Ma dajte molim vas, tko ima sta pozitivno reci o tom tipu. On od svojih prijatelja trazi novac za uslugedebeljko20 wrote:upravo tako.Pasiflora wrote: Pa sta? Znas li ti koliko ima da je rat zavrsio???? Koliko vremena treba proci da krenemo naprijed? Koliko dugo cemo za svaki neuspjeh kriviti rat? Imao je Damir H. dovoljno vremena i godina, a boga mi i mogucnosti da evoluira pa je ostao na nivou opcinskog deputata! I kako rat moze biti izgovor za to? Evo mili Zlaja je odrastao i zivio po "bjelosvetskim univerzitetima" pa nije Jeremicu ni do koljena!!!! NAZALOST!!!!
Niko ovdje ne kaze da je Jeremic dobar, posten i sl. Tvrdimo da je sposoban, za razliku od ovih amatera kojima je primarni momenat u politici "ja i samo ja". Jeremicu su primarni momenat interesi njegove zemlje i sve sto radi za svoju zemlju, radi odlicno. A ti sada lijepo navedi sto su nasi "strucnjaci" uradili bilo u vanjskoj bilo u unutarnjoj politici da je kako treba?
nego je fazon ovde da ako si srbin a kažeš nešto protiv bilo koga iz sarajeva ili te "bh. opcije" odmah si neprijatelj, nemoralan, zavidan... ne znam ni ja više šta. sve se kroz tu prizmu gleda. a onda tebe optuže za nacionalizam. svoj nacionalizam tebi prišivaju. kao da ne postoji srbin koji želi dobro gradu sarajevu, ovoj zemlji i ovim narodima. "ko si ti da kritikuješ nas, mi smo bili u ratu". to je matrica. kao da niko drugi nije bio u ratu a i ako jesi, čak i ako si u sarajevu proveo cijeli rat, opet nisi dovoljno patriota. samo mi možemo kritikovati, niko drugi.
namjerno sam pomenuo jeremića baš zato što nije ni on neka cvjećka ali je za sve ove svetlosnim godinama daleko.
i hvala ti na ovom postu!
Damir Hadžić All About
-
molim_ba
#101 Re: Damir Hadžić All About
- debeljko20
#102 Re: Damir Hadžić All About
šta si ti neki moderator ili si zajebana što si poznavala damira dok se nije bavio politikom?plain vanilla wrote:
to sto ti ne vjerujes, to je tvoj problem
ako te toliko muci, a ti lijepo provjeri
kako rekoh na pocetku teme, Damira sam poznavala prije nego se ozbiljno poceo baviti politikom...tada nije imao razloga lagati o ratu...
tako da nemoj dzabe trolati temu ako nemas konkretne dokaze...
- madner
#103 Re: Damir Hadžić All About
Jesi siguran da je to zato sto si Srbin?
Ja mislim da je problem drugi
Ja mislim da je problem drugi
- Intimus
#104 Re: Damir Hadžić All About
Damir Hadžić je moralna vertikala današnjeg SDP-a.
Last edited by Intimus on 25/07/2012 14:28, edited 1 time in total.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#105 Re: Damir Hadžić All About
ccc, jesi kulturan, svaka castdebeljko20 wrote:šta si ti neki moderator ili si zajebana što si poznavala damira dok se nije bavio politikom?plain vanilla wrote:
kako rekoh na pocetku teme, Damira sam poznavala prije nego se ozbiljno poceo baviti politikom...tada nije imao razloga lagati o ratu...
tako da nemoj dzabe trolati temu ako nemas konkretne dokaze...ta upozorenja možeš kući svojoj.
-
molim_ba
#106 Re: Damir Hadžić All About
Damir laze o ratu kao sto laze o svemu drugom, ne znam koliko trebas biti naivan da vjerujes u te suplje price osim da si bila zaljubljena u njegadebeljko20 wrote:šta si ti neki moderator ili si zajebana što si poznavala damira dok se nije bavio politikom?plain vanilla wrote:
tako da nemoj dzabe trolati temu ako nemas konkretne dokaze...ta upozorenja možeš kući svojoj.
