Steta jest sto nije potpisan aprilski jer se nije znalo da ce doci poslije neznalica vanjske politike. Da nije promijenjen americki kurs ne bi nepotpisivanje aprilskog bilo samo po sebi sudbonosno.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
-
neon-x
-
Moenx
#64877 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne slazem se sa Vama gospodinePreWiBa wrote: ↑30/08/2026 22:21 Slažem se.
Znam da zvuči apokaliptično
Ali meni se čini da je se postojanje Bošnjaka u BiH u zadnjih par godina svelo na isčekivanje novog klanja, još gadnijeg genocida i "završetka posla".
I ovi komentari na društvenim mrežama i izostanak bilo kakve reakcije dovoljno govore.
Mi smo samo pogresno postavili neke stvari
Stvar je u tome sto sada trenutno u BiH zive dva tri odvojena entiteta mislim po nacijama
Zapravo kakav.ti uticaj imas u nekim djelovima BiH gdje su Srbi Hrvati vecina
Nikakav
Ustvari sta ja zelim reci ..... recimo ako pogledas brazilske favele kvartove gradova gdje policija ne zalazi . Tako isto i.as i entitet rs
Ne zalazi Sarajevo ali zato zalazi umrezena krimnalna hobotnica gospon Dodika
I to je to
Sjecam se kad sam bio student . Mi studenti imali smo obicaj y tom prelaznom dobu od djetinjstva do starijeg doba cesto smo znali idealuzirati profesora.
Dakle on je znao sve i bilo nam je bitno kod njega zadovoljiti ocjenu
Tako isto ovi mladi Srbi u manjem entitetu
Oni nemaju nikog sem Dodika krepalog Sratka kao idole i ne razmisljaju ni o cemu
Nije to snaga od kohe bi se mi prepasti trebalo ali mnogi ce se fakat prepasti
Inace imam osjecaj da su neke stvari pustene da idu stihijski
Mozda grihesim
Ali sjetite se hapsenha Ratka ko neko desavanje velikosrpskog naroda ali sve je to od strane tamosnjih vlasti pusteno pa kada se narod izdesavao receno je valjda Hag se mora postovati
Tako je nekako bilo ne drzite me za rijec
Samo mi Bosnjaci nikako da shvatimo da nismo pobjedili i onda nam se desavaju razocarenja
Ja mislim da to isto i Srbe slijedi poslije par dana jer Ratko nije pobjednik on je gubitnik
Niti bi mi mogli komotno imperirati i trijumfirati jer uvijek padnemo na hladan led cetnucki led
Kontrolisu tako velikoSrbi sve i svja od premijwr liga i svasta nesto
Paradigma se promjenila sad bi oni BiH ali onu crvene boje kakva je na dresovima igraca premijer lige
I tako dalje
Dakle Bosnjaci kao sa lete i onda se cude sto su mnoge bitke i mjere pred nama mi moramo voditi procese naci nacin da ih vodimo
Tako da to je moje mislhenje
Nama posluje svake krize ne znqmo u kojojo kolikoj cemo drzavi osvanuti ali kad bi shvatili da cemo u naredbom peripdu spavati i busiti se u ovon i ovakvpj drzavi tw onda napraviti neku nasu igru e to bi onda bilo povoljno
- canvra888
#64878 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne znam od čeka me hvata veća zgađenost, od hipoteze ta trojka nastavi biti na vlasti pored svih raskola koji se desiše u protekle skoro 4 godine ili SDA sa Bakirom sa onom spikom oko "građanskog rata"...
- Danguba
#64879 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Od dva ZLA birati manje.
Drugacije na zalost ne ide.
Drugacije na zalost ne ide.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#64880 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ma druze, glumica koja javno velica Mladica dobiva pare od Bosnjaka za snimanje filma, jos uvijek u SA.
Vraga bi tako bilo ne u Beogradu, nego i u Zagrebu.
Bosnjaci su realno gledano ili sramota od naroda ili uplaseni.
