Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ima li iko spreman da dijelimo Netflix nalog, po 5,5 km mjesecno da formiramo grupu nas 3 ?? ovo na Piku sam probao, malo malo pa ne radi, nije to to, meni trebaju 2 profila od 4, dakle trazim jos 2 cu forumasa, mjesecno je malo preko 5km, najskuplji paket, ja bi na sebe registrovao i placao a forumasi uplate na BH broj mjesecno 5 km i to je to
mirota wrote: ↑27/08/2026 10:57
ima li iko spreman da dijelimo Netflix nalog, po 5,5 km mjesecno da formiramo grupu nas 3 ?? ovo na Piku sam probao, malo malo pa ne radi, nije to to, meni trebaju 2 profila od 4, dakle trazim jos 2 cu forumasa, mjesecno je malo preko 5km, najskuplji paket, ja bi na sebe registrovao i placao a forumasi uplate na BH broj mjesecno 5 km i to je to
Teško će to ići , i netflix ima househlold odavno ,ne dozvoljavaju na različitim adresama i jos su rigorozniji.... koliko znxm jedino browser, a smart tv nažalost nula bodova za dijeljenje.
@semsa
I kod mene sve uredno, ništa nije izbacivalo niti je bilo problema, ali ćemo odraditi tako pa dok ide ide.
pa nije bas tako, imam nalog u BGD koji sam otkazao, jednom u 15 dana dobijem 4cifreni kod i opet radi 15 dana ok, meni to nije komplikovano, placao sam 21,5 km mjesecno, ali samo ja i sin koristimo, pa bi podijelio trosak
mirota wrote: ↑27/08/2026 17:46
pa nije bas tako, imam nalog u BGD koji sam otkazao, jednom u 15 dana dobijem 4cifreni kod i opet radi 15 dana ok, meni to nije komplikovano, placao sam 21,5 km mjesecno, ali samo ja i sin koristimo, pa bi podijelio trosak
Ako je tako super , ali moja iskustva su drukčija. Imao sam tako sa kolegicom s posla , oboje smo koristili tv aplikacije i postala je prava frustracija pa sam otkazao ...svaki put kad "onaj drugi " uđe izbaci poruku da se potvrdi household i moraš potvrditi , nekad i dva i više puta dnevno .Ovo važi samo za tv tv aplikaciju , sa ostalim nema problema i može kako god hoćeš i na koliko god uređaja istovremeno , ali tv app mrka kapa .