Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prije 2 godine su kod nas testirali Premium Lite verziju. Bez Music app i uz reklame na muzičkim videima.
Nije loša opcija za one koji ne koriste YouTube za muziku.
Sad evo testiraju u Srbiji trenutno (dodali su i reprodukciju u pozadini), isto oko 4€ cijena. Objavili su da će ubrzo pokrenuti u svim zemljama.
vidim nema na eneba više jefitnih 12 mjeseci spotify (prošle godine uzeo 12 mjeseci za $35). Ima li još kakvih stranica da prodaju ključeve, topupe ili sl.
ili neki ako ima neko family slot viška (naravno platim)
Ima na ovoj grupi barem 5 ljudi koji su u zadnjih 10 dana pitali za mjesto u spotify family. Ima vas da sami familiju napravite, ne treba vam niko vise, to vam.je najsigurnije.
Ne trebate fizicki biti na istoj adresi, al.dogovorite se koju cete adresu unijeti rucno kad vas pita na pocetku, i radit ce.
Što se ovih raznih pretplata tiče ima i za one koji žele uštedjeti i ne se previše cimati.... platforma Spliit gdje se mogu uzimati jeftinije pretplate kao i sherati svoje tj prodavati ih drugima (npr spotify premium je 3 i nesto eura ,hbomax premium malo jače od 4e , Yt premium 4.3e , eon premium oko 8 itd itd ) Stvar je sigurna i sve je prilično intuitivno i lako za odraditi , pa eto provjerite, možda nekom i bude korisna inf i nađe neku pretplatu povoljno ili ustupi tj proda nešto svoje drugima .
typeOnegative wrote: ↑18/08/2026 18:11
Što se ovih raznih pretplata tiče ima i za one koji žele uštedjeti i ne se previše cimati.... platforma Spliit gdje se mogu uzimati jeftinije pretplate kao i sherati svoje tj prodavati ih drugima (npr spotify premium je 3 i nesto eura ,hbomax premium malo jače od 4e , Yt premium 4.3e , eon premium oko 8 itd itd ) Stvar je sigurna i sve je prilično intuitivno i lako za odraditi , pa eto provjerite, možda nekom i bude korisna inf i nađe neku pretplatu povoljno ili ustupi tj proda nešto svoje drugima .
Jesi li uspio objaviti oglas na ovoj platformi? Ja ne uspijevam, mislim da je problem što nema opcija za BiH. Stavio sam Hrvatska, al oonda mi traži da ukinem VPN.
Imao sam nekih problema sa login podacima od servisa pri objavi, ali sto se tiče geolokacije ne.. Može bit je do tig servisa sto pokušavaš objaviti i da je geografski osjetljiv iz nekog razloga i da moze samo Hr.
Ništa, znate šta vam je činiti. @typeOnegative @Mustang1 @Hercegoviina @BaDa
Upalite 2FA (ako sumnjate u mene, a ako i ne sumnjate - treba imati 2FA) i pošaljite mi svoje credentialse. Nemojte preko foruma - šaljite na email.
Svake 2 sedmice ću na TV-u ući u vaše profile i pokrenuti neki random video - navodno je to rješenje.
U suprotnom - nije problem i da vam vratim pare pa neka se svako snalazi kako zna.
eldinowski wrote: ↑16/08/2026 18:31
ne moze se registrovati preko bh broja, grizli brojeve ne prihvata za registraciju
imal neko nebosanski broj da proba?
Registrirao sam se ja preko hrvatskog broja, al ne mogu svoj oglas staviti da bude javno vidljiv jer mi kad to pokušam uraditi kaže da ugasim VPN. VPN nije uključen nego mi vidi bh. IP adersu. A ne mogu ga objaviti ni kada uključim VPN s hrvatskim IP-ijem.
eldinowski wrote: ↑16/08/2026 18:31
ne moze se registrovati preko bh broja, grizli brojeve ne prihvata za registraciju
imal neko nebosanski broj da proba?
Registrirao sam se ja preko hrvatskog broja, al ne mogu svoj oglas staviti da bude javno vidljiv jer mi kad to pokušam uraditi kaže da ugasim VPN. VPN nije uključen nego mi vidi bh. IP adersu. A ne mogu ga objaviti ni kada uključim VPN s hrvatskim IP-ijem.
semsasuljakovic wrote: ↑26/08/2026 08:03
Ništa, znate šta vam je činiti.
@typeOnegative
@Mustang1
@Hercegoviina
@BaDa
Upalite 2FA (ako sumnjate u mene, a ako i ne sumnjate - treba imati 2FA) i pošaljite mi svoje credentialse. Nemojte preko foruma - šaljite na email.
Svake 2 sedmice ću na TV-u ući u vaše profile i pokrenuti neki random video - navodno je to rješenje.
U suprotnom - nije problem i da vam vratim pare pa neka se svako snalazi kako zna.
semsasuljakovic wrote: ↑26/08/2026 08:03
Ništa, znate šta vam je činiti.
@typeOnegative
@Mustang1
@Hercegoviina
@BaDa
objasnite nama neukim sta je 2FA
Kad krenem da se logujem s tvojim podacima, tebi na telefon dođe notifikacija kojom taj login odobravaš/odbijaš. Tako da je nemoguće da ti se neko loguje bez da ti odobriš.
mirota wrote: ↑26/08/2026 17:42
jel to family pravite? mene ubacili u Srbijansku family, i nije moglo
Ne može ako nije preko iPhone pravljen.. kad se pravi direktno preko Google onda baš jebu.
Evo mi ćemo probati sedmično da ulazim na profile familije, pa ćemo vidjeti frcera li.