- drug_profi
#64881 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ovdje ljudi nemaju osjećaj za državu, da ne kažem da nisu državotvoran narod. Pogrešno ću biti shvaćen.
Niko ovdje ne cijeni ništa.
Spomenici palim borcima se šaraju, baca se smeće, u sred Sarajeva.
Nedjeljom se ide anamo, čak i ako trebaš proći kraj kamare grafita i postera krepanom govnetu. razumijem da nekad nekom treba nešto, ali ne može biti da hiljade ljudi svaku nedjelju treba nešto. Koliko god je retardiran zakon koji zatvara trgovine nedjeljom u Federaciji. Neki ponos trebaš imat.
Angažuješ srpske glumce bez kriterija da li je taj prijatelj ili neprijatelj. Time prijateljima faktički udaraš šamare jer ih tamošnji režim jebe, a ti ne pomažeš ni simbolično, itd.
Niko ovdje ne cijeni ništa.
Spomenici palim borcima se šaraju, baca se smeće, u sred Sarajeva.
Nedjeljom se ide anamo, čak i ako trebaš proći kraj kamare grafita i postera krepanom govnetu. razumijem da nekad nekom treba nešto, ali ne može biti da hiljade ljudi svaku nedjelju treba nešto. Koliko god je retardiran zakon koji zatvara trgovine nedjeljom u Federaciji. Neki ponos trebaš imat.
Angažuješ srpske glumce bez kriterija da li je taj prijatelj ili neprijatelj. Time prijateljima faktički udaraš šamare jer ih tamošnji režim jebe, a ti ne pomažeš ni simbolično, itd.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#64882 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Da. Upravo.
Nema se šta tu izmotavati druže, Bošnjaci nisu državotvoran narod.
Danas to opet gledamo.
I ovo malo skandiranja Mladiću što je bilo na utakmici u košarci, ona zamjena žuto-plave zastave za ljiljane.
Moja teorija je da je i to iz dijaspore.
Vani ljudi uče šta je patriotizam pa to prenesu na svoj identitet, ali u samoj Bosni tako nešto ne postoji među Bošnjacima.
Nema se šta tu izmotavati druže, Bošnjaci nisu državotvoran narod.
Danas to opet gledamo.
I ovo malo skandiranja Mladiću što je bilo na utakmici u košarci, ona zamjena žuto-plave zastave za ljiljane.
Moja teorija je da je i to iz dijaspore.
Vani ljudi uče šta je patriotizam pa to prenesu na svoj identitet, ali u samoj Bosni tako nešto ne postoji među Bošnjacima.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#64883 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
znači amerikanci krivi, a ne Hare koji je htio dobijati izbore dok oni izigravaju budale i guraju državu prema naprijed.
majstor. trebala mu je Selma ranije popušiti da se prije makne iz politike i odjebe u tursku.
-
Moenx
#64884 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Koliko je bizarna ova stvar sa Lidijom
Zamisli da to radis usred Sarajeva
Razmisljacu sada pomalo uvrnuto
Imam osjecaj da je ovo ponasanje Lidije iscenirano da bi se smirile strasti kao djelo neke sluzbe
Time se zeli postici da se citava ta cetnicka ujdurmaa dovede do besmisla kako bi ovi iz rsa odustali od ovih provokacija
Zamisli da to radis usred Sarajeva
Razmisljacu sada pomalo uvrnuto
Imam osjecaj da je ovo ponasanje Lidije iscenirano da bi se smirile strasti kao djelo neke sluzbe
Time se zeli postici da se citava ta cetnicka ujdurmaa dovede do besmisla kako bi ovi iz rsa odustali od ovih provokacija
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
-
pritchard
#64886 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Željni čepa... Nije da ga čak i devedesetih nisu dobili kad su sve imali na svojoj strani, doslovno historijsku priliku da izađu na more i sve zatru što su željeli i pokušali. Srbi i Jugosi 91. i danas:
Hrvatska: 700 000 - danas faktički 0, ostala starudija da umre na svojoj zemlji.
Bosna: 1 610 000 - danas kažu plafon 750 000, najgora dobna struktura.
