Vidi, mi i ne znamo kakvi bi biliBilly The Pljuc wrote: ↑26/08/2026 23:21Ma opušteno druže, niko njih ne satanizuje, ponašanje im je tamam za to gdje i jesu a što se prošlosti tiče, bilo pa prošlo. Volio bih ja imati i zeru više optimizma u pogledu na njih sve al' jbga nemam.PreWiBa wrote: ↑26/08/2026 18:29Možemo prestati sa tom satanizacijom opozicije?Billy The Pljuc wrote: ↑26/08/2026 10:56 Ma uzalud se nadati jer on bukvalno sve kontroliše a Hopoziciji je glavno oružje kako je neštA negdje izdao RS, srpstvo itd.itd. Taman jedan glas imao razlike on će opet ostati stvarni gospodar. Hipotetički i da izgube jope se ništa ne mijenja po pitanju njihove politike a i moći, unaprijed se zna da on zadržava uticaj a kurs uopšteno je davno određen. Al' et', sportski je nadati se mada se u suštini apsolutno ništa promijeniti neće.
Naravno da su velikosrbi, ali se opet drugačije ponašaju.
Zadnji period kada smo napravili pomak je bio 2014-18, a baš tada je bila opozicija na nivou BiH na vlasti.
Mi moramo jednom imati na umu da je Dodik 20 GODINA na vlasti. Rođena su djeca koja možda danas imaju djecu koja ne znaju nizašta drugu u RS-u nego za Dodika.
Mi bukvalno ne znamo kako bi izgledalo bilo šta od srpske strane što nije Dodik ili SNSD, makar ne u modernom vremenu. Pogađamo, ali ne znamo.