Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- RIZVA
#32001 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Uh dobro je
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#32002 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Italija nam postala mušterija u svim sportovima, hehe
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#32003 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Umrlo vam je govno ko i meni 
- Better Man
#32004 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Imaš.pobjedu o dozvoliš sebi da do zadnje stotinke strepiš.
- Chmoljo
- xoklix
#32006 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Da li je moguće da smo pobijedili sa 4/28 šutem za tri

- atmel
#32007 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
nisam gledao utakmicu..mogu unaprijed reći da je konjina zajebo utakmicu..dobar igrač..IQ
- insaneinthebrain
#32008 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
gasi, nije ovo zdravo za gledati. znas da neces nigdje proci al opet nekakva nervoza
-
Labirint
- vee-jay
#32010 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
prestar sam ja za ovakve utakmice 
-
zippoo87
#32011 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kao sto rekoh...vile nas pronosale.
I opet gubitak utakmice u zadnje 2-3 minute...u svakom sportu.
Jednostavno,nemamo mi u glavi psihicku snagu,da se nesto zavrsi.
Ovo je pobjeda a kao i da nije...jer osim Nurkica,ne znam ko je jos bio dobar.
Bas sreca da se pobijedi a Atic je poseban komad idiota,sta uradi u zadnjoj sekundi.
I opet gubitak utakmice u zadnje 2-3 minute...u svakom sportu.
Jednostavno,nemamo mi u glavi psihicku snagu,da se nesto zavrsi.
Ovo je pobjeda a kao i da nije...jer osim Nurkica,ne znam ko je jos bio dobar.
Bas sreca da se pobijedi a Atic je poseban komad idiota,sta uradi u zadnjoj sekundi.
Last edited by zippoo87 on 28/08/2026 22:15, edited 1 time in total.
- BarbaDue
#32012 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Svaka čast momcima
Sudije su na samljele
Sudije su na samljele
- Chmoljo
-
El_comadante
#32014 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Slijedeća protiv Litvanije u gostima?
-
zippoo87
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#32016 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nevjerovatno sta mi sami sebi priredimo. Dobro ocito je da ponovim da je vecina igrac na 50% forme i na 20% suterske forme. Cudime kad nam je ovakva trica da nije dao 2 minuta Guticu da i on proba. Atic i Gegic su katastrofa, Nurkic, Garza i Kamenjas debelo odskacu od svih. Pa Atic je do neki dan bio na moru i pregovarao sa Bosnom. Vrabac je igrao odlicnu odbranu, Alibegovic nije bio dovoljno iskoristen s obzirom na svoj odlican sut, mislim i da je Garza imao malu minutazu. Talic je bio puno bolji protiv Srbije i Turske. Lazi su svirali stvarno nekakve prejadne faulove. Sudije van svake pameti. Mejdan odlicna po obicaju ali mislim da se ovakve utakmice trebaju igrati u najvecim dvoranama u BiH. Sad idemo vrlo vrlo losoj i igracki devastiranoj Litvaniji i sa pobjedom imamo pravo da sanjamo zimski san pogotovo ako Italija dobije kuci Srbiju.
Sad se tek vidi kolika je steta sto smo usrali protiv Srbije i sto su nas sudije devastirale protiv Turske.
Sad se tek vidi kolika je steta sto smo usrali protiv Srbije i sto su nas sudije devastirale protiv Turske.
- hrasno38
#32017 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Sut za dva 58%, imali smo 9 skokova vise od zabara i interesantno isti broj izgubljenih lopti 11.
- House
#32018 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
kakva partija jusufa. 