Kosovo: 200 000 - danas šačica koja živi okružena električnom ogradom.
Srbija, Sandžak i Vojvodina: 6 573 000 - danas 5 360 000 po popisu iz 2022.
Po milion manje sa obje strane Drine i Dunava i to bukvalno jer su sami tako željeli. Nisu Hrvati pravili balvan revolucije po Srbiji niti su Bošnjaci granatirali Novi Sad, Albanci Niš... Pobeda, što bi rekli...
Do mene došli dokazi za jednu vrlo finu kolegicu koja glorificira crkotinu. Sutra zorom prijava pa dok se boje ne rastope.nemediratiplz wrote: ↑30/08/2026 22:25Trebalo bi prijje svega ovako postupati sa njima svugdje. Ali nemamo mi muda da ovo uradimo. Rade šta hoće, vrijeđaju nas i onda siđu u Sarajevo da zarade hljeb da bi opet mogli da seru po nama svaki božiji dan i mi ništa. Eno, počet od one kučke što snima u Sarajevu, pa do najobičnijeg konobara, sve ih odjebat. Draže mi je da mi Nepalac smrlja kafu nego da mi govno četničko bilo šta radi. Nismo mi samo glup narod nego i bezmud, a to je mnogo gore.pritchard wrote: ↑30/08/2026 21:18Trebalo bi napraviti registar obožavatelja ratnih zločinaca i s njima postupati onako kako dolikuje.DonieBrasco wrote: ↑30/08/2026 12:58 U Tomislavgradu direkotrica doma zdrava velicala crkotinu, dobila otkaz i prijaavu.
Mora i kod nas poceti ovako samo jako udarati, po đepu pa neka se kurce, srbuju i jedu slamu.
Evo, dotična doktorica iz neke vukojebine koja je radila u Tomislavgradu/Duvnu pa zaredati...
-
Nierika
#64887 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Prijavljujte al uzmite u obzir i slobodu govora za koju se borimo.pritchard wrote: ↑31/08/2026 02:23Željni čepa... Nije da ga čak i devedesetih nisu dobili kad su sve imali na svojoj strani, doslovno historijsku priliku da izađu na more i sve zatru što su željeli i pokušali. Srbi i Jugosi 91. i danas:
Hrvatska: 700 000 - danas faktički 0, ostala starudija da umre na svojoj zemlji.
Bosna: 1 610 000 - danas kažu plafon 750 000, najgora dobna struktura.
Kosovo: 200 000 - danas šačica koja živi okružena električnom ogradom.
Srbija, Sandžak i Vojvodina: 6 573 000 - danas 5 360 000 po popisu iz 2022.
Po milion manje sa obje strane Drine i Dunava i to bukvalno jer su sami tako željeli. Nisu Hrvati pravili balvan revolucije po Srbiji niti su Bošnjaci granatirali Novi Sad, Albanci Niš... Pobeda, što bi rekli...
Do mene došli dokazi za jednu vrlo finu kolegicu koja glorificira crkotinu. Sutra zorom prijava pa dok se boje ne rastope.nemediratiplz wrote: ↑30/08/2026 22:25Trebalo bi prijje svega ovako postupati sa njima svugdje. Ali nemamo mi muda da ovo uradimo. Rade šta hoće, vrijeđaju nas i onda siđu u Sarajevo da zarade hljeb da bi opet mogli da seru po nama svaki božiji dan i mi ništa. Eno, počet od one kučke što snima u Sarajevu, pa do najobičnijeg konobara, sve ih odjebat. Draže mi je da mi Nepalac smrlja kafu nego da mi govno četničko bilo šta radi. Nismo mi samo glup narod nego i bezmud, a to je mnogo gore.![]()
- canvra888
#64888 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nisam se dovoljno dobro izrazio, mislio sam na sve loše postupke koji su doprinijeli još većem raskolu u državi.