-
molim_ba
#107 Re: Damir Hadžić All About
Salis seIntimus wrote:Damir Hadžić je moralna vertikala današnjeg SDP-a.
- Banksy
#108 Re: Damir Hadžić All About
Ne zanima me ni ko si, ni šta si, ni gdje si bio, ni šta si radio ...debeljko20 wrote: upravo tako.
nego je fazon ovde da ako si srbin a kažeš nešto protiv bilo koga iz sarajeva ili te "bh. opcije" odmah si neprijatelj, nemoralan, zavidan... ne znam ni ja više šta. sve se kroz tu prizmu gleda. a onda tebe optuže za nacionalizam. svoj nacionalizam tebi prišivaju. kao da ne postoji srbin koji želi dobro gradu sarajevu, ovoj zemlji i ovim narodima. "ko si ti da kritikuješ nas, mi smo bili u ratu". to je matrica. kao da niko drugi nije bio u ratu a i ako jesi, čak i ako si u sarajevu proveo cijeli rat, opet nisi dovoljno patriota. samo mi možemo kritikovati, niko drugi.
namjerno sam pomenuo jeremića baš zato što nije ni on neka cvjećka ali je za sve ove svetlosnim godinama daleko.
i hvala ti na ovom postu!
Uvođenje malog četnika Jeremića, sa svim njegovim aferimima i backgroundom, u priču o Hadžiću je bijedno, nemoralno i krajnje provokativno.
Svako ko to pokuša, dobiće odgovor, kompletan i argumentiran, kako si ga dobio i ti.
I prestani trolati.
- plain vanilla
#109 Re: Damir Hadžić All About
jao argumentacijemolim_ba wrote:
Damir laze o ratu kao sto laze o svemu drugom, ne znam koliko trebas biti naivan da vjerujes u te suplje price osim da si bila zaljubljena u njega
onaj slini za Jeremicem, ovaj baca kasike i zna ko je u koga bio zaljubljen
nemate vi Damiru sta reci
-
molim_ba
#110 Re: Damir Hadžić All About
Prvi reket Bosne i Hercegovine, novinar koji se bavi mostovima itd...ti si bila zaljubljena pa si subjektivna jako, tip je poludio mase glavnom pri svakom inetviju kao sumanutplain vanilla wrote:jao argumentacijemolim_ba wrote:
Damir laze o ratu kao sto laze o svemu drugom, ne znam koliko trebas biti naivan da vjerujes u te suplje price osim da si bila zaljubljena u njega![]()
![]()
onaj slini za Jeremicem, ovaj baca kasike i zna ko je u koga bio zaljubljen
nemate vi Damiru sta reci
- Intimus
#111 Re: Damir Hadžić All About
Ni najmanje. Razmisli malo...molim_ba wrote:Salis seIntimus wrote:Damir Hadžić je moralna vertikala današnjeg SDP-a.![]()
-
molim_ba
#112 Re: Damir Hadžić All About
KontamIntimus wrote:Ni najmanje. Razmisli malo...molim_ba wrote:Salis seIntimus wrote:Damir Hadžić je moralna vertikala današnjeg SDP-a.![]()
- Pasiflora
#113 Re: Damir Hadžić All About
Molim te evo i ja te pitam - pojasni mi zasto je "Uvođenje malog četnika Jeremića, sa svim njegovim aferimima i backgroundom, u priču o Hadžiću je bijedno, nemoralno i krajnje provokativno."?Banksy wrote:Uvođenje malog četnika Jeremića, sa svim njegovim aferimima i backgroundom, u priču o Hadžiću je bijedno, nemoralno i krajnje provokativno.
Svako ko to pokuša, dobiće odgovor, kompletan i argumentiran, kako si ga dobio i ti.