-
Dugarry
#32019 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Slazem se...Atic i Gegic bas losi. Garza trebao igrati vise, ili bolje receno trebalo se vise igrati na njega pod kosem.hrasno38 wrote: ↑28/08/2026 22:18 Nevjerovatno sta mi sami sebi priredimo. Dobro ocito je da ponovim da je vecina igrac na 50% forme i na 20% suterske forme. Cudime kad nam je ovakva trica da nije dao 2 minuta Guticu da i on proba. Atic i Gegic su katastrofa, Nurkic, Garza i Kamenjas debelo odskacu od svih. Pa Atic je do neki dan bio na moru i pregovarao sa Bosnom. Vrabac je igrao odlicnu odbranu, Alibegovic nije bio dovoljno iskoristen s obzirom na svoj odlican sut, mislim i da je Garza imao malu minutazu. Talic je bio puno bolji protiv Srbije i Turske. Lazi su svirali stvarno nekakve prejadne faulove. Sudije van svake pameti. Mejdan odlicna po obicaju ali mislim da se ovakve utakmice trebaju igrati u najvecim dvoranama u BiH. Sad idemo vrlo vrlo losoj i igracki devastiranoj Litvaniji i sa pobjedom imamo pravo da sanjamo zimski san pogotovo ako Italija dobije kuci Srbiju.
Ja ne volim kad Nurkic i Kamenjas igraju zajedno. Losa kombinacija. Sa Kamenjasom je bolje da igra Garza, koji ima sut za 3.
Kraj utakmice, mislim na zadnjih par minuta, Djerdja nije odradio kako treba. Postava nije bila optimalna i bez izgradjenih napada. To je bilo kada su Italijani prekorenuli.
Odbrana u velikom periodu izvrsna...osim u par navrata gdje je falilo discipline kod odredjenih igraca
-
Dugarry
#32020 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
I da....Nama bolje odgovara pobjeda Srbije protiv italije. Samo se italija moze stici, ne vjerujem za Srbiju. Imaju dvije upisane pobjede protiv Islanda
-
El_comadante
#32021 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Bolje da Srbija pobjedi Italiju, prije ćemo izbaciti Italiju nego Srbiju.hrasno38 wrote: ↑28/08/2026 22:18 Nevjerovatno sta mi sami sebi priredimo. Dobro ocito je da ponovim da je vecina igrac na 50% forme i na 20% suterske forme. Cudime kad nam je ovakva trica da nije dao 2 minuta Guticu da i on proba. Atic i Gegic su katastrofa, Nurkic, Garza i Kamenjas debelo odskacu od svih. Pa Atic je do neki dan bio na moru i pregovarao sa Bosnom. Vrabac je igrao odlicnu odbranu, Alibegovic nije bio dovoljno iskoristen s obzirom na svoj odlican sut, mislim i da je Garza imao malu minutazu. Talic je bio puno bolji protiv Srbije i Turske. Lazi su svirali stvarno nekakve prejadne faulove. Sudije van svake pameti. Mejdan odlicna po obicaju ali mislim da se ovakve utakmice trebaju igrati u najvecim dvoranama u BiH. Sad idemo vrlo vrlo losoj i igracki devastiranoj Litvaniji i sa pobjedom imamo pravo da sanjamo zimski san pogotovo ako Italija dobije kuci Srbiju.
- hrasno38
#32022 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ma necemo mi izbaciti nikoga ali eto teoretski mozemo Srbiju ili Italiju. I jedni i drugi imaju sada 5:2 a mi 3:4. To znaci da neko od njih mora izgubiti 4 a mi moramo dobiti 4 pa da se stvarno zakuha. Bitno je iskoristiti priliku protiv Litvanije i dobiti u gostima. Nema veze vazno je dobiti sto vise radi koeficijenta za EP. Mi smo svjetsko izgubili u utakmicama protiv Srbije i Turske kuci.El_comadante wrote: ↑28/08/2026 22:32Bolje da Srbija pobjedi Italiju, prije ćemo izbaciti Italiju nego Srbiju.hrasno38 wrote: ↑28/08/2026 22:18 Nevjerovatno sta mi sami sebi priredimo. Dobro ocito je da ponovim da je vecina igrac na 50% forme i na 20% suterske forme. Cudime kad nam je ovakva trica da nije dao 2 minuta Guticu da i on proba. Atic i Gegic su katastrofa, Nurkic, Garza i Kamenjas debelo odskacu od svih. Pa Atic je do neki dan bio na moru i pregovarao sa Bosnom. Vrabac je igrao odlicnu odbranu, Alibegovic nije bio dovoljno iskoristen s obzirom na svoj odlican sut, mislim i da je Garza imao malu minutazu. Talic je bio puno bolji protiv Srbije i Turske. Lazi su svirali stvarno nekakve prejadne faulove. Sudije van svake pameti. Mejdan odlicna po obicaju ali mislim da se ovakve utakmice trebaju igrati u najvecim dvoranama u BiH. Sad idemo vrlo vrlo losoj i igracki devastiranoj Litvaniji i sa pobjedom imamo pravo da sanjamo zimski san pogotovo ako Italija dobije kuci Srbiju.