Onako što mi prvo pada na pamet; rijetko viđena bruka i sramota prošle godine u vezi Dodika i cijelog uspješnog urinisanja države, a u predizbornoj su uvjeravali građane da je riječ o novom, državotvornom Dodiku, vještački val inflacije izazvan nepromišljenim povećanjem minimalca koji je automatski rezultovao učinio inferiornijim primanja ostalih kategorija (ponajprije penzionera) zbog navedene inflacije, Ramini raznorazni ispadi, letargičnost u djelovanju prilikom nesreća koje je viđeno i kod prethodne vlasti (poređenja radi; nabavka vakcina i sanacija pruge na koju se čekalo skoro dva mjeseca zbog čega su gubici bili enormni), kadroviranje (kao i kod prethodne vlasti), razne afere (ponovo, kao i kod prethodne vlasti), a i zataškavanje istih, itd.
Ovo su još stavke za koje rijetko iko može nešto konkretno osporiti, a ima tu i ostalih kontroverznih odluka koje su za diskusije.
- GandalfSivi
#64889 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Da vidimo. Dodik optuzen i osudjen, skinut sa pozicije. Prosle godine predao se sudu BiH i natjerao skupstinu manjeg entiteta da povuce sve secesivne odluke da bi se oslobodio daljnje optuznice.canvra888 wrote: ↑31/08/2026 03:02Nisam se dovoljno dobro izrazio, mislio sam na sve loše postupke koji su doprinijeli još većem raskolu u državi.
Onako što mi prvo pada na pamet; rijetko viđena bruka i sramota prošle godine u vezi Dodika i cijelog uspješnog urinisanja države, a u predizbornoj su uvjeravali građane da je riječ o novom, državotvornom Dodiku, vještački val inflacije izazvan nepromišljenim povećanjem minimalca koji je automatski rezultovao učinio inferiornijim primanja ostalih kategorija (ponajprije penzionera) zbog navedene inflacije, Ramini raznorazni ispadi, letargičnost u djelovanju prilikom nesreća koje je viđeno i kod prethodne vlasti (poređenja radi; nabavka vakcina i sanacija pruge na koju se čekalo skoro dva mjeseca zbog čega su gubici bili enormni), kadroviranje (kao i kod prethodne vlasti), razne afere (ponovo, kao i kod prethodne vlasti), a i zataškavanje istih, itd.
Ovo su još stavke za koje rijetko iko može nešto konkretno osporiti, a ima tu i ostalih kontroverznih odluka koje su za diskusije.
Dalje. UN donio rezoluciju o Genocidu u Srebrenici (sa Bakirom i Biserom se ovo ne bi desilo ni u crtanim filmovima).
Dalje. Nakon osam godina stagnacije, otvorilo smo novu rundu pregovora sa EU.
Dalje. Drzavni dug se drzi pod apsolutnom kontrolom i da nije manjeg entiteta i njihovih vratolomija, bio bi znacajno smanjen.
Dalje. SDA-ovci su jedini ljudi na svijetu koji pokusavaju prikazati dizanje minimalca sa 600 na 1000 kema kao nesto negativno. Ovo nema ni u bajkama svega mi, bezobrazna vlast digla minimalac za 80%, a i jadni penzioneri kojima je minimalna penzija skocila sa 380 na 600 kema.
Dalje. Autoput se opet gradi nakon osam godina stanke.
Dalje. Kako nije sramota Trojku hvaliti se izgradnjom infrastrukture Sarajeva. Mislim, rekonstrukcija pruge, novi tramvaji, nove trole, sada ide do Hrasnice, klima, dvije komercijale, ko zna koliko novih cesta, ali jebote, kasne ljudi dva mjeseca. Bas ono katastrofa.
I onda milion i jedna druga stvar koja mi se trenutno ne da pisati.
Je li te sramota ovako trolati svega ti?
Cuj velike plate
- ultima_palabra
#64890 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Koje su to afere da se mogu porediti sa respiratorima, Hranjenom, revizijom presude?
Rekonstrukcija pruge u Jablanici je kasnila zbog procedura oko javnih nabavki, na kraju je ispalo da je donacija najbrzi nacin da se to zavrsi. Mozes to prelomiti kao Fadil sa respiratorima, ali onda te ceka celija u Vojkovicima.
