vec po 15ti put registrujes ne bi li ga promovisao... :-)
kinolog

#113 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by kinolog »

POZDRAVI klempu mozda ce ti srediti da kuhas kafu u nekom od ministarstava za ove postove....pa ces od od bezimenog nekog postat bar neko pa makar potrcko :-D :-D :-D[/quote]
Sta li onda Fahro tebi 'radi' kad se vec po 15ti put registrujes ne bi li ga promovisao... :-)[/quote]
KOJI konstruktivan post ....brate ja mislim da si ponosan na svoju velikodusnost , i inteligenciju...kad porastem bit cu klempo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bora1990

#114 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by bora1990 »

kinolog wrote:
bora1990 wrote:
dijete ne prdi pogledaj kad je registorvan profil..ne blebecem puno po forumima ..ali danas je viked pa da nappisem koju...jel tebi ovakvo stanje u drzavi odgovra stranke na vlasti su nas svukle da dalje ne moze..ljudi rove po kontejnerima...mladih skolovanih ljudi su puni biroi..penzioneri umiru od gladi u stanovima i tu se raspadaju ....vrijeme je za promjene ..a ako sbb obecava promjene treba im dati sansu
Kao prvo opet si previše nervozan...Ohladi malo, pritisak je je**na stvar, brzo se na srce odrazi... nema potrebe da gubiš živce i ubjeđuješ me u nešto u što debelo sumnjam...ko god nije mogao u sda da se izbori za jos jednu kandidaturu, ko god nije više mogao u sbih, bps, lds da dobije novac za kampanju, ko god je dobio ponudu da svoj javni prostor preda stranci DJL(čitaj društva jednog lica) zarad drugih benefita obreo se u sbb.nema tu u više fleksibilnog saveza, početnog elan, u vrhu OO svjesnih i neokaljanih ljudi spremnih da se bude alternativa stanju ...kako ja ili bilo koja normalna osoba da vjeruje nekom ko je spreman sve najgore reći protiv onoga što je i on bio do juče, u šta se kleo, od čega je živio,na kraju krajeva s kim je krao, a danas kao da ima amneziju, prosipa demagogiju kao da je od majke tek rođen...e ja takvim ne da necu nikad vjerovati nego mi se povraća na iste...čuj provede po 15 godina u jednom timu i nakon toga tvrdnje da svi su drugi šljam u istom samo eto ja sam nekako neokrznut osto...ma bjaziii...
kinolog

#115 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by kinolog »

dijete ne prdi pogledaj kad je registorvan profil..ne blebecem puno po forumima ..ali danas je viked pa da nappisem koju...jel tebi ovakvo stanje u drzavi odgovra stranke na vlasti su nas svukle da dalje ne moze..ljudi rove po kontejnerima...mladih skolovanih ljudi su puni biroi..penzioneri umiru od gladi u stanovima i tu se raspadaju ....vrijeme je za promjene ..a ako sbb obecava promjene treba im dati sansu[/quote]
Kao prvo opet si previše nervozan...Ohladi malo, pritisak je je**na stvar, brzo se na srce odrazi... nema potrebe da gubiš živce i ubjeđuješ me u nešto u što debelo sumnjam...ko god nije mogao u sda da se izbori za jos jednu kandidaturu, ko god nije više mogao u sbih, bps, lds da dobije novac za kampanju, ko god je dobio ponudu da svoj javni prostor preda stranci DJL(čitaj društva jednog lica) zarad drugih benefita obreo se u sbb.nema tu u više fleksibilnog saveza, početnog elan, u vrhu OO svjesnih i neokaljanih ljudi spremnih da se bude alternativa stanju ...kako ja ili bilo koja normalna osoba da vjeruje nekom ko je spreman sve najgore reći protiv onoga što je i on bio do juče, u šta se kleo, od čega je živio,na kraju krajeva s kim je krao, a danas kao da ima amneziju, prosipa demagogiju kao da je od majke tek rođen...e ja takvim ne da necu nikad vjerovati nego mi se povraća na iste...čuj provede po 15 godina u jednom timu i nakon toga tvrdnje da svi su drugi šljam u istom samo eto ja sam nekako neokrznut osto...ma bjaziii...[/quote]
\