-
El_comadante
#32023 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Slažem se. Nego kontam, a eto nadamo se, da je Srbija bolja od nas u međusobnom duelu po zbog toga govorim. A vidjeti ćemo protiv Litvanije gdje smo.hrasno38 wrote: ↑28/08/2026 22:52Ma necemo mi izbaciti nikoga ali eto teoretski mozemo Srbiju ili Italiju. I jedni i drugi imaju sada 5:2 a mi 3:4. To znaci da neko od njih mora izgubiti 4 a mi moramo dobiti 4 pa da se stvarno zakuha. Bitno je iskoristiti priliku protiv Litvanije i dobiti u gostima. Nema veze vazno je dobiti sto vise radi koeficijenta za EP. Mi smo svjetsko izgubili u utakmicama protiv Srbije i Turske kuci.El_comadante wrote: ↑28/08/2026 22:32Bolje da Srbija pobjedi Italiju, prije ćemo izbaciti Italiju nego Srbiju.hrasno38 wrote: ↑28/08/2026 22:18 Nevjerovatno sta mi sami sebi priredimo. Dobro ocito je da ponovim da je vecina igrac na 50% forme i na 20% suterske forme. Cudime kad nam je ovakva trica da nije dao 2 minuta Guticu da i on proba. Atic i Gegic su katastrofa, Nurkic, Garza i Kamenjas debelo odskacu od svih. Pa Atic je do neki dan bio na moru i pregovarao sa Bosnom. Vrabac je igrao odlicnu odbranu, Alibegovic nije bio dovoljno iskoristen s obzirom na svoj odlican sut, mislim i da je Garza imao malu minutazu. Talic je bio puno bolji protiv Srbije i Turske. Lazi su svirali stvarno nekakve prejadne faulove. Sudije van svake pameti. Mejdan odlicna po obicaju ali mislim da se ovakve utakmice trebaju igrati u najvecim dvoranama u BiH. Sad idemo vrlo vrlo losoj i igracki devastiranoj Litvaniji i sa pobjedom imamo pravo da sanjamo zimski san pogotovo ako Italija dobije kuci Srbiju.
-
giovanni008
#32024 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Cestitke na pobjedi, ali vala zar moja uvijek infarkt zavrsnica.
Pala su za 10 dana dva skalpa ozbiljnih evropskih reprezentacija (Poljska i Italija), nije mala stvar.
Mejdan odlican, sad i definitivno kosarka permanentno u Mejdanu a fudbal u Zenici!
Nurkic odlican, slazem se da je Garza trebao dobiti puno vecu minutazu, kao i Alibegovic.
Sudije svirale Lazicu cudne faulove, ali su dozvolili fajt tekmu sto je nama itekako odgovaralo.
Gegic los, a Atic uzas nad uzasima!!!
PS:
Iako je sansa za prolaz jako jako minimalna, nama vise odgovara da Srbija pobjedi Italiju
Pala su za 10 dana dva skalpa ozbiljnih evropskih reprezentacija (Poljska i Italija), nije mala stvar.
Mejdan odlican, sad i definitivno kosarka permanentno u Mejdanu a fudbal u Zenici!
Nurkic odlican, slazem se da je Garza trebao dobiti puno vecu minutazu, kao i Alibegovic.
Sudije svirale Lazicu cudne faulove, ali su dozvolili fajt tekmu sto je nama itekako odgovaralo.
Gegic los, a Atic uzas nad uzasima!!!
PS:
Iako je sansa za prolaz jako jako minimalna, nama vise odgovara da Srbija pobjedi Italiju
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam