Damir Hadžić All About
-
mesihtrko
#1 Damir Hadžić All About
Šta mislite o čovjeku koji između države i partije bira Partiju,o onače šta mislite o njemu
- Tayyip
#2 Re: Damir Hadžoć All About
uz mašića i bećira najveća gnjida u istoriji politike
-
Heartbeats
#3 Re: Damir Hadžoć All About
Sta misliti o covjeku koji sa Blekicem i onim papkom, bivsim gradonacelnikom Vogosce, sjedi po kafanama..sigurno o vremenu pricaju.. 
-
ohnidE1102
#4 Re: Damir Hadžić All About
Uvijek je bio gnjida i parazit

- poznanik
#5 Re: Damir Hadžić All About
"Žali bože" web prostora na ovom Forumu...mesihtrko wrote:Šta mislite o čovjeku koji između države i partije bira Partiju,i inače šta mislite o njemu
- iPod
#6 Re: Damir Hadžić All About
Gnjida i seljacka lola koja nikada nece moci da sakrije svoj primitivizam i nadobudnost. Svojevrsni degenerik i cmarni alpinista Velikog vodje. Uz Velikog vodju je glavni razlog sto SDP dokmsu oni u njemu nikada nece dobiti moj glas.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#7 Re: Damir Hadžić All About
E nekad bio super momak, ono opusteno...raja..nikad nisam pomislila da ce u politici doci dalje od opcinskog vjecnika, medjutim
sad
sad
- gidora
#8 Re: Damir Hadžić All About
Pa kako je onda dobijao onolike glasove po Sarajevu(za načelnika) ???iPod wrote:Gnjida i seljacka lola koja nikada nece moci da sakrije svoj primitivizam i nadobudnost. Svojevrsni degenerik i cmarni alpinista Velikog vodje. Uz Velikog vodju je glavni razlog sto SDP dokmsu oni u njemu nikada nece dobiti moj glas.
- M_e_m_o
#9 Re: Damir Hadžić All About
Ako je istina da je to rekao treba ga za muda objesiti na sred Ferhadije
Firaun 
- gidora
#10 Re: Damir Hadžić All About
Bar je bio iskren,većina ih tako i misliM_e_m_o wrote:Ako je istina da je to rekao treba ga za muda objesiti na sred FerhadijeFiraun
-
MUNAFIK
#11 Re: Damir Hadžić All About
Odgovor se sam namece...gidora wrote:Pa kako je onda dobijao onolike glasove po Sarajevu(za načelnika) ???iPod wrote:Gnjida i seljacka lola koja nikada nece moci da sakrije svoj primitivizam i nadobudnost. Svojevrsni degenerik i cmarni alpinista Velikog vodje. Uz Velikog vodju je glavni razlog sto SDP dokmsu oni u njemu nikada nece dobiti moj glas.
Inace covjek koji bira partiju iznad drzave jasno pokazuje koliko je REKET njemu blizak, i Bog samo zna koliko je REKETA pucao, jer stadrugo ocekivati od takvog 'covjeka'...
- iPod
#12 Re: Damir Hadžić All About
Jesi siguran da bi ih sada dobio kojim slucajem?gidora wrote:Pa kako je onda dobijao onolike glasove po Sarajevu(za načelnika) ???iPod wrote:Gnjida i seljacka lola koja nikada nece moci da sakrije svoj primitivizam i nadobudnost. Svojevrsni degenerik i cmarni alpinista Velikog vodje. Uz Velikog vodju je glavni razlog sto SDP dokmsu oni u njemu nikada nece dobiti moj glas.
-
nekavalaitrebatako
- plain vanilla
#14 Re: Damir Hadžić All About
vecina misli da je fotelja najvaznija..nema veze u kojoj strancigidora wrote:Bar je bio iskren,većina ih tako i misliM_e_m_o wrote:Ako je istina da je to rekao treba ga za muda objesiti na sred FerhadijeFiraun
elem, nije onda Damir ni los
- gidora
#15 Re: Damir Hadžić All About
Sad ne znam ali znam da je dobijao načelničko mjesto bez problema(2 puta ako se ne varam)iPod wrote:Jesi siguran da bi ih sada dobio kojim slucajem?gidora wrote:Pa kako je onda dobijao onolike glasove po Sarajevu(za načelnika) ???iPod wrote:Gnjida i seljacka lola koja nikada nece moci da sakrije svoj primitivizam i nadobudnost. Svojevrsni degenerik i cmarni alpinista Velikog vodje. Uz Velikog vodju je glavni razlog sto SDP dokmsu oni u njemu nikada nece dobiti moj glas.