da ali hajmo gledat realno ima u svemu istine ..ali pogledajmo malo liste..koliko je visokoobrazovanih ljudi na listi SBB..koliko magistara doktora nauka i etc...a kad pogledas SDA I SDP.ljudi koji su.do juce ganjali ovce i krave po buca potoku i zuci a sada su na listama kao da glasamo za njih...sta ocekivat od takvih lljudi da vode drzavu...a jedva imaju sve zube u vilici i da znaju sastaviti jednu prosto-prosirenu recenicu..i to da nas predstavlja :-) :( NAROD TREBA DA SHVATI DA SE DOMAVINA NE BRANI PUSKOM VEC ZNANJEM...
bora1990

#116 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by bora1990 »

kinolog wrote:dijete ne prdi pogledaj kad je registorvan profil..ne blebecem puno po forumima ..ali danas je viked pa da nappisem koju...jel tebi ovakvo stanje u drzavi odgovra stranke na vlasti su nas svukle da dalje ne moze..ljudi rove po kontejnerima...mladih skolovanih ljudi su puni biroi..penzioneri umiru od gladi u stanovima i tu se raspadaju ....vrijeme je za promjene ..a ako sbb obecava promjene treba im dati sansu
Kao prvo opet si previše nervozan...Ohladi malo, pritisak je je**na stvar, brzo se na srce odrazi... nema potrebe da gubiš živce i ubjeđuješ me u nešto u što debelo sumnjam...ko god nije mogao u sda da se izbori za jos jednu kandidaturu, ko god nije više mogao u sbih, bps, lds da dobije novac za kampanju, ko god je dobio ponudu da svoj javni prostor preda stranci DJL(čitaj društva jednog lica) zarad drugih benefita obreo se u sbb.nema tu u više fleksibilnog saveza, početnog elan, u vrhu OO svjesnih i neokaljanih ljudi spremnih da se bude alternativa stanju ...kako ja ili bilo koja normalna osoba da vjeruje nekom ko je spreman sve najgore reći protiv onoga što je i on bio do juče, u šta se kleo, od čega je živio,na kraju krajeva s kim je krao, a danas kao da ima amneziju, prosipa demagogiju kao da je od majke tek rođen...e ja takvim ne da necu nikad vjerovati nego mi se povraća na iste...čuj provede po 15 godina u jednom timu i nakon toga tvrdnje da svi su drugi šljam u istom samo eto ja sam nekako neokrznut osto...ma bjaziii...[/quote]
\

da ali hajmo gledat realno ima u svemu istine ..ali pogledajmo malo liste..koliko je visokoobrazovanih ljudi na listi SBB..koliko magistara doktora nauka i etc...a kad pogledas SDA I SDP.ljudi koji su.do juce ganjali ovce i krave po buca potoku i zuci a sada su na listama kao da glasamo za njih...sta ocekivat od takvih lljudi da vode drzavu...a jedva imaju sve zube u vilici i da znaju sastaviti jednu prosto-prosirenu recenicu..i to da nas predstavlja :-) :( NAROD TREBA DA SHVATI DA SE DOMAVINA NE BRANI PUSKOM VEC ZNANJEM...[/quote]

Slažem se da se zemlja brani perom a ne puškom, ali kada god se potekne pitanje referenci određenih kandidata tada se nađe par "likova" na forumu da omalovažavaju nečije školovanje u Maleziji, nečiju stručnost u javnoj upravi, nečije iskustvo u radu administrativnih poslova, tada se fokus prebaci na rat, na uspjehe u ratu, na bilo šta drugo samo ne na znanje.Moji kriteriju su fiksni, neću da mi je rođeni otac kandidat da talasam.A koliko sam upoznat zaista je na liste za općinska vijeća prošlo sve i svašta, iz svih stranaka bez izuzetka.Mislim da je i to pokazatelj nezrelosti našeg naroda, da smo bukvalno shvatili tezu "da svako ima pravo da bira i da bude biran" ali vremenom će doći do ukrupnjavanja političkih tijela, nadam se posebno u federaciji bih.I nemoj se zavaravati da su samo u sbb sve visokooobrazovani, najveći broj ass. na fakultetima i prof. koliko ja znam je privrženo sda i sdp, a u dalju analizu na listama za OV neću da ulazim...
Doktor29