- plain vanilla
#114 Re: Damir Hadžić All About
ja o Damiru kao politicaru nikad nista napisala ista lijepo niti mi to pada na pamet da uradimmolim_ba wrote:
Prvi reket Bosne i Hercegovine, novinar koji se bavi mostovima itd...ti si bila zaljubljena pa si subjektivna jako, tip je poludio mase glavnom pri svakom inetviju kao sumanut
ali, nemojte da omalovazavate borce Armije BiH koji su nas branili, pa bio to Damir, Salko, Zeljko, Dragan..
i tim ljudima to jeste adut, jer su se BORILI za ovu jadnu drzavu
a svi podrumasi, dezerteri, profiteri bi svake godine trebali na ledja uprtiti po jednog bivseg borca pa ga nosati po carsiji!
da si se ti borio drugacije bi pricao
-
mesihtrko
#115 Re: Damir Hadžić All About
Rat provodi u Sarajevu. 1992., sa 16 godina, se priključuje Armiji Republike Bosne i Hercegovine. Od 1992. do kraja rata 1995. godine provodi u vojsci. Od 1998. godine je zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo. Na izborima 18. maja 2000. godine postaje načelnik Općine Novi Grad Sarajevo, a obnavlja mandat na izborima 2004. godine.
Neka mi neko objasni Kad je završio srednju školu .
Kad pogledate sve ove godine gore napisane čovjek je genije.
I Ja sam bio pripadnik ,ali nisam imo vremena da završim fakultet iako sam imao dovoljno godina
I Ja sam bio pripadnik ,ali nisam imo vremena da završim fakultet iako sam imao dovoljno godina
-
hladan.preminger
#116 Re: Damir Hadžić All About
Pa šta ako su se borili? Jer im to daje za pravo da se sada seru po toj BiH i njenom stanovništvu. Jesam ja kriv što sam u ratu imao 10 godina.ali, nemojte da omalovazavate borce Armije BiH koji su nas branili, pa bio to Damir, Salko, Zeljko, Dragan..
i tim ljudima to jeste adut, jer su se BORILI za ovu jadnu drzavu
Pun mi je ..... više te priče o ratu. Ovaj ratovo, onaj ratovo. Neka idu sebi ograditi ono što su oslobodili pa da nas puste da živimo.
Svi su oni to debelo naplatili, za razliku od ostalih boraca koji se ne kurče svojim ratovanjem i svakog 1. u mjesecu idu se prijaviti na Biro za zaposšljavanje.
Željko Komšić čitavu kampanju za predjedništvo vodio rečenicom: "Ja imam Zlatni ljiljan". Treb'o je za predjednika Zelenih beretki da se kandiduje.
-
Pertini
#117 Re: Damir Hadžić All About
Odličan teniser. Reket mu jednostavno leži.Šta mislite o čovjeku koji između države i partije bira Partiju,o onače šta mislite o njemu
Prvo zaposlenje Načelnik Općine Novi Grad Sarajevo. Vjerovao mu narod, k'o fol mlad i neiskvaren! Nakon toga vlasnik nekoliko stanova u Sarajevu, dok za bankovni račun nema podataka. Veoma blizak analnom otvoru velikog vođe i vrlo često mu se samo nogice vide. Na zadnjim izborima dobio 11.592 glasa.
Rođačkim vezama povezan sa nekoliko zvaničnika SDP-a. I dalje Alfa i Omega SDP-a Novi grad Sarajevo, gdje aktivno pravi izbornu listu SDP-a za Novi Grad. Dakle svi vi koji budete glasali za listu SDP-a u Novom Gradu znajte da glasate za Damirovih ruku djelo.
Po mom mišljenju, Damir Hadžić je karcinom SDP-u u poodmakloj metastazi i ukoliko ga se SDP BiH ne riješi u skorijoj budućnosti, završiće kao Stranka za BiH.
Ipak, i pored svega, očekivao sam da bude probosanski orjentisan i da mu je država svetinja. Razočarenja nikada dosta kad je Zlatkov SDP u pitanju. A tako puno sam očekivao od njih!
