DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
semsasuljakovic

#2101 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH

Post by semsasuljakovic »

BaDa wrote: 26/08/2026 20:58
semsasuljakovic wrote: 26/08/2026 17:09 @typeOnegative
@Hercegoviina
@Mustang1
@BaDa

Ne mora username/password. Poslat ću vam kod koji ćete ukucati u yt.be/activate i to je to.

Samo mi pišite u inbox kad budete tu, poslat ću vam broj mobitela pa preko vibera, lakše je nego da se zajebavamo preko foruma.
Za sta je ovo? Ja logovan normalno
Počeli dolaziti mailovi da nismo u istoj kući i da će možda prestati funkcionisati premium. 😀
Javi se da ih preduhitrimo.
mc-twin

#2102 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH

Post by mc-twin »

semsasuljakovic wrote: 26/08/2026 07:48 Evo jednom članu familije je stigao email:

Izgleda da su počeli i kod nas.

Rekao sam mu da mi pošalje svoje credentialse pa ću se svako neko vrijeme logovat na njegov account na TV. Mislim da će to riješiti problem.
Sto vi ne napravite grupu i ne smarate nas vasim internim stvarima: jel ko platio, ko je platio, sta je kome doslo itd...
mirota

#2103 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH

Post by mirota »

ima li iko spreman da dijelimo Netflix nalog, po 5,5 km mjesecno da formiramo grupu nas 3 ?? ovo na Piku sam probao, malo malo pa ne radi, nije to to, meni trebaju 2 profila od 4, dakle trazim jos 2 cu forumasa, mjesecno je malo preko 5km, najskuplji paket, ja bi na sebe registrovao i placao a forumasi uplate na BH broj mjesecno 5 km i to je to
typeOnegative

#2104 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH

Post by typeOnegative »

mirota wrote: 27/08/2026 10:57 ima li iko spreman da dijelimo Netflix nalog, po 5,5 km mjesecno da formiramo grupu nas 3 ?? ovo na Piku sam probao, malo malo pa ne radi, nije to to, meni trebaju 2 profila od 4, dakle trazim jos 2 cu forumasa, mjesecno je malo preko 5km, najskuplji paket, ja bi na sebe registrovao i placao a forumasi uplate na BH broj mjesecno 5 km i to je to
Teško će to ići , i netflix ima househlold odavno ,ne dozvoljavaju na različitim adresama i jos su rigorozniji.... koliko znxm jedino browser, a smart tv nažalost nula bodova za dijeljenje.

@semsa
I kod mene sve uredno, ništa nije izbacivalo niti je bilo problema, ali ćemo odraditi tako pa dok ide ide.
mirota

#2105 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH

Post by mirota »

pa nije bas tako, imam nalog u BGD koji sam otkazao, jednom u 15 dana dobijem 4cifreni kod i opet radi 15 dana ok, meni to nije komplikovano, placao sam 21,5 km mjesecno, ali samo ja i sin koristimo, pa bi podijelio trosak
typeOnegative

#2106 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH

Post by typeOnegative »

mirota wrote: 27/08/2026 17:46 pa nije bas tako, imam nalog u BGD koji sam otkazao, jednom u 15 dana dobijem 4cifreni kod i opet radi 15 dana ok, meni to nije komplikovano, placao sam 21,5 km mjesecno, ali samo ja i sin koristimo, pa bi podijelio trosak
Ako je tako super , ali moja iskustva su drukčija. Imao sam tako sa kolegicom s posla , oboje smo koristili tv aplikacije i postala je prava frustracija pa sam otkazao ...svaki put kad "onaj drugi " uđe izbaci poruku da se potvrdi household i moraš potvrditi , nekad i dva i više puta dnevno .Ovo važi samo za tv tv aplikaciju , sa ostalim nema problema i može kako god hoćeš i na koliko god uređaja istovremeno , ali tv app mrka kapa .
mirota

#2107 Re: DAZN, Netflix, Spotify, YouTube Premium, itd. u BIH

Post by mirota »

a nista onda, odustajem
Post Reply