- iPod
#16 Re: Damir Hadžić All About
Laknulo Damiru, vako krivicu moze svaliti na EU 
- gidora
#17 Re: Damir Hadžić All About
Pa 99 % njih bi se naguzilo zbog fotelje,jebo državu,entitete,kantone,opštine...plain vanilla wrote:vecina misli da je fotelja najvaznija..nema veze u kojoj strancigidora wrote:Bar je bio iskren,većina ih tako i misliM_e_m_o wrote:Ako je istina da je to rekao treba ga za muda objesiti na sred FerhadijeFiraun
elem, nije onda Damir ni los
- iPod
#18 Re: Damir Hadžić All About
Jesi siguran da bi ih sada dobio kojim slucajem?[/quote]gidora wrote: Pa kako je onda dobijao onolike glasove po Sarajevu(za načelnika) ???
Sad ne znam ali znam da je dobijao načelničko mjesto bez problema(2 puta ako se ne varam)[/quote]
Pa odgovor na to je ako se ne varam upravo dala plain villa, tj. Nacin na koji se damir transformirao od simpaticnog decka do .....
- Don Zivconi
#19 Re: Damir Hadžić All About
To je slon od covjeka, jedna priucena majmuncina koja je iskoristila sve oko sebe i pokrala sta se moze. Dovoljan je primjer sad ovoga novog nacelnika opstine novi grad garantujem da ce biti isti kao doticni slon ako ne i gori... samo kad vidi covjek ko mu je u krugu "prijatelja" za se kakav ce ispasti. Ma treba im mater hebat i sve ih najuriti!
- LeonardoAC
#20 Re: Damir Hadžić All About
Uz onog ppna Mašića (meni stvarno NIKAKO ne može biti jasno kako on da bude MINISTAR) Hadžić je najbolji pokazatelj one "daj čovjeku vlast da bi ga upoznao". To je ta jedna generacija neobrazovanih, neškolovanih i propalih studenata koji su svoje "ogromno" znanje kalili na čuvenom FPN. Kad mogu biti ministri (ni manje, ni više) u ovoj državi je onda sve moguće...
-
the_stick
#21 Re: Damir Hadžić All About
pa covjek je snimljen kako trazi mito... i dok mi je jasno da zbog pravnog sistema i formalnosti nije mogao biti pravno gonjen na osnovu tog snimka, nije mi jasno kako neko moze davati podrsku takvom liku i stranci koja, ne da ga se nije rijesila nakon snimke, nego ga jos za ministra postavila :S
-
pofalicki92
#22 Re: Damir Hadžić All About
Što te ne ubije - ojača tethe_stick wrote:pa covjek je snimljen kako trazi mito... i dok mi je jasno da zbog pravnog sistema i formalnosti nije mogao biti pravno gonjen na osnovu tog snimka, nije mi jasno kako neko moze davati podrsku takvom liku i stranci koja, ne da ga se nije rijesila nakon snimke, nego ga jos za ministra postavila :S
-
BISCANIN2
#23 Re: Damir Hadžić All About
Nemam pojma koje i sta je ali zbog ovakvih izjava i danasnjih desavanja treba unisititi sdp stranku zajdno sa zlajom hamdom i damirom ,popisat se na nju i na njih i dozivotno iz izbacit iz politike ,ako bog da blize se izbori za njih ce Haretov prolazak na proslim izborima biti misaona imenica .
- webby-x
#24 Re: Damir Hadžić All About
Naivna čaršijska politička razmišljanja.plain vanilla wrote:E nekad bio super momak, ono opusteno...raja..
Samo nek' je raja.
- plain vanilla
#25 Re: Damir Hadžić All About
citas li ti sta ja pisem??? procitaj opet sta sam napisala, mozda skontaswebby-x wrote:Naivna čaršijska politička razmišljanja.plain vanilla wrote:E nekad bio super momak, ono opusteno...raja..
Samo nek' je raja.