-
molim_ba
#118 Re: Damir Hadžić All About
Pertini wrote:Odličan teniser. Reket mu jednostavno leži.Šta mislite o čovjeku koji između države i partije bira Partiju,o onače šta mislite o njemu
Prvo zaposlenje Načelnik Općine Novi Grad Sarajevo. Vjerovao mu narod, k'o fol mlad i neiskvaren! Nakon toga vlasnik nekoliko stanova u Sarajevu, dok za bankovni račun nema podataka. Veoma blizak analnom otvoru velikog vođe i vrlo često mu se samo nogice vide. Na zadnjim izborima dobio 11.592 glasa.
Rođačkim vezama povezan sa nekoliko zvaničnika SDP-a. I dalje Alfa i Omega SDP-a Novi grad Sarajevo, gdje aktivno pravi izbornu listu SDP-a za Novi Grad. Dakle svi vi koji budete glasali za listu SDP-a u Novom Gradu znajte da glasate za Damirovih ruku djelo.
Po mom mišljenju, Damir Hadžić je karcinom SDP-u u poodmakloj metastazi i ukoliko ga se SDP BiH ne riješi u skorijoj budućnosti, završiće kao Stranka za BiH.
Ipak, i pored svega, očekivao sam da bude probosanski orjentisan i da mu je država svetinja. Razočarenja nikada dosta kad je Zlatkov SDP u pitanju. A tako puno sam očekivao od njih!
- sinuhe
#119 Re: Damir Hadžić All About
Uzimati za primjer nekog iz Srbije je besmisleno, i to bas nekog guzonjinog sina. Takav im je i donedavni predsjednik bio.
Ali to ne znaci da ovi nasi nisu mutavi.
Ali to ne znaci da ovi nasi nisu mutavi.
- sinuhe
#120 Re: Damir Hadžić All About
Pa ucjenjivao one sto su ga maloljetnog gurali u rat. Eto kako jebivjetar zavrsi skolemesihtrko wrote:Rat provodi u Sarajevu. 1992., sa 16 godina, se priključuje Armiji Republike Bosne i Hercegovine. Od 1992. do kraja rata 1995. godine provodi u vojsci. Od 1998. godine je zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo. Na izborima 18. maja 2000. godine postaje načelnik Općine Novi Grad Sarajevo, a obnavlja mandat na izborima 2004. godine.
Prekrsio zakon sa 16 godina. Lijepo to.
- Sabirni centar
#121 Re: Damir Hadžić All About
Pertini wrote:Odličan teniser. Reket mu jednostavno leži.Šta mislite o čovjeku koji između države i partije bira Partiju,o onače šta mislite o njemu
- Jedinstvo_Manchester
#122 Re: Damir Hadžić All About
@Debeljko
Džaba ti je brate s rogatim se bosti.
Džaba ti je brate s rogatim se bosti.
- Jedinstvo_Manchester
#123 Re: Damir Hadžić All About
Što neko brani FPN, samo je kriminalistika smjesniji faks, a ti zavrsi medicinu u roku u Foči ja ti dukat dam.Banksy wrote:Nisam sigurna. Ja mislim da je u državi najlakši onaj u Vlasenici ... ili Srebrenici ili Foči ... Ne znam.debeljko20 wrote:
a mogu misliti kako je završio fakultet koji i inače slovi za najlakši u kantonu da ne kažem državi.
-
zvrk
#124 Re: Damir Hadžić All About
zajebi ti tu pricu za kriminalistiku
ona kao faks nema znacenje, ali zavrsiti je bez stele i u roku, ako si vanredan - nemoguca misija
ona kao faks nema znacenje, ali zavrsiti je bez stele i u roku, ako si vanredan - nemoguca misija
- Jedinstvo_Manchester
#125 Re: Damir Hadžić All About
brate na Građevinskom se diplomski sprema između 3 i 6 mjeseci odbrana traje pola sata i komisija te iz cipela istrase dok odbranis tezu, nedavno bio jaranu na odbrani diplomskog na kriminalistici, diplomski napisao za sedam dana čitavih 25 stranica, odbrana trajala 3 minute, komisija ga nije pitala nista. Sto je najgore drzavu nam vode ovi sa FPN-a, DIF-a, i sličnih fakulteta.zvrk wrote:zajebi ti tu pricu za kriminalistiku