Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A zapravo nije nadziđivano ništa, već srušeno i ponovo napravljeno sa jednom etažom više, a sa malo nižim stropovima pa je ukupna visina opet tu negdje, možda 2 metra visočije.
drug_profi wrote: ↑24/08/2026 09:23
A zapravo nije nadziđivano ništa, već srušeno i ponovo napravljeno sa jednom etažom više, a sa malo nižim stropovima pa je ukupna visina opet tu negdje, možda 2 metra visočije.
Njje nadzidano, samo je visocije 2 metra.
Pa ok, mislio sam nije na staru konstrukciju dodano. Razumjeli smo se mislim.
Hotel zagreb je i prije (ovog) rata imao tu etažu više. Tako da poslijeratnim rušenjem i ponovnom gradnjom nije mjenjan gabarit.
Dogradnja je izvršena za vrijeme (neke) jugoslavije..
RJ57 wrote: ↑24/08/2026 10:46
koliko su spratova nadodali onoj zgradi u paromlinskoj prekoputa D-ova (rat prekinuo gradnju)? mislim da ona drži rekord u gradu
bila predvidjena jedan ulaz 12 ,drugi 13 etaza ,sad je 18 mislim.
neki wrote: ↑24/08/2026 15:22
Hotel zagreb je i prije (ovog) rata imao tu etažu više. Tako da poslijeratnim rušenjem i ponovnom gradnjom nije mjenjan gabarit.
Dogradnja je izvršena za vrijeme (neke) jugoslavije..