Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mirza_15 wrote: ↑02/09/2026 22:31
Šta je bilo s Jurkasom? Je li trebao dobiti crveni? Ja gledao Sarajevo, a vidim sada neke komentare.
Auuuuu. Sada vidim. Ma cirkus od lige.
Pa šta vidiš, jesi li pogledao snimak ili tendeciozno isječenu sliku?
koji si sad ti faktor
cuj tendenciozno isjecenu sliku. na snimku se vidi da je jurkas bio vani a i lopta kad je uhvatio
Majstore, faktore, uopšte nije bitno da li je on bio vani ili ne. Jedino što je bitno da li je lopta bila cijela vani kad ju je dotaknuo rukama.
Ja bih ruku dao nije bila cijela van šesnaesterca.
I da, tendenciozno isječena slika koja kruži po društvenim mrežama.
dycy91 wrote: ↑03/09/2026 16:45
Pa šta vidiš, jesi li pogledao snimak ili tendeciozno isječenu sliku?
koji si sad ti faktor
cuj tendenciozno isjecenu sliku. na snimku se vidi da je jurkas bio vani a i lopta kad je uhvatio
Majstore, faktore, uopšte nije bitno da li je on bio vani ili ne. Jedino što je bitno da li je lopta bila cijela vani kad ju je dotaknuo rukama.
cuj nije bitno jel bio golman vani ili nije. pa bitno je. i lopta je bila vani a i golman. a ti daji ruke, noge glavu. sta hoces i tvrdi suprotno. na snimku se vidi da je lopta vani i da je jurkas fata. ali kad je borac u pitanju onda se nista ne gleda. kao i obicno. govnima prolazi sve jer imaju krmka vicu u savezu da ih miluje.
a tendenciozne izrezane oci mladica koljaca na transparentu nisi vidio, kao niko na stadionu od sudija, delegata i svih koji trebaju da vide. samo si vidio tendenciozno izrzeanu sliku po drustevnim mrezama
koji si sad ti faktor
cuj nije bitno jel bio golman vani ili nije. pa bitno je. i lopta je bila vani a i golman. a ti daji ruke, noge glavu. sta hoces i tvrdi suprotno. na snimku se vidi da je lopta vani i da je jurkas fata. ali kad je borac u pitanju onda se nista ne gleda. kao i obicno. govnima prolazi sve jer imaju krmka vicu u savezu da ih miluje.
a tendenciozne izrezane oci mladica koljaca na transparentu nisi vidio, kao niko na stadionu od sudija, delegata i svih koji trebaju da vide. samo si vidio tendenciozno izrzeanu sliku po drustevnim mrezama
Kad naučiš pravila javi se, do tada i kme, kme, kme
Mislim da će prije biti crveni karton za onoga što relativizuje četničko govno.
evo ga i ovo za VAR sobe
Hahahahahah, možda treba uvesti pravilo, ako se tebi nešto ne sviđa na tribinama ili u komentaru, lopta ne mora izaći cijelim obimom, može samo pola
insaneinthebrain wrote: ↑03/09/2026 18:45
dosao formuas iz srBskog sarajeva da brani cast borca na forumu. 20 postova od 2012. dobro si se uzizio. probudio se kad mu je crko general
Evo ne znam ko se užižio, i ko u svakom postu o tome da li je lopta bila izvan šesnaesterca i da li ima veze što je golman bio van ili ne, potencira nešto što nema veze sa fudbalom. Očigledno je kome je sav fokus na tome