Nebitan je procenat, više laže, nego što ne laže.
Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kakavdanakneiskustvu
- Didier
- Didier
#32153 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ne postoji gluplji lik na Tviteru od Šišketa...
- spree
#32154 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Možda ne postoji, ali u ovom je u pravu.
@canvra888 što se tiče ovih nekih bezveznih klubova nema baš to smisla. Pretpostavljam da je velika razlika u lovi + ogromna u prilici da se pokažeš svijetu. Oni ipak igraju Abu. Drugi nivo skroz. Bosna bi mogla biti neki ekvivalent; ali pitanje je treba li im, jel im skup, imaju li love itd. Doduše sve su ovo naklapanja. Ne znamo zaista šta on misli. Ja se nešto ne sjećam koji j obo bio razlog što nije došao kad se igralo protiv Srbije. Nekako imam osjećaj da on voli ovu zemlju i da želi da igra za nju. Dati mu priliku ako je moguće, a na kraju vrijeme će pokazati.
@canvra888 što se tiče ovih nekih bezveznih klubova nema baš to smisla. Pretpostavljam da je velika razlika u lovi + ogromna u prilici da se pokažeš svijetu. Oni ipak igraju Abu. Drugi nivo skroz. Bosna bi mogla biti neki ekvivalent; ali pitanje je treba li im, jel im skup, imaju li love itd. Doduše sve su ovo naklapanja. Ne znamo zaista šta on misli. Ja se nešto ne sjećam koji j obo bio razlog što nije došao kad se igralo protiv Srbije. Nekako imam osjećaj da on voli ovu zemlju i da želi da igra za nju. Dati mu priliku ako je moguće, a na kraju vrijeme će pokazati.
-
giovanni008
#32155 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Zasto Kosarkaski Savez BiH ne kazni KK Igokeu zbog politickog transparenta koji je od utakmice sa rumunskim Clujom permanentno postavljen iznad kosa prema sjevernoj tribini u dvorani u Laktasima?
Zar na sportskim igralistima politicke parole nisu strogo zabranjene?

Zar na sportskim igralistima politicke parole nisu strogo zabranjene?