#117 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by Doktor29 »

cetmi wrote:
mali_marinko wrote:Čujem da se Šuman prepao Kravića, pa po Dobrinji malkice i priprijeti raji...nije mi do SBB-a, onako su nedefinisani, ali Kravić je stvarno veliki gospodin i puno će ga ljudi podržati.
nemoj da se lažemo, znamo se..
Šuman se ne plaši Kravića, već Efendića..
Njjh dvojica su komsije na Dobrinji, taj Kravic se nedavno vratio u Bosnu i vec bi da bude Nacelnik, malo li je :mrgreen:
kinolog

#118 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by kinolog »

mali_marinko wrote:Čujem da se Šuman prepao Kravića, pa po Dobrinji malkice i priprijeti raji...nije mi do SBB-a, onako su nedefinisani, ali Kravić je stvarno veliki gospodin i puno će ga ljudi podržati.
Pa i treba podrzat strucnost i obrazovanost...a ne krimi rad 8) narod ce to prepoznat
kinolog

#119 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by kinolog »

Doktor29 wrote:
cetmi wrote:
nemoj da se lažemo, znamo se..
Šuman se ne plaši Kravića, već Efendića..
Njjh dvojica su komsije na Dobrinji, taj Kravic se nedavno vratio u Bosnu i vec bi da bude Nacelnik, malo li je :mrgreen:
doktore ti ovdje ko "Alisa u zemlji cuda" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Doktor29

#120 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by Doktor29 »

Ja zivim u zgradi pored, covjeka poznajem i sad bi ti meni pricati o Kravicu :shock: :shock: , 6. godina je bio u Libiji i vratio se prije godinu dana u Bosnu, to je vama SBB-ovcima ocito nepoznata stvar jer je vama netko rekao da polupismeno pisete o njemu makar ne znali nista. Jadan on kada ga vi tu promovisete i hvalite :-) :-)
Hohstapler

#121 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by Hohstapler »

Prim.dr Zlatko Kravic je castan i posten covjek sa prejakom biografijom i to niko normalan ne moze sporiti. Ko je god bio u ratu na Dobrinji zna koliko je taj covjek radio i samo Bog zna koliko je zivota spasio. Realno je najobrazovaniji i najjaci kandidat za nacelnika.

Nije mi logicno da jednog Zlatka Kravica moze pobjediti neki upravljivi djecak Efendic koji sa svojim referencama ne bi mogao biti ni na listi za OV u SBB-u. Jos kada se uzme u obzir cinjenica da je SDA predsjednik OO Novi Grad opskurni lik Huso Cesir koji je dok je Kravic spasavao i operisavao ranjene borce glumio logisticara i enormno se bogatio logicno je da SDA nece u Novi Grad kao sto nije ni prije.

Aner Suman isto tako na ime tesko da moze dobiti Kravica ali iza Anera stoji SDP, a to u Novom Gradu ima svoju tezinu, tako da i on ima dobre sanse. Najtuzniji scenarij bi bio da SDA diplomirani politolog Efendic prodje jer su Kravic i Aner podjelili glasove. Na tu kartu i igra SDA a takav scenario se desilo i sa Bakirom na predsjednickim izborima pa prodje sa 20% glasova i sad glumi legitimnog predsjednika kao da je dobio podrsku 90% Bosnjaka.