Rekonstrukcija pruge u Jablanici je kasnila zbog procedura oko javnih nabavki, na kraju je ispalo da je donacija najbrzi nacin da se to zavrsi. Mozes to prelomiti kao Fadil sa respiratorima, ali onda te ceka celija u Vojkovicima.
-
Nierika
#64891 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Meni se stvarno svašta izdešavalo u zadnjih nekoliko godina, zbog etničke pripadnosti ili ne znam zašto. Ne očekujem ništa od vlasti al je opet ovo i moja država u koju ulažem. Ganjaju me likovi koji se ne mogu dočepati stvarnih ljudi iz SDA, molim vas budite dostupni, mene boli k i za SDA i za ijednu drugu stranku.
- canvra888
#64892 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ko je poredio to sa respiratorima, poredio sam sa vakcinama. Uostalom, sam Nikšić je priznao da je odgovoran za toliko zakašnjelu reakciju, samo se ovdje pokušava odbraniti neodbranjivo.ultima_palabra wrote: ↑31/08/2026 04:07 Koje su to afere da se mogu porediti sa respiratorima, Hranjenom, revizijom presude?
-
Nierika
#64893 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ovi koji pominju Fadila uglavnom hoće da im budem sekretarica il kurir. Svaka čast što me niste ostavili bez posla kolege al sam naučila i da pod vlašću druge stranke nikad neću biti ništa više od toga, ne znam kako ste me pročitali, po imenu ili kako jer nisam u politici.
- GandalfSivi
#64894 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Neodbranjivo. Povecanje minimalca praceno i penzijim, da jos jednom ponovim, neodbranjivo. Jebote, da je SDA, penzija bi bila cetiri glave, svi bi zivjeli u blagostanju…canvra888 wrote: ↑31/08/2026 04:23Ko je poredio to sa respiratorima, poredio sam sa vakcinama. Uostalom, sam Nikšić je priznao da je odgovoran za toliko zakašnjelu reakciju, samo se ovdje pokušava odbraniti neodbranjivo.ultima_palabra wrote: ↑31/08/2026 04:07 Koje su to afere da se mogu porediti sa respiratorima, Hranjenom, revizijom presude?
-
Nierika
#64895 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Mi u Sa se ništa ne pitamo.
ove dosadašnje stranke zbogom, SDA je isfurana fora
- canvra888
#64896 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
"Predao se sudu" nakon što je napravio apsolutni haos u državi, dovodeći je na ivicu oružanog sukoba, prilikom čega je u praksi dokazao koliko je MUP FBiH apsolutno ništavan, a na čijem čelu je ko ono, podsjeti me? Onaj tip sa mnogo britkih i oštrih, "jak na riječima" izjavama.GandalfSivi wrote: ↑31/08/2026 03:58Da vidimo. Dodik optuzen i osudjen, skinut sa pozicije. Prosle godine predao se sudu BiH i natjerao skupstinu manjeg entiteta da povuce sve secesivne odluke da bi se oslobodio daljnje optuznice.canvra888 wrote: ↑31/08/2026 03:02Nisam se dovoljno dobro izrazio, mislio sam na sve loše postupke koji su doprinijeli još većem raskolu u državi.
Sklonjen sa pozicije fiktivno, efektivno i dalje povlači konce preko svojih ljudi. I dalje baja u državi kojem niko ništa iz vlade ne smije nakon plaćene kazne zatvora. Ako ti treba bilo kakav dokaz za to, ne gledaj dalje od najsvježijeg slučaja sa Lazićem.
I da, isti Dodik za kojeg su nas, kako rekoh, u predizbornoj uvjeravali da je to neki novi Dodik, a sve to nakon što su godinama kritikovali SDA za koaliranje sa SNSD-om
Dalje. UN donio rezoluciju o Genocidu u Srebrenici (sa Bakirom i Biserom se ovo ne bi desilo ni u crtanim filmovima).
