Šta je široko, kad naiđu dva biciklista paralelno da voze moram u travu da ih mimoiđemizbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑29/08/2026 22:48 Ondje su siroki trotoari i sav taj pojas, vjerovatno bi se nesto moglo izvesti.
Izgradnja tramvajske pruge Ilidža - Hrasnica
-
neki
#826 Re: Izgradnja tramvajske pruge Ilidža - Hrasnica
- nepass1
#827 Re: Izgradnja tramvajske pruge Ilidža - Hrasnica
Sta fali da kaze svoje. Evo u mene zena, radi 500m od stana, kaze sta ce mi tramvaj da mi tutnja kraj zgrade. Jebe joj se za gras uopste.tokio25 wrote: ↑30/08/2026 02:43Nisam ja rekao da li ne zele ili zeleDobrinjac-u-Pragu wrote: ↑30/08/2026 00:25a ti si siguran da mjestani bulevara ne zele vecinom tramvaj tamo? ja imam tamo mnogo drugova koji zive, pogotovo kod kunovske i emila zole, i nikome ne bi smetao tramvaj. ali ako rumeni ne zeli da ga provuce tamo, neka odrzi referendum na dobrinji pa vidjece da li je u pravu ili ne. ja ne tvrdim da je vecina sad za tramvaj kroz bulevar ali isto tako ne tvrdim da nije.
Ja govorim da je bezveze da ja se borim za nesto u naselju u kojem boravim mozda mjesec dana
Znam ja sta ti govoris i to nase ja sam dobri jac alipasinac s vratnika i sl (licno meni je to izlizano bez uvrede)
Al da ja zagovaram tramvaj ili ne parking zgradu ili sta vec gdje nisam je kao sto rekoh bezveze
Ti si naravno slobodan da radis kako mislis i niko ti ne moze zabraniti
Ja bih guzice dao za tramvaj jbt.
Nemoj da mi trenutni zitelji dobrinje zabranjuju tramvaj, jer vecini i ne treba.
- ZonFon
#828 Re: Izgradnja tramvajske pruge Ilidža - Hrasnica
I mene zaboli cuna za mnoge stvari ali ako meni nesto ne treba ne znaci da i drugima ne treba. Kod nas vrlo mali procenat stanovnistva ima kapacitet da sagleda siru sliku da misli unaprijed, predvidi mogucnost neki promjena.
-
DebelinJoe
#829 Re: Izgradnja tramvajske pruge Ilidža - Hrasnica
Poslije rata bila je inicijativa u Hrasnom (ulice A. Šaćirbegović, AB Šimića itd) da se ukine trola koja ide kroz naselje, stanari i vlasnici radnji i kafića žalili se na buku i prašinu koju nanosi trolejbus. Srećom pa ih niko nije slušao.nepass1 wrote: ↑30/08/2026 08:50Sta fali da kaze svoje. Evo u mene zena, radi 500m od stana, kaze sta ce mi tramvaj da mi tutnja kraj zgrade. Jebe joj se za gras uopste.tokio25 wrote: ↑30/08/2026 02:43Nisam ja rekao da li ne zele ili zeleDobrinjac-u-Pragu wrote: ↑30/08/2026 00:25
a ti si siguran da mjestani bulevara ne zele vecinom tramvaj tamo? ja imam tamo mnogo drugova koji zive, pogotovo kod kunovske i emila zole, i nikome ne bi smetao tramvaj. ali ako rumeni ne zeli da ga provuce tamo, neka odrzi referendum na dobrinji pa vidjece da li je u pravu ili ne. ja ne tvrdim da je vecina sad za tramvaj kroz bulevar ali isto tako ne tvrdim da nije.
Ja govorim da je bezveze da ja se borim za nesto u naselju u kojem boravim mozda mjesec dana
Znam ja sta ti govoris i to nase ja sam dobri jac alipasinac s vratnika i sl (licno meni je to izlizano bez uvrede)
Al da ja zagovaram tramvaj ili ne parking zgradu ili sta vec gdje nisam je kao sto rekoh bezveze
Nemoj da mi trenutni zitelji dobrinje zabranjuju tramvaj, jer vecini i ne treba.
-
tokio25
#830 Re: Izgradnja tramvajske pruge Ilidža - Hrasnica
pa vidis li sta pisem ne fali nistanepass1 wrote: ↑30/08/2026 08:50Sta fali da kaze svoje. Evo u mene zena, radi 500m od stana, kaze sta ce mi tramvaj da mi tutnja kraj zgrade. Jebe joj se za gras uopste.tokio25 wrote: ↑30/08/2026 02:43Nisam ja rekao da li ne zele ili zeleDobrinjac-u-Pragu wrote: ↑30/08/2026 00:25
a ti si siguran da mjestani bulevara ne zele vecinom tramvaj tamo? ja imam tamo mnogo drugova koji zive, pogotovo kod kunovske i emila zole, i nikome ne bi smetao tramvaj. ali ako rumeni ne zeli da ga provuce tamo, neka odrzi referendum na dobrinji pa vidjece da li je u pravu ili ne. ja ne tvrdim da je vecina sad za tramvaj kroz bulevar ali isto tako ne tvrdim da nije.
ja ne zna je li ljudi zele tramvaj na dobrinji ili ne
evo npr situacija
oni ne zele ja zelim
ako izganjaju to ok oni su tako odlucili i ja se necu boriti protiv toga ni u toku ni poslije odluke
ako oni zele i ja ne zelim isti slucaj
oni ne zele ja ne zelim nemam isto pravo da se ja mijesam samo se igrom slucaja poklapaju ciljevi i to je to
za visi cilj valjda vec neko odlucuje i kaze kroz dobrinju mora proci tramvaj zelili ne zelili jer spajamo sa vojkovicima ili pravimo kruznu liniju do hrasnice nebitno
tu onda ne mogu ni oni a ni ja nista
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#831 Re: Izgradnja tramvajske pruge Ilidža - Hrasnica
Zato ljude i ne pitas nista
Poput ovih ne damo livadu ali nemamo parkinga i na livadi je prljavo jer bacamo smece

Poput ovih ne damo livadu ali nemamo parkinga i na livadi je prljavo jer bacamo smece
- Logovan
#832 Re: Izgradnja tramvajske pruge Ilidža - Hrasnica
Haha čuj ovoDebelinJoe wrote: ↑30/08/2026 13:03 Poslije rata bila je inicijativa u Hrasnom (ulice A. Šaćirbegović, AB Šimića itd) da se ukine trola koja ide kroz naselje, stanari i vlasnici radnji i kafića žalili se na buku i prašinu koju nanosi trolejbus. Srećom pa ih niko nije slušao.
-
neki
#833 Re: Izgradnja tramvajske pruge Ilidža - Hrasnica
Prvi put čuješ jer se nikad nije desilo..
Trola kroz Hrasno je ukinuta '92 a ponovo obnovljena '97.
Trola kroz Hrasno je ukinuta '92 a ponovo obnovljena '97.
- travar
#834 Re: Izgradnja tramvajske pruge Ilidža - Hrasnica
Možda off-topic, ali može li se sad autom doći do "Zoo Bambi" ovim putem?:
-
izbjeglica_iz_besmisla
- travar
#836 Re: Izgradnja tramvajske pruge Ilidža - Hrasnica
To me zanimalo, hvalaizbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑30/08/2026 16:09Ne mozes preci preko sina, ako to pitas.
Moras produziti do okretaljke, pa makadamom oko nje i nazad doci do ovog starog puta.