Zato prije 07.10. 2012. godine, raja mora odluciti ili Aner ili Kravic jer ce nam u protivnom SDA biroktate, manipulatori i neuk svijet koji i danas poslije svega nasjeda na SDA demagogiju izabrati nacelnika, a onda neka nam je Bog na pomoci.
Last edited by Hohstapler on 09/09/2012 22:19, edited 1 time in total.
FOČANSKI PROPISI

#122 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by FOČANSKI PROPISI »

Jedan glas za BNS i
33.IMAMOVIĆ MUHAMED
Doktor29

#123 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by Doktor29 »

:shock:
Hohstapler wrote:Prim.dr Zlatko Kravic je castan i posten covjek i to niko normalan ne moze sporiti. Ko je god bio u ratu na Dobrinji zna koliko je taj covjek radio i samo Bog zna koliko je zivota spasio. Realno je najobrazovaniji i najjaci kandidat za nacelnika.

Nije mi logicno da jednog Zlatka Kravica moze pobjediti neki upravljivi balavac Efendic koji sa svojim referencama ne bi mogao biti ni na listi za vjecnika u SBB-u. Jos kada se uzme u obzir cinjenica da je SDA predsjednik OO Novi Grad opskurni lik Huso Cesir koji je dok je Kravic spasavao i operisavao ranjene borce glumio logisticara i enormno se bogatio logicno je da SDA nece u Novi Grad jer nije ni prije.

Aner Suman isto tako na ime tesko da moze dobiti Kravica ali iza Anera stoji SDP, a to u Novom Gradu ima svoju tezinu, tako da i on ima sanse. Najtuzniji scenarij bi bio da SDA politolog Efendic prodje jer su Kravic i Aner podjelili glasove. Na tu kartu i igra SDA a takav scenario se desilo i sa Bakirom na predsjednickim izborima pa prodje sa 20% glasova i sad glumi legitimnog predsjednika kao da je dobio podrsku 90% Bosnjaka.

Zato prije 07.10. 2012. godine, raja mora odluciti ili Aner ili Kravic jer ce nam u protivnom SDA biroktate i manipulatori i neuk svijet koji i danas poslije svega nasjeda na SDA demagogiju izabrati nacelnika a onda neka nam je Bog na pomoci.

Po tebi je Doktor medicine skolovaniji od Magistra ekonomije :shock: , :lol: , taj Kravic(MOJ KOMSIJA) kojeg vi ocito ne poznajete a pricate o njemu kao da svaki dan kafu pijete i 2012 godine pricate o ratu i operacijama kao da se on kandiduje za sefa hiruskih disciplina u bolnici "Abdulah Nakas" ali to je mjesto zauzeto,zanima me u kakvoj je to korelaciji sa mjestom nacelnika opstine. Taj isti Kravic je toliko castan da je ozenio sestru od vlastite zene, Suman ce uzeti sve glasove na Dobrinji i to je najbolja moguca opcija
Doktor29

#124 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by Doktor29 »

mali_marinko wrote:
Doktor29 wrote:Ja zivim u zgradi pored, covjeka poznajem i sad bi ti meni pricati o Kravicu :shock: :shock: , 6. godina je bio u Libiji i vratio se prije godinu dana u Bosnu, to je vama SBB-ovcima ocito nepoznata stvar jer je vama netko rekao da polupismeno pisete o njemu makar ne znali nista. Jadan on kada ga vi tu promovisete i hvalite :-) :-)
Čovjek je bio u Libiji kao šef hirurgije jedne bolnice, pa šta je tu loše da naš stručnjak uspije u svijetu. U ratu je bio u Sarajevu, uz svoj narod, na ratištu...eto bio je Efendić u Maleziji pa se vratio, očito to njega diskreditira na isti način kao Kravića...
Taj je isao da radi i nedavno se vratio, laz je da je bio sef, covjek je hirurg Opste hirurgije ako vi uopste znate sta je to i radio je tamo kao hirurg, koliko znam ovaj je isao na skolovanje vani
Emina Mina

#125 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO

Post by Emina Mina »

Stranka penzionera :)
Post Reply