Prvo, lažeš da je minimalna penzija bila 380, bila je 424.Dalje. SDA-ovci su jedini ljudi na svijetu koji pokusavaju prikazati dizanje minimalca sa 600 na 1000 kema kao nesto negativno. Ovo nema ni u bajkama svega mi, bezobrazna vlast digla minimalac za 80%, a i jadni penzioneri kojima je minimalna penzija skocila sa 380 na 600 kema.
Nemaš mi ti šta govoriti, lično sam osjetio val inflacije nakon povećanja minimalca sa 700 na 1000 KM kao neko ko nije bio u reonu minimalca.
Slobodno sad napiši i koliko su rasle ministarske plate. Nešto slično kao i njihove prethodne kolege.
Još jedna laž. Iako tačno da je tempo žestoko bio pao od 14/15, nije tačno da se nije nikako ništa gradilo u tih 8 godina.Dalje. Autoput se opet gradi nakon osam godina stanke.
Divno, samo ako nisi primijetio, pričao sam o državnom nivou, a ne o KS, ili i ti nešto slično k'o Bake sa "općina Centar vrijedi više od desetak drugih općina u BiH" spikom.Dalje. Kako nije sramota Trojku hvaliti se izgradnjom infrastrukture Sarajeva. Mislim, rekonstrukcija pruge, novi tramvaji, nove trole, sada ide do Hrasnice, klima, dvije komercijale, ko zna koliko novih cesta, ali jebote, kasne ljudi dva mjeseca. Bas ono katastrofa.
I u konačnici, apsolutno ništa od mog napisanog nisi demantovao, nego napisao neke stvari koje jesu uradili uz neke cinične ad hominem pokušaje, koji i jesu karakteristični za stranačke botove ili eventualno dijasporske pametnjakoviće koji su duboko odsječeni od svakodnevnice u BiH.I onda milion i jedna druga stvar koja mi se trenutno ne da pisati.
Je li te sramota ovako trolati svega ti?
Cuj velike plateYou can’t make this shit…
- ultima_palabra
#64897 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ti bi da MUP FBiH ide hapsiti po RS, izvrsavajuci nalog drzavnog suda? Osim sto je besmislica i krivicno djelo, to je uvod u rat, opravdanje Srbiji da predje Drinu sa svojim policijskim snagama, "sa ciljem zastite Daytona"...
Taj pristup prema Dodiku je bila taktika Murphyja na koju je Trojka pristala... dati mu sansu da pokaze da li je konstruktivan sa novim igracima koji su drugaciji od prethodnih. Kasnije se preslo na druge metode, nazalost vlast u Americi se promijenila i dobar dio plana je pao u vodu. Opet, da je neko prije 4 godine rekao da ce Dodik biti osudjen i smijenjen sa funkcije i da ce podviti rep i prihvatiti to, svi bismo mi ovdje rekli da je budala...
Taj pristup prema Dodiku je bila taktika Murphyja na koju je Trojka pristala... dati mu sansu da pokaze da li je konstruktivan sa novim igracima koji su drugaciji od prethodnih. Kasnije se preslo na druge metode, nazalost vlast u Americi se promijenila i dobar dio plana je pao u vodu. Opet, da je neko prije 4 godine rekao da ce Dodik biti osudjen i smijenjen sa funkcije i da ce podviti rep i prihvatiti to, svi bismo mi ovdje rekli da je budala...
-
Nierika
#64898 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ovi koji su studirali politiku se ništa ne pitaju uglavnom nego beru žare dok drugi komentarišu. Isto i kod mene al treba postaviti upozorenje
- Point.
#64899 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Onaj srbijanski influenser što je tetovirao Dražu ekspresno dobi izgon iz Hr a u sred Sarajeva stuha Lidija veliča Sratka i nikom ništa. Još će se njoj izvinjavati.
-
Nierika
#64900 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nije ista situacija, u Hrvatskoj žive većinski Hrvati, ovdje raznoliko istok i zapad. Ne znači da ovdje ne treba isto biti izgona s vremena na vrijeme.