Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- House
#32277 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
ali kako jeftin poraz. koliko grešaka... ccc
bože dragi
bože dragi
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#32278 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Sami sebe dobili realno. Siljile sudije sve ok, al brt kakav rezon ima Jusuf jbt, pa profesionalac si jbt...
- spree
#32279 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Fuj selektore. Ja bi sam otkaz dao nakon ovoga. Sa dva nba igrača uspiješ ovo izgubiti. Gore od svega što nikakvog rezona, nikakve igre, nikakvog plana. Igrači rade šta im je kurcu cejif. Adise vrati se 
-
Dugarry
-
kakavdanakneiskustvu
#32281 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Garza na jednu stranu, svi ostali na drugu
.Momku svaka čast
.Momku svaka čast
-
Rogie
#32282 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
T U G A
Bukvalno se grizem zbog svega ovoga jer su se mogli dobiti rutinski. Ako ne mozes dobiti treci sastav Litvanije, idi kuci i ugasi reprezentaciju.
U momentima kad smo trebali hvatati prikljucak, nekoliko nevjerovatno glupih odluka Nurkica na parketu. Gjergja je to posolio uzasnim vodjenjem i rotacijama tokom cijele utakmice i to je to. Kamenjas s 3 poena mu odigrao znatno vise od Luke
Ljudi nas ubili nasom igrom, bez suta s vana i borbom duz cijelog parketa. Gegic i Atic, sta reci...
Bukvalno se grizem zbog svega ovoga jer su se mogli dobiti rutinski. Ako ne mozes dobiti treci sastav Litvanije, idi kuci i ugasi reprezentaciju.
U momentima kad smo trebali hvatati prikljucak, nekoliko nevjerovatno glupih odluka Nurkica na parketu. Gjergja je to posolio uzasnim vodjenjem i rotacijama tokom cijele utakmice i to je to. Kamenjas s 3 poena mu odigrao znatno vise od Luke
Ljudi nas ubili nasom igrom, bez suta s vana i borbom duz cijelog parketa. Gegic i Atic, sta reci...
-
kakavdanakneiskustvu
#32283 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ja se ne mogu sjetiti jesmo li od Mrsica imali kvalitetnog domaćeg, ne naturaliziranog playa.Gordic nije taj nivo. Bez takvog igrača se ne može
-
Dugarry
#32284 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Da...fali plej
- Leopard_SA
#32285 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Drugo poluvrijeme veceras je bilo uzasno. Ne ponovilo se vise nikad. Nurkic, sta reci. Ne mozes brate derati se na sudije tokom utakmice, samo sebi u koljeno pucas. Dzaba sto si ubjedljivo najkvalitetnini igrac na parketu ako ne mozes presutiti neke stvari makar do kraja utakmice
-
Lug
#32286 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Dario drzi Garzu,naseg najboljeg igraca, na klupi, totalni amaterizam. Brate Nurkicu .. sta reci, za plakati nocasnja igra (4/4), uz Daria si nas kostao poraza, a i odlaska na svjetsko. Dobio sam cir na zeludcu. Ma u sustini sve je do trenera i njegove rotacije, to je pola ekipe.
-
kakavdanakneiskustvu
-
kakavdanakneiskustvu
-
giovanni008
#32289 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Sta rade pomocni treneri Firic i Trbic, sudije nam ponistise Garzinu tricu a vrijeme nije bilo isteklo!?
Ko uspavani penzioneri ni guzicom da mrdnu, halo ba radi svoj posao, prati vrijeme i rezultat ili razguli!
Ne volim se vadit na sudije ali nas je onaj estonac zestoko masakrirao. Bezbroj nesviranih prekrsaja!
S druge strane nasi su u zavrsnici odigrali amaterski, posebno Juka.
Jedino mi nije jasno, zasto Garza nije dobio vecu minutazu.
Elem, ja sam i najavio da su Litvanci blagi favoriti, ako nas ne krenu vanjski sutevi. Vanjskog suta mi uopste nemamo.
Idemo na fiziku, gdje nam je igra vec procitana i nemamo plan B.
Naravno bez Lazica nam je sve bilo otezanije plus oprema koja je zadrzana bila u Beogradu. Unio se nemir.
Sad ne treba stati ovdje, jako je vazno da svi saznamo "oficijelno" zasto su se Lazic i onaj pomocni vratili u Laktase?
Najgore sto nam se moze desiti je da se stvar smiri i da se svi usute, ko da se nista nije desilo.
Ko uspavani penzioneri ni guzicom da mrdnu, halo ba radi svoj posao, prati vrijeme i rezultat ili razguli!
Ne volim se vadit na sudije ali nas je onaj estonac zestoko masakrirao. Bezbroj nesviranih prekrsaja!
S druge strane nasi su u zavrsnici odigrali amaterski, posebno Juka.
Jedino mi nije jasno, zasto Garza nije dobio vecu minutazu.
Elem, ja sam i najavio da su Litvanci blagi favoriti, ako nas ne krenu vanjski sutevi. Vanjskog suta mi uopste nemamo.
Idemo na fiziku, gdje nam je igra vec procitana i nemamo plan B.
Naravno bez Lazica nam je sve bilo otezanije plus oprema koja je zadrzana bila u Beogradu. Unio se nemir.
Sad ne treba stati ovdje, jako je vazno da svi saznamo "oficijelno" zasto su se Lazic i onaj pomocni vratili u Laktase?
Najgore sto nam se moze desiti je da se stvar smiri i da se svi usute, ko da se nista nije desilo.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#32290 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Fale gospodo Musa i Sulejmanovic i sa njima bi u obe utakmice bila totalno druga prica. Falio je i Aco jer on igra izvrsnu odbranu ali ponajvise je falila selektorska vizija i pmaet koja kaze da ne moze jedan Kamenjas nikako imati vise minuta od Garze koji igra za jedan od najboljih NBA klubova i koji je za 17 minuta bio najbolji igrac nase reprezentacije. Nurkic 20 minuta i veliki razlog njegovog pada u igri je sto je predugo sjedio na klupi. To niko na svijetu ne radi sa prvim centrom. Kamenjas 23 minuta sa ucinkom od 3 poena a Garza za 17 minuta 14 poena i 7 skokova. Isto je Djerdja sa Garzom radio i protiv Italije i mislim da on nije level da moze da vodi nasu reprezentaciju. Kako moze objasniti Aticevih 30 minuta sa kurcevim ucinkom???
- spree
#32291 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Izgubili fokus? Pa za koji vrag si ti tu? Da držiš garzu na klupi. Da ti kamenjas puca tri trice iako nikada nisam vidio da je jednu ubo. Pa slobodnog ne može pogoditi. Pa i Nurkić baca neke bezveze polusuteve sa distance u 10oj sekundi napada. To su osnovne elemanterne greške. Da ne govorim o zadnjem napadu na kraju prvog poluvremena. Imaš napad od 10 sec a na terenu su ti Nurkić kamenjas i garza i završava se nekakvim retardirani pokušajem sidestepa nurkica za 3 ponena. Pa sunce ti krvavo jebem. Ti trener? U pjetlicima bi bolje odigrali.
-
kakavdanakneiskustvu
#32292 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Litvi je falilo 15 najboljih igrača, ne dvojica ili trojica bitnih kao nama.
- canvra888
#32293 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kamenjaš sa 3 poena imao više minuta od naša dva NBA igrača, tj. ostala dva centra.
Laku noć, Dario
Laku noć, Dario