onda su bili preruseni u golubove 15ak godina
ili ja nisam obracao paznju
Pa Sarajevo je vazda naginjalo na planinsku klimu, koju karakterisu velike oscilacije temperature danju i nocu - sprzi te sunce i vrucina po danu, a onda ti u nocnom izlasku zatreba neki tanji dzempercic ili jakna da se ne smrznes.
Bilo je 37 polovicom septembra 2015.dječak sa šibicama wrote: ↑22/08/2026 11:07
Ovo jos nikada nije bilo, da kraj avgusta przi na 37 a ako je na prognozi 37, to ce biti preko 40. Oni kad prognoziraju 31, u Sarajevu bude 36 ko jucer.
Sjever
Slabo druze Zoya, kod mene 2-3 stepena nize
Jesi naložio? Sad i neki vjetar puše, sve mi jabuke istrga sa grana
Ja se na ovom dzehenemu prehladila gore nego u po zime.

SlicnoDigla_da_kreci wrote: ↑22/08/2026 16:57Ja se na ovom dzehenemu prehladila gore nego u po zime.Kupala se u hladnoj vodi, jela sladoled, malo me i klima ubila
![]()
I poklopi me prehlada, kasalj, groznica, grlo otislo ne mogu progovoriti. Jutros snimam voice poruku drugarici, ona umrla od smijeha kako zvucim promuklo.![]()
nemoj zaboraviti grijanje ukljuciti. i debele carape pod obavezno
Tita mi ja se najbolje osjecao ono 2 mjeseca dole na +40, odem u podne skocim u rijeku koja je 10 stepeni, to je moja verzija ovog sta oni zovi ledeno kupanje, ne treba mi 5 minuta i dobar citav dan.last mohicans wrote: ↑22/08/2026 16:34
Čuj evila kudi nas što vrućinu sa sjetom spominjemo, a on na 17. Ovamo dzehenem.
Nisam jos nalozio, ne dam se, ali podno grijanje svakako radi. Kod mene osim borovnica nista nije rodilo ove godine na mrskom sjeveru, a imam neke dobre pravo budu bas velike, ne znam koja je vrsta doslo sa kucom :S
Posalji avionom te borovnice da sta zaradimo vamo, skupe.dr_Evil wrote: ↑23/08/2026 10:21Nisam jos nalozio, ne dam se, ali podno grijanje svakako radi. Kod mene osim borovnica nista nije rodilo ove godine na mrskom sjeveru, a imam neke dobre pravo budu bas velike, ne znam koja je vrsta doslo sa kucom :S
Kad sam bio klinac u skoli smo citali neku pripovjetku, uglavnom bio je neki deda koji je lozio kalendarski bez obzira na vremenske uslove. Posto sam ja haustorce pa smo imali radijatore, a kasnije klime, tad sam rekao sebi ako ikad budem lozio bit cu ko taj dedo, kalendarski![]()
I tako i bi![]()
neš vjerovat, sve fotografije ai generisane osim one tete sa cukom_BataZiv_0809 wrote: ↑23/08/2026 13:45 https://www.index.hr/mobile/magazin/cla ... zin_prva_m
Sta @karanana kaze