Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
od pawlikovskog sam pogledo samo serbian epics. dokumentarno remek djelo. sa ovim filmom svatite sta se ovde desavalo/desava, nista vam drugo ne treba.
karanana wrote: ↑28/08/2026 17:28
od pawlikovskog sam pogledo samo serbian epics. dokumentarno remek djelo. sa ovim filmom svatite sta se ovde desavalo/desava, nista vam drugo ne treba.
E dobro si to je njegovo
Dosta onih famoznih ratnih kadrova su iz Serbian epics
karanana wrote: ↑28/08/2026 17:28
E dobro si to je njegovo
Dosta onih famoznih ratnih kadrova su iz Serbian epics
da, bas je ekskluzivan pristup dobio i napravio je upecatljive snimke, onog rusa kako puca, oni topovi sa trebevica kako se okrecu i ciljaju novi grad.....
Još jedan za Batu ili bilo koga ko voli vidjeti prelijepu prirodu u filmu. Redfordov klasik A River Runs Through It, sa Brad Pittom u jednoj od njegovih prvih glavnih uloga. Divan film o dvojici braće u ruralnoj Montani.